roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Έχασε το αήττητο από τον Άρη 2-1

underarmor
redwell

Πρώτη ήττα για τον Θρύλο στη Super League 2021-22 και ήρθε την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στα μισά του αγώνα με 0-1, δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 2-1 από τον Άρη.

Ο Θρύλος είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, βρήκε το γκολ με τον Ελ Αραμπί (σ.σ. είχε να σκοράρει 10 ματς) στο 13' μετά από σέντρα του Γκάρι από δεξιά και τραγική εκτίμηση του Κουέστα, με τον Μαροκινό στο δεύτερο δοκάρι να γράφει το 0-1. Οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν με τον Καμαρά στο 52' όταν βρέθηκε φάτσα με τον Βατσλίκ και τον νίκησε με γεμάτο σουτ και έκαναν την ολική ανατροπή στο 87' με τον Γκάμα να γράφει το 2-1 με απευθείας φάουλ στη γωνιά του Βατσλίκ που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βατσλίκ στη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Ουσεϊνού Μπα, Σισέ, Κίτσο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά και Μπουχαλάκης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Μασούρα, Ροντρίγκες στα άκρα και τον Καρβάλιο πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 13’ ο Ελ Αραμπί πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά αξιοποίησε ιδανικά τη σέντρα που επιχείρησε ο Ροντρίγκες από δεξιά. Και μετά το γκολ του Μαροκινού άσου το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, με τις δύο ομάδες να πιέζουν στη μεσαία γραμμή και να δυσκολεύουν την κυκλοφορία της μπάλας.

Χρειάστηκαν να περάσουν 25’ για να απειλήσουν για πρώτη φορά οι γηπεδούχοι και το πραγματοποίησαν με φάουλ του Ματίγια, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει σε αυτή τη φάση ο Βατσλίκ. Το παιχνίδι στηρίχθηκε στη δύναμη, με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Παρόλα αυτά στο 39’ ο Θρύλος θα μπορούσε να είχε φτάσει στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος, αλλά ο Ελ Αραμπί αντί να πλασάρει τον Κουέστα στο τετ α τετ, προτίμησε να πασάρει, χάνοντας έτσι την ευκαιρία για το 0-2.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και στο 50’ ο Ματίγια με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Αμπουμπακάρ βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Βατσλίκ και έφερε το ματς στα ίσια. Στο 66’ ο κ. Μαρτίνς έριξε στον αγώνα τον Βαλμπουενά στη θέση του Ροντρίγκες, προκειμένου η ομάδα του να αυξήσει τα ποσοστά κατοχής.

Ο Γάλλος στο 71’ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Μαντί Καμαρά πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας, αλλά το πλασέ του στην κίνηση δεν βρήκε στόχο, στην καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ με φάουλ του Μπρούνο Γκάμα στο 79’.

Η τριπλή αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς στο 83’ με τους Φαντιγκά, Ανδρούτσο και Βρουσάι να περνούν στον αγώνα, έφερε τον Ολυμπιακό μόνιμα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, τα σουτ ωστόσο των Μασούρα και Φαντιγκά δεν είχαν ευτυχή κατάληξη με αποτέλεσμα το 2-1 να μην αλλάξει.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα - Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα - Σάσα, Ματίγια (90+ Χαΐροβιτς) - Μαντσίνι (71’ Πάλμα), Εντιαγέ (71’ Γκάμα), Ιτούρμπε (84’ Ντουκουρέ) - Καμαρά (84’ Μπεναλουάν).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ - Λαλά, Μπα, Σισέ, Κίτσος (84’ Ανδρούτσος) - Εμβιλά, Μπουχαλάκης (83’ Φατιγκά) - Ροντρίγκες (66’ Βαλμπουενά), Καρβάλιο (43’ Καμαρά), Μασούρας - Ελ Αραμπί.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

29 σχόλια

  • Arthanos7
    Arthanos7 Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 09:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόσα λεφτά για ονιεκουρου και πεπε γιατί σε παίρνουμε παλασιος από βαζελο? Αφού δε θέλουμε να δίνουμε λεφτά ας παίρνουμε από τους πειναλεους αντιπάλους μας! Ο ιγκασον δεν είναι καλύτερος από μπα? Καλά από τον μπα είναι καλύτερος και ο Αβραάμ βέβαια!

  • Χαρταετός
    Χαρταετός Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει μάγκες. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε αστεράκια στη φανέλα και εγχώρια πανηγυράκια.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Ηλίας +1
    Μετά από την Παρασκευή που η ομάδα μπάσκετ πήρε ένα σπουδαίο διπλό και το Σάββατο που ο ερασιτέχνης έκανε 5/5 (βόλεϊ άνδρες/γυναίκες, πόλο άνδρες/γυναίκες και μπάσκετ γυναικών), ήρθε η Κυριακή που ο περιπλανώμενος θίασος έδωσε άλλη μία παράσταση. Και δεν μιλάω για το αήττητο, γιατί αυτό είναι εφεύρημα αυτών που δεν έχουν να πουν/δείξουν πολλά από την ποδοσφαιρική τους ιστορία. Μιλάω για άλλη μία κακή εμφάνιση και ένα απαράδεκτο κοουτσάρισμα από τον "κύριο καθηγητή". Αλλαγές αλλού γι'αλλού: λύσσα να βγεί ο Καρβάλιο στο 42', ο κομμένος (σύμφωνα με τον ίδιο) Ανδρούτσος (αφού έχει διαπρέψει ως δεξί μπακ τώρα και ως) αριστερό μπακ, ο (πάναργος) Μπουχαλάκης μόνο να δίνει οδηγίες στους άλλους και να κουνάει τα χέρια δίκην τροχονόμου και να παρακαλάμε για άλλη μια φορά μήπως ο (37χρονος αλλά πάντα φιλότιμος) Βαλμπουενά σώσει την παρτίδα....
    Ε, όχι πρόεδρε δεν πάει άλλο. Αν δεν δούμε δραστικές και ουσιαστικές αλλαγές στην ομάδα μέσα στο καλοκαίρι, θα ρίξουμε πλέον τον οβολό μας στο μπάσκετ και στον ερασιτέχνη που τουλάχιστον αποπνέουν υγεία και παρά τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό (ειδικά στο βόλει) εξακολουθούμε να είμαστε μέσα σε όλους σχεδόν τους στόχους. Χίλιες φορές να τρέχουμε σε 4-5 γήπεδα (μπάσκετ/ερασιτέχνης) παρά να πονάνε τα μάτια μας και από πάνω να "χρυσοπληρώνουμε" το ποδόσφαιρο. Μείνε εσύ με τους "παλαμάκηδες", εμείς θα μείνουμε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσα και να σου γράφουνε κόουτς τελικά έχουν δίκιο, δεν είναι δυνατόν να κερδίσεις παιχνίδι με ένα σωρό αμυντικούς, αργοκίνητους, ανελέητο γύρισμα της μπαλας πίσω τρώγοντας το μισό 90ντάλεπτο και κάποιους αδιάφορους!!!! Έχει γραφτεί από κάποιο φίλο και μάλλον θα είχε δίκιο ότι επί Βαλβέρδε όποιος γύριζε την μάλα πίσω έτρωγε πάγκο!!!! Ούτε με αμυντικούς ούτε με πισογύρισμα της μπάλας πιέζεις τον αντίπαλο, μάλλον τον βοηθάς και αν το κάνεις ιδιαίτερα στο Ελληνικό πρωτάθλημα που υποτίθεται έχεις μπάτζετ σχεδόν όσο έχουν όλοι οι άλλοι τότε κάτι δεν γίνεται σωστά!!!! Απλά πράγματα!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι βλέπουμε; Το να πει κάποιος 'μια ομάδα που δεν τραβάει και γι αυτό φταίει ο Μάρτινς ή ο Μπουχαλάκης ή ο Καραμήτρος', για μένα βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος.
    Βλέπουμε μια ομάδα που κάθε καλοκαίρι στήνεται για να παίξει μισή σεζόν συμμετέχοντας σ ένα πρωτάθλημα της πλάκας. Γι αυτό και το κατακτάει τόσο εύκολα σχεδόν κάθε χρόνο. Τι κάνει ο Ολυμπιακός; Παίζει προκριματικά Ευρώπης, όμιλο ενός κυπέλλου ευρώπης, μετά 1 ή το πολύ 2 γύρους και μετά σβήνει μηχανή για την επόμενη χρονιά. Φεβρουάριο μήνα. Κι όταν τελειώσει η σεζόν, πουλάει κι ότι καλύτερο έχει και προσπαθεί με φτηνοπαίκτες και λαχεία να φτιάξει ξανά μανά καινούρια ομάδα.
    Αυτός είναι ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Τον είδαμε μία σεζόν, τον είδαμε δύο, τον είδαμε τρεις, τον είδαμε πέντε. Μετά όμως από 12 σεζόν το να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια καταντάει πάρα πολύ μονότονο. Έχω πάρα πολύ καιρό να δω ματς της ομάδας και δεν το κάνω γιατί το θεωρώ 2 ώρες χαμένες από τη ζωή μου. Αν άξιζε τουλάχιστον το θέαμα που βλέπαμε, αν δηλαδή βλέπαμε ωραία μπάλα, αν όχι όλα, κάποια ματς θα τα παρακολουθούσα. Αυτό που βλέπουμε όμως είναι κλωτσοσκούφι.
    Νοσταλγώ πολύ τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη. Εκεί που δε μας παραμυθιάζανε ότι πάμε για Ευρωπαϊκή διάκριση. Ξέραμε ότι μέσες-άκρες δε μας ενδιαφέρει η Ευρώπη πλην της συμμετοχής και ουσιαστικά δίναμε βάρος μόνο στο πρωτάθλημα. Και πάλι όμως έχουμε να θυμόμαστε κάτι νίκες (6-2 Λεβερκούζεν, 5-1 Μπενφίκα και για να μην τα γράφω όλα, πόσο μαρτυράγανε όλες οι ομαδάρες όταν είχαν να παίξουν στην έδρα μας) που η τωρινή ομάδα μόνο στα όνειρα της μπορεί να δει. Χώρια ότι τη μεγαλύτερη διάκριση στο ΤΣΛ (προημιτελικά) πάλι επί Κόκκαλη έγινε. Τέλος πάντων όμως, ακόμα και το πρωτάθλημα που αργά ή γρήγορα εκεί καταλήγαμε, ήταν πολύ δυνατότερο και παιζόταν πολύ ωραιότερη μπάλα. Χώρια ότι απ την ομάδα περάσανε κάτι παικταράδες που στην τωρινή μόνο να τους ονειρευόμαστε μπορούμε.
    Κοντολογής, δεν αξίζει πλέον τον κόπο να ασχολείται κάποιος με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

  • ΖΧR PERISTERI
    ΖΧR PERISTERI Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Χα χα αχα χα αχα αχα αχα αχα χα αχαχαχα αχχαχα αχαχαχα χαχαχα χαχα αχαχα αχαχα αχαχα αχα α χα α αχαψα αχαχα αχα αχα εχασε το αήττητο απο τον προπονητη που πηγε στον Αρη ο αρχισκαουτερ του Ολυμπιακου και πρωην μανατζερ Ντε Μπαρτολο. Χα αχα χα αχα αχα αχα αχα αχα αχα αχαχαχαχαψ αχαχαχα αχα αχα αχαχα αχχα αχαχαχα. Καταντια

  • ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
    ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΑΜΕΙΑΡΑ

  • Kouvas 7
    Kouvas 7 Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Vgike noris o karnavalos. Taverniari pare dromo

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    To αφηνουμε το σημερινο παιχνιδι και προχωραμε παρακατω (θα ξεσπασουμε στις γνωστες ομαδες της πλακας)

    Ετσι κι αλλιως παιζαμε με την 2η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος (να θυμησω οτι με τις ομαδες της τροικας δεν εχασε απο καμια - με την κουλα εχασε λογω σφαγης , με τον ποα με -9 βασικους παικτες και με τον μπαογκ διπλο στην τουμπα και Χ) .

    Μονο ξενοι διαιτητες στα play off για να φαγωθουν κουλα - ζελα για το ποιος θα βγει στην Ευρωπη .

  • Σούπερ Αντικόκκινος
    Σούπερ Αντικόκκινος Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος ο λαλίλαστος παντογνώστης Κωστας Κοκκινος δεν καταλαβαίνει ότο ο΄τι εχει πει μεχρι τωρα βγαινει αναποδα; η ΙΣΤΟΡΙΑ επαναλαμβανεται αμιληκτα για μια ακομη φορα ο Γαυρος πηγαίνει την κούπα με το γαλα στην κουζίνα και το ριχνει.Τι δεν καταλαβαίνουμε;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...