roumeliotis

Carwiz

Γκάρι-δύναμη ενώ Λόπες και Ονιεκούρου...

casino loutrakiou
redwell

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήρθε για να δώσει... βάθος στα άκρα του Θρύλου αλλά κατ' ουσίαν ήρθε για να είναι βασικός καθώς αυτοί που υποτίθεται ότι προηγούνται του διεθνή εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, οι Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου, ακόμα... αναζητούνται.

Ο Βραζιλιανοπορτογάλος είναι αρκετούς μήνες πλέον στην ομάδα αλλά δεν έχει δείξει τίποτα απολύτως και αν δεν προσπαθήσει αρχικά στις προπονήσεις και μετά στους αγώνες να βγάλει πράγματα, δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν γίνει προσπάθεια να πάει πίσω στη Σεβίλλη από τον Γενάρη αντί για τον Μάη που λήγει ο δανεισμός του.

Ο Νιγηριανός από την άλλη, δεν είναι ότι δεν έχει πάρει ευκαιρίες, το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Έχει πάρει αρκετές αλλά από προσφορά και αυτός αγγίζει το μηδέν. Εξτρέμ-δυναμίτη περιμέναμε άπαντες και δη η διοίκηση που έδωσε 5.000.000 ευρώ (σ.σ. κατά τους Γάλλους), αλλά ο Αφρικανός με τα χρωματιστά μαλλιά κάθε άλλο παρά "δυναμίτης" αποδεικνύεται.

Και ερχόμαστε στον Γκάρι Ροντρίγκες. Τον παίκτη που και αυτός ήταν σε κατάσταση... Safe Mode παίζοντας σε αραβική ομάδα για πάνω από ένα χρόνο, όμως ήρθε στο Ρέντη, δούλεψε σκληρά και παίζοντας ένα ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, προκάλεσε τόσα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα όσα δεν έχουν προκαλέσει μαζί σε πολλά παιχνίδια οι Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου.

Κοινώς, ο υγιής Γκάρι Ροντρίγκες που ευτυχώς δεν έχει τίποτα τελικά από το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς, παίρνει τη φανέλα του βασικού εξτρέμ σπίτι του και πιθανότατα με τον Γιώργο Μασούρα από την άλλη ή και να εναλλάσσονται, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να πορευθεί στη συνέχεια, τουλάχιστον στα δύσκολα ή πιο απαιτητικά ματς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε φτάσει στην ΠΑΡΕΛΑΣΗ όρος που χρησιμοποιείται για προπονητές που θα μας χαιρετίσουν , ήδη αποχαιρέτησαν κάνα δυο ,αλλά οι μεταγραφικές σεζόν για ποδοσφαιριστές είναι Γενάρη και καλοκαίρι !!! Εννοώ ότι βαψομαλιας και ντολμαδάκι θαχαν χαιρετίσει αν γινόταν !!! Κάθομαι και σκέφτομαι πως ένας οργανισμός σαν τον Ολυμπιακό να μη μπορεί να έχει μια στοιχειώδη σοβαρή γραμμή για την ενίσχυση της ομάδας !!! Θέλαμε εξτρέμ !!!! Πήραμε τρία !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! Θέλαμε χαφ . Πήραμε τον Κουντε !!!! Ξανά ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! Θέλαμε ακραία Μπακ πήραμε τον Καρποβνικ !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! Αν εξαιρέσουμε λίγο τον Τικινιο και το λαχείο Αγκιμπου που δείχνει να βγαίνει οι υπόλοιποι ΚΑΛΑΘΙ όπως λέμε στο στοίχημα !!!!! Ο Γκάρι που έδειξε πράγματα θέλει ειδική διαχείριση !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! Κάνας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ δεν ήρθε ??? Που να βρεθεί στα καλάθια κανονικός !!!! Σαν τις μαραμενες μελιτζάνες που περισσεύουν στα καλάθια των λαϊκών μοιάζουν αυτοί που ήρθαν !!! Εσύ ρε Καρεμπέ δες την ενδεκάδα που έπαιζες κάποτε στον Ολυμπιακό και κατάλαβε γιατί σερνομασται !!!!!

  • Nic
    Nic Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην τα ισωπεδωνουμε ολα .Οταν ο Μολδαβος ο κατα δηλωση του παικτης αφηνει τον αλλο να σουταρει ελευθερος και μονοκοματο τι να σου κανει ο τερματοφυλακας.Το ιδιο εγινε και με τον αλλον παικτη του μπαοκ που σουταρε στο δοκαρι .Ολες οι ευκαιρεις του μπαουκ εγιναν απο την αριστερη πλευρα εκει που υπαρχει ενα ανυπαρκτο μπακ αριστερο που παιζει ελεω του ακατεργαστου .Προπερσυ Φορτουνης ,εφετος Ακιμπου ,παντα θα υπαρχει εναςπου θα καλυπτει τις .....πατατες του.

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελιονουσι κ Σεμπα πολύ ανώτεροι των Λόπες κ κουκουρούκου τουλάχιστον ως τώρα.Ξυπνα Μαρτινς έχεις κ άλλους παίχτες ασε τις αλχημείες κ βάλε αυτούς που αξίζουν αυτοί οι δύο είναι για σουταρισμα.Ουτε ο τερματοφύλακας πείθει ότι πάει μέσα γράφει, έξοδο μηδέν, αντανακλαστικά αργά τίποτα μέχρι τώρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...