roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μοιρασιά... 1-1 με Σλάβια Πράγας

underarmor
redwell

Μια ακόμα ισοπαλία για τον Θρύλο στα φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία καθώς οι Πειραιώτες έμειναν στο 1-1 με τη Σλάβια Πράγας, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος με πίεση ψηλά και έλεγχο του αγώνα και ένα μέτριο στο δεύτερο που δεν απείλησαν ιδιαίτερα πλην μιας φάσης με τον Μασούρα, με τους Τσέχους να έχουν το πάνω χέρι αλλά χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση στα καρέ των Πειραιωτών. 

Σκόρερ για τον Θρύλο ο Ρέαμπτσιουκ στο 34' για να ισοφαρίσει ο Ουσού στο 43' με σουτ που κόντραρε στον Κουντέ και κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει καλή διάθεση για να βγάλει ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσε την αντίπαλό του, έτρεξε και γενικότερα είχε και καλή κίνηση της μπάλας.

Απότελεσμα των παραπάνω ήταν οι Πειραιώτες να εμφανίσουν ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο και να είναι ανώτεροι της Σλάβια Πράγας σε όλο το πρώτο μέρος. Μάλιστα μόλις στο 3′ δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Ραντζέλοβιτς έστρωσε στον Κούντε, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως ήταν αδύναμο και ο τερματοφύλακας της Σλάβια μπλόκαρε.

Η επόμενη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήταν στο 14′. Ωραία κάθετη πάσα του Μασούρα, βγήκε τετ α τετ ο Αγκιμπού Καμαρά, όμως το πλασέ που έκανε κατέληξε άουτ. Στην επόμενη «επίσκεψη» του Θρύλου στην αντίπαλη περιοχή, έγινε και το 1-0. Στο 34′, σουτ του Κούντε έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να σταματά στο δοκάρι της Σλάβια και στην επαναφορά ο Ρέμπατσιουκ από τ’ αριστερά πλάσαρε σε κενή εστία, για να ανοίξει το σκορ στον αγώνα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος, όταν στο 43′ η μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ κατέληξε στον Ούσου έξω από την περιοχή, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να βρίσκει σε παίκτη και να καταλήγει στα δίχτυα του Τζολάκη για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης έπεσε κάπως ο ρυθμός, ιδιαίτερα από το 61′ και μετά όποτε και άλλαξε όλη η ομάδα για τον Ολυμπιακό. Μόνο ο Τζολάκης ήταν αυτός ο οποίος «έβγαλε» όλο το 90λεπτο.

Παρόλα αυτά όμως η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να έρθει το γκολ της φιλικής νίκης. Από τα σημαντικά του δεύτερου μέρους, ήταν η χρησιμοποίησει των Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο 52′ του αγώνα, ο Καρβάλιο έκανε την πάσα στον Μασούρα μέσα στην περιοχή, ο Έλληνας εξτρέμ πλάσαρε από κοντινή απόσταση και πλάγια αριστερά, όμως ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ! Την ίδια κατάληξη είχε και στο 63′ το σουτ του Τικίνιο μέσα από την περιοχή, μετά από κεφαλιά-πάσα του Ζινκερνάγκελ.

Η τελευταία καλή φάση του αγώνα, ήταν στο 87′, όταν ο Ανδρούτσος είδε την μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή και με το δεξί έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως κατέληξε δίπλα από την εστία της Σλάβια Πράγας.

Έτσι έμεινε το 1-1 στον αγώνα, με τον Ολυμπιακό να έχει καλή εικόνα απέναντι στη Σλάβια Πράγας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ (61′ Κούτρης), Μανωλάς (61′ Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46′ Σισέ), Άβιλα (46′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (61′ Κανέ), Κούντε (61′ Μπουχαλάκης), Αγκ. Καμαρά (61′ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (46′ Καρβάλιο), Μασούρας (61′ Αμπ. Καμαρά), Ελ Αραμπί (61′ Τικίνιο).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

36 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @Pepelepiu
    Η αγωνιστική πτώση του Μανωλά για την ηλικία και το ιατρικό ιστορικό που έχει (δεν έχει σοβαρό τραυματισμό) είναι ανεξήγητη και μ έχει απογοητεύσει σφόδρα γιατί αυτόν τον παίκτη τον πήγαινα με 1000. Σε σχέση με τον παικτη που ήταν μετά από 2-3 χρόνια στη Ρόμα που έφτασε να είναι το κορυφαίο στόπερ στο καμπιονάτο μετά το Μπονούτσι, η σημερινή του εικόνα παραπέμπει είτε σε 40χρονο παλαίμαχο, είτε σε κάποιον που χοντροκονόμησε, βαρέθηκε και απλά παίζει λιγάκι μπαλίτσα κάνοντας αρπαχτές μέχρι να πάει 34-35 να σταματήσει. Ο Παπασταθόπουλος που είναι πάνω κάτω στο ίδιο μετερίζι, έχει τη δικαιολογία τ ότι είναι λίγο μεγαλύτερος κι είχε 1-2 'καλούς τραυματισμούς'. Η ουσία ξέρεις ποια είναι; Ότι ο Κόκκαλης κάποτε έσκασε 3.5Μ στη Γιουβέντους κι έφερε τον 32χρονο τότε Μέλμπεργκ. Ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς μαζί, δεν κάνουν.... όχι μισό.... ούτε το 1/4 του Μέλμπεργκ.
    Ο Βατσλίκ είναι καλό τέρμα αλλά δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως. Είναι τερματοφύλακας στυλ Νικοπολίδη. Δεν κάνει τα εναέρια που έκανε ο Ρομπέρτο, ο Σα, ο Ελευθερόπουλος, ο Σαργκάνης πιο παλιά. Είναι τερματοφύλακας που κατευθύνει την άμυνα του, όπως έκανε ο Νικοπολίδης. Άμα τον δεις στην εθνική του κατεβάζει ρολλά. Το θέμα όμως είναι ότι εδώ σε μας, Τσέχος ποδοσφαιριστής (που είναι ο 1ος στην ιστορία μας) πως να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του με λίγους Έλληνες και πολλούς Αφρικάνους;
    Οι άλλοι παίκτες που γράφεις, κάτι Καρβάλιο, κάτι Κούντε, κάτι Ζινκερνάγκελ κλπ επί Κόκκαλη δε θα περνάγαν ούτε έξω απ του Ρέντη.
    Άμα θα ξεκινήσουν τα επίσημα ματς (που λες να περιμένουμε) θα είναι πάρα πολύ αργά. Γιατί με το καλημέρα παίζουμε προκριματικά ΤΣΛ με μια ομάδα από μια χώρα που έχουμε χείριστη παράδοση και που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα μας παίξει πούλμαν. Κι είναι τόσο άσχημο το κλίμα που ήδη οι δημοσιογράφοι της ομάδας γράφουν τα χειρότερα για το διαιτητή της συνάντησης. Ξέρεις.... δημιουργούν άλλοθι.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Arrow ειλικρινά ρε φίλε μετά από αυτές τις δύο γραμμές:

    " ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ θΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΑΚΑΜΠΙ."

    Παρεξηγήσε αν σε θεωρήσουμε μηδενιστή και καταστροφολόγο? Πες μου ποια χρονιά είδες την ομάδα στα φιλικά και είπες Παναγιά μου τι μπαλάρα είναι αυτή! Επίσης αυτό που λες για τους αγώνες με την Μακάμπι μόνο κλίμα δημιουργεί.

    Μάγκες όλοι την ομάδα πονάμε, αλλά δεν μας φταίει ο προπονητής που έχει ζητήσει ένα παίκτη να κάνει παιχνίδι από το κέντρο εδώ και δυο χρόνια και δεν έχει υπάρχει κανένας σε ένα ρόστερ 50 παικτών. Όσον αφορά τους παίκτες που κάνει προετοιμασία, πες μου αν εσύ στην θέση του είχες κάτι καλύτερο να πάρεις μαζί του και μην μου πεις για τον Φορτούνη, ο ίδιος άνθρωπος έχει πει τα καλύτερα λόγια για αυτόν, όλοι καταλαβαίνουμε πως κάτι άλλο έχει γίνει και δεν είναι καν προετοιμασία. Το ότι αυτή η διοίκηση αλλάζει κάθε λίγο όλο σχεδόν το ρόστερ επίσης το ξέρουμε χρόνια τώρα, όμως το να χαιρόμαστε με 10/12 πρωταθλήματα σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται οι άλλοι δεν είναι δείγμα ούτε παρανοϊκού ανθρώπου ούτε προβάτου.

    Αν εσύ είσαι Ολυμπιακός μόνο για ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο πρόβλημα σου, άσε τους υπόλοιπους να υποστηρίζουμε την ομάδα είτε βλέπουμε 11 γαλάκτικος με τα ερυθρόλευκα είτε βλέπουμε παίκτες Γ' τοπικού. Πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις αυτή είναι η διαφορά μας σαν οπαδοί. Αν εσύ είσαι Ολυμπιακός μόνο για να βλέπεις κάθε αγωνιστική να πατάμε κάθε αντίπαλο λες και δεν παίζει άλλη ομάδα στον γήπεδο άσε επίσης εμάς τους υπόλοιπους να υποστηρίζουμε την ομάδα κι όταν δεν παίζει καλά. Αυτή θα είναι και η διαφορά μας και σαν απλοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου. Τον Ολυμπιακό φίλε μου κανείς δεν μπορεί να τον μικρύνει, η ιστορία του τον έχει κάνει Γίγαντα στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα και αυτή η ιστορία αν έχει μια επαναλαμβανόμενη λέξη αυτή λέγεται πρωτάθλημα.

    Αν εγώ σου θυμίζω αεκτζή (Παναγιά μου τι πραγματική και αιώνια μιζέρια τραβάνε αυτοί οι άνθρωποι σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ) τότε εσύ μου θυμίζεις βάζελο, που το μόνο που έχει να θυμάται είναι κάτι στημένες πορείες στο υποσύστημα τότε που λεγόταν Ευρωπαϊκη διοργάνωση και κάτι καλά ευρωπαϊκά παιχνίδια ενώ δεν έχει ούτε τα μισά μας πρωταθλήματα σε 100 χρόνια ύπαρξης.

    Τρένο σημαίνει πατάω τον εγχώριο ανταγωνισμό, παίρνω κούπα, έχω καλή παρουσία στην Ευρώπη. Αυτό είναι το ταβάνι της κάθε ομάδας που έχει την κατάρα να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ κι όχι σε ένα από τα 10 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, οτιδήποτε παραπάνω θεωρείται σπάσιμο ταβανιού και άκρως καλοδεχούμενο δεν αποτελεί κριτήριο όμως η μη επιτευξή του τελευταίου για λασπολογία, κλίμα και καταστροφή. Φιλιά.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    SKAI 13 SDNA KAI M.....
    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ;
    ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΟΝΤΙΣΙΟΝ....
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ;
    Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    SevenHeaven

    Μακάρι να παει τρένο η ομάδα και ας βγεις μετα να μας λες "σας τα ελεγα"...

    Ομως εσυ σαν Ολυμπιακός, που στηριζει, που αντιμετωπίζει ψυχραιμα τα πάντα και δεν βιαζεται να κανει κριτικη...θεωρείς οτι οσοι κράζουμε, κράζουμε επειδή δεν εχουμε υπομονη; Επειδη ειμαστε μηδενιστές; Η επειδή κατι βλέπουμε που δε μας αρέσει, το οποίο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και ως τωρα εχει το ιδιο αποτελεσμα; ; ;
    Γιατι δηλ εγώ να περιμενω μηπως κλεισει ο θεος τα ματια και συμβει κανενα θαυμα ωστε να δικαιωθουν ολοι, προπονητης και διοικηση για τις τραγικες τους επιλογές; ; ;
    Με ΑΝ και ΑΝ δε παει μπροστα καμμια ομαδα σοβαρη που εχει φιλοδοξιες και στοχους να πετυχει μεγαλα πράγματα.
    Οταν βλέπεις προετοιμασία με τα 2/3 της ομάδας να αποτελούνται από Αφρικανούς και ξένους αμφιβολου ποιότητας και αξίας θα πρέπει να εισαι τουλάχιστον ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ να πιστεύεις οτι μπορει αυτο το συνονθυλευμα να παει "τρένο"....
    Και τι σημαινει για σένα η λέξη "τρένο" μπορεις να μας πεις; ; ;
    Πιστεύεις δηλ οτι με τα οσα εχεις δει σημερα αυτή η ομάδα ακομα και με 1-2 κινησεις ενισχυσης, μπορεί να παει τρένο στην Ευρώπη; ; ;
    Φιλε, δεν ξερω σε ποιο παράλληλο συμπαν ζεις και βασιλεύεις....αλλα σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, αυτά τα σκιάχτρα που μαζευουν στον Ολυμπιακό εδώ και 3 χρόνια, δεν ηταν αξιοι να κερδίσουν σε 4 παιχνίδια ούτε μια φορά τον Παναθηναικό του Αλαφούζου με τα πιτσιρίκια και κατι Ισπανούς φωτοβολίδες απο το 10ο ράφι....

    Οσο αφορά τώρα τα φιλικά....
    Φτάσαμε σε σημείο να λεμε ΜΠΡΑΒΟ επειδή πίεσαν ψηλά σε κάτι διαστήματα κανοντας αυτονοητα πράγματα. Σιγα!!!!
    Οσο για την αμυνα, οταν ο αντιπαλος φτάνει στη περιοχή καθε κατεβασιά γράφει και γκολακι.

    Ο Μανωλάς, ειναι 30-31 και η εικόνα του παραπέμπει σε 40χρονο παλαίμαχο που τον κάλεσαν σε φιλανθρωπικό αγώνα εναντια σε δημοσιογράφους και ηθοποιούς!
    Ειμαι σιγουρος οτι αν του εβαζες τον Καπουτζίδη αντιπαλο επιθετικό, θα τον δυσκόλευε σε σπριντ.....

    Καλο πράγμα το να ειμαστε αισιόδοξοι, αλλα οχι και να κοροιδευομαστε μεταξύ μας. Οποιος κανει οτι δε βλέπει ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ σε ολα τα επιπεδα, δε ξερω τι αλλο μπορω να κανω για να του αλλαξω αποψη........εχει θεμα σοβαρο. Εκτος αν σας βολεύει να πιστεύετε οτι εσεις ειστε οι καλοι Ολυμπιακοί και εμεις οι κακοί.

    Ολα θα τα δούμε παλι.....ολα...

    ΥΓ. Μου θυμιζετε ορισμένοι, τους Αεκτζήδες που καθε χρονο ξεκινουν με φιλοδοξίες και ονειρα και καθε χρονο τρωνε τα μούτρα τους, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν οτι με Βρανιες και Μανταλους και Μπακάκηδες ΔΕ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!
    Οπως λοιπον η ΑΕΚούλα με τετοια παιχτάκια δε μπορει να σηκώσει κεφάλι, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τα παιχτάκια που εχει δε μπορει να πετυχει τπτ στην Ευρώπη ούτε να παιξει μπαλα αντάξια του παρελθόντος, απο αυτη που εβλεπε και χαιροταν ο κοσμος της!!!

    Εκτος κι αν δεν σας ενδιαφέρει κατι τετοιο, και απλα αρκείστε στο να παρουμε ενα πρωτάθλημα κοντρα στους ανυπαρκτους.
    Τοτε να μας το πείτε να ξέρουμε....

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλές είναι και οι οντισιόν αρκεί να φέρουμε κάνα παίχτη! Εμείς κάνουμε οντισιόν για τους ήδη υπάρχοντες! Μάλλον δεν είναι οντισιόν αλλά επιτροπή του ΙΚΑ για αναπηρικές συντάξεις!

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΑΑΑΑΚΗΣ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΟΚΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΝΤΕ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΚΥΤΕΡΟΣ,Ο ΜΑΝΤΙ,Ο ΑΓΚΙΜΠΟΥ ,Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ(ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ).

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν παίζεις με τους ίδιους και τους ίδιους παίκτες έστω και αν έχει γίνει πανηγύρι ένα σωρό μεταγραφών και επιστροφής παικτών τότε είτε δεν έχεις εμπιστοσύνη σε ότι έρχεται και φοβάσαι ακόμα και τα φιλικά μη γίνεις ρεζίλι, είτε έχεις κολλήματα σε μέτριους και συντηρητικούς παίκτες που τα πληρώνει η ομάδα σε εμφάνιση και ποιότητα. Όσο για το φόβο με το οικτρό θέαμα να γυρίζει η μπάλα πίσω όταν πλησιάζει αντίπαλος παίκτης για να μαρκάρει, ακόμα και στα φιλικά και αντί να το σταματήσεις οριστικά και αμετάκλητα αφού φρενάρει και απογοητεύει τον κόσμο με το έκτρωμα του θεάματος και καθυστέρησης του παιχνιδιού, κυρίως όταν κυνηγάς τη νίκη ενώ αντιθέτως το επιτρέπεις να συνεχίζεται, αυτό είναι απαράδεκτο!!!! Εκτός και αν το επιβάλεις οπότε τότε είναι τραγικό και εντελώς αντίθετο για μία ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός!!!! Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε αυτή η αποκρουστική τακτική!!!!

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά ποιος βλέπει ότι με το υπάρχον ροστερ μπορούμε να κάνουμε κάτι και έχει περιθώρια βελτίωσης η ομάδα έχει θέμα! Θέλει πολλούς καλούς παίχτες η ομάδα ακόμα!

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωράκης Φίλε Ηλία προφανώς διαφωνώ με πολλά από αυτά που γράφεις . Δηλαδή ο Μανωλάς 30-31 ετών είναι πρώην παίχτης ? Η εικόνα του πάντως δεν δείχνει αυτό . Ο Κουντε , ο ζινκερναγκελ , ο Αμπουμπακαρ και ο Βρσαλικο θα γεμίζουν απλά την εντεκάδα ? Δε νομίζω..Ο Βατσλικ μια χαρά τέρμα είναι , υψηλών απαιτήσεων . Ο Καρβάλιο είναι καλός παίχτης , έχει στοιχεία που δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό και πρέπει να στηριχθεί κατά τη γνώμη μου , γλυκαινει το παιχνίδι της ομάδας απλά είναι παίχτης ψυχολογίας , πρέπει να πάρει τα πάνω του . Ο Γκάρι όντως φαίνεται γυάλινος γι'αυτό και κινούμαστε και για άλλους εξτρέμ .
    Όσο για τη μπάλα που παίζει η ομάδα όντως ειδικά στο τέλος της περσινής χρόνια ήταν αποκρουστική , όμως φέτος σε καμία περίπτωση δεν θα είναι το ίδιο . Αυτό πιστεύω και θα το δούμε στη διάρκεια της χρονιάς .
    Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα πριν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς .

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 05:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Pepelepiu
    Στα φιλικά προετοιμασίας, αυτό που βλέπεις σε μία ομάδα είναι τι αρνητικά δείχνει. Γιατί αυτές θα είναι κι οι αδυναμίες της. Τα θετικά δεν τα κρατάς γιατί μπορεί να τα δεις, μπορεί όχι. Συνήθως όμως δεν τα βλέπεις. Τα αρνητικά όπως τα βλέπεις σίγουρα. Τι είναι αυτά που βλέπουμε λοιπόν. Δημιουργία δεν υπάρχει. Τα στόπερ μας αν εξαιρέσεις το Σισσε, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, δλδ για να μπεις σε όμιλο ΤΣΛ ή να πας με βλέψεις στο Europa, είναι πρώην παίκτες. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμβιλά. Αυτοί είναι όλοι καλοί μόνο για το ελλ. πρωτάθλημα. Καλός ο Βατσλικ αλλά όχι Σα ή Ρομπέρτο για να δώσει το κάτι παραπάνω στα δύσκολα. Ο Καρβάλιο κι αυτός για Ελλάδα είναι μόνο και μάλιστα για αλλαγή, ούτε καν βασικός. Ο Ροντρίγκεζ, ο μόνος αξιόλογος εξτρέμ που έχουμε, εχει βγει χειρότερο κουτσαλογο κι απ' τον Ιμπαγασα. Μένει ένας Μασούρας να βάλει τα πόδια του στη φωτιά κι ένας Ελ Αραμπί. Οι υπόλοιποι απλά γεμίζουν την 11αδα και πηγαινοέρχονται άσκοπα μέσα στο τερέν. Αν πιστεύεις ότι αυτό το πραμα μπορεί να παίξει μπάλα με ή χωρίς Μαρτινς, να σου πω ότι θαύματα γίνονται μόνο στα παραμύθια. Και δυστυχώς το δίπτυχο Ολυμπιακός και καλή μπάλα, τα τελευταία χρόνια κατάντησε παραμύθι της Χαλιμάς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...