roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Διπλό με... Βαλμπουενά 0-1 ο Θρύλος (vid)

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έπιασε ξανά καλή απόδοση, πήρε όμως το ζητούμενο που ήταν η νίκη και με δράστη τον Ματιέ Βαλμπουενά στο 81' έφτασε στο διπλό που ισούται με ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βατσλίκ στη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Ουσεϊνού Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα στα άκρα. Ο Καρβάλιο τοποθετήθηκε πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Η πρώτη επικίνδυνη στιγμή του αγώνα προς την αντίπαλη εστία δημιουργήθηκε από την ομάδα μας μόλις στο 4’. Ο Μασούρας έκανε την κίνηση στην περιοχή, αλλά το γύρισμά του προς τον αμαρκάριστο Ελ Αραμπί δεν είχε δύναμη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον γκολκίπερ του Βόλου να μπλοκάρει προ του Μαροκινού άσου. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Καρβάλιο είχε και την πρώτη τελική στο ματς, με το σουτ που επιχείρησε από το ημικύκλιο της περιοχής.

Πέρασαν 20 λεπτά προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να βγουν με αξιώσεις μπροστά και να απειλήσουν. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι το έκαναν δύο φορές με πανομοιότυπο τρόπο, χωρίς να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους. Το γύρισμα από αριστερά στη μικρή περιοχή έβγαλε τον Φαν Βεερτ σε θέση βολής, με τον τελευταίο να αποτυγχάνει να νικήσει τον Βατσλίκ.

Στο 28’ ο Ολυμπιακός έφτασε πάρα πολύ κοντά στο γκολ. Ο Αγκιμπού Καμαρά βγήκε στην αντεπίθεση και με σουτ «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Μασούρας αστόχησε σε κενή εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λαλά έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο αμαρκάριστος Μπουχαλάκης επιχείρησε την κεφαλιά, όμως ο Κλέιμαν μπλόκαρε. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η ομάδα μας είχε την κατοχή και την υπεροχή, χωρίς να καταφέρει να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα, ο Ονιεκουρού μπήκε στο ματς αντί του Μασούρα. Το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Θρύλο να ελέγχει τη μεσαία γραμμή και να προσπαθεί από τα πλάγια να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ο Βόλος εμφανίστηκε επιθετικά στο 60’ με κεφαλιά του Ρομέρο, ωστόσο η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Βατσλίκ.

Στο 63’ ο κ. Μαρτίνς πραγματοποίησε ακόμα δύο αλλαγές με τους Εμβιλά και Βαλμπουενά. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαντί Καμαρά ανέβηκε ψηλά, επιχείρησε το σουτ, το οποίο ήταν άστοχο. Ο διεθνής άσος από τη Γουινέα πλησίασε το 0-1 και στο 69’ με νέο σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Κλέιμαν έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 70’ ο γκολκίπερ του Βόλου χρειάστηκε να επέμβει για ακόμα μία φορά, στο πλασέ του Βαλμπουενά. Ο χορός των ευκαιριών συνεχίστηκε και στο 72’ ο Σισέ έστειλε τη «στρογγυλή θεά» δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο κ. Μαρτίνς ρίσκαρε ακόμα περισσότερο στα τελευταία λεπτά με την είσοδο των Τικίνιο και Βρουσάι και δικαιώθηκε, καθώς από τους δύο ξεκίνησε το γκολ του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας άσος έβγαλε τη μεγάλη μπαλιά, ο Τικίνιο υποδέχθηκε την μπάλα και πάσαρε προς τον άξονα. Ο Βαλμπουενά συνδυάστηκε ωραία με τον Ελ Αραμπί και με έξοχο σουτ ο Γάλλος νίκησε τον Κλέιμαν και χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας, όπως έγινε και στον πρώτο γύρο.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (77’ Βρουσάι), Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (63’ Εμβιλά), Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά (76’ Τικίνιο), Μασούρας (46’ Ονιεκουρού), Καρβάλιο (64’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • ΑΝΤΡΕΑΣ Χ.
    ΑΝΤΡΕΑΣ Χ. Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΘΛΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ ΡΙΠΛΕΙ ΤΒ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόντος του Φορτουνη ,έπρεπε σχεδόν να περάσουν δύο γύροι πρωταθλήματος ,για να δούμε ένα κλασικό γκολ από συνδυασμό μεταξύ του 10αριου της ομάδας(Ματιέ) με το σέντερ φορ (Ελ Αραμπι) στο ύψος της περιοχής.
    Καλό ότι η ομαδα δεν δέχεται γκολ πίσω,γιατί μπροστά αφήστε το καλύτερα...
    Καθοριστικός με την είσοδο του και ο Εμβιλα,που δείχνει έστω και στη μέτρια φετινή χρονιά του ,έστω και Άργος,ότι είναι ο μόνος μας χαφ φέτος που μπορεί να κάνει την διαφορά.
    Πάντως κύριε Μαρτίνς ,το να παίρνεις στον πάγκο τον Φατινγκα,ενώ δεν πρόκειται να τον βάλεις ούτε ως αλλαγή,και να αφήνεις τον Λόπεζ εκτός αποστολής δεν εξηγείται.Γιατι ακόμη και στα χειρότερα του ο Λόπεζ μπορεί με ένα κοντρόλ η πάσα να βοηθήσει την ομάδα ερχόμενος από τον πάγκο.
    Και εκείνο τον Κίτσο τι τον παίρνεις από την β ομαδα ,αφού δεν τον βάζεις ούτε αυτόν ποτέ ως αλλαγή?

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε κοντέ;;;;;;;
    Δυο φορές τους έκοψες το πριμ.
    Πώς τους πετσόκοψες ετσι;;;;;;;

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΜΑΚΑΡΟΣ
    ΜΑΚΑΡΟΣ Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    11 βαθμούς μπροστά με 3 χρόνια χωρίς διακοπές, με παίκτες εμφανώς σκασμένους!
    Για να βγαίνει ο κάθε πουθενας να φωνάζει για χειρότερο Ολυμπιακό δεκαετίας

  • NIC
    NIC Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΩΣΤΑ Σεμπα ,κουκουρουκου σημειωσατε 1 γιατι εβαζε και κανενα γκολακι ενω ετουτος ειναι πουλεν του ακατεργαστου οποτε καταλαβαινετε το επιπεδο του.

  • NIC
    NIC Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκει οι ανοιχτοματηδες κοιταξτε λιγο το ματς του Αρη με κανονικο προπονητη μπας και ξυπνησετε και διωξτε τον ασχετο .Αντε πια μας βγαλατε τα συκωτια με το αντιποδοσφαιρο. Αν δεν μπορεις Π Ο Υ Λ Α .

  • BATISTA 7
    BATISTA 7 Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 21:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΑΛΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΡΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΦΕΤΟΣ; ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΜΠΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε όλα τα παιδιά που γράφουν και διαβάζουν το Ρεντ γκολ !!! Ποιος είναι χειρότερος α) Σέμπα ,β) Ονειροκουκου ?

  • Xristos
    Xristos Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ματιέ , πρέπει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Μάρτιν κειματε. πρέπει να πεξει με την Αταλάντα ο Ματιέ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρος
    ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΕΣ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...