roumeliotis

Carwiz

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Τόμας Βάτσλικ ήρθε στον Θρύλο μετά από μια σπουδαία παρουσία στο Euro2020 και πλέον παίρνει και τα γάντια του βασικού καθώς μετά το ντεμπούτο του κόντρα στη Σλόβαν, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τον "εκπαραθυρώσει".

Ο Τσέχος γκολκίπερ μετά από κάποιες εβδομάδες στην χώρα μας και την οικογένεια των Πειραιωτών, θεώρησε χρέος του να κάνει μία μίνι καταγραφή των όσων βίωσε στον Ολυμπιακό από την πρώτη ημέρα μέχρι σημερα.

Ανέβασε λοιπόν στα Social Media τα εξής: «Hola amigos (γειά σας φίλοι) ή καλύτερα να γράψω καλημέρα; Από την άφιξή μου στην Ελλάδα πολλά πράγματα έχουν γίνει. Όταν ταξίδεψα για την Αθήνα και έφτασα στην Ελλάδα δεν περίμενα τόσο κόσμο να με υποδεχθεί.

Μου προκάλεξε έκπληξη το πόσος κόσμος ήρθε να με χαιρετήσει στο αεροδρόμιο. Αρχικά είχα φέρει μόνο μία βαλίτσα με t-shirts, σορτσάκια και παντόφλες.

Περίμενα πως θα περνούσα ιατρικά, θα υπέγραφα και θα είχα κάποιες μέρες άδειας. Όμως η ομάδα μου με ήθελε αμέσως γιατί είχαμε τον προκριματικό για το Champions League.

Ήθελαν να βοηθήσω αμέσως. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Μάλιστα μου έστειλαν παπούτσια και γάντια στο ξενοδοχείο. Σύντομα ήρθε και η οικογένειά μου μαζί μου.

Η ομάδα μου έδωσε τον χρόνο μου και με βοήθησε να προπονηθώ στο 100%. Δεν έπαιξα στο ματς με τη Λουντογκόρετς, όπου αποκλειστήκαμε στα πέναλτι, όμως είχα τη χαρά να ξεκινήσω μετά από καιρό και να βοηθήσω την ομάδα.

Η ρεβάνς μας περιμένει την άλλη εβδομάδα και πιστεύω πως θα δείξουμε και εκεί αυτά που πρέπει. Να έχετε όλοι ένα καλό Σαββατοκύριακο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • John
    John Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε πολύ σωστός για τον Βατσλικ. Είναι να απορεί κανείς γιατί ένας τέτοιος τερματοφύλακας δεν ήταν βασικός από την αρχή. Όχι ότι ο Τζολάκης δεν είναι καλός αλλά χρειάζεται να πάει δανεικός στο εξωτερικό για να ψηθεί. Όσο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός γυρίζει την πίσω, δεν φταίνε οι παίκτες αλλά ο Μάρτινς που το ανέχεται. Καλός ο Μάρτινς μέχρι ένα σημείο. Όταν όμως βλέπουμε με αγανάκτηση τα ίδια λάθη και την ανικανότητα ορισμένων παικτών να σουτάρουν και να βρουν εστία η να κάνουν 2-3 σωστές σέντρες σε όλο το παιχνίδι, πάει να πει ότι ο προπονητής δεν το δουλεύει στην προπόνηση. Είναι αδιανόητο να κερδίζει ο Ολυμπιακός τόσα κόρνερ και να βάζει ελάχιστα γκολ! Όλα αυτά δείχνουν αδυναμία προπονητή και όχι παικτών.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σημαντικό είναι οτι πρόκειται για τερματοφυλακα που δεν καθυστερεί καθόλου το παιχνίδι και βλέπει γήπεδο. Αν μάθουν και μερικοί αμυντικογενεις μας παίκτες να μην γυρνάνε καθόλου την μπάλα πίσω , η πίεση σε κάθε αντίπαλο θα είναι συνεχής και αφόρητη .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...