roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Στηρίζει... Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνς

underarmor
redwell

Αν δεν αλλάξει κάτι... δραματικά τις επόμενες ώρες ο Θρύλος θα προσθέσει έναν ακόμα ακραίο αμυντικό μετά τον πιτσιρικά τον Πολωνό, αλλά θα είναι δεξιός μπακ και όχι αριστερός, μιας και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να στηρίξει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και να τον πλαισιώσει με τον Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Ο Μολδαβός διεθνής άσος του Ολυμπιακού είναι φιλότιμος, είναι αγωνιστής, δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε αγώνα και αυτό αναγνωρίζεται από την τεχνική ηγεσία, όπως φυσικά αναγνωρίζονται αι οι αδυναμίες του που είναι πολλές και ανασταλτικά αλλά κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον στηρίζει, τον έχει από κοντά γιατί ξέρει ότι αν ανέβει αγωνιστικά ο νεαρός άσος θα ανέβει συνολικά η απόδοση της ομάδας και θέλει να κερδίσει αυτό το "στοίχημα" καθώς πιστεύει πως ακόμα δεν έχει βγάλει τον καλύτερό του εαυτό στο χορτάρι...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

21 σχόλια

  • Mike1986
    Mike1986 Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Βαγγέλη μην τα χαλάς στο τέλος....ο Javier Pastore είναι ελεύθερος...ναι με πτωτική πορεία.....αλλά 10ρι με κακαλα.....φέρε και έναν αριστερό Μπακ.....τώρα για στόπερ σίγουρα θέλουμε αλλά μην σου πέσουν και όλα μαζί....!

  • TG
    TG Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς ο μαουασά ήταν φοβερή περιπτωση αλλά για μια ακόμη φορά μας απογοήτευσε ο πρόεδρος.Ο Καρεμπέ που λέει για ευρωπαϊκούς τελικούς δεν βλέπει εδώ και πόσα χρόνια που είναι στην ομάδα ότι κάθε φορά που πάμε να κάνουμε κάτι καλό μας το χαλάει η προεδραρα μας? Τελευταία μέρα μεταγραφών και δεν ακούγεται ούτε ένας παίκτης της προκοπής.Χασαμε τον μαουασά για 1εκ!1ΕΚ!Σέντερ Μπακ έχουν καταλάβει ότι δεν έχουμε?Μπα και Σισέ η του ύψους η του βάθους, Σωκράτης βαρύς και αργός και μετά Αβραάμ και το χάος.Εχουμε ακόμα 24 ώρες και δεν υπάρχει αριστερό Μπακ και στόπερ.Στοπερ δεν θα πάρουμε γιατί θα καταξοδευτει πάλι και Θα πάμε για δεξί Μπακ παίζοντας ταυτόχρονα με δεξιοποδαρο αριστερό Μπακ.Κατι σαν τον Βιερίνια.Η ΑΕΚ χωρίς έσοδα έφερε τον πρώτο σε ασίστ στο γιουρο.ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ.Ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έρθει κανείς αύριο και θα μείνουμε ως έχει.Με τα παλτά στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά.

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Johnker7 προβλέπω στο τέλος να βγαίνει ανακοίνωση από την διοίκηση ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή, διότι δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να ξεχωρίζει. Χαχαχα. Μιας που είπες για τον Ζούμπερ, υποτίθεται ότι ψάχναμε και 10αρι και η οψιόν της αεκ είναι 2εκ. Τόσο δύσκολο ήταν δηλαδή να δώσουμε 2 εκ. και να τον πάρουμε.

  • redghost
    redghost Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Σωκρατη στα τελειωματα της πορειας του οταν αφησε τον θρυλο με 3 παικτες ολους κι ολους που χρειαζεστε ολοι οι γκρινιαρηδες.

  • Τασος7
    Τασος7 Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θέλω να φανώ κακός αλλά στον Μουαμασα δίναμε 3εκ κ ήθελαν 4εκ ηταν δύσκολη υπόθεση κ έκλεισε όπως λέει ένας φιλος πιο κάτω στην Μπριτζ.Αυτά τα 3εκ που δίναμε συν το 1,5εκ για Πινακά για να παίζει στην Β´ ερχόταν αριστερό μπακ που έτρωγε σίδερα.1,5εκ για ένα 19χρονο Πινακά ούτε του Μονέ να ήταν

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ομοιος ομοιω αει πελαζει που λεγαν οι αρχαιοι υμων προγονοι.

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο van kanenas θα ρθει παιδια.Το χουμε ξαναδει το εργο.Εμεις μονο διωχνουμε τελευταιες ωρες μεταγγραφων!Πραγματικα απιστευτο να ημαστε μια μερα απ τη ληξη κ να νην εχουν ερθει μπακαρες κ οχι Κραμποβνικ κ λοιπα ανεκδοτα!

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γάλλος που ακούγεται είναι επιπέδου νοτιγχαμ και όχι για Ολυμπιακό!

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Νικο μη μασατε.Εδω Ο Γκιλμπερτ ειναι δυσκολη περιπτωση γιατι θελει να επαναπατριστει κ κλεινει στη...Φουλαμ.Γι αυτο εγραφα χθες για την Αεκ που στο τελος των μεταγγραφων εκανε δυνατες κινησεις,ο Παοκ προσπαθει Λιαγιτς,ο ψοφιος ο βαζελος εφερε παιχτακια.Εμεις θελουμε τελικους γιουροπα κ γελανε μαζι μας τα χωρια των Βαλκανιων.Αλλο ερυθρολευκο σαιτ ,που προφανως απευθυνεται σε ηλιθιους,ειρωνευεται το Ζουμπερ κ δεν κοιταει που θα παμε με αμυνα Ρεαμπτσιουκ,Λαλα κ Σισε που ηταν στο φυγε με Σωκρατη που τις θλασεις τις εχει ψωμοτυρι .Λογικα θα φταινε var, διαιτητες ,γηπεδα χωραφια κ μπαλες ξεφουσκωτες!

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιας που μιλάμε για ακραία μπάκ, ο Μαπυασά έκλεισε στην Μπρίζ με 4 εκατομμύρια. Είναι που η περίπτωση του ήταν δύσκολη, γιατί τον ήθελε η Γκλάντμπαχ και άλλες γερμανικές ομάδες. Ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε αυτόν τον παίκτη, αλλά δυστυχώς η διοίκηση απογοήτευσε για ακόμα μία φορά στο θέμα των ακραίων μπακ. Τώρα σχετικά με το άρθρο, το πως θα ανέβει ο Ρέαμπτσουκ που είναι εντελώς άτεχνος και που μόλις περνάει το κέντρο νομίζει ότι έχει καρχαρίες δεν ξέρω. Αν ισχύει κιόλας ότι ο δεξιός μπακ που θα έρθει θα είναι αυτός ο Βαλερί προβλέπω να τρώμε μεγάλη φόλα με τα ακραία μπακ και φέτος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...