roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είναι άσχημη βραδιά για εμάς...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 στην παράταση με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο στη ρεβάνς των ημιτελικών και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και κάναμε λάθη. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό, αλλά θα έπρεπε να ήμασταν πιο αποδοτικοί. Είναι άσχημη βραδιά για εμάς, η ευθύνη είναι δική μου.

Τα λάθη σ' αυτό το επίπεδο πληρώνονται ακριβά. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι χάθηκε ο πρώτος στόχος.

Δεν θέλω να μιλήσω για επόμενους στόχους, γιατί ακόμα δεν κερδίσαμε κανέναν εφέτος. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλύτερα ματς και να νικήσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, που είναι δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

40 σχόλια

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πρόεδρος της Γκιμαράες ειχε πει οτι το μεγαλύτερο λάθος του ηταν ο Μάρτινς. Απο τον αποκλεισμό με τη Λαμία φωναζουμε οτι ο ανθρωπος δεν εχει σχέση με το επάγγελμα της προπονητικής,δεν ξέρει τα βασικά ουτε που βρίσκεται.Λάθη επι λαθων και το χειρότερο είναι χοντροκέφαλος και δε διδάσκεται απο τα λάθη του.Εμμονικός, ανοίγει μέτωπα με ποδοσφαιριστες και διώχνει παίκτες που θα πρόσφεραν περισσότερα απο αυτους που παίζουν στη θέση τους(πχ Κούτρης). Ειναι αλλού για αλλού, στο παιχνίδι έκανε λάθη ασυγχώρητα ,με μισό πόδι ο "ανέτοιμος" Φορτούνης θα έπαιζε καλύτερα απο αυτούς που έπαιξαν.Εδω του πήρε παιχνίδι ο Γκαρσία δεν θα του το έπαιρνε ο Λουτσέσκου?Προηγείσαι 1-0 στο 105 , ο αλλος φρεσκάρει την ομάδα ,εσυ κοιμάσαι και τρώς το γκόλ μετα απο 3 λεπτά.Εχεις μέσα 70 λεπτά το ταγάρι και τον Ελ Αραμπι στον πάγκο! Εκεινος ο Ρέμπτσιουκ είναι ποδοσφαιριστής επειδή μόνο τρέχει? Ο τραλαλά δεξι μπάκ με το ζόρι γίνεται? Ο συγχωριανός σου καρβάλιο ξέρει που βρίσκεται?Για πολύ καιρό φωνάζαμε οτι δεν είσαι άξιος ουτε τα κορδόνια του Λεμονή να δένεις πόσο μάλλον του Βαλβέρδε και άλλων προπονητών που πέρασαν απο την ομάδα μας ,ομως μας έλεγαν γραφικούς.Οσο γρηγορότερα σε ξεφορτωθει η ομάδα τόσο το καλύτερο!

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    πήγα στη δουλειά και γύρισα . Ακόμα είναι προπονητης αυτός ?"

  • Gpal
    Gpal Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,καμία αντίδραση από ΠΑΕ? Χαα..τα Γιάννενα θα φέρουν διπλό και εκεί έχει να πέσει πολύ γέλιο,εγώ προβλέπω ότι δε θα πάρουμε νίκη στα επόμενα ματς και θα γίνει ντερμπι το πρωτάθλημα..νομίζω έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχαλιά...κακοδιαχείριση,του έστω ,προβληματικού, ρόστερ..

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν παραξενευονται ότι οι αρδ γράφουν επαίνους για τον Μαρτίνς πού του πήρε τίτλο μέχρι ο Γκαρσία, ότι είναι ο καλύτερος προπονητής εβερ και λοιπά ;.Άμα σε παινεύει ο εχθρός σου πρέπει να υποψιαστείς.Οοοοολα αυτά θέλουν μυαλό;

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τις αλχημείες σου είσαι ικανός να χάσεις και το πρωτάθλημα.

  •  Nic
    Nic Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εεεερχεται ο δεσπότης ο Βούλγαρος, ονόματι δεσποτωφ.Ποσο προβλέψιμοι είστε......

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανα ρεπο εδωσες στα παιδια???Κανονισε να μην παρεις τα Γιαννενα.

  • takisred
    takisred Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ευχαριστούμε για ότι έκανες αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγη σελίδας. Δεν έχεις πλέον να δώσεις κάτι παραπάνω οπότε για όλους θα είναι καλύτερα στο τέλος της σεζόν να φύγεις.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί ...προπονηταράς είναι αυτός ωρέ σύν-γαυροι ...?? Κατάφερε να κάνει τον Θρύλο μας την μοναδική ομάδα σε όλο τον κόσμο που τον ρόλο του επιτελικού - δημιουργικού χάφ τον εκπληρώνει ο τερματοφύλακάς μας , ο Βατσλίκ , με γιόμες 50+ μέτρων....!!! Και μετά από κάθε γιόμα αρχίζουν να τρέχουν νωχελικά πίσω από την μπάλα δύο κατσίκια του είδους capra aegagrus Camara ...!!

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο προπονητής δεν κουράστηκε καί ούτε ισχύει αυτά που γράφουν μερικοί συγαυροι.Απλωςειναι λίγος για τον Ολυμπιακό μας.Τεσσερα χρόνια το φωνάζω και μερικοί υπάλληλοι του πιτογυρου με προπιλακιζαν λεκτικά λέγοντας ότι είμαι εμμονικος και κάτι τέτοιες χαριτωμενιες.Τωρα βέβαια κρύφτηκαν σαν τα σαλιγκάρια.ΦΥΓΕ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...