roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

underarmor
redwell

Αυτό που ακούμε από επίσημα χείλη από τον Θρύλο εδώ και κάποια χρόνια αλλά όχι και στο χορτάρι υπογράμμισε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μιλώντας στην Realnews, καθώς ο έμπειρος μέσος τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη όπου οι ερυθρόλευκοι δεν καταφέρνουν να πάνε πιο ψηλά από τους "16" του Europa League:

«Παρατηρώντας κάποιος τις ομάδες, αντιλαμβανόταν πριν από την κλήρωση πως πολλές θα μπορούσαν να βρίσκονται και στη διοργάνωση του Champions League. Έχει αλλάξει και το σύστημα διεξαγωγής του Europa League και είναι πιο αναβαθμισμένη η διοργάνωση. Δεν είναι τίποτε εύκολο.

Μας περιμένουν έξι δύσκολα ματς – τρία στο γήπεδό μας και τρία εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και το ίδιο θέλουμε και φέτος, να προχωρήσουμε.

Αν δει κανείς τι συμβαίνει πλέον, αντιλαμβάνεται ότι ενισχύθηκαν όλες οι ομάδες και υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Είναι αγώνες που θα πρέπει να αναλύσουμε και να πάμε βήμα – βήμα. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Δεν είναι ματς προκριματικών, ψάχνεις νίκες και βαθμούς.

Αν υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο, θα κάνουμε λάθος. Έχουμε δουλειά μπροστά μας, για να είμαστε όπως πρέπει, όταν έρθουν αυτά τα ματς. Όλες οι ομάδες έχουν την ιστορία τους, την αξία τους, αλλά ως Ολυμπιακός, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και γι΄αυτό θα πάμε στον όμιλο», ανέφερε.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • Nic
    Nic Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω ενα ξερω .Μια φορα ελλειψε ο 'σοβαρός' Σεμεδο και η άμυνα πελαγοδρομουσε και φαγαμε 2 τεμαχια.Μηπως πρεπει να το ξανασκεφτούν εκει στον Πειραια υπο ΄"προυποοθεσεις" φυσικα για τον Σεμαδο?

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω λεω Ανδρεα να ξαναπαρουμε το πρωταθλημα ωστε να κανουμε καζουρα στους αντιολυμπιακους και στους εξυγιαντες για αλλη μια χρονια. Και πιστεψε με την καινουργια και σαφως χειροτερη αμυντικη γραμμη φετος στην ομαδα,μονο ευκολο δεν θα ειναι.
    Αστε την Ευρωπη ησυχη,οτι καλο καταφερουμε μπραβο σας ,δεν ειναι ομως εφικτος στοχος η Ευρωπη.
    Ο Ολυμπιακος εισπρατει απο μια αγορα την ελληνικη, οπου τα εμπορικα του εσοδα απο τηλεοπτικα και φανελα,με το ζορι φθανουν τα 10-12 εκ ευρω τον χρονο...Οταν δεκαδες ομαδες στην Ευρωπη απο τα μεγαλα πρωταθληματα εισπρατουν στα αντιστοιχα εμπορικα εσοδα απο 10 εως και 20 φορες παραπανω.Δεν εχουμε καμμια τυχη.

  • Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 16:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρις μπακ κ Αφου φαγανε τον Σεμεδο κ δε φερανε κανεναν ουτε την Αντβερπ βλεπω να νικαμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...