roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πλασάρει ως... ευκαιρία Καμαρά

underarmor
redwell

Νέος... γύρος επαφών από τον Μίνο Ραϊόλα στην Ιταλία για τον Μαντί Καμαρά μετά και τον αποκλεισμό του Θρύλου από το Champions League που αυτόματα σημαίνει μικρότερη "βιτρίνα" στην αγορά για τον Αφρικανό μέσο.

Ο Ιταλός μεγαλομάνατζερ που έχει άψογη συνεργασία με τον Ολυμπιακό, πλασάρει στις μεγάλες "τσέπες" του Καμπιονάτο τον διεθνή με τη Γουινέα κεντρικό χαφ ως "ευκαιρία" καθώς θεωρεί πως τώρα οι ερυθρόλευκοι που θέλουν να ρεφάρουν τη χασούρα από την απώλεια εσόδων του Champions League θα τον δώσουν με λιγότερα.

Μπορεί να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα αυτό καθώς άλλη προβολή και αξία αποκτά ένας παίκτης παίζοντας στο Champions League όπου με 2-3 σούπερ εμφανίσεις εκτοξεύεται και άλλη στο Europa League ή στο Conference...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αισθηση μου είναι πώς θα είναι ο επόμενος αρχηγος αυτη την χρονια , δε νομίζω να πωληθει

  • TG
    TG Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης μπες και ψαξ'τα.Η ΑΕΚ έσωσε 2 για Αραούχο 1,5 για βρανιες και 1 για Στάνκοβιτς.Ο Άρης έδωσε 4 για τον Καμαρά της Φούλαμ και έχει κάνει και άλλες μεταγραφές που δεν ξέρω τι αν παίζεται χρήμα και πόσο.Ο ΠΑΟΚ τον κλαεσον με 10εκ αξία.Αν έρθει ποσά πιστεύεις θα δώσει?Κάτω από 7?Δεν νομίζω.Επισης για εναλλακτικη έχει τον ιντρισι της Σεβίλλης άλλος παικταρας και αυτός.Εμεις δώσαμε 4,5 για ονιεκουρου και 1 για κουντε.Σιγα τις διαφορές.Δεν πρέπει να συγκρινομαστε με αυτούς αλλά να δίνουμε 5-10εκ παραπάνω κάθε χρονο.Συνυπολογησε ότι αυτοί δεν έχουν έσοδα σχεδόν κάθε χρόνο από το cl.Ουτε έσοδα από το πρωτάθλημα.Ουτε πωλήσεις τύπου ποντενσε έχουν.Ο τζολης ήταν η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ και βλέπεις με τι παίκτες πάνε να τον αντικαταστήσουν.Εμεις διώχνουμε με τα ίδια λεφτά τον τσιμικα και φέρνουμε τον ρεαμπτσιουκ με 2εκ και τον βιναγκρε δανεικό.Διωξαμε με τα διπλάσια σχεδόν λεφτά από τον Τζόλη τον ποντενσε και φέραμε δύο δανεικούς.Τον μπρουμα και τον μορ.ΤΟΝ ΜΟΡ.Η ΑΕΚ έφερε τον αμπραμπατ.Εχεις αμπραμπατ στο ρόστερ?Ο βαλμπουενα μετά το 15 δεν στρίβει.Ο ονιεκουρου είναι τρεχαντήρι με καλή ντρίμπλα αλλά όχι ζογκλέρ.Ο Μασούρας και ο ραντζελοβιτς άλλο στυλ ειδικά ο δεύτερος έχει καταντήσει τραγικός.Αυτη η γκρίνια και η μίρλα που λες είναι αποτέλεσμα της υπερομαδας που έχει φτιάξει ο Μαρινάκης.Εισαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπεις?Εγώ όχι.

  • James 7
    James 7 Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε nic μην εκτίθεσαι, δε ζητήσαμε τον Αμραμπατ ,είπαμε ότι πρέπει να πάρουμε κάτι πολύ καλύτερο! Όσο για Φορτουνη και Αμραμπατ τι να κάνουμε, μάθε το βιογραφικό του παίχτη και περίμενε να δεις πού θα παίζει ο Φορτουνης στα 34!

  • Nic
    Nic Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε πατε καλα μερικοι.Παλι 35 αρηδες θα μαζεψουμε.Κι ο μπαοκ πηρε τον κακαδα 35 χρονων και δες τε ποσα παιχνιδια επαιξε και πως επαιξε .Οσοι τον ειδαν στο ματς με τη λαμια γελαγαν και οι καμιναδες απο τα τζακια που ηταν γυρω απο το γηπεδο .Ο αλλος γραφει το εξης αμιμητο.Τον βαζω λιγο κατω απο τον Φορτουνη λογω ηλικιας.Ειναι φαινεται απο αυτους που τους πειραξε η βαφη στα μαλλια του Ονιεροκουρου ..Ειπαμε ανανεωση της ομαδας οχι αναγερωση συγαυροι

  • James 7
    James 7 Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αμραμπατ που πήρε η κουλα είναι καλύτερος του βαλμπουενα και του ελκαντουρι και λόγω ηλικίας δε τον βάζω ανώτερο του φορτουνη! Αν λοιπόν η κουλα με μπάτζετ ανύπαρκτο και μέγεθος τη τελευταία δεκαετια μικρότερο της λουντογκορετς περιμένω από τον πρόεδρο κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη θέση! Επίσης είναι δυνατόν να δώσουμε αυτά τα λεφτά (15-18 )εκ για αμυντικό? Χωρίς έσοδα από chl? Πόσο πιστεύουν ότι θα πωληθεί ο Σεμεδο στα χειρότερα του, όταν στα καλύτερα του πέρσι δε δόθηκε πάνω από 10 12εκ?

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ΤG σωστός.
    Έγραψα και εγώ κάτι επανάληψη στον Πρόεδρο μας κύριο Μαρινάκη, ότι π.χ.μόνο με τα λεφτά του Γιάννη Ρετσου Τα 25 εκατομμύρια που πήρε από την bayern leverkusen μετά από εισήγηση του τεχνικού της διευθυντή Rudi Völler ούτε για μας κακά τα ψέματα,μεγάλο λαχείο από το πουθενά Και μόνο με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε άμα ήθελε πραγματικά να αποκτήσει και να ενισχύσει όπως πρέπει στην ομάδα που είπαμε επανειλημμένως με τους τους πέντε πρωτοκλασάτους παίκτες που λείπουν στην ομάδα σε κομβικές και στρατηγικές θέσεις.
    που χρειάζεται επαναλαμβάνω και έχει ανάγκη βασικούς στην ενδεκάδα η ομάδα του Ολυμπιακού για να μπορούσε να έχει προοπτική να περάσει στο champions league. Και όχι πριν το παιχνίδι με τη βουλγαρική ομάδα Λονγκορετς να μην μπορεί να κατεβάσει ενδεκάδα να μην έχει παίκτες βασικούς να κατεβάσει ενδεκάδα που έγινε αυτό κύριε Μαρινάκη ποτέ στα χρονικά την ιστορία του Ολυμπιακού σε αυτή την δοξασμένη αυτή ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού, να μην μπορούμε να βγάλουμε εντεκάδα πριν ενός κρίσιμου αγώνα, είναι απίστευτο και τραγικό. Να έχει καταντήσει έτσι η ομάδα.
    Αλλά μόνο με πωλήσεις κύριε Μαρινάκη πρωτοκλασάτων παιχτών και τα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ χωρίς επενδύσεις πρόεδρε, δεν μπορεί να έχει βλέψεις η ομάδα για Ευρωπαϊκή διάκριση είναι αδύνατον και είναι μεγάλο ψέμα και Απάτη μεγάλη στα μάτια και στον κόσμο του Ολυμπιακού που φωνάζει δικαίως εδώ και χρόνια για αληθινή και ποιοτική ενίσχυση της ομάδας και φυσικά με ευρωπαϊκή διάκριση και τίτλους.
    Το έγραψα και άλλη φορά και είναι πολύ βασικό να το ξέρεις, ότι οι Ευρωπαϊκές ομάδες αποκτούν τους νέους παίκτες προς απόκτηση μετά από σωστό στρατηγικό σκάουτινγκ των υπευθύνων και αρμοδίων της ομάδας παραδείγματος χάρη modesto και τους συνεργάτες του της ομάδας, μέχρι τέλη Απριλίου ή τέλη Μαΐου για να τους έχουνε όλους έτοιμους στην βασική προετοιμασία της ομάδας τον Ιούνιο, τους παλιούς και νέους παίκτες μαζί, που θα ααποκτούσαν. έτσι κάνουν τα Ευρωπαϊκά μοντέρνα σωματεία και έτσι προοδεύουν και διακρίνονται συνεχώς στην Ευρώπη παίζοντας ωραίο και μοντέρνο ποδόσφαιρο ικανοποιώντας πλήρως τους φιλάθλους της ομάδας τους. Αλλά εδώ στον Ολυμπιακό έχει γίνει πρότυπο εδώ και χρόνια, πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αγωνιώντας για την ενίσχυση της ομάδας τους, να περιμένουν μέχρι το δεκαπενταύγουστο και μετά το δεκαπενταύγουστο να βρούνε βασικούς 11ους παίκτες για να κλείσουν το ρόστερ τους. αν είναι δυνατόν, δηλαδή αυτοί που έχουνε ξεμείνει από τις ομάδες τους, διωγμένους και άχρηστους για την ομάδα τους, δηλαδή σαν ξυπόλητους που δεν τους χρειάζονται αυτή να τους φορτώνεται πάντα ο Ολυμπιακός.
    έτσι δεν μπορείς να κάνεις ποτέ Μαρινάκη ομάδα ποδοσφαιρική στον Ολυμπιακό έτσι που ονειρεύονται οι φίλαθλοι Και που λες ότι ονειρεύεσαι εσύ.
    αυτό επαναλαμβάνω είναι αδύνατον.
    Πού θα βρεις τώρα πέντε πρωτοκλασάτους παίκτες που έχει ανάγκη η ομάδα να αποκτήσεις από πού δεν υπάρχουν πουθενά τώρα πλέον βασικοί πρωτοκλασάτοι παίκτες που χρειάζεται η ομάδα του Ολυμπιακού για να προοδεύσει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
    Να να φορτώνεις σήμερα, τα χοντρά σου τραγικά λάθη, σαν υπεύθυνος τους παίκτες αυτό είναι λυπηρό και τραγικό και πολύ φτωχό Δεν το πιστεύει κανείς .
    Έγραψα και το επαναλαμβάνω βασικός υπεύθυνος είσαι εσύ κύριε Μαρινάκη, Για αυτό το χάλι του Ολυμπιακού εσύ και ο προπονητής μάρτινς που ακούει πάντα τις εντολές σου και συνεργάτες του Καρεμπέ μοντέστο κλπ.
    Αυτοί οι παίκτες που αποκτούνται σήμερα και τους δίνεται φανέλα ερυθρόλευκη του Ολυμπιακού να φοράνε σαν βασικοί παίκτες τις ομάδεςδεν το αξίζουν καθόλου είναι πολύ κρίμα και πολύ λυπηρό για το πρεστίζ και το όνομα του Ολυμπιακού το image του Ολυμπιακού να ζημιώνιουν την ομάδα μας τόσο τραγικά και δεν κάνουν ούτε για τον ΟΦΗ.
    Για να καταλάβετε τι παίκτες παίζουν σήμερα στον Ολυμπιακό.
    Ερχότανε χρόνια ο Ολυμπιακό στη Γερμανία για προετοιμασία και πηγαίναμε και τους βλέπαμε και τους καμαρώνουμε και κρύβαμε τα μάτια μμας από συγκίνηση χαρά και περηφάνια, με τους παιχταράδες που βλέπαμε εν σύγκριση με αυτούς τους τους σημερινούς παίκτες του Ολυμπιακού που βλέπουμε σήμερα να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού.
    Είναι πάρα πολύ λυπηρό κύριε Μαρινάκη για το κατάντημα το σημερινό του Ολυμπιακού της ποδοσφαιρικής και δοξασμένης ομάδας μας. Ο αποκλεισμός με τα χωριά της Βουλγαρίας να μας γίνει βασικό παράδειγμα για το μέλλον.

    Και με την ευκαιρία να πω ότι οι πρώην παίκτες μας,, Νίκος Βαμβακούλας και Νίκος Σαργκάνης να μην ξαναπιάσουν ποτέ στο στόμα τους το ιερό και δοξασμένο όνομα του Ολυμπιακού αφού πρόδωσαν την ομάδα και την δοξασμένη φανέλα που φορούσαν. Ας ξαναδούνε ακόμα μία φορά την φωτογραφία που βγάλανε με το Γιάννη Βαρδινογιάννη επάνω στο κότερο του εορτάζοντες με τη σαμπάνια του. δεν έχουν καμία θέση πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
    Κλείνοντας να πω και ένα γεια και μία καλημέρα στον αξέχαστο Παιχταρά μας μεγάλο άρχοντα του Ολυμπιακού, Νοβοσέλατς.
    Καλημέρα σας.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 02:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @TG
    Ρε κολλητέ, η γκρίνια και η μίρλα από ένα σημείο και μετά δεν παλεύονται. Που τα χεις δει όλα αυτά τα απίθανα που γράφεις στο κατεβατό σου για τον παοκ και την αεκ, πραγματικά απορώ. Αφού ξέρεις να δεις στο transfermarkt πόσο κοστολογείται χρηματιστηριακά ένας παίκτης, δες λίγο κι εκεί που έχει το current season's transfers, ποιος έχει δώσει τα πιο πολλά και ποιος έχει πάρει τα πιο πολλά. Και μην κάθεσαι να γράφεις ανακρίβειες ότι ο παοκ παίρνει τον Κλάεσον, δίνοντας μάλιστα όσα πήρε απ το Τζιόλη, όταν κυνηγούσαν 2 μήνες τον ελεύθερο Τζιοβίνκο απ την Αραβία και τελικά τους έφτυσε. Δλδ ΕΛΕΟΣ. Λυπήσου μας και λίγο.

  • TG
    TG Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΑΟΚ πούλησε Τζόλη με 13εκ και παίρνει τον κλαεσον της Κρασνοντάρ με τα ίδια σχεδόν λεφτά(έχει 10εκ αξία).Ο ΠΑΟΚ δίνει 10εκ για μια μεταγραφή και εμείς δίνουμε 5 για τον ονιεκουρου παίρνοντας 8 από τον σα και 3 από τον μεριά και βλέπω να πουλιέται και ο σεμεδο 10εκ.Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να δίνει καθε χρόνο όσα παίρνει και εμείς να δίνουμε 5εκ με έσοδα 8 και 3εκ για την ώρα και 10 μάλλον από τον σεμεδο και να φεύγει αλλά 20 ο Καμαρά.Ο πρόεδρος μας έχει αφήσει στην μοίρα μας ξεπουλώντας την μισή ομάδα και φέρνοντας ρεαμπτσιουκ Πέπε Σίλβα Μπρούμα βιναγκρε και χίλιους δύο δανεικούς και ελεύθερους από τα αζητητα της Πορτογαλίας.Παραπονεθηκε στην ομάδα για τα 25εκ που δεν πηρε φέτος!Μέχρι και ο Άρης έδωσε 4εκ για μεταγραφή.Η Αεκ έχει δώσει και αυτή 5-6εκ για μεταγραφές.Με λίγα λόγια έχουμε δώσει λιγότερα χρήματα από όλους αυτούς για μεταγραφές.Το αντιλαμβάνεστε?Οι πουθενάδες που κοροϊδεύαμε δίνουν περισσότερα λεφτά για μεταγραφές από εμάς.Εχουμε μείνει με ένα αριστερό Μπακ στο ρόστερ και αυτός είναι ο ρεαμπτσιουκ.Που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν ούτε τρίτος.Αλλα ακόμα παζάρια.Προηγουνται μάλλον τα σίριαλ του Μέγκα!

  • Καθαρτικό
    Καθαρτικό Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΑΕΚ πηρε Αμραμπατ καημενε Θανάση Ανδρούτσο καλή δυναμη

  • Κώστας Λ
    Κώστας Λ Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε τώρα είμαστε
    Καλά άλλοι δεν βγαίνουν καν στο Τσου Λου και.εμείς μια
    Χρονια εκτός θα πωλησουμε τον καλύτερο μας παίχτη όταν είμαστε χαμηλά δεν πουλας εκεί εκτός αν δεν εχουμε όραμα για την ομάδα για το λόγο οτι είναι ο πιό πολυσυνθετος και μικρός σε ηλικία παίχτης μας
    Με τι θα προχωρησουμε σε δύο χρόνια με Παπασταθο Αραμπι Βαλμπ Εμβιλα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...