roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ανακοίνωση Ολυμπιακού για Σεμέντο

underarmor
redwell

Ανακοίνωση για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέντο, ο οποίος κατηγορείται για πολύ βαρύ περιστατικό όπως ο βιασμός ανήλικης, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας.

Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης ο Νέλσον της Αρσεναλ που μας είχαν πρήξει, και που όντως ήταν πολύ καλή περίπτωση πήγε φεγενορντ δανεικός!

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιοβας για αντί Σεμεδο και σαμαρης για αντί φορτουνης και είμαστε για τελικό Europa!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    James 7
    ΝΑ ΔΩΣΕΙ 8-9 ΕΚ.ΕΥΡΩ;
    ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΑ ΧΟΧΟΧΟΧΟ

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο lawyer7 η ομάδα είχε από τα περισσότερα έσοδα στην Ευρώπη και αντί φέτος να δώσει ένα μέρος από αυτά και να μπει chl όπου θα παίρνε και άλλα, αποφάσισε να κάνει μεταγραφές λοταρία ! Δηλαδή ο ντεολοφεου δε θα ερχόταν σε μάς με 8 η 9εκ και προτίμησε το μεγαθήριο ουντινεζε που έχει τα μισά έσοδα από μάς τη τελευταία τριετία!

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή εμείς πληρώνουμε λεφτά μεταγραφών την Αελ του κυρίου Κούγια που είναι στη Β εθνική και ο κος Κούγιας βρίσκεται απέναντι από τον Σεμεδο! Τελικά μάλλον τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεύουν οι περισσότεροι !

  • V
    V Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal, καμία αντίρρηση (για το συγκεκριμένο).
    Ωστόσο Η ΟΥΣΙΑ παραμένει : η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους ανθρώπους που ΕΠΙΛΕΓΕΙ να συνεργάζεται σε όλα τα επίπεδα (ποδοσφαιριστές, προπονητές, scouters, γενικούς "αρχηγούς", δικηγόρους, εκπροσώπους τύπου, κ.λπ)...
    ...ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΙΕΣ αντιπροσωπεύει, απέναντι στις Ακαδημίες του συλλόγου, στη νεολαία της χώρας, στο λαό του Ολυμπιακού;;;

    Νομίζω ότι γίνομαι αντιληπτός.
    ΥΓ: ένα απλό παράδειγμα, θα σας υπενθυμίσω. Όταν έγινε η γνωστή ιστορία με τον "χαιρετισμό" του Κατίδη, ο συγκεκριμένος δήθεν "ανώριμος" ποδοσφαιριστής, έφυγε την άλλη μέρα κιόλας, από το σύλλογο που τον είχε στο roster της.
    Σας υπενθυμίζω μάλιστα, ότι ΟΛΟΙ οι γνωστοί σύνδεσμοι οπαδών των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων της χώρας μας, έβγαλαν ανακοίνωση που καταδίκαζαν τη συγκεκριμένη χειρονομία. ΟΛΟΙ εκτός από... τους "δικούς μας" οπαδούς.
    Τι παράδειγμα δίνουμε τώρα στους νέους, όλοι μας;;; Αθλητικοί σύλλογοι, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι, γονείς, προπονητές, δάσκαλοι, δικηγόροι, κ.λπ.
    Δεν φτάνει μόνο να "χειροκροτούμε" από τα μπαλκόνια ή να "στηλιτεύουμε" συμπεριφορές από τα social media.
    Χρειάζεται να αποδεικνύουμε με τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ μας, ποιο δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε...

    REDGOAL: Φίλε δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι σύνδεσμοι οπαδών των ομάδων. Για τον Σεμέντο, ο Ολυμπιακός είδε μια ευκαιρία και πήρε το ρίσκο. Ο παίκτης ως ποδοσφαιρική αξία αν είχε τα μυαλά στο κεφάλι, θα ήταν των 40.000.000 ευρώ. Ρουλέτα είναι. Κόκκινο-μαύρο. Ποντάρεις και αν σου κάτσει έχεις κάνει μεγάλη μαγκιά. Είναι απλά τα πράγματα. Ο παίκτης είχε θέματα στην Ισπανία, έκανε φυλακή, επέστρεψε στη δράση, δόθηκε δανεικός και έκανε καλές εμφανίσεις, παρουσιάστηκε μετανιωμένος και πιο ώριμος και ήρθε. Τώρα, αν εκτροχιάστηκε ξανά εδώ, αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Δεν είναι θέμα αξιών κλπ κλπ

  • V
    V Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ...φίλε Red7Arrow δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν...
    Η παροιμία λέει : "οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες".
    Τι ψάχνουμε να βρούμε από εκεί και πέρα. Αν είναι 17, 19 ή 21 ετών το κορίτσι;;;
    Αν όποιος νέος σε ηλικία (δήθεν "ανώριμος") έχει εκατομμύρια euro, μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει;;;
    Δηλαδή τι;;; Με τον παρά μου, "γλεντώ" και την κυρά μου ;;;

    Ο συγκεκριμένος "κύριος" είχε ή δεν είχε ποινικό μητρώο, όταν ΕΠΕΛΕΞΕ να τον αγοράσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός;;;
    Γνώριζαν και με το παραπάνω στην ΠΑΕ, με τι είδους άνθρωπο ΕΠΕΛΕΞΑΝ να συνεργαστούν, για να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο ΦΙΛΑΘΛΩΝ Πειραιώς, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα του έδωσαν σε ορισμένα ματς, μέχρι και το περιβραχιόνιο της ομάδας!!!
    Αλήθεια τώρα, μια ερώτηση έχω μόνο (ρητορική) : στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, τι ακριβώς θα μαθαίνουν στα παιδάκια;;;

    REDGOAL: Φίλε για να μην μπερδευόμαστε. Συζητάγαμε για το ότι πήγε σε πάρτι -στην προκειμένη κορονοπάρτι- με τον άλλο συνομιλητή και πως αυτό δεν είναι λόγος για να λυθεί το συμβόλαιό του.
    Μην παρεξηγηθούμε. Δεν σχολιάσαμε την καταγγελία για βιασμό. Εννοείται ότι αν αποδειχθούν τα πράγματα και είναι όπως τα λέει η καταγγέλλουσα, να τον χώσουν μέσα. Η κουβέντα έγινε με τον Red7Arrow για το πάρτι και πως όλοι οι παίκτες πάνε σε κλαμπ κλπ και δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα ως ομάδα αν αποφασίσουν να πάνε να πιουν το ποτό τους κλπ κλπ κλπ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, σωστή η λογική σου δεν είπαμε να πηγαίνουν εκκλησία και να κοιμούνται από τις 21.00. Ούτε όλοι οι παίχτες οι άλλοι είναι Παναγίτσες. Τους έχω πετύχει έξω όπως πολλοι από εμάς και διασκέδαση γουστάρουν και φυσιολογικό είναι. Επειδή έχω ασχοληθεί κιόλας με πρωταθλητισμο ξέρω από πρώτο χέρι τις θυσίες και την ανάγκη για ξέσπασμα διασκέδασης που έχουν οι αθλητές. Όταν όμως ένας συγκεκριμένος εμπλέκεται συνέχεια σε σοβαρά ζητήματα εδώ μιλάμε για ασέβεια προς το σύλλογο. Το να έχεις Urakan η Nissan skyline σου επιτρέπει να παίρνουν τα μυαλά αέρα και να έχεις και γκόμενές και πάρτι να κάνεις και ότι άλλο θες. Αλλά στην σωστή εκδοχή τους.

    REDGOAL: Δεν είναι όλοι λογικοί και ώριμοι φίλε στα 23-24 τους χρόνια...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορισμένοι χάνετε τον στόχο! Αθωος η ενοχος καμμια σημασία δεν εχει. Και μονο που καθε τρεις κ λιγο μπλέκει το ονομα του με διαφορα σκηνικά οπως εκεινο το κορονοπάρτι που ειχε συλληφθεί με τον Ρατζέλοβιτς (αλλο χαιβάνι τουτο) δειχνει οτι ο Σεμέδο δεν ειναι αξιος να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ενας παίχτης οφειλει να ειναι σοβαρός στην εξω ζωή του και να δινει το καλό παράδειγμα. Σιγουρα ανθρωποι ειναι και θα ξεσαλώσουν αλλα με μετρο και ορια. Δεν μπορει ενας παιχτης να δινει ξανα και ξανα δικαιώματα για σχολια και να φέρνει σε δύσκολη θέση την ομάδα στην οποία ανήκει ασχέτως αν η ομαδα δεν εχει καμμιά ευθύνη! Η μονο ευθυνη της ομάδας ειναι οταν ενας παιχτης δεν βάζει μυαλό και επανειλημενα πέφτει σε τέτοια ξεφτιλίκια, τοτε τον διώχνεις και εχεις το κεφάλι σου ησυχο! Ο θεός ο ιδιος να ειναι...δρόμο!
    Δεν εξετάζουμε αν φταιει και σε τι βαθμό η αν η κοπέλα λεει αληθεια η οχι και τι ακριβώς εγινε. Και μονο που παλι αυτος ο παιχτης ειναι μπλεγμένος σε κάτι αυτό αρκεί. Γιατι δηλ παλι ακουμε για τον Σεμέδο και οχι για τον Μασουρα η για τον Καμαρά? Γιατι πολύ απλά αυτοι εχουν μυαλο στο κεφαλι και το χρησιμοποιούν και δουλεύουν σκληρα. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΕΔΟ. Ηρθε εκανε ενα καλο 1ο χρόνο, υστερα τα εγραψε ολα στα παλια του τα παπουτσια και αρχισε τα ξενυχτια τα παρτυ και ενας θεός ξέρει τι αλλο. Ντροπή του.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, το φταιξιμο του Ολυμπιακού είναι στο εξής σημείο....
    Ενώ αρχικά εδωσε την ευκαιρία σε αυτόν τον άνθρωπο μετά το βαρυ ιστορικό που ειχε στην Ισπανία με κλοπές, φυλακή κτλ, ωστε να ορθοποδήσει και να εκμεταλευτεί και η ομάδα τις δυνατοτητες του, ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και στο πρώτο παράπτωμα τότε με τον Ρατζέλοβιτς και τα ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ η διοικηση ΟΦΕΙΛΕ να τον ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!
    Ο συγκεκριμένος ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ 2η ευκαιρία ...
    Τώρα που έκανε αυτό το πράγμα φυσικά και δεν φταιει ο σύλλογος αλλά είναι κρίμα να γράφεται στο ιστορικό της ομάδας ενα τετοιο συμβάν για παίχτη της.
    Και ο Μεντύ της Σίτι το ίδιο τραβιέται με τις αρχές για ιδιους λογους αλλα τουλάχιστον εκεινος απο οτι εχω διαβάσει δεν ειχε προηγουμενο ιστορικό. Το πως θα φερθεί μια μερα ενας παιχτης δεν ειναι ευθύνη μιας ομάδας. Αλλα οταν ενας παιχτης με ιστορικό σε παρανομίες και εγκληματα πέφτει σε ενα ατόπημα νέο, μικρο η μεγάλο, τον ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ για να εχεις το κεφάλι σου ησυχο!
    Ντροπή του του ξεφτιλα που οντας παιχτης του μεγαλύτερου ελληνικου συλλογου, με οικογένεια, μεγάλος ανθρωπος και μπλέκει σε τέτοιες καταστάσεις. Σιχαμένος και ξεφτιλας. Αθώος η ενοχος, οτι κι αν αποδειχτεί, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ! ! !

    REDGOAL: Προφανώς έχεις άγνοια της ζωής των ποδοσφαιριστών, ειδικά των μικρότερων σε ηλικία που είναι και ανύπαντροι. Δεν γίνεται επειδή πήγε σε πάρτι να τον διώξεις, έναν παίκτη περιουσιακό σου στοιχείο και από τα δυνατά σου χαρτιά. Όλοι οι παίκτες σε κλαμπ με γκόμενες κλπ κλπ γυρνάνε, οι ανύπαντροι (όχι πάντα). Απ' όλες τις ομάδες. Δεν μπορείς να το ελέγξεις αυτό. Έχει ρεπό την άλλη μέρα και ήθελε να πάει να διασκεδάσει ένας παίκτης πχ 24 ή 26 ετών. Δεν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό που να του απαγορεύει οτιδήποτε. Ξέρεις τί είναι να είσαι 24 ετών και να έχεις 3.000.000 ευρώ στο λογαριασμό σου από τη μπάλα και να κυκλοφορείς με Lamborghini Huracan για παράδειγμα; Για θυμήσου τον εαυτό σου 24 ετών που είτε σε χαρτζιλικώνανε οι δικοί σου είτε δούλευες και είχες την άνεση να χαλάσεις και ένα 100ευρω. Άρχοντας ένιωθες. Φαντάσου οι διαφημισμένοι παίκτες που έχουν 1.000.000 ευρώ συμβόλαιο το χρόνο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...