roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Έκλεισε η πόρτα Μανωλά, μένει Νάπολι»

underarmor
redwell

Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό που ήταν εξ' ορισμού πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, όπως ήταν λογικό δεν θα πάρει... σάρκα και οστά καθώς ο έμπειρος Έλληνας στόπερ θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Νάπολι. 

Η "Corriere Dello Sport. αναφέρει σε δημοσίευμά τηε πως η μετακίνηση χάλασε οριστικά: «Οι πόρτες για τον Κώστα Μανωλά έκλεισαν. Ο παίκτης παραμένει στη Νάπολι, αυτή τη φορά όμως με ικανοποίηση. 

Αν και θα του άρεσε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στον Ολυμπιακό, κατάλαβε ότι η αγορά είναι περίπλοκη, ότι λίγες ομάδες έχουν χρήματα, ότι η χρηματιστηριακή αξία του είναι απλησίαστη αλλά και ότι το συμβόλαιό του (4.200.000 ευρώ ετησίως) είναι βαρύ και ως εκ τούτου περιορίζει σημαντικά τα περιθώρια συζητήσεων», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

24 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Mε τον παλαβό τι γινεται Redgoal??? Τι αλλο θα κάνει πια αυτός ο Σεμέδο για να αυτοκαταστρέψει τη ζωή του?
    Εχουμε νέα?

    ΥΓ. Αυτή τη φορά έχει κάνει αυτά που του καταλογίζουν αραγε η μήπως του στήσανε το σκηνικό αυτό???? οεο? λεω εγώ τωρα....

    REDGOAL: Φίλε η δικαιοσύνη θα κρίνει. Δεν έχουμε ιδέα τί και πώς...

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    γεια σου Φίλε μου Κόκκινε Πητ και βεβαίως σε διαβάζω πάντα και βεβαίως μου αρέσουνε τα σχόλιά σου και τα επαυξάνω.
    Να σαι καλά πάντα φίλε μου.
    Φωτεινό παράδειγμα όταν έγραφες συνεχώς δικαίως τα χοντρά και βαριά λάθη της διοικήσεως Μαρινάκη.. ειδικά όταν απομάκρυνε τον Μπεντο τον προπονητή της Ομάδας μας, που ανέδειξε 2-3 ταλέντααπο αυτά που εχει χρυσωθεί και πάρα πολύ ο πρόεδρος. αλλά τον έδιωξε διότι είπε τη σωστή αλήθεια στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ειπε τοτε, δυστυχώς ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε αλλά εμείς δυστυχώς εμεις έχουμε αποδυναμωθεί παρα πολυ, αφού η διοίκηση μας πούλησε τους καλύτερους δύο παίκτες που έχουμε. τον κεντρικό μας χαφ το Σερβό μιλολόγεβιτς στην Αγγλία με 15 εκατομμύρια ευρώ και τον σέντερ φορ που είχαμε τότε τον Νιγηριανό στα αραβικά Εμιράτα για να οικονομήσει χοντρά και να αφήσει τον Ολυμπιακό στα κρύα του λουτρού.
    Το ίδιο είχε κάνει βέβαια και τότε με τον riera όταν τελειώσουν οι μεταγραφές και πούλησε στους Τούρκους το Ριέρα και ο Βαλβέρδε διαμαρτύρονταν πάρα πολύ έντονα δικαίως χωρίς να μπορεί να πιστέψει το συμβάν, αφού έμεινε χωρίς αριστερό εξτρέμ τρεις μέρες πριν το Παιχνίδι μας στο champions league.
    Ένα είναι το σίγουρο ότι οι διοικούντες πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν είναι πρόβατα και ξέρουν πάρα πολύ μπάλα.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 02:18 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε παναγιωτη τιακα που σε συμπαθω δε με διαβαζεις.οτι λες τωρα το εχω πει απο την πρωτη στιγμη π γραφω στο σαητ ,εδω καμια τριετια.

  • MEGA CHANNEL 7
    MEGA CHANNEL 7 Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 02:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΠΩΛΗΤΗΣ CD ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ 20 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ

  • TG
    TG Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού βλέπουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τον Μανωλά γιατί δεν κρατάνε τον σεμεδο?Η παίρνεις Μανωλά και διώχνεις σεμεδο αλλιώς τον κρατάς.Φαινοταν από την αρχή το έργο.Εχει πάρει 50 ταλέντα τζάμπα χωρίς καν να έχει ολοκληρώσει την βασική ενδεκάδα.Εχει κάνει μια φορά υπέρβαση αυτός ο άνθρωπος?Κάθε χρόνο 25εκ έσοδα μόνο από μεταγραφές.Δεν βάζω έσοδα από προκρίσεις εισιτήρια γιατί ξεφεύγουν.Ο Άρης πως γίνεται χωρίς έσοδα να κάνει μεταγραφές 3,5εκ? Δυστυχώς φέτος που θα ήταν η μεγαλύτερη μας ευκαιρία για διάκριση στην Ευρώπη μιας και ο πρώτος κάθε ομίλου πάει κατευθείαν στους 16 ξεπουλαμε για άλλη μια φορά.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μ.S.7 έχεις απόλυτα δίκιο φίλε μου. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
    Μαρινάκη αυτή είναι η πραγματική αλήθεια, μας έχεις απογοητεύσει όλους.
    Καλύτερα ασχολησου με το πόλο καί το βόλεϊ που αγαπάς και επενδύεις.
    Το Ποδόσφαιρο το πιο δημοφιλές άθλημα δεν το εχεις, διοτι δεν ξέρεις μπάλα, πολυ απλά.
    Με τις κινήσεις σου και τις πράξεις μέχρι σήμερα όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξες ότι Αποκλειστικός σκοπός σου, είναι η Κερδοσκοπία και όχι η πρόοδος, η Ενίσχυση και η Διάκριση της ομάδας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.
    Διότι στο Ποδόσφαιρο χωρίς Επενδύσεις και μόνο με Πωλήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας, χωρίς καμία παρόμοια αντικατάσταση των παικτών αυτών, δεν μπορεί να διακριθεί καμία ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό είναι αδύνατο φυσικά.
    Δεν μπορεί εμείς να είμαστε οι έξυπνοι και να πουλάμε στο δεκαπλάσιο της αξίας ενός παίκτη μας, όταν υπάρχει Ζήτηση ενός Βασικού μας Παίκτη π χ.απο τη δικιά μας την πλευρά και όταν θέλει η Ομάδα να ενισχυθεί με την Απάντηση ενός ποιοτικού Παίκτη να θέλεις να πληρώσεις μόνο Ψίχουλα η μόνο Δανεικό πιάνοντας τους άλλους για Κοροιδα.
    Τέτοια στρατηγική πολιτική δεν υπάρχει σε καμία ομάδα στην Ευρώπη και έτσι δεν μπορούμε πλέον να αναμένουμε καμία Πρόοδος, καμία Προκοπή και καμία Διάκριση στην Ευρώπη εκ μέρους της ομάδας του Ολυμπιακού.
    Τελεία και παύλα.
    Καληνύχτα σας.
    Εσείς άμα θέλετε συνεχίστε να ονειρεύεστε μαζί με τον Κύριο Συμβουλο Manager σας Καρεμπέ που ονειρεύεστε τελικούς europa league με αυτούς τους παίκτες με αυτήν ομάδα που έχετε σήμερα.

  • Αλέξης
    Αλέξης Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Mάγκες ποσοτικά 4 στόπερ+ Aβραάμ μπορεί να σας φένεται εντάξει αλλά μην ξεχνάτε ότι τον Γενάρη έχει Κόπα Άφρικα και θα λείπουν δύο από τους βασικότατους στόπερ. Δεν νομίζω ότι θα βγει έυκολα ένας μήνας με Σωκράτη, Μάρκοβιτς, Αβραάμ υποθέτωντας κιόλας ότι δεν θα υπάρχουν τραυματισμοί ειδικά σε παίκτες επιβαρυμένους και μεγάλους σε ηλικία. Άλλον ένα στόπερ χρειάζεται η ομάδα σίγουρα.

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλαμε αριστερό μπακ από πέρσι ,και πήραμε ένα δεξιοποδαρο λαχείο! Τραυματιστηκε ο φορτουνης και δε πήραμε ένα δημιουργικό χαφ! Ο Σεμεδο δεν αντικατασταθηκε επάξια!Με το κοπα αφρικα θα χάσουμε για ένα μήνα 8 από τους καλύτερους παίκτες μας και θα έχουμε πρόβλημα σε όλες τις γραμμές! Γενικά ο προγραμματισμός δε μου φαίνεται και πολύ σόι!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    1. Ο Μανωλάς κάθε χρόνο θα παίζει να επιστρέψει. Πιστεύω ότι του χρόνου θα γίνει. Κόστισε πολλά στη Νάπολι που ακόμα δεν αποσβέστηκαν. Επίσης εδώ δεν είναι Ιταλία να έχουμε τέτοιο πορτοφόλι να δώσουμε 15Μ για 30χρονο παίκτη.
    2. Να κρατήσουμε το Σεμέδο κι ας του γίνει σύσταση να σοβαρευτεί και να φορτσάρει γιατί αλλιώς θα ναι κάθε χρόνο φευγάτος και κάθε χρόνο θα μένει εδώ. Κοψοχρονιά δε τον δίνουμε. Αν πουληθεί τώρα θα έχουμε κενό μετά το φαινομενικό ναυάγιο με το Μανωλά. Ας φορτσάρει φέτος, να είναι αυτός που θα πάει του χρόνου στη θέση του Μανωλά.
    3. Στόπερ Μάρκοβιτς δεν υπάρχει για Ολυμπιακό επειδή φάνηκε σε 1-2 φιλικά με ομάδες της πλάκας, κι ας τελειώνει επιτέλους αυτό το κακόγουστο αστείο. Σέρβους δε σηκώνει πια εδώ το κλίμα. Ας πάει Σερβία.
    4. Ο Καλογερόπουλος είναι νωρίς ακόμα για να πάρει βάφτισμα πυρός. Ίσως σε κάνα αβαβά ματς κυπέλλου.
    5. Ο Ζιλμπέρτ φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. Τον Καρμπόβνικ δε βλέπω πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Δεξιοπόδαρο αρ. μπακ;

  • lawyer7
    lawyer7 Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός που ανέβασε επίπεδο την άμυνα μας είναι....φευγάτος. Όλοι οι υπόλοιποι δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Σωκράτης είναι πιο βαρύς σε σχέση με αυτό που ήταν όταν ήρθε. Φάνηκε με την Σλόβαν όταν και έβγαζε την μπάλα πλάγιο, επειδή δεν μπορούσε να προλάβει τον αντίπαλο. Οι Αφρικανοί είναι ικανοί ταυτόχρονα για το καλύτερο και το χειρότερο και ο Μάρκοβιτς δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Μαρτίνς. Με αυτά τα δεδομένα συν τους ακραίους μπακ άμυνα δεν φτιάχνεις ούτε για Ελλάδα πολλώ δε μάλλον για Ευρώπη. Οι ομάδες χτίζονται από την άμυνα. Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος προπονητής της ομάδας να το έχει αυτό κατά νου, διότι ο νυν το έχει χάσει το τρένο....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...