roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αντικατάσταση... Τζολάκη με Βάτσλικ

underarmor
redwell

Μετά από τέσσερα ματς που τα είδε από τον πάγκο, ο Τόμας Βάτσλικ ετοιμάζεται να πάρει τα γάντια του βασικού πορτιέρε του Ολυμπιακού από τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και έστω μετά τον αποκλεισμό από το Champions League να βοηθήσει την ομάδα να μπει στους ομίλους του Europa.

Ο Τσέχος πορτιέρε ο οποίος έκανε μεγάλο τουρνουά με τα χρώματα της πατρίδας του στο Euro2020, έστω και τώρα θα έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί κάτω από τα γκολπόστ και να δώσει την... αύρα του στην άμυνα των Πειραιωτών που είναι προβληματική στο ξεκίνημα της σεζόν.

Εκτος απροόπτου, αυτός είναι βασικός στα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και φυσικά και στη συνέχεια καθώς αποκτήθηκε για αντικαταστάτης του Ζοσέ Σα και "μόνιμος" στην εστία του Θρύλου.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ειπαμε δκαιωθηκε ο μανατζαρεος οτι ειχε θεμα με γονατο,π προφανως επιβαρυνθηκε στο γιουρο,και πρεπει ν απεχει τωρα.τα αρδακια φυσικα για το μεροκαματο πουλανε και την μανα τους οποτε οτι πουν τα nonpaper

  • παύλος
    παύλος Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα πέναλτυ έπρεπε ο Μαρτίνς νάχε βάλει τον Βατσλίκ , ως πολύ πιο έμπειρο του 18,5 ετών Τζολάκη .
    Πέναλτυ = ψυχολογία .

  • Άρης χ
    Άρης χ Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον προφεσόρ τίποτα δεν είναι σίγουρο.Το θέμα είναι μην κάψει τον Τζολάκη δημιουργώντας του ψυχολογικά φορτώνοντας τον κι άλλο μετα τα πέναλτι!

  • Αλέξης
    Αλέξης Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι μεταγραφές θεωρητικά δεν γίνονται τελευταία μέρα και το πλάνο πρέπει να υπάρχει με το που τελειώνει η σεζόν. Δηλαδή αν 31 Αυγούστου δώσουμε τον Καμαρά πότε θα τον αντικαταστήσει?
    Εγώ ξέρω ότι οι μεγάλοι σύλλογοι λένε. Έχουμε τόσα μυρρια. Τι παίχτες θέλουμε? Αυτούς Και προσπαθούν.
    Δεν περιμένουν αν περάσουμε στο cl να πάρουμε παίχτες. Πρέπει να τους έχεις για να πας εκεί .
    Απλά ξέρω ότι ομάδες σαν εμάς... Άγιαξ... Λυόν... Μπενφίκα... Πόρτο... δεν πουλάνε ένα παίχτη που είναι βασικός για 4-5 μυρρια. Όταν μια χρονιά η ομάδα πάει καλά και φανεί αν ομάδα θα δώσει βασικούς παίχτες για 30-40. Δεν δίνεις τώρα τον Καμαρά πχ. Κάνε μια πορεία.. να φανεί η ομάδα και θα τον πουλήσεις τα διπλάσια.
    Δεν κρίνω παίχτες αν και έχω προτιμήσεις... Δεν κρίνω προπονητή.
    Όλοι είναι επιλογή του προέδρου.
    Τέλος πάντων υποστηρίζω την φανέλα και ασχολουμε μόνο για 90 λεπτά.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε νομίζω. Θεωρώ ότι ο Τζολακης έχει και πάλι προβάδισμα. Αυτός έκανε προετοιμασία με την ομάδα κι αυτός την ξέρει. Ο Βατσλίκ πιστεύω ότι θα καθιερωθεί μετά από 2-3 ματς πρωταθλήματος.

  • Ιωαννης
    Ιωαννης Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Έπρεπε να χαθούν 25 εκ ευρώ. Για να το καταλάβεις? Ταβεριαρη θα ξεχάσουμε με σένα και αυτά που ξέρουμε! Έχουμε κλωτσησει μπάλα περισσότερο από σένα

  • Καπρος
    Καπρος Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal η μπεσικτας πηρε με μολις 3 εκ τον γκεζαλ και εμείς κοιμόμαστε . Πότε θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά ; Όλο εξελίξεις ακόμα και δεν κουνιέται φύλλο.

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε. Ο Μαρτίνς είχε ζητήσει εξτρέμ και αριστερό μπακ πριν να αρχίσει η προετοιμασία πάντως...

  • 008
    008 Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους , καιρός ήταν !

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ζημια εγινε.Ας παιξουν ,αν περασουν Γιουροπα γιατι και στο καμφερενς πρεπει να εχεις ομαδα και εσυ με ονειροκουρου που τρεχει να βαφτει στην τουρκια οχι κομφερενς θα παιξεις ,αλλα ουτε στο τουρνουα Χριστουγεννων.Εχουν απομυθοποιηθει ατομα και καταστασεις οχι τοσο με τον αποκλεισμο ,αλλα απο ολη την κατασταση που επικρατει στην ομαδα γενικα ,με covit ,με Μυκονους,με κορωνοπαρτυ και αλλα ευτραπελα.Θα μπορουσαν να περασουν τετοιες καταστασεις με Ρεχαγκελ,με Βαλβερδε,με Μπαγεβιτς .?Να γιατι οι παικτες θετουν βετο 3 χρονια τωρα για τον ακατεργαστο να μην φυγει .Επειδη ο Κωστας δεν συμμετειχε στο παρτυ παρότι παρασσαγγας καλυτερος παικτης απο τους υπαρχοντες δεν εβρισκε θεση στη ενδεκαδα.Ολα εχουν την εξηγηση τους και συν το χρονο θα βγουν στη φορα ολα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...