roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός...»

underarmor
redwell

Για τον Μαντί Καμαρά και το... φλερτ με τη Νάπολι, για τον Τόμας Βάτσλικ, για τον Κώστα Μανωλά και πολλά ακόμα μίλησε ο αρχισκάουτερ και άνθρωπος των μεταγραφών του Θρύλου, Φρανσουά Μοντέστο, στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε ΜΜΕ κοντά στην ομάδα του Βεζούβιου. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα είναι μάνατζερ του Καμαρά. Το παιδί είναι μόνο του (σ.σ. εννοεί δεν εκπροσωπείται). Ο Μίνο Ραϊόλα είναι φίλος με τον Πρόεδρο (σ.σ. τον κ. Μαρινάκη). Δεν μας τηλεφώνησε ποτέ η Νάπολι.

Ξέρω αρκετούς ανθρώπους, συνεργαζόμαστε. Αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Καμαρά. Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα μίλησε με τον Πρόεδρο για τον Καμαρά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μοντεστό, για το θέμα του μέσου από τη Γουινέα, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «παρτενοπέι».

«Ο Καμαρά ανανέωσε το συμβόλαιό του, ποντάρουμε σε εκείνον. Είναι αφοσιωμένος στην παραμονή του εδώ, στο να παίζει και να νικά», πρόσθεσε.

Όσο για τον Βατσλίκ, τονισε: «Δεν ήμασταν σε ανταγωνισμό με τη Νάπολι. Μιλήσαμε μαζί του και κλείσαμε τη συμφωνία. Δεν ξέρω αν η Νάπολι ενδιαφερόταν. Όταν πηγαίνουμε να μιλήσουμε με έναν παίκτη δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός», είπε στη συνέχεια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Κώστα Μανωλά, λέγοντας πως «είναι ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα παίζει πολλά χρόνια ακόμη για τη Νάπολι.

Αλλά όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα επιλέξει τον Ολυμπιακό. Είναι κοντά στον Πρόεδρο. Πάντα κρατάει ψηλά το όνομά μας και είμαστε χαρούμενοι για εκείνον».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...