roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δίνω το 100% του εαυτού μου...»

underarmor
redwell

Το παιχνίδι με τον Άρη, το αν νιώθει ηγέτης στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, τη βελτιωμένη εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς και πολλά ακόμα σχολίασε ο Γιαν Εμβιλά στη NOVA. Ο έμπειρος μέσος μίλησε για το ματς της Κυριακής (06/03, 19.00) και τόνισε:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι, παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Ιδιαίτερα στην έδρα του κάνει καλά παιχνίδια. Δεν θα έχουμε φιλάθλους στο πλευρό μας, το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, όμως στόχος μας να πάμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, παρόλες τις δυσκολίες, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ανάσες και το πώς νιώθει: «Πραγματικά οι παίκτες που έχουν παίξει στη μεσαία γραμμή και όλη η ομάδα έχουν παίξει πάρα πολύ. Τα παιχνίδια είναι πολλά, οι διακοπές είναι μικρές και τα παιχνίδια έχουν αυξηθεί αρκετά μαζί με τα προκριματικά και τα playoffs.

Όλοι είμαστε κουρασμένοι, είχαμε απουσιάσει μόνο στις στιγμές που ήμασταν άρρωστοι ή τραυματίες. Γενικές υπάρχει κούραση. Όταν όμως ο προπονητής με φωνάζει, τα ξεχνάω όλα, ξεχνάω την κούραση, δίνω το 100% του εαυτού μου και ξεχνάω πόσα πολλά παιχνίδια έχω παίξει και την κούραση».

Για το αν νιώθει ηγέτης της μεσαίας γραμμής: «Είναι επιλογές του προπονητή αυτές, εκείνος αποφασίζει. Υπάρχουν οι τραυματισμοί που αναγκάζουν τον προπονητή να κάνει αλλαγές. Για παράδειγμα ο Μπουχαλάκης από το παιχνίδι του Απόλλωνα και μετά έλειψε σε πολλά παιχνίδια.

Εμπιστευόμαστε τον προπονητή, είναι πολύ καλός στη διαχείριση των παικτών και των παιχνιδιών, ξέρει να τους ανακατεύει και να τους ταιριάζει. Αυτό μας έχει κάνει να τον εμπιστευόμαστε. Όταν μας καλεί, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100%».

Για την βελτιωμένη εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς: «Όσο καλά και να παίζουμε, αν στο πρώτο ημίχρονο δεν μπει γκολ ή αν βρεθούμε πίσω στο σκορ, μπορούμε να βρεθούμε σε κατάσταση πανικού.

Αυτό που έχουμε αλλάξει είναι η πνευματική διαχείριση του παιχνιδιού. Αν πετύχουμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα νιώθει πιο απελευθερωμένη και πιο δυνατή.

Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε αποφύγει αυτή την κατάσταση, δεν έχουμε δεχθεί πρώτοι το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και γενικότερα όταν παρουσιάζονται οι ευκαιρίες πρέπει να τελειώνουμε το παιχνίδι, να εκμεταλλευόμαστε τις φάσεις, έτσι ώστε να φεύγει το άγχος και να κυλάει το ματς με τον έλεγχό μας. Έτσι πηγαίνουν όλα καλύτερα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Βίλα ψυχαρα είσαι αλλά το φετινό 100% είναι 50% κάτω από το περσινό !!!!

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΛΟΥΣ ΕΜΒΙΛΑ
    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...