roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Οι αριθμοί του Γιουσέφ...μιλούν από μόνοι τους»

underarmor
redwell

Την ήττα στη Λιβαδειά, το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί, την ανανέωση του Ελ Αραμπί και πολλά ακόμα σχολίασε στη NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να εκφράζει την ανάγκη παραμονής στο ρόστερ του Μαροκινού κίλερ καθώς όπως τόνισε... οι αριθμοί του "μιλούν" από μόνοι τους:

«Θα ήταν πολύ όμορφο, εάν συνέβαινε αυτό. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα μας. Τα νούμερα και η στατιστική του μιλάνε από μόνα τους. Εάν συνέβαινε, θα σήμαινε ότι θα είχαμε στην ομάδα μας διαθέσιμο έναν πάρα πολύ ποιοτικό παίκτη, με απίστευτες ικανότητες. Με καταπληκτική στατιστική, που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα».

Για την ήττα στο Κύπελλο από τον Λεβαδειακό: «Το έχουμε αφήσει πίσω. Είναι κάτι, όμως, που πρέπει να μας γίνει μάθημα. Τα πρώτα 15 λεπτά δεν ήταν καλά για εμάς. Όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Να δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, πρέπει να προχωράς παρακάτω και να μένουν πίσω, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε είναι αρνητικό. Το χθεσινό, όμως, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα».

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι μια ομάδα, που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της. Συνηθίζουμε να δίνουν περισσότερη σημασία στα ντέρμπι, αλλά αυτά είναι τα παιχνίδια που θα πρέπει κάποιος να προσέχει. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα. Εχει χάσει μόλις μια φορά, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα είναι σημαντικό. Οποιος κερδίζει σε αυτές τις έδρες έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον τίτλο».

Για το εάν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: «Μας ανησυχεί μόνο η περίπτωση του Καρμπόβνικ, ο οποίος δεν έχει επανέλθει ακόμα 100%. Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ο Αβραάμ επίσης. Ο Σωκράτης εδώ και μία εβδομάδα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Με διάφορα ο πρώτος !!! Ο δεύτερος πολύ μακριά !!!!

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντως οι αριθμοί του παιχταρα Ελ πιστολι μιλούν.Μιλουν και οι αριθμοί του κουκουρούκου όμως εκεί τι βλέπεις ρε μάστορα πονάνε τα μάτια μας έλεος πια.

  • ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ THUNDERBIRD
    ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ THUNDERBIRD Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 08:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΑΑΑΑ

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ! O Ελ Σιντ να μείνει, ο άλλος να πάει εκεί στην Αραπια που λέει στο άσμα ο μέγας Τσιτσάνης,μια και οι άραβες τηςΑλΝασρ έχουν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία απ ότι γράφουν οι Αρδ υπάλληλοι και σκίζουν τις κελεμπιες τους προκειμένου να τον δελεάσουν να υπογράψει μαζί τους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...