roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ενδιαφέρον ματς με δύο διαφορετικά μέρη»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά τις μέτριες ως κακές εμφανίσεις στα τρία πρώτα φιλικά προετοιμασίας, απέναντι στη Σλάβια Πράγας έμεινε στο 1-1 αλλά είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κάτι που άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, είναι μία ομάδα πολύ καλή με εμπειρία. Παίξαμε καλά, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για εμάς, με δύο διαφορετικά μέρη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, αλλά μας έλειπε η τελευταία πάσα. Με τις αλλαγές στο β' μέρος ήταν διαφορετικό, είδαμε διαφορά στον ρυθμό».

Για Ζινκερνάγκελ και Καμαρά: «Ο Αμπουμπακάρ παίζει ψηλά και στα άκρα, ο Φίλιπ κυρίως αριστερά και ως 10άρι. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Αμπουμπακάρ ήρθε χθες το βράδυ αργά, ο Ζινκερνάγκελ πριν από τρεις-τέσσερις μέρες. Είναι δύσκολη προετοιμασία γι' αυτούς γιατί ήρθαν πιο μετά στην προετοιμασία.

Είναι παίκτες που μπορούν να προσθέσουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Θέλουν δουλειά ακόμη. Ο Καμαρά έκανε μία προπόνηση το πρωί και μάλιστα σκληρή, γιατί δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 20 του μήνα. Θέλουν χρόνο ακόμη».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Ποιος να σχοληθει μαζι σου καημενε .Ο προεδρος πηγαινοερχεται στην ΕΠΟ για να γινει επαγγελματικη η διαιτησια ,για να κανει το ποδοσφαιρο πιο ανταγωνιστικο στην Ευρωπη λεει.Παιδια εγω τελειωσα σαν οπαδος και θα αναμενω πλεον ησυχος και απαθης για οτι κανει αυτη η ομαδα ,για βοηθεια δεν το συζητω ουτε στο ονειρο μου.Οσο για τους 10000 συγαυρους που ακουμπησανε τα ωραια τους ευρω ?,εχουν την συμπαθεια μου για τη χασουρα τους και τους ευχομαι να πανυγηρισουν περισσοτερες φορες απο το να σιχτιριζοιυν.

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 02:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ειπε παιδες. Μας ελειπε η τελευταια πασα. 10ΑΡΙ!!!

  • Νικος
    Νικος Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα εσυ διαψευδεις το ιδιο το σαιτ που σε αφηνει και γραφεις.Συγκρινεις την Τσεχικη δευτεραθλητρια με υην Ολανδικη καφετερια που παιζει ο μπουγατσας.

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρτίνη μας έχεις μπερδέψει καλοκαιριατικα με τις σοφιστικέ δηλώσεις περί ποδοσφαίρου που μονοοοο εσύ βλέπεις !!!! Ρε φίλε είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα ουζερί να πιεις τα ουζακια σου και να θες το χταποδακι σου !!!! Και αρχίζει ο άλλος ,έχουμε καλαμαράκια ΧΤΑΠΟΔΙ λες εσύ ,έχουμε , σουπιές ΧΤΑΠΟΔΙ ξαναλές , έχουμε σαρδέλα ,ΧΤΑΠΟΔΙ ξαναλές και έχεις αρχίσει και τα παίρνεις !!! Πες ρε φίλε ότι το ουζερί είναι το γήπεδο τι ναρθουμε να κάνουμε αφού δεν έχεις Χταπόδι !!! Ναι ρε φίλε το ΧΤΑΠΟΔΙ δεν θα μαρκάρει αλλά έχει οκτώ πλοκάμια γι'αυτό το λένε και ΔΕΚΑΡΙ !!!! Τώρα τι τραπέζι ούζου βλέπεις εσύ χωρίς ΧΤΑΠΟΔΙ αρχίζει να με παραξενευει !!!

  • Όλοι Μέγκα..
    Όλοι Μέγκα.. Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρε 10αρι ταχρα εξτρέμ κ'αλλους Τρεις Αλλιώς δεν πας πουθενα!! Ξυπνά Επιτελους!!

  • Papps
    Papps Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ !!!! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ !!! ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΙ ΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΙΧΝΕΙ 4 ΡΕ !!! ΕΣΥ ΡΕ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΕΡΕΣ ???

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...