roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Καστίγιο, Καρεμπέ και συμφωνία για Αντούνα

underarmor
redwell

Στο Μεξικό μίλησε ο Νέρι Καστίγιο και τόνισε πως έχει προτείνει στον Θρύλο τον Ούριελ Αντούνα τον οποίο θέλει να φέρει στον Πειραιά καθώς ξεκίνησε καριέρα μάνατζερ και θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του της Τσίβας Γουαδαλαχάρα είναι ιδανική περίπτωση:

«Μιλήσαμε πριν από τρεις εβδομάδες με τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Κριστιάν Καρεμπέ, που χειρίζεται αυτά τα θέματα.

Είχαμε συζητήσεις και φτάσαμε σε μια συμφωνία στα οικονομικά, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Δεν εξαρτάται από εμένα, από τον Ολυμπιακό.

Είχα την ευκαιρία να τον προτείνω, ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Αν το θέλει ο Θεός, θα κυλήσει θετικά η υπόθεση».

Μάλιστα στο Μεξικό σημειώνουν πως πέρα από τον Ολυμπιακό υπάρχουν και ομάδες από την Αγγλία και το Βέλγιο οι οποίες έχουν τον παίκτη στη λίστα τους.

Δείτε τον στο παρσκάτω βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  •    GEO
    GEO Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ τον Νέρι τον εμπιστεύομαι πολύ περισοτερο απο κατι μεντες και βατόμουρα μανατζαρεους αγαπά την ομάδα και συγκυρία ξέρει περισσότερη μπάλα από αρκετούς μέσα στην ομάδα και ναι δεν είμαι αντικειμενικος με τον Καστίγιο γιατί υπήρξε μια από τις αδυναμίες μου σαν παίκτης αν και το ποδοσφαιρικό του άστρο δεν διήρκεσε πολύ

    REDGOAL: Φϊλε πώς θα φέρεις παίκτη που πριν ένα χρόνο έκανε μεταγραφή 10.000.000 ευρώ από τη Σίτι στην Τσίβας και είναι ο καλύτερος παίκτης των Μεξικανών; Εκτός και αν ο Νέρι είναι τόσο "δυνατός" που θα μας τον φέρει με το 1/4 των παραπάνω χρημάτων. Με λίγα λόγια, ουτοπικά πράγματα...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί να ακούγομαι απόλυτος και κολλημένος σε στερεότυπα, αλλά εγώ προσωπικά, τον Καστίγιο δεν τον εμπιστεύομαι για να φέρει παίκτη στην ομάδα.

  • Val
    Val Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θέλει δυο μπακ-χαφ καλά. Κατ'εμε τα είχε ήδη Μασούρας και Κούτρης. Τουλάχιστον να δοκιμαζόνταν. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι ο Μολδαβός είναι καλύτερος απο τον Κούτρη και ο Ανδρούτσος καλύτερος απο τον Μασούρα. Δευτερόν θέλει στο 10 ενίσχυση. Ο Φουρτούνης θα είναι εκτός μέχρι και Φλεβάρη άρα θές να περνάει πάσες. Πάμε στα καθέκαστα. Μου κάνει εντύπωση που η ομάδα ειναι δυο χρόνια μαζί και εμφάνισε στοιχεία μην αυτοματισμών. Δεν μπορεί ο Μασούρας, Ραντέλο και ΕλΑραμπί να μην βρίσκονται με κλειστά μάτια, το ίδιο και με τα χάφ. Με προβλιματίζει η απειθαρχία που υπάρχει απο τα μπάκ. Εκτός του Σωκράτη και Μάρκοβιτς οι αλλοι τρείς είναι για δέσιμο. Ο Σεμέδο ξενερωμένος, ο Μπα περίμενε να φύγει και ειναι εδώ το ίδιο και ο Σισέ. Αν δεν θέλουν στο καλό ρε παιδία.

    Τέλος εγώ βρίσκω ευκαίρία του Γιουρόπα. Πρέπει ο Ολυμπιακος να πάρει βαθμούς να ανέβει στο ράκινγκ. Και στο Τσ λιγκ να επαιζε δύσκολα να περνούσε στο Γιουρόπα διότι ειναι στο τέταρτο γκρουπ και θα ήταν πολύ ζόρι. Φέτος αν κάνει μια δυνατή πορέια στην Ευρώπη θα τον βοηθήσει στα επόμενα χρόνια να γιγαντωθεί.

  • Άρης
    Άρης Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαίνετε πολύ καλός παίκτης...
    Άλλα ο μιστερ..θα αναμένει για κάτι καλύτερο...
    Δηλαδή το τίποτε.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μένα το μέγα λάθος της διοίκησης - τμήμα μεταγραφών είναι ότι δεν κατάφεραν να φέρουν παίκτες σε ημερομηνίες που είχε θέσει ο Μαρτίνς. Δεν είμαι ισοπεδωτικός, ξέρω πολύ καλά πως εδώ και ενάμησι χρόνο η ομάδα έχει βγει εκτός οικονομικών προβλέψεων λόγω την πανδημίας, άλλωστε όλος ο κόσμος το ίδιο πρόβλημα έχει. Παρόλα αυτά δεν άφησε την ομάδα γυμνή ούτε το 2018 που δεν είχε έσοδα CL χωρίς να είναι καν σίγουρα τα έσοδα του Europa, ούτε το 2019. Από πέρσι όμως φάνηκε ότι αρχίζει να χωλένει και να δυσκολεύεται στο μεταγραφικό κομμάτι, φάνηκε ξεκάθαρα στο θέμα της μεταγραφής του εξτρέμ που ήρθε τελικά κάποιος τελευταία μέρα και δανεικός ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή η ομάδα είχε δείξει πως θέλει να κάνει έγκαιρα τις κρίσιμες μεταγραφές της (2018, 2019).
    Φέτος όμως έχουν γίνει κάποιες δυσνόητες κινήσεις μεταγραφικά και εξηγούμαι: Δεν είναι δυνατόν να έχεις ξεκινήσει μαεστρικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό παίρνοντας παίκτες σε σημεία που δεν έχεις ανάγκη (Παπασταθόπουλος, Τικίνιο, Κούντε, Βάτσλικ) αλλά υπολογίζεις πως θα υπάρξουν τα κενά αυτά με αποχωρήσεις είτε λόγω μεταγραφών είτε Κόπα Άφρικα και να μην έχεις πάρει παίκτες σε σημεία που η ομάδα έχει ήδη τα κενά (2 εξτρέμ, 1 δεκάρι, αρ. + δεξί μπακ)! Πως από όλες αυτές τις τρύπες έχεις καλύψει μόνο την μια και μάλιστα είναι και η τελευταία σου χρονικά μεταγραφή αφού έγινε τον Αύγουστο? Σίγουρα κάπου εκεί ευθύνεται και ο Μαρτίνς κι ας ξέρουμε πως έχει ζητήσει παίκτες νωρίς διότι δεν είναι καθόλου εύκολος στον να παίρνει αποφάσεις για παίκτες στόχους.
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως η ομάδα ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ σε έσοδα από πωλήσεις δεν περίμενε απλώς πως θα συμβούν. Γιαυτό και έχει αντικαταστάτη ο Καμαρά (Κούντε) ενώ δεν έχει φύγει όπως και ο Σεμέδο (Παπασταθόπουλος). Στην περίπτωση που δεν θα υπήρχαν τα έσοδα από πωλήσεις στον υπολογισμό θα έμπαιναν στην θέση τους τα έσοδα του CL και έτσι θα έβλεπες τελευταία στιγμή να σκάνε μπακ, δεκάρι και εξτρέμ κάτι που όντως θα ήταν ιδανικό σενάριο γιατί θα είχες ένα πραγματικά μεγάλων δυνατοτήτων σύνολο αν δεν έφευγε άλλος παίκτης. Δυστυχώς (και κακώς αφού όλα πιθανότητες είναι) όμως δεν είχες υπολογίσει τι θα κάνεις αν η ομάδα χτυπηθεί από απώλειες πριν τα προκριματικά και έτσι ενώ κατάφερες να κουτσοπεράσεις στο Μπακού η ομάδα ήταν σαφώς ανέτοιμη ενάντια στην Λουντογκόρετς όπου δικαίως και αποκλείστηκε και εσύ τώρα τρέχεις..

    Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση σχετικά με το κομμάτι των μεταγραφών φέτος.
    Για το αγωνιστικό θα μιλήσω αφού περάσουν τα παιχνίδια με την Σλόβαν.

  • Χρηστος
    Χρηστος Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θέλει εκτός τα μπακ κι ένα καλό χαφ κομπίνες στα φάουλ και σουτ δυνατά εκτός περιοχης

  • Τασος7
    Τασος7 Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή δεν μπορώ να ακούσω πάλι απόψεις του κάθε επιστήμονα αν δεν ξέρει τον παίχτη να δει τους αγώνες στους Ολυμπιακούς αγώνες.Μια εξαιρετική περίπτωση με μέλλον καμία σχέση με Ραντζέλοβιτς που λέει ο φιλος από κάτω έχει πολύ καλο τελείωμα πολύ καλές τελικές πάσες πολύ καλός στο ένας με έναν κ πολύ καλά αθλητικά προσόντα.Για να προλάβω κ τους υπόλοιπους σίγουρα θέλει δουλειά σίγουρα θέλει παιχνίδια στα πόδια του κ εμπειρία αλλά είναι ένας παίχτης με πολύ καλές προοπτικές.

  • Σακης
    Σακης Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσπου να το σκεφτούν κ να το ....μελετήσουν στο Ολυμπιακό θα μας τον πάρουν κ θα ψάχνουν για δικαιολογίες πάλι

  • Kevin7
    Kevin7 Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Από Παβον και Ρόνι Λόπεζ , καταλήγουμε στον Ραντζέλοβιτς του Μεξικου..

    ΥΓ Αριστερο μπακ τον Σεπτέμβρη

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...