roumeliotis

Carwiz

Άκυρο... Λυκογιάννη σε Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Τα περί come back του Μπάμπη Λυκογιάννη στον Θρύλο σχολίασε ο ατζέντης του διεθνή άσου, Θεόφιλος Καρασαββίδης και δεν αφήνει ανοιχτό να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς ο πελάτης του έχει άλλες βλέψεις. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε σε ΜΜΕ της Σαρδηνίας:

«Ο Λύκο είναι πολύ καλά στην Κάλιαρι, αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην παραμονή της ομάδας και μετά θα σκεφτεί το μέλλον του.

Η προτεραιότητά μας είναι η Κάλιαρι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από μια περίεργη χρονιά όπως αυτή, δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Θα δούμε τι θα γίνει.

Η επιθυμία μας, αυτή τη στιγμή, δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Αν ο Λυκογιάννης φύγει από την Κάλιαρι, δεν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά για σημαντικές προτάσεις από Αγγλία ή Γερμανία. Ας σκεφτούμε όμως πρώτα την παραμονή της Κάλιαρι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Μανος7
    Μανος7 Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Με Χολεμπας και Ρεαμπτιουκ δεν εχει θεση ενδεκαδας. Ενας αμυντικος που ξεκιναει τωρα και τερματιζει τα Χριστουγεννα κανει για την Καλιαρι οχι για θρυλο. Καλα να ειναι το παληκαρι και γερος.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά να πάθουμε! Αφού ασχολούμαστε με τον Λυκογιαννη.... Αξία του δίνουμε... Παιχτακι!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχα ξαναγράψει παλαιότερα σχετικά σχόλια και έλεγα σε ωρισμένους ρομαντικούς σύν-γαυρους οτι ειναι εντελώς απίθανο να εγκατέλειπε την ειδυλλιακή Σαρδηνία και την Κάλιαρι ( όπου είναι πρώτη φιρμα) και το συμβόλαιο 1,5 εκατ.€ που εχει εκεί και να επέστρεφε στον Θρύλο ο Λυκογιάννης , δηλ. σε μία ομάδα από τις Ακαδημίες της οποιας αναδείχθηκε , ανεβαίνοντας στην πρώτη ομάδα με πρόταση του Βαλβέρδε - του καλύτερου προπονητή που έχει περάσει ποτέ από τον Θρύλο - και στην οποία ποτέ δεν του δόθηκαν ποτέ αρκετές ευκαιρίες , αλλά τον " έφαγαν" γρήγορα τα γνωστά κυκλώματα που δρούν στο εσωτερικό του Θρύλου και αφού τον έκαναν δανεικό- γυρολόγο επί 2-3 χρόνια στο τέλος τον χάρισαν ως ελεύθερο στον Λεβαδειακό. Με λίγα λογια τον ..." έφτυσαν".!!! Κάποιος άλλος σύνγαυρος ήλπιζε ότι θα έλθει στον Θρύλο επειδή θεωρούσε οτι η Κάλιαρι θα υποβιβαζόταν φέτος , αλλά ξέχναγε οτι η Κάλιαρι τον αγόρασε από την Στουρμ Γκρατς ( πρωτοκλασάτη ομαδα της Αυστρίας ) με 4 εκατομύρια € και ενώ ηταν ακόμη στην Β' Ιταλίας.!!! Και εν τέλει η Καλιαρι φέτος μάλλον σώθηκε ήδη και θα μεινει στην πρώτη κατηγορία.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας κάτσει στην Κάλιαρι !!!!! Έχει ενδιαφέρον η μάχη του υποβιβασμού εμείς εδώ θέλουμε μαχητές πρωταθλητισμού !!!!

  • Vorador
    Vorador Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι καλύτερος από κανέναν από τους μπακ που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ ή δανεικούς (εκτός Ντρέγκερ, που δεν τον μετράνε για παίχτη ούτε αυτοί που τον έφεραν). Ας πάει στη Σίτι -αφού πιστεύει πως θα έχει σημαντικές προτάσεις-.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...