roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να βοηθήσω όπου χρειάζεται...»

underarmor
redwell

Μετά το 1-1 του Θρύλου με την Σλάβια Πράγας, στο τέταρτο ματς προετοιμασίας στην Αυστρία ο Ζοάο Καρβάλιο μίλησε στην κάμερα της Cosmote και ανέφερε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όπου χρειαστεί:

«Είμαστε στην προετοιμασία, αυτές τις ημέρες πρέπει να ετοιμαζόμαστε για όλη τη χρονιά. Γίνεται καλή δουλειά, δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα, αυτό που έχει σημασία είναι η δουλειά, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας μέσα στη χρονιά».

Για το πού βολεύεται να αγωνίζεται: «Συνήθως παίζω στον άξονα, αλλά είμαι πάντα να διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα όπου χρειάζεται, όπου με τοποθετεί ο προπονητής, διότι αυτός είναι που αποφασίζει. Οπότε μπορώ να παίξω και στα πλάγια αν χρειαστεί».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μονο που λες να βοηθησεις ''..οπου χρειαζεται..΄΄ δειχνεις οτι πρωτα εσυ ο ιδιος επαψες να πιστευεις στον εαυτο σου,οτι μπορει να εξακολουθεις να ισχυριζεσαι οτι εισαι δεκαρι.
    Παιχτης λαιτ,δεν κοντραρει αντιπαλους,δεν αντεχει να σταθει οταν τον κοντραρουν,πολυ δυσκολα να γυρισει το χαρτι.
    Παιχτες λαιτ δεν πιανουν σε ομαδες με πιεση για εκπληρωση στοχων και τιτλων.
    Ακομα και στα πετρινα χρονια απο μια ολοκληρη αρμαδα ταλεντων,επιασαν και προσφεραν στον θρυλο μονο τα δυναμικα παιδια και ας μην ησαν μεγαλοι τεχνιτες,ας μην ησαν μερικοι ουτε καν ταχυτατοι.
    Ετσι επιασαν η βοηθησαν ο Τσαλουχιδαρος,ο Καραταιδης,ο Παχατουριδης ως δυναμικα παιδια,ο Τσιαντακαρος και ο Χατζιδαρος που ηξεραν μπαλα αλλα αντεχαν και τις κλωτσιες,ο Αμανατιδης επισης αργοτερα ,ολοι αυτοι οι παλικαροι ησαν στην πρωτη γραμμη των διακριθεντων παντα,ενω οι πιο λαιτ τεχνιτες οπως οι Σοφιανοπουλος,Σαββιδης,Νεντιδης ,Μαυροματης δεν απεδωσαν ποτε τα αναμενομενα ακομη και ο πολυς Κωφιδης λαιτ και αυτος δεν εδωσε ολα οσα μπορουσε.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεγάλη των παλτων σχολή που ανήκεις είναι ο μόνος λόγος που είσαι στον Ολυμπιακό !!!! Από μπάλα άστο καλύτερα !!!!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Πουθενά δεν μπορείς να βοηθήσεις γιατί είσαι παίκτης μετριοτάτου επιπέδου και κάνεις μόνο για ομάδες χαμηλού βεληνεκούς όπως είναι σχεδόν η πλειοψηφία των παλτών που έχουν μαζευτεί. Αν η διοίκηση νομίζει ότι μ' αυτό το ρόστερ και προπονητή θα μπούμε στους ομίλους Τσάμπιον Λιγκ είναι βαθειά νυχτωμένη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...