roumeliotis

Carwiz

«Μπορεί να συναντήσει Βαλμπουενά ο Καμπελά»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ρεμί Καμπελά είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν τον Θρύλο και σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του "MadeInFOOT" ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα αποφασίσει σύντομα για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του μιας και δεν λείπουν οι προτάσεις:

«Το να υπογράψει ο Καμπελά στην παλιά του αγάπη, τη Μονπελιέ, είναι ένα ενδεχόμενο. Όχι όμως και στο Στρασβούργο, σύμφωνα με τους κύκλους του συλλόγου. Ο Κορσικανός πάντως δεν ενδιαφέρει μόνο γαλλικές ομάδες. Από την Ελλάδα έχει προκύψει ο Ολυμπιακός.

Θα μπορούσε να συναντήσει εκεί τον Ματιέ Βαλμπουενά. Θα το κάνει; Η... ετυμηγορία σχετικά με τον μέλλον του αναμένεται σε λιγότερες από 15 μέρες».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρέ, επειδή έχεις καλύτερη εικόνα. Ποια η γνώμη σου για τον Καμπελά και μια ενδεχόμενη μεταγραφή του σε εμάς; Επίσης η θέση του είναι η ίδια με του Βαλμπουενά, δηλαδή πλάγιος με χαρακτηριστικά 10αριού; Θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Φορτούνη; Πάντως, χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, ο Σόλομον της Σαχτάρ είναι αυτό που χρειαζόμαστε στα εξτρέμ. Παίκτης για το 1vs1, αλλά είναι και το οικονομικό. Αν θες απαντάς στα σχόλια μου. Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Φίλε δεν έχουμε εικόνα το τελευταίο διάστημα. Γενικώς είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που στα καλά του μπορεί να κάνει τη διαφορά

  • Nic
    Nic Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν παιζουμε μπαλλα εφετος?Αν συνεχισουμε ετσι,με το ιδιο μοτο , μην ανησυχεις παρεα θα κανουμε με την κουλα στην Ευρωπη ,με τον μπαοκ δεν ειμαι σιγουρος γιατι αν λυσουν τα εσωτερικα τους τουλαχιστον θα εισαι ισοδυναμος.Το γραφουμε τοσα χρονια τωρα απο το 2010 και μετα πηραμε τον κατηφορο,χωρις να φαινεται προοπτικη καποιος να μας φρεναρει .Υπαρχει λυση παντως.Εγω αν και την επομενη σεζον συνεχισει ετσι δεν προκειται να δωσω ουτε σεντς ,τουλαχιστον δεν θα κλαιω τα λεφτα για διαρκειας και τα συναφη που εγραψε στο σαιτ καποιος συγαυρος.Υ.Γ Εχω αδερφικο φιλο γυναικολογο εδω στην πολη μου φανατικο συγαυρο που ειχε διαρκειας αυτος και ο γυιος του στον ναο ,μου προτεινε να μου το δωσει καποτε λογω επαγγελματιων ασχολειων του ο ανθρωπος (γιατρος γαρ) να δω κανενα ματς ,αφου τον ευχαριστησα τον πληροφορησα οτι ειχα κατι καλυτερο να κανω απο το να δω την ομαδα του ακατεργαστου.Επισης απο οτι μου εκμυστηρευτηκε οτι ηταν τα τελευταια διαρκειας που πηρε.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητο σαιτ με ολο το σεβασμο ουτε μια στο δις δεν ζηλευω,αλλα να λες οτι τα διαθετεις ,να μην τα σκας να παρεις τον γκαρσια ,τον τσουμπερ τωρα τον πολωνο και να μου φερνεις ενα σωρο χαρτια υγειας (κατα ρησην) προεδρου ,δεν το λες επιτυχημενη κινηση και την στιγμη που διαρρεεις οτι θα φερεις παικταραδες οι οποιοι στο φιναλε πανε αλλου και φταινε ολοι οι αλλοι που δεν ηρθαν εκτος απο σενα.Ασχετα της ομαδας που αγαπω και θα επαναλαβω οτι καποτε ημουν ενεργο μελος της και ειμαι υπερηφανος γι αυτο ,δεν μπορω να απαξιωνω τις αλλες ομαδες και το εμψυχο υλικο τους με το σημερινο υλικο του Ολυμπιακου για να λυθει η παρεξηγηση .Το αν δεν μπορουν να σε ανταγωνιστουν ειναι καθαρα για αλλους λογους και οχι παντως αγωνιστικους για να ειμαστε δικαιοι.

  • Νic
    Νic Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά ο νιάου τόν ανακοίνωσε.Εμεις θα τον ανακοινωσουμε του φτωχού Λαζάρου πρίν τη μεγάλη εβδομάδα.Αληθεια ρε παιδιά δώστε μου ένα λόγο νά γράψω ενα θετικό γι αυτή την ομάδα την τωρινή.Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο νά εντυπωσιαστεις πέραν πού παίρνει τόν τίτλο από τους ντόπιους θεοστραβους καί τά απανωτά λάθη του Ιβάν πού αντί να προσπαθήσει να μεγαλώσει την ομάδα του και έχει όλα τά εχέγγυα ασχολείται με τον Μαρινάκη.

    REDGOAL: Σοβαρά ζηλεύεις την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη ρε φίλε; Έχουν να κερδίσουν ντέρμπι εδώ και 30 αγώνες, σποκλείστηκαν από τον πρώτο προκριματικό του Europa, είναι 500 βαθμούς πίσω από Θρύλο, παλεύουν για να βγουν στην Ευρώπη και επειδή πήραν έναν παίκτη με τρίμηνο συμβόλαιο τους αποθεώνεις; Έλεος φίλε. Είπαμε, δεν παίζουμε μπάλα φέτος αλλά όχι και να ζηλεύουμε τους εντελώς παντελώς ανύπσρκτους. Έλεος...

  • Νic
    Νic Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος νομίζει ότι ο president έδωσε 5μυρια για τόν βαψομαλλια είναι βαθειά νυκτωμενος, γιατί ακόμα δεν κατάλαβε τίποτα.Η αλήθεια είναι αν κόστιζε 5μυρια , όντως δεν ηταν παλτό αλλά κασμίρ εγγλέζικο..

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, δέχομαι την απάντηση του RG στον Elberoth7 πλην όμως, τα 2-3 τελευταία χρόνια έχει γίνει κανόνας να μην καλλάνε παίκτες που μας έρχονται, οι οποίοι έχουν δείξει στο παρελθόν (ή παρουσιάζονται έντεχνα) ως αξιόλογοι. Σίγουρα ένας βασικός παράγοντας είναι να θέλουν κι αυτοί να έρθουν στον ΘΡΥΛΟ γιατί όπως αποδεικνύεται μάλλον δεν ήθελαν. Τελικά εκτός από τις ομάδες μάλλον και οι παίκτες άγονται και φέρονται από τους μάνατζερ.
    Η ουσία είναι ότι με βασική παράμετρο το χρήμα μπορεί να έρθει παίκτης εγνωσμένης αξίας σε αξιοπρεπή ηλικία, ακόμα και στην Superleague. Παράδειγμα ο Κριχόβιακ που πήρε η ΑΕΚούλα, ο οποίος (αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα) θα πάρει κατά μέσο όρο 50.000€ για κάθε παιχνίδι από τα 9 που απομένουν. Δεν ξέρω αν τους πιάνει κώτσους, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια αξιόλογη μεταγραφή.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη αλλα η πορεία του Ονιεκούρου δεν δειχνει σε καμία περίπτωση οτι απλά "ετυχε και δεν πετυχε στον Ολυμπιακό".
    Επίσης δεδομένου οτι ξέρουμε τα στοιχειώδη από μπάλα, χωρίς να υποτιμάμε ο ένας τον άλλο, το ποιος είναι παίχτης και ποιος όχι φαίνεται. Ο Ονιεκούρου ουτε ντρίμπλα σε αόρατο αντίπαλο δεν ξέρει να κάνει. Ταχύτητα τον είδαμε δεν είναι κάτι το τρομερό, τελειώματα το ίδιο, ακόμα και οι κινήσεις του στο γήπεδο ένα τίποτα.
    Όσο για τον Ανρί, θεωρώ άστοχο παράδειγμα καθώς ειδικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν κάποιος αξίζει στο ελάχιστο το δείχνει και οι απαιτήσεις δεν ειναι τοσο μεγάλες!
    Ποντένσε, Κάμπελ, Βάις, ακόμα και ο ΣΕΜΠΑ που δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ σα παίχτης, ηταν 1 επιπεδο πάνω από αυτόν!
    Δεν μιλάμε για Μιραλάδες, Γκαλέτηδες κτλ.....

    Οσο αφορά τωρα τον Καμπελά...Τον ξέρουμε τι παίχτης ειναι. Καλός τεχνίτης, καλή επιλογή αλλά δεν είναι τυχαίο που φράκαρε στην Ρωσία και μη μου πείτε οτι τοσο καιρό επαιζε στην Κράσνονταρ για τα πολλά τα χρήματα. Τελειωμένη υπόθεση ειναι ενος ακομη ταλαντούχου παίχτη που ταλαιπωρηθηκε και απο τραυματισμούς και προσπαθεί να κάνει οσο πιο καλή ζωή μπορεί. Παρόλα αυτα(!) στο τέλος ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ θα πάρουμε! Και θα το δείτε...
    Δεν ειμαι αρνητικός στο να έρθει. Απλά σας παραθέτω τη γνώμη μου ότι δεν ειναι και ο παιχταράς που πανε να τον παρουσιάσουν. Εχει μια "αλητεια" ποδοσφαιρική και μου αρέσει, στη καλή του μέρα μπορεί να πιασει σουπερ απόδοση αλλά αυτά όλα τα έχω σαν εικόνα για αυτόν πριν 2 χρόνια τουλάχιστον...σήμερα να ειμαι ειλικρινής, δεν το βλέπω τόσο ζεστά ως λυση. Αλλα γιατί οχι; ; ; Aπό τους ανυπαρκτους που έχουμε καλύτερος θα ειναι....

  • Elberoth7
    Elberoth7 Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Πανόπουλε όταν ήρθε ο Ονιεκούρου σχεδόν όλοι, μαζί και τα παιδιά του Redgoal μιλούσαν για μια εξαιρετική προσθήκη σε σούπερ ηλικία. Το πιο εύκολο είναι να γίνουμε μετά Χριστόν προφήτες κι ο Μέσι δεν έπιασε στην Παρί και θέλει τώρα να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα. Όσο για το να στραφούμε και σε άλλες αγορές κι εθνικότητες θα συμφωνήσω αλλά είναι λογικό ο Μοντέστο κι ο Καρεμπέ να κινούνται στην αγορά που γνωρίζουν, πολύ κακώς δεν έχει προσληφθεί για σκάουτερ ο Ζέτερμπεργκ που έφυγε πέρυσι απ'την Άντερλεχτ μετά από χρόνια που ήταν εκεί.

    REDGOAL: Παίδες ο παίκτης δεν είναι παλτό. Σε καμία περίπτωση. Προφανώς ήταν πολλά τα 5.000.000 ευρώ, αλλά παλτό δεν ήταν. Απλά δεν κόλλησε εδώ. Όπως δεν είχε κολλήσει ο Τιερί Ανρί στη Γιουβέντους για παράδειγμα που έφυγε σαν εντελώς αποτυχημένος και πήγε μετά στην Άρσεναλ και έβαλε 228 γκολ και είχε 106 ασίστ σε 376 συμμετοχές. Συμβαίνουν αυτά...

  • Lawyer7
    Lawyer7 Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαι 150 να ήταν οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι, τα συμβόλαια αυτών που κάνουν την διαφορά είναι απλησίαστα, οπότε τους ξεχνάμε. Υπομονή μέχρι τέλος Αυγούστου για τους νέους Λόπεζ και Ονιεκούρου. Όσο για τον Πολωνό, πρόκειται ξεκάθαρα για περίπτωση Χεζόνια. Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι η αεκ θα του προσφέρει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που λάμβανε στην Ρωσσία.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγαυρε Γ.Πανόπουλε συμφωνώ με το σχόλιό σου. Μέσα σ'αυτούς τους 50 παίκτες σίγουρα θα υπάρχουν αξιόλογοι με προδιαγραφές που ταιριάζουν στον θρύλο μας (Βορειοευρωπαίοι και άλλοι και όχι αφρικανοί, πορτογάλλοι και β' Γαλλίας) αλλά που εμείς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...