roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός...»

underarmor
redwell

Πικραμένος και φουλ προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το 0-4 από τη Μακάμπι και ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή και τον αποκλεισμό. Πιο αναλυτικά τόνισε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε καλά το ματς, όχι παίζοντας καλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας. Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε το πρώτο γκολ σε μια στατική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και κάναμε πολλά λάθη. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για ό,τι δεν πήγε καλά. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια, οφείλουμε να το παραδεχτούμε.

Μετά το δεύτερο γκολ υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός, μας δυσκόλεψε με το πρέσινγκ και δεν είχαμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε. 

Η ομάδα χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Ο πρώτος στόχος χάθηκε, αλλά υπάρχουν πολλοί στόχοι να κατακτήσουμε και πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε.

Ο μόνος τρόπος που μπορείς να αντιδράσεις είναι η δουλειά και η δέσμευση. Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι μια μεγάλη απιτυχία, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις», πρόσθεσε.

Εν συνεχεία στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς πρόσθεσε...

- Ο Ολυμπιακός και στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι δεν έχει δημιουργήσει καμία φάση και σημάδια βελτίωσης, πως μπορείτε να το σχολιάσετε αυτό, γιατί είναι μία εικόνα από την περσινή σεζόν και φάνηκε έντονα στα δύο τελευταία παιχνίδια.

"Δε θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας, αν και σέβομαι τη γνώμη σας. Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα παρά το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό από την πλευρά μας. Η Μακάμπι μας ανάγκασε να παίξουμε και στα δύο ματς πίσω. Έχουμε δει τα προβλήματα και τι έφταιξε, στο πρώτο ημίχρονο το γρήγορο γκολ μας άλλαξε τα πλάνα. Κατανοώ τη δυσκολία της κατάστασης, έχουμε χάσει τον πρώτο στόχο της σεζόν και αναλαμβάνω την ευθύνη. Αύριο όμως είναι μία νέα ημέρα και πρέπει να αλλάξουμε πραγματικά την εικόνα αυτή".

- Ο Ολυμπιακός έχει υποστεί μία συντριπτική ήττα με κακή εμφάνιση, στην εξίσωση που προκύπτει μετά απ’ αυτήν την εμφάνιση, μιλάτε για μέλλον και την επόμενη ημέρα, ενώ είπατε αναλαμβάνετε την ευθύνη. Αυτό σημαίνει ότι παραιτούμαι, εκτός αν έχουμε καταλάβει κάτι λάθος. Βλέπετε τον εαυτό σας στον Ολυμπιακό στο μέλλον;

"Στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση, σε πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν έχω σκεφτεί να παραιτηθώ και δεν θα το κάνω αυτό στον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να αντιμετωπίσω τη δυσκολία, όπως έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου, γιατί δεν έχω τη λέξη «παραίτηση» στο λεξιλόγιό μου".

- Ο Ολυμπιακός έχει υποστεί μία από τις μεγαλύτερες ήττες στην Ευρώπη, από μία ομάδα όχι μεγαθήριο, σας ρωτώ μήπως θεωρείτε πως ο κύκλος έχει κλείσει; Βλέπαμε και τους παίκτες μετά το 0-2 πως και οι παίκτες κοιτούσαν κάπως τον ουρανό του Καραϊσκάκη, πιστεύετε ότι έχει το σθένος εσείς και η ομάδα να το γυρίσετε;

"Νιώθω ικανός και δυνατός, δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου. Περνάμε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της ομάδας, θυμάμαι και μία πριν από τρία χρόνια βέβαια τότε δεν είχαμε παίξει τόσο άσχημα. Καταλαβαίνω αυτό που λέτε αλλά νιώθω ότι υπάρχει πάντα η δύναμη γιατί δε θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα".

- Πιστεύετε πως είστε μέρος του προβλήματος των εμφανίσεων που υπάρχουν από την περασμένη σεζόν;

"Αυτό που έχω να πω είναι το ίδιο, εξαρτάται από εμένα και την ομάδα. Θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και θα προχωρήσουμε, αν θεωρείτε πως εγώ είμαι μέρος του προβλήματος τότε θεωρώ πως είμαι και μέρος της λύσης. Βλέπω πως επιμένετε για την περασμένη χρονιά όμως πήραμε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφοράς. Καταλήξαμε να κερδίζουμε. Να συγκεντρωθούμε στα προβλήματα στο σήμερα".

- Πιστεύετε πως η ομάδα ήταν έτοιμη για τους αγώνες;

"Ειλικρινά ήταν αυτή η αίσθηση που είχα βάσει των αναλύσεων και των δεδομένων. Η πίστη μου στην ομάδα είναι απόλυτη και αυτό με έκανε να το πιστεύω. Αυτό έδειχναν τα δεδομένα και οι αναλύσεις που κάναμε".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

96 σχόλια

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιώτη αυτό που λες για το τηλέφωνο του Δεληκάρη το ακουσά και εγω ζωντανά και όχι μετεπητα από yοutube

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πτερέλαε, τον Τσιμίκα πράγματι ο Γεωργάτος τον έφερε στον Ολυμπιακό. Το θέμα που θίγεις είναι πολύ σοβαρό και να τονίσω πως τις σημαίες τους τις αξιοποιούν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Μου ΄ρχεται τώρα ότι τον τεράστιο Γκαλέτι τον έφερε ο Ίβιτς. Πάντως ρε παιδιά έχουμε πήξει στους ξένους, δεν δένεσαι έτσι με την ομάδα. Τι να πω άλλο παίδες, έχουμε κοντραριστεί με κάποιους εδώ μέσα, αλλά όλοι μας τον ΘΡΥΛΟ αγαπάμε και θέλουμε νε τον βλέπουμε όπως όλοι οι φίλαθλοί του τον ονειρεύονται... Κε Κορρέ, σου είχα ζητήσει τέλος Αυγούστου να γράψεις ένα άρθρο για πού πάει το πράγμα, αλλά οι εξελίξεις μας πρόλαβαν. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω. Όλα αυτά που και ο πιο αδαής τα έβλεπε εδώ και ενάμιση τουλάχιστον χρόνο και ειδικά αυτά που έπρεπε να γίνουν από τον περασμένο Απρίλιο, ο Μαρινάκης δεν τα έβλεπε; Τα έβλεπε είναι η απάντηση, αλλά... Γι΄ αυτό το αλλά μπορείς να μας γράψεις κάτι; Ευχαριστώ.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Πτερέλαος Το τμήμα σκάουτινγ του Ολυμπιακού εδώ και πάρα πολλά χρόνια (τουλάχιστον 5 - 6) έχει μόνο 3 στελέχοι! Τι μπορούν να κάνουν 3 άτομα; Μπορούνα να ταξιδεύουν να παρακολουθούν παίκτες σε παιχνίδια; Αδύνατο!! Αρά κάθονται εκεί στα γραφεία και περιμένουν προτάσεις από κάποιο μάνατζερ και μετά βλέπουν τα βίντεο που τους στέλνουν. Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργεί και βλέπουμε τα αποτελάσματα στο γήπεδο!
    Εγώ όμως έχω μια απορία! διαβάζω όλα τα σχόλια και κανείς δεν αναφέρεται στους παίκτες που έχουμε στα μικρότερα τμήματα!! Γιατί; Δεν υπάρχουν εκεί 5 - 6 παίκτες που είναι καλύτερους από αυτούς που βλέπουμε στην πρώτη ομάδα. Γιατί τους υποτιμάμε τόσο; Για εμένα κάθε χρόνο πρέπει να ανεβούν τουλάχιστον 2 παίκτες από την "Β" ομάδα γιατί υπάρχουν παίκτες με την δυνατότητα να παίξουν στην "Α" ομάδα!!

  • Άρης
    Άρης Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο αντίπαλος ήταν παρά πολύ καλός..
    Γιατί εμείς ειμασταν παρα πολύ κακή..
    Και για να γίνει αυτό..αιτιος εισαι εσυ..
    Τα έλεγα πριν μήνες ..η ομάδα δεν δημιουργή ποδοσφαιρο φάσεις.. Δεν έχουν ρόλους η παίκτες..
    Κ.Μαρτινς δεν έχω προσωπικό πρόβλημα μαζί.
    Απλά ο Ολυμπιακός πρέπει να προχωρήσει...

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίτσελ Μίτσελ οεοεοεοεοεοε

  • Κώστας
    Κώστας Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    2 εξτρέμ, επιτελικό χαφ, αριστερό μπακ , τερμα σοβαρό, κεντρικό χαφ παικταρά και πρωτίστως σοβαρό προπονητή , όχι αλλους μέτριους με ταβάνι! Έχετε κύριοι της διοίκησης διάθεση γι αυτά τα στοιχειώδη? Αν ναι καλώς διαφορετικά καληνύχτα σας κύριοι! Το μισό ρόστερ ούτε για παναιτωλικό! Άκου κανέ, ρέαμπτσιουκ, αγκιμπού, μπα, ραντζλελοβιτς, χασάν ! Ολυμπιακός είμαστε μάγκες!

    Red goal που σας βγάζω το καπέλο στο τσεκάρισμα παικτών τόσο δύσκολο ήταν να φέρουν βεσίνο, γιανουζάι έστω?? Αλλά κατα τα άλλα 5 μυρια για αμπουμπακάρ!!! Τι να πιστέψεις τώρα?

    REDGOAL: Τι να σου πούμε ρε φίλε; Έχει δεκάδες καλύτερους παίκτες από τους Κανέδες και τους 500 Καμαράδες πάντως στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη

  • jm65tof
    jm65tof Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούω ότι ψάχνει προπονητή. Με το Κώστα ξανά στην ομάδα, 1 βαρβάτο σεντερ φορ κι ένα κανονικό εξτρέμ (σκόρερ και καλό στο ένας με έναν) σώζεις ζωή στην Ελλάδα βγαίνοντας Ευρώπη. Του χρόνου κλείνεις δεκάρι αν ο Κώστας δεν μπορεί, 1 σέντερ μπάκ, 1 αριστερό μπάκ αν δε βγει ο Ισραηλινός κι ένα box to box μέσο. Και ξαναγίνεσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εφόσον υπάρχει προπονητής άξιος. Απαραίτητη προϋπόθεση : Ο Μαρινάκης να ρίξει χρήμα. Το βλέπετε πιθανό;;;;;

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Χθες δεν μπορούσα να γράψω πολλά μετά από αυτό το χάλι, ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα για την ακρίβεια. Άκουγα τον κοσμάκη να βγαίνει στα ραδιόφωνα και με έπιανε μια κατάθληψη. Πάλι καλά που έχουν περάσει χρόνια τώρα που δεν έχω να πάω σχολείο γιατί τέτοιες μέρες με το ζόρι πήγαινα αν πήγαινα, τι ντροπή Θεέ μου.


    Μαρτίνς: Είμαι από αυτούς που σε στήριξαν από την πρώτη μέρα, όταν είχες πάει να δεις βόλει μαζί με τον Βαγγέλη. Δεν στήριξα τόσο εσένα όσο όλη την προσπάθεια και την διάθεση που έβγαινε προς τα έξω από την ομάδα, ξεκίνησε να δουλεύεται απ' όλους ένα πλάνο που σου έδινε μια αισιοδοξία για την συνέχεια. Όταν φτάσαμε να χάσουμε το πρωτάθλημα ήταν η πρώτη φορά που δεν με ένοιαξε τόσο όσο τις άλλες, έβλεπα μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν, έφτασε στο πέντε κι άφηνε υποσχέσεις για το δέκα στο επόμενο διάστημα, κέρδισες τους πάντες με την δουλειά σου χωρίς να φέρεις πρωτάθλημα κι αυτό είναι πολύ δύσκολο εως ακατόρθωτο να το κάνει προπονητής στον Ολυμπιακό μας. Την δεύτερη χρονιά είδαμε από εσένα πράγματα και θαύματα, άλλος Ολυμπιακός, ονειρικός, στα ίσια ομάδες σαν την Μπάγερν στο Καραισκάκι κι άλλα ομόρφα πράγματα στο γήπεδο μαζί με πρωτάθλημα. Μετά ήρθε η πανδημία, έχασες παίκτες που δεν αντικαταστήθηκαν ποτέ όπως έπρεπε και αυτό στο δίνω, η ομάδα δεν μπορούσε να συνέλθει εύκολα και ξεκίνησε να έχει πτωτική πορεία. Όλα καλά όμως, καιροί πανδημίας ποιός παίζει μπάλα άλλωστε, υπομονή να ξεπεράσουμε τους δύσκολους καιρούς και τραβάμε ξανά για ψηλότερα μέρη. Δύο χρόνια έπειτα η ομάδα έφτασε σε τραγικό αγωνιστικό σημείο, δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε ούτε τον πεθαμένο βάζελο, χτυπήσαν και τα επόμενα καμπανάκια αλλά εγώ όπως και μια μερίδα κόσμου σε υποστηρίξαμε. Λέμε να δούμε μια κανονική προετοιμασία χωρίς προβλήματα κι άλλες ιστορίες να παίξουμε μπάλα επιτέλους. Δυστυχώς τίποτα, ένα απόλυτο τίποτα! Κόουτς ευχαριστούμε για όλα πραγματικά, ξέρουμε πως είσαι κι εσύ λυπημένος απλά εμείς τυχαίνει να μην έχουμε καρπώσει 3-4 εκατομυριάκα τα τελευταία χρόνια. Δεν βγάζω το καπέλο στην διοίκηση, για αυτούς θα μιλήσω άλλη στιγμή και θα γράψω πολλά χειρότερα αλλά εσύ ΑΠΕΤΥΧΕΣ! Να σε έχει ο Θεός καλά, κακίες δεν κρατάμε όμως μακριά από τον Ολυμπιακό μας (όσο πιο μακριά γίνεται), δεν γυρίζει αυτό το πράγμα με εσένα τώρα ούτε σε χίλια χρόνια. Στο καλό, στην Πορτογαλία, στα χωριά, στα γίδια και στα πρόβατα να πας κόουτς...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Ο ΣΕΡ ΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΕΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΦΙΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ
    ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΑΜΥΝΑ
    ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
    ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ

    ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΦΑΛΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ.

  • Nemesis 7
    Nemesis 7 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 16:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Και επίσης μόνο η αλλαγή προπονητή δεν θ αλλάξει και πολλά πράγματα,χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και μάλιστα σοβαρή ενίσχυση οχι απλά να πάρει για να πάρει,πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει από αρχές καλοκαιριού

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...