roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες...»

underarmor
redwell

Μεγάλες προσδοκίες έχει και για τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς και δεν το κρύβει καθώς ο Ίβηρας τεχνικός κάνει λόγο για νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Προφανώς προσδοκούμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ελλάδας και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας. Εγχώρια να κερδίσουμε τα τρόπαια που διεκδικούμε και στη συνέχεια να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αυτό θα προσπαθήσουμε και όλη η διαδρομή μας θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου. Πάντα γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε ομάδες πρωταθλήτριες των χωρών τους.

Ομάδες όπως εκείνη από το Αζερμπαϊτζάν είναι ομάδες που έχουν ποιότητα και που απαιτούν από εμάς τη μέγιστη υπευθυνότητα και μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν θα βρούμε μπροστά μας κανέναν εύκολο αντίπαλο.

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προκριθούμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν απαντάς όμως, σε τι διαφωνείς, έτσι να δούμε ταβάνι iq.

  • katakokkinos7
    katakokkinos7 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    μαρτινιο κανονισε να μας κανουν πλακα τα δευτερα της πορτο παλι και να μας κανουν δωρο την προκριση αλλες ομαδες στην ευρωπη εισαι ανυπαρκτος προπονητικα μονο με κουλες κανεις θριαμβους

  • Κουλα
    Κουλα Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic αρχιτρολακι του σάιτ μην ασχολείσαι με Ολυμπιακό πήγαινε να βρεις τον εξαφανισμένο αγαπημένο σου πρόεδρο και άμα δε σ'αρέσει δε σε κρατά κανείς.Αντε ψευτομαγκα του πληκτρολογίου αρχιπροπαγανδιστη της αρνητικοτητας πήγαινε για καμιά δουλειά αεργε υποκριτικε που μας πουλάς κ πνεύμα σαπιε ιδεολογε.

  • pan
    pan Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    απο την μια χαιρομαι που βλεπετε ολοι εσεις οι αμπαλακηδες ολυμπιακαρες ποσο λειπει η ποιοτητα του φορτουνη και τα στοιχεια του που αλλος παιχτης δεν τα εχει στην ελλαδα,και απο την αλλη στεναχωριεμαι που το παιδι εχασε αλλη μια σεζον ενω φετος θα εκανε παπαδες στην κυριολεξια...πραγματικα τεραστια απωλεια ο κωστας!!

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πω και γω μια ιδεα μου, οχι τοσο πρωτοτυπη, καθως το ειχαμε δει με τη Σιτι περυσι, Βρουσαι για δεξι μπακ. Πως σου φαινεται κε Κορρε;

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Kουλα τρεχα για διαρκειας γιατι απ'οτι διαβαζω κολλησανε στα 6000 .Θα μου πεις διαρκειας για Ανδρουτσο ,Μασουρα να κτυπαει τα στημενα ,Μπουχαλακη ,Ρεμπτσιουκ ,Ρατζελοβιτς ,Βρουσαι και αυξημενα 30% δεν λεει με τιποτα.Σπιτι,tv σε πειρατικο server και μπυρονι στον καναπε χωρις να ακουω τους αλλους να φωναζουν Θρυλε μπορεις να προκριθεις με το Νεφτι.Αν εκει κατου επιτελους αντιληφθουν οτι ο κοσμος θελει ΟΜΑΔΑ και οχι ομαδα τοτε θα τα φτασουν και θα τα πατησουν τα 25000 που επιτρεπεται.

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Αν κανεις 1ο ημιχρονο οπως με τον Αρη με καμμια Γιουβεντους,Μπαρτσελονα και εμεις θα εχουμε προσδοκιες,απο την αναποδη.Υ.Γ1 Νατα μας ηρθαν τα μαντατα απο τους αρδ.Διαβασα σε 'εγκυρο' σαιτ οτι ο κουτε ηταν Φορτουνης.Συμπληρωνω εγω.Αφου ειχαμε Φορτουνη οριτζιναλ και ανωτερο του κουτε γιατι πηραμε αλλον οεο?Γιατι τον ειχαμε πακεταρει για Τουρκια μερια 'τσιριμπιμ,τσιριμπομ' αλλα στραβωσε η δουλεια απο τον τραυματισμο του Κωστα.Υ.Γ Οι τούρκοι αντι να ζητησουν συγγνωμη απο τον Ολυμπιακο που τους πληρωσε το τσαρτερ να ερθουν τσαμπα να παιξουν ,ζητανε και τα ρεστα .Ηθελα ναξερα ποιο φωτεινο μυαλο εκει στην παε ειχε την φαεινη ιδεα να δωσει φιλικο με τουρκικη ομαδα ,λες και χαθηκανε οι Ευρωπαικες.Υ.Γ2.Ποτε θα εγχειρηστει?αναμεινατε στο ακουστικό σας δεν βιαζεται ,αλλωστε υπαρχει καιο κοτε κατα τους αρδ και του χρονου που τελειωνει το συμβολαιο του ,αντε γεια απο καμμια Θεσσαλονικη.

  • Κουλα
    Κουλα Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ γιατί δεν πας να το πάρεις ποιος σε κρατάει? Όλοι εξυπνακηδες, όλο λόγια παχιά τσου ρε Λάκη.Πως γίνεται κ όταν κερδίζουμε είναι όλοι ανύπαρκτοι κ καφενεία κ όταν χάνουμε η ειρωνεία πάει σύννεφο.... Φύγετε δε σας έχουμε ανάγκη πατάτε μακριά.Σιγα μην είμαστε κ για διάλυση τι διαβάζουμε πια έλεος.

  • Λάμπρος Τρίπολη
    Λάμπρος Τρίπολη Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασε τα παχια λογια και συ και οι αλλοι. Καθε χρονο στσ λογια παμε τελικο Γιουροπα Λιγκ. Κοψε κατι γιατι θα ερθει παλι κανενας μαθητευομενος προπονητακος απο την Ουρουγουαη και θα σε φαπωσει και θα κλαις. Δεν ειμαστε ολοι παιδακια να πιστευουμε τα επιδοτουμενα αρδακια και τους παρατρεχαμενους οτι εισαι προφεσορ και αλλες τετοιες γραφικοτητες. Σε πεταξε εξω η Λαμια και σε φαπωσε ο ΠΑΟΚ στο κυπελλο. Στο τσαμπιον Λιγκ μας γλεντησαν δευτερα της Πορτο στο Ναο και τερματιζεις με 3 βαθμους και 5 ηττες. Στο Γιουροπα μας αποκλειει η Δυναμο Κιεβου, η Γουλβς και η χειροτερη Αρσεναλ των τελευταιων δεκαετιων. Ασε το δουλεμα λοιπον. Δεν ειμαστε ολοι προβατα. Προφεσορ της πλακας. Με τα καφενεια στην Ελλαδα και γω επαιρνα το πρωταθλημα

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν είναι ποιοτική και δύσκολος αντίπαλος άντε με το καλό να την περάσουμε και άλλες κάνα δυο δύσκολες να μπούμε στους ομίλους που εκεί είναι εύκολα τα πράγματα !!! Ξεκινάς από 0-0-6 και ότι καλύτερο έρθει βαφτίζεται ευρωπαϊκή επιτυχία !!!! Έχουμε μείνει στα προκριματικά !!! Δυστυχώς μικριναμε !! !!!! Κάποτε μπαίναμε στους ομίλους και βλέπαμε δεύτερη θέση και πρόκριση !!! Τώρα μένουμε με τις καλές εμφανίσεις , την τρίτη θέση , πόσα γκολ φάγαμε απτή. Μπάγερ ν !!!! Φάγαμε λιγότερα από όλους !! . Μόνο εμείς τη δυσκολεψαμε την άτιμη ?!! Κατοχή δεν είχαμε όμως !!!! Και κάτι αμιγώς ποδοσφαιρικό !!! Το δίδυμο Παπ Σεμεδο δεν τραβάει !!! Μπαμ κάνει μόνο ο Μαρτίνης δε το βλέπει!!! Δύο Σεφ σε μια κουζίνα δύσκολο !!! Σεφ και βοηθός χρειάζεται !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...