roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χωρίς Καρβάλιο η λίστα ΟΣΦΠ στην ΟΥΕΦΑ

underarmor
redwell

Γνωστή έκανε την ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα για τη φάση των "16" του Europa League ο Θρύλος και από τα νέα αποκτήματα αξιοσημείωτη είναι η απουσία του Ζοάο Καρβάλιο.

Τα ματς με την Αταλάντα πλησιάζουν καθώς τα ραντεβού είναι για 17 και 24 Φεβρουαρίου και ο Ολυμπιακός έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά.

Η πειραϊκή ομάδα μπορούσε να κάνει μέχρι τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα, σε σχέση με εκείνη που είχε δηλωθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Τα τρία νέα ονόματα είναι ο Κώστας Μανωλάς και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Αχμέντ Χασάν και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος μπήκε στη θέση του Μίχαλ Καρμπόβνικ. 

Εκτός έμειναν ο Ζοάο Καρβάλιο, ο Κανέ και ο Φορτούνης. Στη λίστα δεν είναι και οι μικροί Κεϊτά και Νταμπό.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Κωνσταντινος Γαλανόπουλος.
    Κωνσταντινος Γαλανόπουλος. Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Να είναι καλά οι ποδοσφαιριστές μας και θα έρθει και η πρόκριση. Για το πρωτάθλημα καλά παίζει το θέλουμε χωρίς ήτα.

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ευχαριστώ. Δεν ύπαρχει λόγος να γκρινοιάζουμε όμως. Εδω δεν παίζουμε επιθετικα με τον Παναιτολικο και τα Γιάννενα και τα παόκια θα παίξουμε στην Ευρώπη? Πάντως όπως λέει κι ο φίλος αν υπάρχει μια ένσταση είναι στον Κανε για βοήθεια του Εμβιλα.
    Redgoal τώρα που τελείωσαν ή μεταγραφές κάνε μας μια ανακεφαλέωση να δούμε ποιοι φύγανε , που πήγανε, ποιοι ήρθανε για που ήρθανε και τι γίνετε με τις αναναιώσης .
    Δυο πράγματα να πώ μόνο ακόμα.
    1. Στο θέμα του Μαρκοβίτς θα δείτε ότι είναι θέμα μάνατζερ πάλι !! Αν αλλάξει μάνατζερ ( δεν ξέρω γιατι αλλα είναι μια πολιτικη που ακωλουθήτε στον ολυμπιακο ,κορυφαίο παράδειγμα ο Ανδρουτσος , που ένω ήταν στο φευγα , αλλάξε και τώρα παίζει βασικος ) θα παραμείνει και θα έχει ρόλο στην ομάδα .
    2. Στο δεύτερο . Μια και υποστηρίζω την ομάδα του τόπου μου , την Ομιλαρα μας , έχω να πώ πως αν ο ολυμπιακος θέλει να αξιοποιήσει παιχτες που δεν πέρνουν χρονο πρέπει να τους στείλει εδω . Βρουσάϊ -Μαρκοβίτς- Σουρλής , στο ΟΦΗ θα είχαν σημαντικοτατο ρόλο σε μια ομάδα που παίζει ωραίο στρωτο ποδόσφαιρο( καλύτερο απο εμας κατα τι γνώμη μου ) και θα αναίβαζαν την αξία τους και θα ήταν πιο έτοιμοι για τον Ολυμπιακο αν άλλαζε ο προπονητης. Επιπλέον έχω ξαναπεί πώς ο ΟΦΗ έχει παίχτες που πρέπει να προσέξουμε όπως ο Ουές κι ο Λαμπρου !!! Μπράβο στον ΟΦΗ που επενδύει στους Ελληνες παιχτες και πήρε Μανδα και Μπουζούκη !!!!! Να μου τον θυμάστε τον Μπουζούκη , απο τον ΟΦΗ θα κληθει στην Εθνικη

  • Ντίνος
    Ντίνος Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μία είναι η εξήγηση μάγκες! This is Martins... Τόσα χρόνια, τα ίδια δεν έκανε; Ξεχνάμε πόσο bulling έχει φάει ο Φορτούνης απ' αυτόν;

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal διόρθωσε με αν κάνω λάθος . Αλλα νομίζω πως σε περίπτωση που περάσουμε την Αταλάντα ξαναδηλώνουμε παίχτες .Οπότε καλώς δεν μπήκε ο Καρβάλιο , μιας και δεν είναι έτοιμος και έτσι κι αλλιώς δε θα παίξουμε και επιθετικα .
    Ομως το να στέλνει τον παίχτη στηην Β ομάδα για μένα είναι λάθος . Δεν προσφέρει τίποτα στον παίχτη . Εκει που τα κάνουν αυτα στις Β ομάδες παίζεται ποδόσφαιρο . Επίσης στις Β ομάδες υπάρχουν παίχτες ποιοτίκοι εδω μην πω τι έχουμε.

    REDGOAL: Φίλε δεν γίνονται άλλες αλλαγές. Με αυτούς που δηλώνεις τώρα πας μέχρι τέλους...

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μανωλάς τον προσεχή Ιούνιο θα εισέλθει στο 32ο έτος ηλικίας . Τεχνικά και από πλευράς ταχύτητος , είναι δύο κλάσεις πιό πάνω από τον κατάκοπο γερο-Σωκράτη , ο οποίος τον προσεχή Ιούνιο θα εισέλθει στο 35ο έτος ηλικίας και που χθές δεν έκοβε ούτε με βαλέ . Όμως ο Μανωλάς έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς στην Ιταλία και χωρίς τον Σισέ δίπλα του δεν επαρκεί γιά να καλύπτει στην άμυνα και τις ανεπάρκειες του γερο-Σωκράτη.
    Κατά τα άλλα , αν είναι κάποιος μυρωδιάς από μπάλα , το ριχνει στον ...." φιλοσοφικό αγνωστικισμό" και αναγορεύει σε πάνσοφο και αλάνθαστο ποδοσφαιρικό παντογνώστη τον προπονητάκο του Παναιτωλικού Πορτογαλίας , λες και είναι εξαιρετικά εξειδικευμένη υπόθεση το να καταλάβει ένας φίλαθλος ότι η άμυνά του Θρύλου ...μπάζει και να φοβάται την Αταλάντα που ...πλησιάζει. Επιπλέον αυτό το ρόζ -εμπριμέ τρόλ έχει και δικό του ...Ολυμπιακόμετρο ( μάλλον Αποκριάτικο) και όποιον δεν είναι ικανοποιημένος από την Αυτού Μετριότητα τον σενιόρ Πέδρο , ο οποίος αδυνατεί εδώ και 4 μήνες να κάνει την ερυθρόλευκη Μικτή Αφρικής να παίξει υποφερτό ποδόσφαιρο , τον θεωρεί πρασινο-κίτρινο τρόλ. Πρέπει δηλ. κατά την άποψη του ροζ-εμπριμέ τρόλ να πονάνε ολονών μας τα μάτια και να μας παίρνει ο ύπνος βλέποντας Θρύλο και να θεωρούμε ότι ο γάϊδαρος είναι ζώο με φτερά και πετάει και ότι στον Θρύλο όλα είναι τέλεια ( complet που λένε και οι trappers).

  • Θρύλος 7
    Θρύλος 7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Παππούς ο μανολας 30 χρ,? Ότι νανε λέτε..
    Ο προπονητής που τους έχει 20 ώρες την μέρα μαζί του λετε να μην ξέρει και να ξέρουμε εμείς καλύτερα.. Όποιος ενδιαφέρετε για προπονητής ας πάει δέχονται βιογραφικά στο Ρέντη..

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 06:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς θα φάμε στην μάπα τον Ονιεκούρου και τον Λόπες!

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μένα μεγαλύτερη έκπληξη είναι που δεν εβαλε. στη λίστα τον Κάνε,ένα καθαρό αμυντικό χαφ που θα χρειαζόταν ίσως περισσότερο απέναντι στην φουλ επιθετική Αταλάντα,παρά που δεν εβαλε τον Καρβάλιο.
    Ίσως και τα εργομετρικα που πέρασε ο Πορτογάλος να τον έδειξαν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση,κάτι που εξηγεί και ότι τον έβαλαν να πάρει παιχνίδια με την β ομαδα .Βλέπει άραγε κάτι τόσο θετικό στον Φατινγκα?Μακάρι

  • Tolias
    Tolias Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Με πρόβλημα στη δημιουργία αφήνεις έξω αυτόν που πήρες για να το διορθώσεις.Αν δε συμβαίνει κάτι που δεν ξέρουμε είναι λίγο οξύμωρο.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως έδειξε και ο σημερινός αγώνας με τον Παναιτωλικό , χωρίς τον Σισέ ή άμυνα μας με τους 2 γέροντες ( Μανωλά και Παπασταθόπουλο) είναι για πολλά γκολ απέναντι σε ομάδες επιπέδου ΟΥΕΦΑ Κάπ. Ο Μάρκοβιτς δεν έπρεπε να φύγει , όχι τ.χ. σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...