roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Σημαντικό το γκολ με τη Φενέρ...»

underarmor
redwell

Ο Τικίνιο Σοάρες μίλησε για τη νέα χρονιά, την κορυφαία του στιγμή στο 2021, αλλά και τις δυσκολίες της πανδημίας, με τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ ο οποίος έχει πετύχει 8 γκολ σε 23 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού ως τώρα να τονίζει:

«Πιστεύω πως θα είναι μία θετική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τους στόχους μας. Εγώ θέλω να είμαι επιτυχημένος και να κάνω καλά παιχνίδια και να δώσω ακόμη περισσότερα πράγματα στην ομάδα, είτε με γκολ είτε με την καθημερινή προσπάθεια που κάνω.

Νομίζω πως αυτή η χρονιά θα φέρει ωραία πράγματα για τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο, με υγεία και να είμαστε καλά έτσι ώστε το 2022 να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το αν για το 2021 η καλύτερη στιγμή του ήταν το γκολ που πέτυχε με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη: «Όλα τα παιχνίδια και όλα τα γκολ είναι πολύ σημαντικά για εμάς, γιατί αυτά τα παιχνίδια μας φέρνουν στις προκρίσεις και στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Προφανώς όταν ένα γκολ μπαίνει στο 90ό λεπτό και κρίνει μία πρόκριση είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Αυτό ήταν ένα από τα σημαντικά πράγματα στο 2021. Κάνουμε όλοι μαζί ό,τι περνάει από το χέρι μας γιατί θέλουμε να κερδίζουμε».

Για το πόσο πιο δύσκολη γίνεται η ζωή ενός ποδοσφαιριστή με τον κορονοϊό: «Πραγματικά είναι κάτι που μας δυσκολεύει όλους. Επηρεάζει τις ζωές όλων μας. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πως θα έρθει σύντομα η στιγμή που όλοι θα είμαστε πολύ πιο ήρεμοι και ο κόσμος θα μπορεί να έρθει πιο ήσυχος και ασφαλής στο γήπεδο και να είμαστε όλοι καλά».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 01:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί το ήθελες και το έλεγες ρε γκαντέμη ....??? Ο δήθεν προπονητής και τα 16 ποδοσφαιρικα πτώματα που παρουσίασε στην Ριζούπολη ( μεταξύ των οποίων και εσύ) κατάφεραν και πέταξαν 2 βαθμούς στο γειτονικό ρέμα του Ποδονίφτη , αμέσως μετά την είσοδο του 2022. !!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...