roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Βρισκόμαστε πραγματικά σε μία δύσκολη στιγμή»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, εδώ και καιρό είναι μέτριος προς κακός στο χορτάρι και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα, παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολη η περίοδος για την ομάδα:

"Θα πρέπει επειγόντως μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων να επιστρέψουμε τις νίκες. Να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που είχαμε τελευταία. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συνέπεια.

Έχουμε την περίπτωση του Μανωλά όσον αφορά στα προβλήματα. Ακόμα πρέπει να εκτιμηθεί. Όσον αφορά στους τραυματισμούς είναι η μοναδική περίπτωση" είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει τη προσπάθεια των παικτών: 

"Βρισκόμαστε πραγματικά σε μία δύσκολη στιγμή. Θέλουμε γρήγορα να βγούμε από αυτή τη στιγμή. Από τη φάση αυτή. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα, γιατί έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον πιο μεγάλο στόχο της χρονιάς, που είναι το πρωτάθλημα.

Ξέρουμε πως είμαστε σε μία κακή στιγμή. Όμως αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη συσπείρωση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας στηρίξει. Θέλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας.

Ξέρουμε πως έχουμε άσχημα αποτελέσματα αλλά έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον στόχο που όλες οι ομάδες θέλουν και διεκδικούν, το πρωτάθλημα. Και για αυτό χρειαζόμαστε όλη τη στήριξη του κόσμου και της ομάδας για να επιστρέψουμε τις νίκες".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

12 σχόλια

  • M.S 7
    M.S 7 Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε άσχετε παραιτήσου πια μας εχεις σπάσει τα νεύρα δεν ξέρεις τι σου γίνεται....Έχεις ρημάξει την ομάδα δεν ξέρεις τι σχήμα θέλεις να παίξεις!! Επίσης έχεις χωρίσει την ομάδα σε 2 στρατόπεδα κάνεις δεν παλεύει για σένα κούρασες!! Πάρτο χαμπάρι Ο κύκλος σου έκλεισε!!

  •  Nic
    Nic Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να μην το κουραζουμε το θεμαΑν δεν φύγει ο πρωτεργάτης της αποτυχημένης και κατ επέκταση κατρακύλα στο ρακινγκ της ΟΥΕΦΑ ταβερνιάρης δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να σηκώσει κεφάλι.Τερμα .Και αν δεν μπορεί να τό καταλάβει ο πρόεδρος νά του το δώσουμε εμείς να το καταλάβει.ΑΠΟΧΗ.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά, δηλ ελεος...και μονο που λενε ατάκες τυπου "πρεπει να παρουμε το πρωτάθλημα" δειχνει οτι η πουλανε τρελα η οντως θεωρούν μεσα τους οτι αυτό το ΣΙΓΟΥΡΟ πρωτάθλημα μπορει να το χάσουν!!! Ειπαμε χαμηλους τονους αλλα και το να κοροιδευουν τον εαυτο τους και εμας είναι κατάντια!!!
    Αυτο το πρωτάθλημα αν το χάσουν με τετοια διαφορά που εχουν θα πρέπει να τους κράξουν!!!
    Ειναι σοβαροί οι ανθρωποι? Ακουω τοσο καιρο που λενε κατι σαχλά, στηριξτε μας να παρουμε το πρωταθλημα, δεν εχουμε παρει ακομα το πρωταθλημα, κτλ εμετικα και γραφικά......Καλά λεει ο Νικ κασετα που παιζει ξανα και ξανα! Βαρεθηκαμε ρε!
    Αντι να βγουν και να πουν ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ καθονται και μεμψιμοιρούν και βγάζουν μια Looseρίλα αδικαιολογητη για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
    Βλέπεις τους αλλους που εχουν ολα κι ολα 3 πρωταθλήματα και βγάζουν γλώσσα, προκαλούν, προσπαθούν να μειώσουν το prestige μας, λενε λενε λενε διαφορα....και εσύ που επρεπε να τους κανεις χαβαλε ΟΛΗ τη χρονιά και να τους ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, αντ΄ αυτού καθεσαι και μιζεριάζεις και παριστάνεις τον σεβαστικό συλλογο που αν δε παρει και μαθηματικα το πρωτάθλημα δεν λες μεγαλες κουβέντες .......Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ρεεεεεε!!!!!!! Του κατηχητικου ειστε ολοι?????? ΜΑΡΤΙΝΣ......ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΑΧΩΝΕΥΤΕ!!!!!!! Δεν σε γουστάρω καθολου ρε ταβερνιάρη...εισαι η προσωποποίηση της μιζέριας!!!
    Εχετε ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και μας εχετε κανει να μην θελουμε να δουμε ποδόσφαιρο!!!

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπε δύο φορές μέσα στην συνέντευξη ότι "..έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.."!!...,λες και δεν είμαστε 11 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ,αλλά ένα δύο βαθμούς πίσω του!Η μάλλον καλύτερα ,ο μόνος λόγος που αισιόδοξει ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα είναι ακριβώς αυτή η διαφορά,γιατί η ομάδα που έχτισε και της πλσκας είναι και λόγω του τραγικου προγραμματισμού εχει ήδη σκάσει,απροπονητη και αδουλευτη καθώς είναι.
    Ο πρώτος που δεν πιστευει στην ομάδα είναι ο φοβικός δημιουργός της προφεσορας της κακιάς ώρας Πέδρο Μαρτίνς.
    Τι τον κρατάς Βαγγέλη?Για να σου προτείνει νέα παλτά το καλοκαίρι?
    Για να τους ξαναφησει αγυμναστους τους παίκτες και αυτό το καλοκαίρι?
    Η μήπως φοβάσαι ότι θα χάσεις κανένα δάσκαλο της τακτικής?Ποιας τακτικής?Την μπάλα στον γεροΜατιε να βγάλει καμινάδα?

  • Νic
    Νic Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Με βρήκε δύσκολη στιγμή,μη μου μιλάς απόψε μη ...καρδούλα μου Άντζελα,Διονυσιου,Πανταζής.Λαικον άσμα ασμάτων.Πιασε ρε ταβερνιάρη ένα Τζώνυ που περπατάει χωρίς πάγο σκέτο.

  • RED WINNER
    RED WINNER Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ίδια και τα ίδια κούρασε τους πάντες.Δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και απλώς βάζει την ίδια κασέτα.Παρτε το πρωτάθλημα και φύγετε οι περισσότεροι δεν κάνετε για το θρύλο.Γερο ξεσκαρταρισμα και φρέσκοι παίχτες με ταχύτητα και προσωπικότητα.Αυτους τους βλέπεις και απελπιζεσαι.Δεν υπάρχει φαντασία, πάθος ούτε κάν τακτική μέσα στο γήπεδο.Βαριεστημενοι καλοπληρωμενοι περιπατητες που ντροπιάζουν τη φανέλα που φοράνε.Και όλοι να φύγουν δε μας ενδιαφέρει.Θελουμε να δούμε παίχτες με όρεξη οποιος δε θέλει ο δρόμος είναι ανοιχτός....

  • ΝΤΙΝΟΣ
    ΝΤΙΝΟΣ Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 09:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Άραγε ποιος μας έφερε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή προφέσορ; Για δες τον καθρεφτη σου...

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 01:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε σε δύσκολη στιγμή είπε τό παληκάρι ? Γιατί ρε φίλε ,ενα τραυματισμό εχεις , έτσι είπες , γιατί να είμαστε σε δύσκολη φάση δλδ ? ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ . ?
    Τι έκανες και δεν λειτουργεί τίποτε πια ? ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ ...

  • Ανεστης7
    Ανεστης7 Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτη η στιγμη κραταει ποσο?6 μηνες?

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
    ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΚΟΟΥΤΣ

    ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΙΞΤΕ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΑΠΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...