roumeliotis

Carwiz

«Δεν αλλάζει τίποτα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εμφανώς χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τη νίκη με 2-3, όμως στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε κρατώντας χαμηλούς... τόνους τονίζοντας πως δεν έχει τελείωσε ακόμα η υπόθεση τίτλος. Αναλυτικά υπογράμμισε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε ιδανικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι, χειριστήκαμε πάρα πολύ έξυπνα το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού ιδιαίτερα στην αρχή του ματς.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάσαμε λίγο την κατοχή, η ΑΕΚ είχε λίγο καλύτερα ποσοστά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, καταπληκτικό θέαμα. Ήταν ένα παιχνίδι που άξιζε να δει ο καθένας, ένα ωραίο παιχνίδι, που διαχειριστήκαμε καλά κα το κερδίσαμε».

Για το αν αλλάζει το πρωτάθλημα μετά από αυτή τη νίκη: «Δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας το έχει συνειδητοποιήσει. Πήραμε μια σημαντική νίκη αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Έχουμε να παίξουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, ντέρμπι και πλέι οφ. Συνεχίζουμε, τίποτα δεν έχει κριθεί».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες που δεν αγωνίστηκε καθόλου και αν έχει κάποιο θέμα με τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: «Ήταν επιλογή να μην παίξει, δεν έχει κάτι».

Για την εικόνα των παικτών του: «Ο Εμβιλά έπαιξε με πολύ πάθος. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να κερδίσει μια ομάδα τα παιχνίδια. Παίξαμε έξυπνα, τοποθετηθήκαμε έξυπνα, κερδίσαμε πολλές φορές την μπάλα, είχαμε την κατοχή και αυτό μας έκανε να έχουμε ευκαιρίες και να μπορέσουμε να σκοράρουμε πολλές φορές. Τα ντέρμπι χρειάζονται ψυχή, ενθουσιασμό και πάθος, αλλά χρειάζονται επίσης εξυπνάδα, ψυχραιμία και συναισθηματικό έλεγχο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • ΣΑΒΒΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    ΣΑΒΒΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορει καποιος δημοσιογραφος του redgoal να μου πει αν η αφαιρεση των 6 βαθμων απο τον Αρη ειναι οριστικη η εκρεμει καποια εφεση κ.λ.π. Ευχαριστω εκ των προτερων.

    REDGOAL: Αν δεν κάνουμε λάθος είναι οριστική φίλε

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    η κολοφαρδία αυτου του ανθρώπου δεν έχει όρια !! Δεν έχει ξαναγίνει

  • gavros aigio
    gavros aigio Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ σημαντική νίκη! Τους κάνει πλακα ο θρυλος χωρίς να παιζει και καμια μπαλάρα.. Νομίζω πως αν γυρίσει ο κανονικός σεμεδο στη θέση του Σωκράτη, παρουμε και αρ μπακ θα ανέβουμε επίπεδο.. Επίσης πιστευω πως ο βατσιλκ δεν μπορεί να σταθεί στο θρυλο.. Καιρός για μια αλλαγή στο τέρμα

  • George7
    George7 Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι πολύ καλός προπονητής. Ακόμα και σε περιόδους όπως αυτή που η ομάδα δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα και να φέρνει τίτλους.
    Τελείωσε το πρωτάθλημα από το Νοέμβριο χωρίς να έχει δέσει ακόμα η ομάδα και να παίξει όσο καλά μπορεί.
    Την άμυνα να στρώσει που έγινε προβληματική με τις ελλείψεις του Σα και του Σεμέδο και κυρίως με την παρουσία του Παπασταθόπουλου και ο περίπατος στο πρωτάθλημα θα συνεχιστεί.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 07:46 Σύνδεσμος σχολίου

    9-3-0 ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΕΔΡΟ - ΤΟΥΣ ΛΟΥΦΑΞΕΣ ΠΑΛΙ

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 03:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέλειωσέ τους!!!!!!!!!!!!!
    Κάντους να σε παρακαλάνε να Στα,ατήσεις.
    Κ Εσύ Μη λυπηθείς ΚΑΝΕΝΑΝ τους.
    Ολα εδω ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι είναι παίδες. Όταν το μυαλο του Προφεσορ δουλεύει ασταμάτητα και συνεχώς σκέφτεται συστήματα και εντεκάδες μέχρι και στη τουαλέτα, το βλέμα του θα είναι πάντα σαν αυτό στη φωτό. Μαρτινς αλάνι για πάντα στο λιμάνι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...