roumeliotis

Carwiz

«Όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση...»

casino loutrakiou
redwell

Δύσκολη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ιωνικού για τον Θρύλο για τη Super League, με τον Γάλλο να απέχει ακόμα αρκετά από τον πραγματικό του εαυτό και να είναι και αυτός μια από τις αιτίες των μέτριων εμφανίσεων των Πειραιωτών την τρέχουσα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σχολιάζοντας τη νίκη επί της ομάδας της Νίκαιας, ο Γάλλος αμυντικός χαφ τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είμαστε οι πρωταθλητές και κάθε ομάδα έρχεται εδώ για να μας βάλει “δύσκολα”. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό είναι που μετράει.

Όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση, γιατί ήταν μια μακριά σεζόν πέρυσι και είναι λογικό να υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές, διότι όλοι τις χρειάζονται.

Ήταν άτυχος ο Κούντε. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψει στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Είναι σημαντικό να πραγματοποιούμε τους στόχους μας. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και πρέπει να βελτιωνόμαστε, όχι μόνο αυτό με την ΑΕΚ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  •   Γ.  ΓΚΑΛΕΤΙ
    Γ. ΓΚΑΛΕΤΙ Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ομάδα σλοου.μοσιον. απροπονητη. με υπεργηρους δανεικούς τεμπέληδες στη προπόνηση. Που στο πρώτο σπριντ παθαινουν θλασεις ....Και Ο φοβικος. πορτογάλος ποιεί την νήσσαν. κοινώς ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΏΝΙ....Όπως και Ο μαρινακης. Που έχει πουλήσει παιχταράδες και στη θέση τους πήρε ΠΑΛΤΑ....Καλά ρε σεις τα δικά σας τα ματιά. Δεν πονάνε??????

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΈΝΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ Κ ΜΑΡΤΙΝΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΡΈΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΒΑΛΕ ΤΗΝ Β ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΑΥΤΟΊ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΙΔΡΏΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ .

  • ιασοναs
    ιασοναs Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Oσο αφορα τον ΕΜΒΙΛΑ την περιοδο που τον δινανε τραυματια, ειχε COVID,και μαλιστα ηταν δυσκολη περιπτωση.14 παικτεs και μελη του τεχνικου τιμ νοσησαν και η επαναφορα σε κανονικοτητα επηρεασε και την πορεια τηs ομαδαs.Ρωτηστε πιθανουs ασθενειs ,απο το περιβαλλον σαs,και μετα θα καταλαβετε για να μη γραφετε ανοησιεs,η χρονια ουτωs η αλλωs θα ειναι δυσκολη φετοs λογω των αστοχιων στιs μεταγραφεs Γενικωs πολλα πεταμενα λεφτα,ΛΟΒΕΡΑ-3.5εκ,ΣΟΛΔΑΝΟ-2,5 εκ,ΠΕΠΕ3.5εκ,και φετοs τον βαψομαλια 4.5εκ,και 1εκ.ενοικιο για τον πολωνο εκτοs απο το συμβολαιο του,ενα ρημαδι αριστ.μπακ δεν μπορεσαν να βρουν

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρωτήστε ρε κανένα άτομο που δουλεύει 14 ώρες να ζήσει την οικογένειά του !!!! Σα δε ντρεπόμαστε να λέτε ότι κουραστηκατε με αντιπάλους τη Λαμία και τα Γιάννενα !!! Α ρε κορνεδες που θέλετε !!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχαχαχαχαχαχαχαχ ακου εκει κουραση!!!!! καλα μας κανουν....αυτα τα λενε γιατι τους εχει περασει στο μυαλο οτι εχουν να κανουν με προβατα!!!!!

  •   Γ.  ΓΚΑΛΕΤΙ
    Γ. ΓΚΑΛΕΤΙ Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ομάδα σλοου.μοσιον. απροπονητη. με υπεργηρους δανεικούς τεμπέληδες στη προπόνηση. Που στο πρώτο σπριντ παθαινουν θλασεις ....Και Ο φοβικος. πορτογάλος ποιεί την νήσσαν. κοινώς ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΏΝΙ....Όπως και Ο μαρινακης. Που έχει πουλήσει παιχταράδες και στη θέση τους πήρε ΠΑΛΤΑ....Καλά ρε σεις τα δικά σας τα ματιά. Δεν πονάνε??????

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν πηγαίνετε στο ΑΤΜ κουραζεστε; Ή μήπως σας κάθονται στο λαιμό τα τεράστια συμβόλαια που έχετε;

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχες Νοεμβρη και ειστε ψοφιοι στην κουραση,ποτε προλαβατε?Δεν κανατε 1 μηνα διακοπες μετα το τελικο του κυπελου την ανοιξη?Δεν κανατε φετος καλοκαιρινη προετοιμασια της πλακας χωρις διπλες προπονησεις και με συνεχομενα φιλικα που δεν κανατε καν προπονηση?Μα εσυ Εμβιλα εχασες και καποια ματς που δεν επαιζες λογω μυικων ενοχλησεων,ποτε κουραστηκες?Καταλαβαμε..Θελετε παλι ,οπως παντα ,ενα η και δυο τριημερο ρεπο στα ΣαββατοΚυριακα ,τωρα στην διακοπη...
    Αυτο που κανει εδω και καιρο ο Μαρτινς ,που μαζι με τις χαλαροτατες προπονησεις -αποθεραπειες των βασικων αναμεσα στα ματς, μηδενισαν το κοντερ στην φυσικη κατασταση ,κατι που θα το πληρωσει πολυ ακριβα η ομαδα.
    Αλλα δεν φταιτε εσεις οι παικτες,ετσι μαθατε πλεον στο εντελως χαλαρο στις προπονησεις,στις αποθεραπειες και τα ρεπο.Το προπονητικο τιμ φταιει που εκλεισε πλεον τον κυκλο του.Ας ερχοταν κανενας βορειοευρωπαιος τεχνικος και θα σας αλλαζε τα φωτα στο τρεξιμο τωρα στην διακοπη...
    Με τον Μαρτινς ομως κλεινετε ηδη εισητηρια για διημερες αποδρασεις στην Μυκονο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...