roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Να κάνει το... καθήκον του με Λουντογκόρετς

underarmor
redwell

Ύψιστης σημασίας πρόκληση για τον Θρύλο την Τρίτη (10/8, 21.00, MEGA, Novasports 2HD) στην Huvepharma Arena του Ράζγκραντ, καθώς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του δεν έχουν περιθώρια για... χαλάρωση και με το μαχαίρι στα... δόντια θα κστέβουν για να καθαρίσουν τη νίκη και την πρόκριση.

Απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε και στο Φάληρο ότι θα πουλήσει ακριβά το... τομάρι της, ο Ολυμπιακός πρέπεο να δείξει διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση μ' αυτό που έδειξε στο Φάληρο. Δεν έχει εξάλλου άλλα περιθώρια.

Ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ θα διευθύνει την ρεβάνς των ερυθρόλευκων με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. Βοηθοί του θα είναι οι Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι και τέταρτος είναι ο Γκαλ Λέιμποβιτς.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

23 σχόλια

  • πάτροκλος 7.
    πάτροκλος 7. Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι φίλαθλοι της ομάδας κλαίνε για τον αποκλεισμό του θρύλου από την μεγάλη διοργάνωση, ενω η Διοίκηση για τα χρήματα που δεν θα εισπράξει από την Ευρώπη. Αναγκαστικά θα γίνουν περικοπές ή θα πουληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής για να μπατσίσει η διαφορά. Είμαι σίγουρος βέβαια, οτι κάποια στιγμή στο μέλλον θα βρεθούν οι αντικαταστάτες των ποδοσφαιριστών της ομάδας που καλοπουλήθηκαν από τους ευεργέτες μας. Πότε? ίσως κ ποτέ. Πόσες μεταγραφικές περιόδους περιμέναμε, ας περιμένουμε κ άλλες τόσες, ονειρευουόμενοι! Κατά τ άλλα φίλοι μου πηγαίνετε κ αγοράσετε διαρκείας. Επιβραβεύστε το διαρκές δούλεμα!!!!! Εύχομαι κ πιστεύω να περάσει το μήνυμα αυτό για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους .Θα τον καθαρισει η θα τον διατηρησει?Ο Πιερος ο Σωτηριου ρε?Ουτε την ηλικια του Βαλμπουενα δεν σεβαστηκες.Παντως στο κομφερενς θα λαμψουμε .Ο Ονειρογκουρου που ειναι οεο?Χαρτια υγειας προεδρε .

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε πρόεδρε δεν έπιασε το ρίσκο! Δύο χρόνια καβατζα και πίστευες ότι θα περάσεις ομίλους χωρίς ενίσχυση! Δεν έχεις μάθει από τα λάθη, άλλη μια ευκαιρία να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας και όχι της τσέπης χάθηκε! Το έργο το έχουμε ξαναδεί, θα ρίξουμε τις ευθύνες στον Μαρτίνς ,θα αλλάξουμε προπονητή και αντε πάλι από την αρχή! ΥΓ Κύριε Σεμεδο απλά προκλητικός, για να μην πω περίεργος!

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τετέλεσται! Ο καλύτερος πέρασε. Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και την κακή του μέρα. Με Ανδρούτσους, Μολδαβούς Αφρικανούς και μπαλώματα, δεν κάνεις ομάδα. Σε όλον τον αγώνα, δεν είδα ούτε μία ντρίπλα! Παράλληλο ποδόσφαιρο, πίσω την μπάλα, σέντρες, άπειρες φορές. Άντε στο Γιουρόπα, δεν είμαστε για CL. Και του χρόνου με υγεία!

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε τους Σπικερ...αυτοι το μεροκάματο κοιτάνε να βγάλουν. Το θέμα είναι ο κόσμος. Αυτός έχει ρίξει το πήχη... Αυτός ευθύνεται για αυτό τον αποκλεισμό. Γιατί αντί να μεγαλώνουμε, αντί να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο χειρότεροι είμαστε! Δύο χρόνια δε μπορούν να βρουν ένα μπακ της προκοπής. Παίζεις στην άμυνα με σισεδες και Μπάδες και Ανδρούτσους και Λαλαδες. Αυτό είναι Ολυμπιακός μωρέ??????
    Και έχουμε τόσο καιρό κάτι Ολυμπιακαρες και μας αποθεωνουν διοίκηση και προπονητή? Είχαμε ομάδα μοντέλο πριν 2 χρόνια με Γκιγιερμε, ποντενσε, Ομαρα, τσιμικα κτλ...παίζουμε με τον Χασαν και πονάνε τα μάτια μας. Άλλο το φιλότιμος και άλλο το να βασίζεσαι σε αυτόν μέχρι σήμερα! Έλεος πια!!! Δε τα βλέπετε?
    Και δεν είναι λάθη αυτά! Είναι επαναλήψεις!!! Και έχουν ευθύνη τόσο η διοίκηση όσο και ο yes man Πορτογάλος. Όμως πραγματικά σήμερα το έβλεπα το ματς τόσο αδιάφορα..... Γιατί βαρέθηκα να σκάω πια για αυτούς τους υοερεκτιμημενους. Προτιμώ να σκάω για το Πόλο που τουλάχιστον υπάρχει ΨΥΧΗ!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ θυμηθήκαμε στους Ολυμπιακούς αγώνες τι σημαίνει αθλητισμός....
    Αυτά τα εκτρώματα που είδαμε σήμερα και ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ εκατομμύρια ευρώ και κυκλοφορούν με R8 στη Γλυφάδα είναι πανηγύρια σκέτα!
    Αφού λοιπόν όμως Ολυμπιακαρες μου σας αρέσουν τα οράματα και τα όνειρα της διοίκησης αυτής, απολαύστε την Ολυμπιακάρα μας στα Αλώνια των ομίλων του europa league. Και αφήστε την ιστορία να γράφει ότι αποκειστηκαμε από τη Λουντογκορετς το καφενείο!!!

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοουτς σε πηρε ο υπνος παλι...με τσουκου τσουκου μπολ δεν γινεται δουλεια....λες και επαιζες με την Μπαγιερν αντιπαλο..

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είδαμε τίποτα σωστό σήμερα από την ομάδα
    Από τον τελικό κυπέλλου και μέχρι εδώ κάτι χάλασε

  • Pedro
    Pedro Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν βάζεις λεφτά αν ακόμα ψάχνεις 2 Μπακ αν ακόμα δεν έχεις βασικό τερματοφύλακα αν ακόμα δεν έχεις εξτρέμ αν ακόμα δεν έχεις βάλει λεφτά για ομάδα champions League τότε μην λες το συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε γιατί θα ξυπνήσουμε

  • Nic
    Nic Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωσαναδες νανακια τωρα.Βαγγελα τι χαμπαρια?Καποιος με ρωτησε αν στεναχωρηθω η θα χαρω αν αποκλειστει ο Ολυμπιακος.Αυτο θα κριθει απο τις εξελιξεις.

  • Pedro
    Pedro Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερή λέει ενέργεια του Σισέ λέει λεσ και παίζει ο αμυντικός που πήραμε από καμία Ρεάλ τι να πω αλήθεια! Και να περάσουμε πρέπει να πάρει παίχτες πολλούς αυτοί δεν κάνουν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...