roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χρήσιμα συμπεράσματα 3-0 τον Άρη

underarmor
redwell

Καλό πρόσωπο έδειξε ο Θρύλος στην πρόβα τζενεράλε πριν από το πρώτο ματς με τη Νέφτσι Μπακού νικώντας με 3-0 τον Άρη με τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμαζει ενδεκάδα και να πειραματίζεται στη διάρκεια του ματς με πρόσωπα και σχήματα.

Το πρώτο μισάωρο ανήκε στους κιτρινόμαυρους που είχαν φάσεις για να ανοίξουν το σκορ με πιο κραυγαλέες ευκαιρίες τα δυο δοκάρια, όμως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ εύστοχος και με Καμαρά στο 37' και Εμβιλά στο 43' πήγε στην ανάπαυλα με το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και χωρίς να απειληθεί πίσω, έφτασε στο τελικό 3-0 με τον Ραντζέλοβιτς να σκοράρει από κοντά στο 78' μετά από επέλαση και συρτή σέντρα από δεξιά του Κουντέ.

Ο Ολυμπιακός βγήκε στο γήπεδο με διάθεση να κυκλοφορήσει την μπάλα και να πάρει την κατοχή, αλλά χρειάστηκε τουλάχιστον ένα δεκαπεντάλεπτο μέχρι να αρχίσει να βρίσκει συνεργασίες από τη μέση και μπροστά. Ο Άρης αντίθετα, προσπάθησε να χτυπήσει κυρίως στην κόντρα κι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 18’, με τον Σάσα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη, μετά από ωραίο γύρισμα του Μαντσίνι.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι με την μπάλα στα πόδια κι απείλησαν ξανά στο 30’, μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Σάκιτς, Μαντσίνι, Γκάμα και πλασέ του τελευταίου που χτύπησε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη κι απομακρύνθηκε ακολούθως απ’ τους αμυντικούς.
Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, ήταν εκείνος που είχε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα και πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 37’ με τον Μαντί Καμαρά.

Μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των ερυθρόλευκων και γρήγορη κυκλοφορία, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έβγαλε θαυμάσια σέντρα προς τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού, που δεν λάθεψε κάνοντας το 1-0 με άπιαστη κεφαλιά.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το πόδι στο... γκάζι μετά το πρώτο γκολ κι έφτασε και στο 2-0 στο 42’, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ελ Αραμπί με δεξιό εξωτερικό φάλτσο και θαυμάσια εκτέλεση του Εμβιλά με τη μία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάρτινς πέρασε στο γήπεδο και τους Αγκιμπού Καμαρά, Λαλά και Χασάν, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2 και συνεχίζοντας τις δοκιμές ενόψει Νέφτσι. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν άλλη μία ευκαιρία με τον Μήτρογλου στο 59’, όμως ο Τζολάκης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά κι απέκρουσε. 

Οι δύο προπονητές συνέχισαν τις αλλαγές τους στο τελευταίο ημίωρο, με το ρυθμό του αγώνα να πέφτει σταδιακά. Μέχρι το 78ο λεπτό, όταν ο Πιέρ Κουντέ με μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, πέρασε τρεις αντιπάλους και γύρισε την μπάλα προς τον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζολάκης απέκρουσε ξανά το πλασέ του Μήτρογλου με το αριστερό, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (46’ Λαλά), Σεμέδο (65’ Μπα), Παπασταθόπουλος (79’ Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79’ Σουρλής), Μπουχαλάκης (65’ Κουντέ), Μαντί Καμαρά (46’ Αγκιμπού Καμαρά), Ραντζέλοβιτς (79’ Τσούμιτς), Μασούρας (46’ Χασάν), Ελ Αραμπί (65’ Βρουσάι).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπεναλουάν (83’ λ. τρ. Ασλανίδης), Σάκιτς (90' Σάλιαρης), Ματίγια (54’ Μπρούνο), Σάσα (70’ Χαΐροβιτς), Μαντσίνι (70’ Μάνος), Ματέο Γκαρσία (70’ Γκάνεα), Μπρούνο Γκάμα (54’ Μήτρογλου), Μπερτόλιο (54’ Τζέγκο).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

23 σχόλια

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα χωλαίνει στα άκρα, μπροστά και πίσω! Αν φύγει ο Καμαρα θα θέλει και ένα χαφ ακόμα, όχι πεπε η Σίλβα φυσικά!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΕΜΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΤΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ

    ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΛΕΓΚ ΣΙΛΒΑ ΠΕΠΕ...ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ;

    ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν ,που λεει το ασμα .

  • legendary
    legendary Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορώ πραγματικά με τον πιτσιρικά Καμαρά, μόνο εμένα μου φάνηκε παίκτης της σειράς; Μέχρι κι ότι είναι έτοιμος για φανέλα βασικού διαβάζω και με πιάνουν τα γέλια..Δε με ενθουσίασε καθόλου, ειδικά δε με αυτά που λέγανε τόσο καιρό περίμενα πολύ διαφορετικά πράγματα. Μακάρι να διαψευστώ.
    Στα υπόλοιπα, τα ακραία μπακ μας δεν κάνουν ούτε για ΠΑΣ Γιάννενα. Κυριολεκτικά όμως. Με Πίρσμαν και Σάλιακα αντί για τα ανέκδοτα Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσο, Λαλά θα ήμασταν 3 επίπεδα πάνω.
    Κούντε, Εμβιλά, Καμαρά κέντρο για μεγάλα πράγματα.

  • V
    V Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 08:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πιο χρήσιμο συμπέρασμα είναι η αυτοβράβευση της ΠΑΕ και τα αυτοχειροκροτήματα της Αυλής.
    Ζούμε μαγικές στιγμές. Επόμενη έδρα του Ολυμπιακού θα είναι το Τατόϊ και τα βασιλικά κτήματα.

  • Azeoo
    Azeoo Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 02:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανδρουτσος Σεμεδο Λαλα Μολδαβος Τζολακης Μπουχαλακης παρακαλω αφηστε τα αμαξια στου Ρεντη σας ευχαριστουμε σας αγαπουμε παρτε ταξι και καλη ζωη
    Αυτα!
    5 παιχτες πολυ καλους αμεσα χρειαζεσαι αλλιως ειμαστεεεε πιααα πρωταθλητεεεεες
    Και απο την Πορτο τριμπαλο..
    Αυτα.

  • Andy5
    Andy5 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Από πού θέλετε να ξεκινήσω..ας πάρουμε μια σειρά 1ον Ανδρούτσος το παιδί δεν είναι Μπακ 2ον ο ρεαμπτσιουκ καλός αμυντικά επιθετικά μηδέν δεν συμμετέχει καθόλου στη ανάπτυξη της ομάδας κάτι που το σύγχρονο ποδόσφαιρο ζητάει κ από τα δύο πλαγιά Μπακ 3ον καλός τίμιος ο μπουχαλακης αλλά πρέπει να αλλάξουμε ταχύτητα στο κέντρο ο κουντε έδειξε στοιχεία σύγχρονου χαφ 4ον εξτρέμ που να τριπλαρει κ γενικά να ανακατεύει τις αντίπαλες άμυνες ούτε για αστείο αν εξαιρέσουμε το βρουσαι που δείχνει κάποια καλή τεχνική κατάρτιση οι άλλοι δεν το έχουν άρα επειγόντως παίχτη 5ον κ βασικό θα επιστρέψω από εκεί που άρχισα που η άμυνα είναι το άλφα κ το ωμέγα για να κάνεις μια καλή πορεία προσωπική μου άποψη είναι ότι σεμεδο κ Παπασταθόπουλος μαζί δεν μπορούν χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ένα αριστερό κ γρήγορο στόπερ..

  • Vaggos 7
    Vaggos 7 Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Οποία παπαγαλάκια έχρισαν το πιτσιρίκι κάμαρα έτοιμο παίχτη ειναι μην πω καλύτερα θέλει δουλειά ακόμη..... Ρεαμπτσιουκ Λάλα δρομο χτες.... Κουντε έκανε σε μισό ημχ ότι δεν έκανε σε ένα ημχ ο κυρ Αντρέας ημαρτον...... Να χαρούμε κουντε Καμαρά έμβολα Τριάδα έστω για λίγο γιατί Καμαρά θα χερετησει.... Και τέλος δύο εξτρέμ ρε θα τρελαθουμε ρε τα νεύρα μαςςς ρεεεεεε εξτρεμμμ ρεεεεεεεε εξτρεεεεμμμμμμμμμμμμμ

  • Λολ
    Λολ Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τυχαίο δεν είναι που παίζουν Τσολάκης, ρεμπ,σεμεδο ..θέλουν να τους πουλήσουν..οκ καλώς ο πιτσιρικάς αλλά ο Ισλανδός είναι έμπειρος..επίσης ακόμη και ο νέος Καμαρά που βάλανε..είναι για μεταγραφή. Γενικά έχουμε γίνει..βιτρίνα παιχτών..

  • ιασονασ
    ιασονασ Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    πριν παμε για εξτρεμ αμεσα 2 πλαγια μπακ.και οι 3 σημερα μηδεν δημιουργια τραγικοs και αμυντικα ο ανδρουτσοs,επισηs o αξοναs σεμεδο,εμβιλα μπουχα φοβερα αργοs ανασταλτικα ,και γενικα η ομαδα εκτοs των γκολ ειχε μηδαμινη δημιουργια. ο ακιμπου δεν ειναι ακομα ετοιμοs και σωματικα για την πρωτη ομαδα.ο μπα νομιζω ειναι ετοιμοs μετα την επεμβαση.ο ελ αραμπι ειναι ντεφορμε ,και ισωs ανετοιμοs.o χασαν οταν δεν παιζει ο ματιε να του στελνει τη μπαλλα στο κεφαλι ειναι παντα αφαντοs.2 μπακ,2εξτρεμ με τον ενα να παιζει και σαν 10αρι και ισωs ενα μπακ απ του εμβιλα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...