roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αποκλεισμός με... κρότο 0-4 η Μακάμπι

underarmor
redwell

Ο Θρύλος σαν μια συνέχεια της περσινής σεζόν όχι μόνο δεν έφτασε σε κανένα σημείο της ρεβάνς με τη Μακάμπι να δειξει ότι μπορεί την πρόκριση, αλλά την απώλεσε με "κρότο" χάνοντας με 0-4 από μια ομάδα επίπεδα κάτω στα χαρτιά αλλα στρωμένη και με πλάνο στο χορτάρι η οποία πέρασε δικαιότατα στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Υπεύθυνος για τη συνεχιζόμενη κάκιστη εικόνα των ερυθρολεύκων και για τον ηχηρό αποκλεισμό; Ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος λες και το κάνει επίτηδες εδώ και ενάμιση χρόνο και κατεβάζει αλλοπρόσαλλα σχήματα, με συστήματα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν οι παίκτες και φυσικά η αργοπορία στις μεταγραφές.

Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν 6-7 προσθηκες πρωτοκλασάτων παικτών και ενώ είχαν όλο το περιθώριο από τον Απρίλη και μετά να τις πραγματοποιήσουν, αντ' αυτού κατέβηκαν με σχεδόν το περσινό ρόστερ στα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς συν τους Βρσάλικο, Κανέ και Ζινκερνάγκελ οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας.

Τα γκολ των Ισραηλινών σημείωσαν οι Σερί 5' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, 61' Πιερό με κεφαλιά, 65' ξανά με τον Πιερό και στο 87' ο Φανί.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 4 και 11 Αυγούστου, ενώ η Μακάμπι Χάιφα θα παίξει για την είσοδο στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA με τον Απόλλωνα Λεμεσού. 

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερί, με τον Βατσλίκ να φέρει ευθύνη για την αντίδρασή του στην εκτέλεση και τον Ζινκερνάγκελ να είναι «ηθικός αυτουργός» του 0-1, έχοντας υποπέσει σε ένα αχρείαστο φάουλ εκτός περιοχής.

Αφού στο 12΄ ο Πολωνός διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε κεφαλιά του Μασούρα και χέρι του Πλάνιτς, προϊόντος του χρόνου οι γηπεδούχοι άρχισαν να χάνουν την ψυχραιμία τους, να μην έχουν καθαρό μυαλό και αφού ακυρώθηκε γκολ του Μπουχαλάκη στο 25΄ (χέρι του σκόρερ) σπατάλησαν ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο χωρίς να απειλήσουν, καθώς η «έμπνευση» του Μαρτίνς με τριάδα Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά και Κανέ στη μεσαία γραμμή αποδείχθηκε, επιεικώς, ατυχής.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Μακάμπι Χάιφα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Βατσλίκ απέκρουσε στο τετ α τετ με τον Νταβίντ. 

Και αφού στο 60΄ ο Τικίνιο έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σουτάροντας από κοντά πάνω στα σώματα, στο επόμενο λεπτό ο Πιερό βγήκε στην πλάτη του Σισέ σε μια σέντρα από δεξιά και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2, ενώ στο 65΄ και σε πανομοιότυπη φάση ο θηριώδης Αϊτινός, στη σέντρα του Κορνού από αριστερά αυτή τη φορά, διασφάλισε την πρόκριση της ομάδας του, ξανά με κεφαλιά!

Το... κερασάκι στην πρόκριση της πρωταθλήτριας Ισραήλ έβαλε ο Φανί στο 87΄, ο οποίος απέναντι σε μια ομάδα που δεν υπήρχε στο γήπεδο μετά το 0-2 πήρε την μπάλα, προχώρησε ανενόχλητος και με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το τελικό 0-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ (62΄ Κούντε), Μπουχαλάκης (46΄ Καρβάλιο), Μαντί Καμαρά (77΄ Εμβιλά), Ζινκερνάγκελ (62΄ Ελ Αραμπί), Μασούρας (69΄ Βαλμπουενά), Τικίνιο.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Μπαράκ Μπαχάρ): Κοέν, Κορνού (72΄ Μεναχέμ), Γκόλντμπεργκ, Πλάνιτς, Σούντγκρεν, Μοχάμεντ, Λαβί, Σερί (78΄ Ατζίλι), Νταβίντ (78΄ Φανί), Πιερό (86΄ Ρουκάβιτσα), Αζίζα (73΄ Αράντ).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

103 σχόλια

  • Άρης
    Άρης Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    επομενος προπονητης της ομαδας μας θα ειναι ελπιδοφορος και νεος σε ηλικια απο ιβηρικη χερσονησο.....ταπεινη μου αποψη θα ειναι ισπανος και δη ο carlos corberan........

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow
    ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ
    ΝΑ ΠΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ 100 ΕΚ.ΜΠΑΤΖΤ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΩΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ 100 ΕΚ.ΜΠΑΤΖΕΤ
    Η ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΣΡΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Προεδρε αργεις και ανησυχω για τα αντανακλαστικα σου.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως πραγματικά, πλην Φορτούνη δεν υπάρχει παίκτης αξίας που να πάρει στις πλάτες του αυτό το συνοθύλευμα και να μείνει στην ομάδα!!!! Από 'κει και πέρα απλά μπορούν να υπάρχουν ο Βαλμπουενά για να έχουμε ποιοτικό παίκτη έστω πρώην, για εικοσάλεπτα και γόητρο και επίσης παίκτες με λαμπρή καριέρα όπως ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος και για ποιότητα στην άμυνα!!!! Σισέ και Τζολάκης με προσοχή μπορούν να είναι περιουσία και πρέπει να προσεχτούν!!!! Πέραν αυτών των 6 όλοι οι άλλοι απλά αντιπροσωπεύουν την χθεσινή κατάντια της ομάδας!!!!
    ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ-ΧΘΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

  • BD7
    BD7 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Redgoal είναι ίσως το μοναδικό site / source of info γενικα που δε μασαγε τα λόγια του.

    Τα υπολοιπα είτε ελεγαν πόσο Καλός προπονητής είναι και ότι ο covid φταίει για την εικονα και οτι είμαστε υπερβολικοί (ας κάνουμε και σύγκριση των παιχτών τα 2 πρώτα χρόνια με τώρα)

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τουλγερογλου
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τουλγερογλου Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα REDGOAL δεν ξερω αν το προσέξατε αλλά με το 0-4 οταν έγινε, ο Μανωλας φωναξε ρέφερι, ρέφερι και κάτι του είπε. Έτσι εξηγηται ότι δεν κράτησε καθυστερηση που θα ηταν 5 λεπτά σίγουρα. Σφυρατο θα του είπε γιατί θα μπούνε μέσα κσι θα έχουμε παρατράγουδα

    REDGOAL: Δεν γίνονται αυτά φίλε...

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Αι μωραι παρθεναι διαρκειας (12000) κλαινε τα λεφτα τους .Οταν εγραφα μετα το πρωτο ματς οτι τι αλλαξε σε μια βδομαδα που δεν αλλαξε 4 χρονια τωρα που να με κανει να παω να δω αυτο το κατασκευασμα του Μουρινιο οοο στον αγωνα με την μακαμπη,μερικοι με λοιδωρουσαν .Δυστυχως υπαρχουν ακομη ευκολοπιστοι που οι προπαγανδιστες τους εσυραν στον ναο να δουν την Ευρωξευτιλα σε ολο της το μεγαλειο.Ο Προεδρος καποτε τον Λινεν τον εδιωξε απο το αεροδρομιο απο εναν αποκλεισμο,και ετουτον με αποκλεισμο εις διπλουν ακομα κοσκινιζει .Επιμυθιο.?Αν δεν βαλει πωλητηριο αμμεσα θα εχει προβληματα και καταστασεις δυσαρεστες.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκέφτομαι ότι σήμερα μπορεί ,λέω μπορεί να πάει στην προπόνηση το απόγευμα ο Μαρτίνης !!! Η σκέψη μου βέβαια δεν είναι αν θα πάει αλλά αν τον δει ο Βαλμπουενα , ο Αραμπι τι θα νιώσουν άραγε ? Εγώ αν τον έβλεπα στο δρόμο το μόνο που θα μου έβγαζε είναι λυπηση !!! Πραγματικά το σκέφτομαι και μόνο λυπηση σου βγάζουν τέτοια άτομα !!! Ακόμα και στον πάτο της θάλασσας ονειρεύεται δουλειά !!! Φύκια μόνο Μαρτίνη έχει και μεταξωτές κορδέλες !!! Φυσικά αν δεν έχεις το γνώθι σε εαυτόν δεν παραιτήσαι !!! Αναλαμβάνεις την ευθύνη για το έκτρωμα , αλλά δεν παραιτήσαι γιατί με τη δουλειά θα κάνεις τους κώνους και τα καυσόξυλα του χειμώνα παίχτες με προδιαγραφές και μετά σύνολο !!! Τελικά κόλλησες και συ στο ΟΝΕΙΡΟ !!! Τελικα το μόνο που κατάφερες είναι να βλέπουμε όλοι Εφιάλτες !!! Στο καλό εκεί που θα πας !!! Και αν σε κρατήσουν ας σε βλέπουν αυτοί !! Τέρμα δεν ξαναχαλαλιζω ούτε δευτερόλεπτο για να δω αυτό το Πράμα !!! Η φτειξτε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ η ΠΟΥΛΗΣΤΕΤΟΝ !!!! Δυστυχώς για σας ξέρετε πως φτειαχνωνται οι ομάδες και γι'αυτό δεν υπάρχει άλλοθι στην διοίκηση !!! Θέλετε η δεν θέλετε !!!! Καμία δικαιολογία και παραμύθια στον κόσμο !!!!

  • πυργος 7
    πυργος 7 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    red goal μου ειχες πει προ ημερων πως ο μαρτινς πολυ πιθανο να μην προλαβει ουτε τα σχολεια ανοιχτα...τι βλεπεις απο εδω και περα?ευχαριστω

    REDGOAL: Δύσκολο να προλάβει και Αύγουστο...

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα είναι τεράστιο λάθος να φύγει ο Μαρτινς !!!! Θα ήμαστε σίγουρα έτοιμοι για τα play off , του Ελληνικου πρωταθλήματος να παλέψουμε για ένα ευρωπαϊκο εισητήριο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...