roumeliotis

Carwiz

«Ξέρουμε τις δυνατότητές μας...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Τικίνιο Σοάρες μίλησε στην Πορτογαλία για τη «μάχη» του πρωταθλήματος αλλά και για τη σεζόν που πραγματοποιεί ο ίδιος με την ερυθρόλευκη, με τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ του Ολυμπιακού να εκφράζει την αισιοδοξία του πως ο Θρύλος θα πάρει τον τίτλο. Πιο αναλυτικά είπε:

«Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος, έτσι σκεφτόμαστε. Έχουμε να δώσουμε σπουδαία παιχνίδια απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους.

Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, ο οποίος είναι να βγούμε πρωταθλητές.

Ο αγώνας εναντίον του ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολος, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε όμως τις δυνατότητές μας και θα κάνουμε τα πάντα να φτάσουμε στον τελικό στόχο».

Για τη σεζόν που κάνει ανέφερε: «Νιώθω καλά και θέλω να πετύχω όλους μου τους στόχους, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Είναι σεζόν στην οποία μαθαίνω, αλλά έχει τα πάντα για να είναι επιτυχημένη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί ο σ_______ εκτός από το ότι δεν είναι σοβαρός δημοσιογράφος κατά τη γνώμη μου αλλά και πολλών, δεν είναι φανατικός βάζελος. Είναι οχιά, το παίζει χαβαλές και πνευματώδης και από πίσω.. Θυμάται κανείς πως έφυγε από το Φως; Με χιλιάδες επιστολές του κόσμου έφυγε και απελές οτι δεν θα ξαναπάρουν την εφημερίδα για όσο γράφει. Χωμένος παντού είναι. Ο μητρόπουλος όπως έστρωσε ας κοιμηθεί, βαζελάκος ήταν μικρός, αλλά όπως είπε κι ο μέγας Αναστό κάποιοι έμειναν απο εδώ και κάποιοι πήγαν απέναντι. Αυτοί που έμειναν θα είναι για πάντα εδώ. Το να βγαίνει λχ ο Σαργκάνης και να το παίζει Ολυμπιακός, ο "τους τα έβαλα στον ..." είναι τουλάχιστον γελοίο.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε νικ μπραχαμι εδω σβησανε τζορτζεβιτς κ γεωργατο απο καραισκακη και ουδεις αντεδρασε!τ ιδια και με μητροπουλο.αρα αυτο π ειπα περι υπαλληλοποιησης,ανωνυμης εταιριας και πελατων δινει την απαντηση.ποια ιστορια να αγαπουν λοιπον?μονο το μεροκαματο αγαπουν.μετα το 2010 εμαθαν να αγπουν την ιστορια ολοι αυτοι....

  • Νικ Μπραχάμι
    Νικ Μπραχάμι Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιτ κόκκινε καλά λες απλα ο Αροου εστιάζει και στην επίθεση που δέχτηκε ο Μητρόπουλος από τους ίδιους τους Ολυμπιακούς. Πραγματικά το να απαξιώνεται ένας θρυλικός παίχτης σα τον Μητρόπουλο κατ αυτό το τρόπο ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ.
    Έχουμε πλέον γεμίσει απο ανθρώπους που δεν αγαπούν την ιστορία μας.

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε arrow, Μα το μεγκα οπως κ ο ολυμπιακος διοικουνται σαν ανωνυμες εταιριες με κοινο να αντιμετωπιζεται πελατειακα κ μονο. Αρα ο ζηκος, ο μενιος, ο χελακης σιγα μη τους νοιαζει αν ειναι ολυμπιακοι. Υπαλληλοποιηθηκαν,για να το παιξει το καναλι κ αντικειμενικο τρομαρα του. ουδεις αντεδρασε κ τουμπεκα ολοι, οποτε καθιστε πελατες και δειτε και καλη μουγκα. Τι μεγκα τι μουγκα...

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλώς μέτοχος με 33% είναι.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσχετο με το άρθρο... Παρακαλώ πολύ το σχόλιο ερώτημα να περάσει. Δε καταλαβαίνω γιατί δεν περνάει κάθε φορά που το ανεβάζω??? Τι το κακό έχει ρε παιδια η απορια μου αυτή!!?

    Ρωτώ λοιπόν και θέτω προβληματισμό....

    Φάγανε τον Τάσο Μητρόπουλο επειδή πήγε στην εκπομπή του Open καλεσμένος μαζί με τον Βαζεχα. Τον έδιωξαν και από τον σύλλογο παλαιμάχων!

    Στο MEGA όμως ΦΈΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΆΚΗ ΖΗΚΟ!!!!!!!!!!!!!!. Που?!! Στο κανάλι του προέδρου του Ολυμπιακού!!! Αναλυτής αγώνων στη Σούπερ μπάλα..... Λες και χάθηκαν οι παιχταράδες που μπορούν να κάνουν το ίδιο.... Κατά τα άλλα μας ενόχλησε ο Μητρόπουλος!!!!!!!!???

    REDGOAL: Τι να σου πούμε ρε φίλε; Δεν μας ενδιαφέρει το θέμα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...