roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Υπερήφανοι που παραμένουμε εδώ»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς και μαζί του, φυσικά, παραμένουν και οι βοηθοί του στον Πειραιά, με τον ασίσταντ του τεχνικού των ερυθρολεύκων, Αντόνιο Ενρίκες, να τονίζει:

«Ήδη είμαστε πολύ υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό και που γράφουμε ιστορία με αυτό τον τρόπο, μας δίνει μεγάλη χαρά, είναι κάτι επικό.

Κυρίως όμως είμαστε χαρούμενοι για τη δουλειά που κάνουμε και για το πόσο αγαπητοί είμαστε εδώ, αυτό είναι πολύ σημαντικό, η αγάπη που λαμβάνουμε και το πόσο εμείς αγαπάμε τη δουλειά μας.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε αυτή την ανανέωση και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια κι έχουμε μάθει πάρα πολλά.

Όσο περνάει ο καιρός αποκτάμε βαθύτερη γνώση σε ό,τι αφορά τον σύλλογο, την κουλτούρα του τόπου, τον Πειραιά και για το πόσο σημαντικός είναι ο Ολυμπιακός για τη χώρα αλλά και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι ένα «όπλο», όσο περισσότερη γνώση έχουμε τόσο καλύτερη γίνεται η προετοιμασία μας. Πάντα όμως πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας γιατί και οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν, αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο.

Πολλές φορές οι προπονητές δεν έχουν τον χρόνο για να παρουσιάσουν το πρότζεκτ τους και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε ένα μεγάλο κλαμπ για εμάς να συνεχίσουμε με τη δουλειά μας».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...