roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θα μας δυσκολέψει ο Ιωνικός...»

underarmor
redwell

Το ματς της Κυριακής (06/02) με τον Ιωνικό στη Νίκαια, τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει, την κατάσταση του Ζοάο Καρβάλιο και αρκετα ακόμα σχολίασε στην κάμερα της Nova ο Πέδρο Μαρτίνς. Πιο αναλυτικά ο τεχνικός του Θρύλου τόνισε τα εξής:

«Θα παίξουμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλό. Έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια εντός έδρας. Έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος αυτός θα μας δυσκολέψει, δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όπως δεν ήταν για όσους επισκέφτηκαν την έδρα αυτή. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του και θα πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το γήπεδο είναι μικρό, η έδρα είναι δύσκολη και εμείς θα πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Να δείξουμε ξεκάθαρα πως θα πάμε για τη νίκη».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον Παναιτωλικό: «Ακόμα μένουν 24ώρες για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και πώς θα διαχειριστούμε το παιχνίδι της Κυριακής. Ωστόσο, νομίζουμε πως από τη στιγμή που όλοι μας οι παίκτες είναι καλά, έχουν αποκατασταθεί πολύ καλά από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Επίσης, οι νίκες βοηθούν στο να βρισκόμαστε όλοι σε καλή κατάσταση. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν σε σημείο που μπερδεύουν τον προπονητή και του δημιουργούν «προβλήματα». Ο Κενί Λαλά έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αποκαταστάθηκε και νομίζουμε πως θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή».

Για τον Καρβάλιο: «Φυσικά και έχω εικόνα του Καρβάλιο, μιλάω κάθε μέρα με τον Ιμπαγάσα. Δεν υπάρχει ομάδα Α και Β, είμαστε όλοι Ολυμπιακός και αυτή τη στιγμή η ομάδα Β' είναι ένα πρότζεκτ του Ολυμπιακού που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε προσαρμογές. Όλοι μας οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, με εξαίρεση τον Κώστα Φορτούνη που έχει μείνει λίγο πίσω.

Όπως είπα ο Καρβάλιο έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και πως είναι έτοιμος να παίξει. Ξέραμε πως είναι σε καλή σωματική κατάσταση αλλά του έλειπαν παιχνίδια, του έλειπε ο ρυθμός καθώς στα τελευταία παιχνίδια στην πρώην ομάδα του είχε παίξει μόλις 5-10 λεπτά».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν προφεσόρ φοβάσαι τον Ιωνικό (το φόβητρο), τι θα κάνεις την άλλη Κυριακή με το αεκ στο ναό που οι κιτρινιάριδες θα παίξουν λυσασμένα για να μας κόψουν βαθμό ή βαθμούς;

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει φέτος ομάδα που να μη σε δυσκόλεψε... Προφεσορ υπνεεε.....

    RedGoal πως σχολιάζεις την έλευση 3 σαουδαραβων στον Ολυμπιακό Β';;;
    Η κατρακύλα συνεχίζεται;

    Πραγματικά ρε παιδιά έχουμε καταλάβει ότι αυτή η ομάδα πλέον ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;;;

    REDGOAL Για λόγους μάρκετινγκ ήρθαν φίλε. Όπως ήρθαν θα χαιρετίσουν κιόλας...

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ιωνικος ,οποιος ειδε στιγμιοτυπα απο το 1-1 με τον Βολο οπου η καλη ομαδα του Βολου δεινοπαθησε για να κρατησει την ισοπαλια στην εδρα της,ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Ισως το πιο δυσκολο εκτος εδρας ματς που εχουμε να δωσουμε μεχρι τα πλαιυ οφ.
    Ο δε φοβικος Μαρτινς μετα την κωμικοτραγικη εμφανιση του Σωκρατη και την μετρια του Μανωλα με Παναιτωλικο,δεν το εχει σε πολυ να κατεβει στην Νικαια με τρεις στοπερ πισω,κανοντας ακομη πιο δυσκολη την παραγωγη φασεων μπροστα για την ομαδα μας.
    υγ Αληθεια Πεδρο αφου τον ...''πιστευεις'' τον Ονιεκουρου(αν μπορεις ας ελεγες και αλλιως στον Προεδρο..),γιατι δεν τον βαζεις μεσα να ξαναθυμηθουμε τι εστι παλτο?Περιμενεις πρωτα να εχουν τελειωσει οι μεταγραφες και στην Τουρκια για να αμολυσεις μεσα το παλτο?

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    K όχι Μόνο.
    Ετοιμάσου Εσύ κ Ολη η ομάδα για μπλόκο.
    Ξέρεις στα 3γκολ κ τα Τρία μια ωρα στο βάρ κ τα 2 ακυρωθέντα είναι δεν είναι.
    Σκληρά μαρκαρίσματα για κόκκινες απλές κίτρινες ή κ καθόλου κάρτα, καθυστερήσεις σκόπιμες κλπ.
    Μα δε μασάμε.
    Διπλό κ φιλσκια στο γατάκι της νίκαιας.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • pan
    pan Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    με σενα στον παγκο και η μικτη ανω νταμαρια μπορει να μας δυσκολεψει φιλε..πραγματικα τι λαχειο σου χει κατσει μαρτινη να πινεις ουζακια να τρως γαριδουλες να πληρωνεσαι αδρα και να το παιζεις προπονητης στην μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας μην το πεις ουτε για αστειο!δεν θα σε πιστευουν!

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ όλους τους άλλους τους πήρες στο χαλαρό !!!!

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε πάλι αρχήσαμε, το γήπεδο είναι μικρό και ο αέρας φυσάει περίεργα .

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε σίγουροι, πάλι θα μας βγάλετε την ψυχή!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...