roumeliotis

Carwiz

Ανακοίνωσε φιλικό με Ολυμπιακό η Ριντ

casino loutrakiou
redwell

Επίσημα ανακοινώθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ριντ καθώς το αυστριακό κλαμπ με ανάρτησή του γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση που θα γίνει στην περιοχή Πέρμπαχ θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου με ώρα έναρξης 18:00. 

Δύο ημέρες νωρίτερα θα αναχωρήσει για την Αυστρία ο πρωταθλητής Ελλάδος και όπως είναι φυσικο θα πρόκειται για το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας.

Η Ριντ τερμάτισε 7η (σ.σ. ανάμεσα σε 12 ομάδες) στο πρωτάθλημα της Αυστρίας και έπαιξε στα playouts της Λίγκας, τερματίζοντας 4η (σ.σ. 10η στο σύνολο δηλαδή) στην ειδική βαθμολογία. Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή το παραμύθι έπαψε να κάνει κλικ στα μυαλά μας φέτος πρώτος στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ !!! Το πρωτάθλημα θα το χάσουν οι άλλοι οπότε θα το πάρουμε !! Το κύπελλο πάλι ρόμπα θα τον κάνει κάνας κοτετσκου η ο κελαιδονης !!! Οπότε αν δεν μπούμε ομίλους ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κύριοι υπεύθυνοι !!!

  • Nic
    Nic Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 10:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Τα γραψαμε ,τα ξαναγραφουμε ,θα τα ξαναγραψουμε ,απαξ και δεν αλλαξε ο δασκαλος τα ιδια γραμματα θα μαθουν και εμεις δεν θα περιμενουμε τιποτα λιγοτερο ,τιποτα περισσοτερο απο την ομαδα .Τελος.

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ίδια παντελακη μου όπως πέρυσι

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο μόλις ημέρες αφού η αποστολή φθάσει Αυστρία δίνει το πρώτο φιλικό!!
    Σαν να μην άλλαξε τίποτε ,σαν να μην διδάχθηκαν στην ομάδα τίποτα από την περσινή τραγική(ως προς τον σχεδιασμό της) προετοιμασία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...