roumeliotis

Carwiz

Πότε; Ποτέεεεεε ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 2-3

casino loutrakiou
redwell

Θρυλάρα στο ΟΑΚΑ μοίρασε ξανά... πόνο στην ΑΕΚ που ήλπιζε σε νίκη στο ντέρμπι της 10ης ημέρας της Super League 1 αλλά έφυγε ξανά με σκυμμένο το κεφάλι από το χορτάρι καθώς οι Πειραιώτες "τουμπέκιασαν" τους 40.000 φίλους της Ένωσης με το 2-3 που θα μπορούσε να είναι και 2-4 ή και 2-5.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-1 μόλις στο 2' με σουτάρα στο παραθυράκι του Στάνκοβιτς από τον Αγκιμπού, για να έρθει το 1-1 με γκολ-δώρο του Βατσλίκ στον Αραούχο ο οποίος με το κεφάλι ισοφάρισε στο 15'. Το 1-2 ήρθε στο 34' από τον Ελ Αραμπί που "χόρεψε" την άμυνα της Ένωσης μετά από έξοχη μπαλιά του Λαλά και πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Στάνκοβιτς. Ο Μαροκινός έγραψε το 1-3 στο 70' μετά από λάθος γύρισμα του Μοχαμαντί που τον έβγαλε τετ α τετ με τον πορτιέρε της ΑΕΚ για να γράψει το τελικό 2-3 ο Αραούχο στο 79' με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση.

Ο Θρύλος πλέον είναι στο +6 από την ΑΕΚ και... πάει τρένο για την πρωτιά στην βαθμολογία που δίνει σαφές προβάδισμα τίτλου.

Το ηλεκτρονικό χρονόμετρο του ΟΑΚΑ έδειχνε 59 δευτερόλεπτα όταν ο Αγκιμπού Καμαρά εξαπέλυσε μια... ρουκέτα με την οποία κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από κόρνερ του Μασούρα και απομάκρυνση.

Ξεκάθαρα τα όποια πλάνα είχαν κάνει οι δύο προπονητές πήγαν... περίπατο αφού το ντέρμπι ουσιαστικά ξεκινούσε με σκορ 0-1 για τον Θρύλο και οι ισορροπίες από νωρίς είχαν διαταραχθεί υπέρ των Πειραιωτών. Η Ένωση επέλεξε στη συνέχεια να επιτεθεί κυρίως με σέντρες και «γεμίσματα» ποντάροντας στην αστάθεια του Βατσλίκ ο οποίος δεν ήταν σε καλή μέρα.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο γκολ της ισοφάρισης, μόλις στο 15' λεπτό, όταν έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Αραούχο με κεφαλιά έγραψε το 1-1 μετά από σέντρα του Μάνταλου.

Η ΑΕΚ φάνηκε να έχει ελαφρώς το μομέντουμ με τον Θρύλο να δίνει γήπεδο ψάχνοντας τις κόντρες, με τους κιτρινόμαυρους εκεί κοντά στο ημίωρο να κερδίζει 4-5 διαδοχικά «στημένα» κόρνερ ή φάουλ και να είναι κοντά στα καρέ του Ολυμπιακού.

Στο τελευταίο από αυτά, όμως, ο Λαλά με μπαλιά-ποίημα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό τρανζίσιον των κιτρινόμαυρων στην άμυνά τους και έβγαλε τον Ελ Αραμπί τετ α τετ με τον Στάνκοβιτς. Άλλο που δεν ήθελε ο Μαροκινός ο οποίος έκανε... χορευτικό και έδωσε ξανά προβάδισμα στον Θρύλο στο 35΄ με ένα από τα χαρακτηριστικά του ιδανικά τελειώματα. Το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση.

Με την είσοδο του Άμραμπατ η ΑΕΚ μπήκε για να βρει την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος και ο Ολυμπιακός περίμενε για να ξαναχτυπήσει στην κόντρα την αργή μεσοαμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Ο Στάνκοβιτς κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του Γιαννίκη με πολύ σπουδαία και δύσκολη επέμβαση στο 52΄ σε σουτ του Μασούρα.

Η ΑΕΚ «απάντησε» με τον Άμραμπατ στο 65΄ και τον Βατσλίκ να διώχνει με τα πόδια και στο 70΄ η πλάστιγγα έγειρε δραματικά υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Μοχαμαντί επιχείρησε να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακά του, όμως ήταν εξαιρετικά απρόσεκτος και η πάσα του εξελίχθηκε σε άψογη... ασίστ προς τον Ελ Αραμπί.

Ο "κίλερ" του Θρύλου έκανε μια... ζεμπεκιά στον Στάνκοβιτς, τον έστειλε για... χόρτα και έγραψε με πλασέ στην κενή εστία το 1-3. Τρία λεπτά αργότερα στο 73' ο Ολυμπιακός άγγιξε το 1-4 όμως αρχικά ο Στάνκοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μαντί Καμαρά και στο δεύτερο σουτ του ίδιου παίκτη, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Με τρεις μαζεμένες αλλαγές τους Γέφτιτς, Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ προσπάθησε ο Γιαννίκης να αλλάξει τα πράγματα. Η ΑΕΚ ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 79΄ με γκολ κλάσης του Αραούχο στο 79΄ από σέντρα του Ανσαριφάρντ.

Στο 82΄ ο Μασούρας έχασε το... άχαστο σε κενή εστία λίγο εκτός μικρής περιοχής και αριστερά πλασάροντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και η ΑΕΚ συνέχισε να ελπίζει σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών. Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση χωρίς να δεχτεί φάσεις από τους γηπεδούχους κι έτσι έμεινε αήττητος για 11ο συνεχόμενο ματς εναντίον της ΑΕΚ, σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμαντί (74΄ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (74΄ Γεβτιτς), Σιμόες (87΄ Λε Ταλέκ), Γκαρσία (46΄ Άμραμπατ), Μάνταλος, Τσούμπερ (74΄ Ανσαριφάρντ), Αραουχο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (87΄ Μπα), Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (68΄ Μπουχαλάκης, Μασούρας (84΄ Λόπες), Ελ Αραμπί (85΄ Τικίνιο)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

52 σχόλια

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ωραιότερο στιγμιότυπο ήταν στο τέλος που το κούτσουρο (παπ ) είχε αγκαλιάσει το άλλο κούτσουρο μαζί με το δοκάρι!

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλά διαβασμενος ο Μαρτίνς θα πω εγώ! Πίεση και άμεση ανάκτηση της μπάλας θέλετε Κ. Γιαννικη? Πάρτε τη, εμείς θα σας κερνάμε γκολ σε αντεπιθέσεις και στημένα. Απλά τους έδειξε πόσο γυμνό είναι το ρόστερ τους για να το παίξουν Μπαρτσελόνα. Τα φιλιά μας εκεί στο ΟΑΚΑ, θα ξανά έρθουμε πάλι το καρναβάλι να κάνουμε παρέλαση με το άρμα του Ελ Αραμπί!

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 03:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σεις;;;;;; με την αχ κούλα παίζαμε.
    Τρία στο χαλαρόοοοοοοο!!!!!!!!!
    Σιγά το κατόρθωμα.
    Η ομάδα αρχίσει να φορτσάρει μετα τις γιορτές.
    Επιτέλους κατάλαβαν ότι δεν ενδιαφερει κανέναν αν κάποιος ειναι καλός Ανθρωπος.
    Αρκεί να είναι καλός στη δουλειά του.
    Για τον Σεμέδο λέω.
    Γύρνα ρε Σεμέδο!!!!!!!!!
    Υγ. Απόλαυση οι αεκτζήδες να ζητάνε 2 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ πέναλτι.
    Απορω πως δε ζητάνε κ τις βουτιές του Δικού τους καραγκούνη βλ.Μάνταλος.
    Αλλα;;;;;;; ο πορτογάλος δεν ειναι διαμαντόπουλος,φωτιάς,τζήλος,ευαγγέλου κ τα Υπόλοιπα δικά τους φυντάνια.
    Ας κάτσουν στο -6,-7 κ -15 οι 3καμπαλέρος κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ τους.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    O άχαστος Μαρτινς μας έφερε άλλη μία νίκη αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ που είχαμε να τη δούμε απο το 13. Μερικοί κάνουν ότι δε βλέπουν.

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομαδα για την συνήθεια που έγινε λατρεία.Και παμε τωρα.Ελληναρες μου δεν παίζουμε μόνοι μας ξέρετε.Παιζουν και οι αντίπαλοι..... Φυσικά και ο Σωκράτης με τον Βαλτσλικ ήταν σε πολύ κακή βραδιά αλλα υπάρχει και ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής στην αντίπαλη ομάδα που λέγεται Αραούχο ο οποίος σίγουρα δεν είναι Ελ Αραμπι αλλά δεν είναι και Τάτσης.Τα γκολ προήλθαν από λαθη αλλα και η εκτέλεση ηταν εκπληκτική οπως γελοια ήταν καί τα δύο τελευταία γκολ που εφαγε η Κουλα.....Η ομαδα σαφώς είναι πολύ χειρότερη απο πέρυσι σε θέαμα αλλά είναι κυνική και περνει αποτελέσματα.Παιδια ο Ονιεκουρου φυσικα και δεν είναι αυτό που περιμέναμε αλλα τον βάζει γιατί και αυτός και ο Μασουρας είναι άψογοι στο τακτικό κομμάτι και κάνουν ότι τους ζητάει ο Μάρτινς.Αυτα για όσους ξέρουν μπαλλα.Δεν είμαστε τόσο θεματικοί όσο πέρυσι αλλά και οι αντίπαλοι εχουν δυνάμωσε και αποτελέσματα περνουμε...... Νομίζω ότι ηρθε η ωρα του Κρινστινσον για το τέρμα.Κλειδι για την φετινή ομάδα η άνοδος της απόδοσης Μαντυ,Εμβιλα που δεν ξεκίνησαν καλά αλλα σιγα σιγα ανεβαίνουν.

  • ΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    ΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μελισανίδη, Δημητριάδη, Βράνιες, Μάνταλε και όλοι εσείς οι αεκτζήδες ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ. 1 - 5 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΗ φωλίτσα σας.

  • G27
    G27 Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, ναι. Έμοιαζαν πολύ με γκολ που έβαζε το Φαινόμενο στην Μπαρτσελόνα και πριν τραυματιστεί στην Ίντερ. Πίεση στον αμυντικό μεταξύ περιοχής και κέντρου, κλέψιμο και καληνύχτα ζωή... Ακριβώς αυτό... Άντε να το εξηγήσεις σε άτομα που έχουν είδωλο κάποιον που τους πούλαγε οπαδιλικι και στο τέλος τον κυνηγαγαν στα τμήματα...

  • ΥΒ
    ΥΒ Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημαντική νίκη. Όχι μεγάλη. Με την ΑΕΚ παίζαμε και φάγαμε δύο γκολ!! ΔΩΡΑ. Μπορεί κανένας να συγκρινει την φετινή άμυνα με αυτή των δύο προηγουμενων χρόνων? Σε κάθε αγώνα τρώμε γκολ. Σωκράτης και Βαλτσικ δεν εμπνέουν σιγουρια . Όπως και ακραία μπακ.

    Πάντως αφού δεν μπορούν να μας κερδίσουν ΟΥΤΕ τώρα , με ομάδα ντεφορμε, τότε ποτέ ....

  • G27
    G27 Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ανύπαρκτοι γράφουν για τυχερό πλασέ του Ελ Αραμπι στο 1-2... Για αυτό μια ζωή θα βλέπουν πλάτη...

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε την ηλικία σου, αλλά και τα δυο γκολ του Ελ Αραμπί, το συζητάγαμε εδώ στο γραφείο με τους παλαιότερους, μας θύμισαν Ρονάλντο "φαινόμενο". Βάλε βίντεο να δεις γκολ που έβαζε όταν ξεχυνόταν σε τετ α τετ. Ένα ειδικά σε τελικό Ίντερ-Λάτσιο στο ΟΥΕΦΑ, έμοιαζε πολύ με το δεύτερο

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη νίκη γιατί έκοψε τη γλωσσιτσα της δικεφαλης κότας που επειδή πήρε τον τσουμπερ (σιγά τον παιχταρα...) νόμισε ότι θα κερδίσει τον Ολυμπιακό...
    Παιχταραδες Αγκιμπου , μβιλα , αραμπι , πολύ καλός λαλα , εντυπωσιάστηκα από Αραούχο (καλύτερος από την προηγούμενη φορά που ήρθε) και αμραμπατ , παιχταρας .
    Κάκιστος Βατσλικ , μέτριος Μασούρας , κακός Ονιεκουρου , δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έβαλε Γκάρι ...Πάμε για τα σημαντικά την Πέμπτη.

    Υ.γ. Τι περιμένουμε και δεν κλείνουμε πιρσμαν από Γιάννενα ???????

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...