roumeliotis

Carwiz

Πεταμένη σεζόν Βεζένκοφ που ονειρεύεται ΟΣΦΠ

casino loutrakiou
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήγε στις ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι για να ζήσει το όνειρο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς αλλά όχι μόνο δεν έπαιξε παρά... garbage time και του συμπεριφέρθηκαν λες και είναι κανενα τυχαίο παικτάκι, αλλά πλέον και ο ίδιος νιώθει άβολα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Με 12' λεπτα μέσο όρο στο παρκέ, όποτε φυσικά τον έβαζε στους αγώνες ο προπονητής του στους "βασιλιάδες", Μάικ Μπράουν, ο Βούλγαρος διεθνής κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου ξεκίνησε να... νοσταλγεί την ερυθρόλευκη και τον Ολυμπιακό.

Ο MVP της περασμένης σεζόν στην Ευρωλίγκα που γλένταγε όλο τον κόσμο και ήταν είδωλο για τον λαό του Θρύλου, κατάντησε να είναι ο... Τζορτζ Πάπας των Σακραμεντο Κινγκς και να κουνάει πετσετάκια στον πάγκο, με 5 πόντους μέσο όρο στη σεζόν η οποία έλαβε τέλος για την ομάδα του καθώς αποκλείστηκε από τα πλέι οφς.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ έχει τριετές συμβόλαιο στο Σακραμεντο και στη θεωρία δεν "σπάει", όμως σαν θέλει η... νυφη και ο ερυθρόλευκος γαμπρός, πραγματικά όλα είναι ανοιχτά για το φετινό καλοκαίρι και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης το σκέφτεται πλέον σοβαρά να τα... βροντήξει και να φύγει όχι μόνο λόγω της απραξίας του εκεί και του χαμένου ποιοτικού χρόνο από την καριέρα του, αλλά και για προσωπικούς λόγους. Και αγωνιστικούς μιας και θεωρεί ότι έχει αφήσει μια δουλεια στη μέση με τον Ολυμπιακό αλλά και εξωαγωνιστικούς, πολύ προσωπικούς θα λέγαμε...

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

52 σχόλια

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    το βλεπω χριστουγεννιατικο η πρωτοχρονιατικο δωρακι την επιστροφη του στην ευρωπη . Στο 3 που ολοι λενε οτι υπαρχει θεμα ο σασα μπορει να το καλυψει μαζι με παπ και πιτερςωστε μακκισικ και λαρυ να μπορουν αν παιξουν στην πραγματικη τους θεση που ειναι το 2 ,Αλλωστε ο κοουτς εχει δηλωσει οτι στο συγχρονο μπασκετ οι μονες διακριτες θεσεις ειναι το 1 και το 5 που και στις δυο θεσεις (ιδιαιτερα αν ερθει ο εβανς) ειμαστε τουμπανο αν ειμαστε υγιεις. Αν ερθει και ο βεζενκοφ θα εχουμε εξι ψηλους πρωτης γραμμης που αναλογα με την κατασταση τους και τον αντιπαλο θα παιρνουν περισσοτερο η λιγοτερο χρονο (κατι που το εχει δηλωσει και ο κοουτς Μπαρτζωκας αλλωστε). με δεδομενο οτι οι αγωνες που θα κληθουν να παιξουν οι παικτες σε πρωταθλημα κυπελο και ευρωλιγκα θα ειναι ισως και πανω απο 80 ,αφου θα προστεθουν κι αλλες ομαδες οπως ακουγεται στην ευρωλιγκα θεωρω οτι ενα ροστερ 14-15 παικτων ειναι απαραιτητο

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σάσα μια χαρά μπορεί να σταθεί στο 3. Στην επίθεση έχει σουτ, κινείται διαρκώς, ενώ στην περυσινή mvp σεζόν του είδαμε να έχει βάλει και mind range παιχνίδι. Με λίγα λόγια έχει όλο το πακέτο.
    Στην άμυνα λόγω ύψους δύσκολα θα τον ποστάρουν, όσα τριάρια έχουν απομείνει να ποστάρουν, και γενικά είχε δείξει πως έχει βελτιώσει τα πόδια του και μπορεί να ακολουθήσει τους αντιπάλους και εκτός ρακέτας.
    Επίσης με Σάσα στο 3, Πίτερς στο 4 και Κάνααν, Ντόρσει ή Έβανς στο 2 (ανάλογα αν θα παραμείνει ο πρώτος ή θα αντικατασταθεί από τον δεύτερο) έχεις δύο ελίτ σουτέρ του +40% και έναν ακόμα που μπορεί να σε σκοτώσει με διάφορους τρόπους. Μαζί με Γουόκαπ ή Γκος στο 1 και Μίλου ή Φολ στο 5 την λες και ονειρική πεντάδα. Η οποία βέβαια φτάνει στο στάδιο της ονείρωξης αν σκεφτούμε πως θα φέρνεις από τον πάγκο Ράιτ-Πετρούσεφ και τους τίμιους-χρήσιμους Λαρετζάκη-Μακίσικ. Όλοι αυτοί θα ενώνονται με την 'κόλλα' της ομάδας εν ονόματι Κώστας Παπανικολάου.
    Φέτος έχουμε 10 ξένους. Με την αποχώρηση Σίκμα πάμε στους 9. Μετά νομίζω υπάρχουν αρκετά σενάρια σχετικά με τα διαβατήρια.
    Το πρώτο είναι να πραγματοποιηθεί η ελληνοποίηση ενός εκ των Μιλουτίνοφ-Μακίσικ, οπότε να πάμε με 8 ξένους που είναι υποφερτό νούμερο, αν σκεφτούμε ότι θα έχουμε στο ρόστερ δύο βαριά κορμιά Μίλου-Φολ, με τον δεύτερο να βρίσκεται σε μεγάλη ηλικία και να θέλει ειδική διαχείριση.
    Το δεύτερο σενάριο είναι να αντικατασταθεί ο Κάνααν από τον Ντόρσει και οι υπόλοιποι να παραμείνουν ως έχουν.
    Το τρίτο σενάριο είναι να επιστρέψει ο Σάσα από το καλοκαίρι και να αντικατασταθεί ο Μπραζντέικις.
    Το τέταρτο σενάριο είναι να αντικαταστήσει ο Καλάθης τον Γκος.
    Σε όλα αυτά τα σενάρια θα έχουμε 8 ξένους.
    Υπάρχουν και άλλα που μας πάνε στους 7 ξένους, αν υπάρξει ταυτόχρονη απόκτηση κάποιων εκ των Ελλήνων που θα απασχολήσουν.
    Εφόσον η πεντάδα των ψηλών έχει κλειδώσει και όπως όλα δείχνουν θα έρθει ο Έβανς στην περιφέρεια, νομίζω το ιδανικότερο σενάριο είναι να επιστρέψει ο Σάσα και να αποκτηθεί ακόμα ένας Έλληνας. Οι ιδανικότερες περιπτώσεις κατ'εμέ είναι οι Ντόρσει-Ρογκαβόπουλος, καθώς πέρα από τα διαβατήρια ταιριάζουν και παικτικά στην ομάδα.

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 07:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία Θεοδωράκη, εδώ εμείς μεταξύ μας καταθέτουμε κάποιες σκέψεις μας, κάνουμε κουβέντα καφενείου.. δεν σημαίνει ότι επειδή λέμε κάτι θα ακολουθήσει η ομάδα..
    Αν έρθει όπως είπα ο Σάσα, όλοι ξέρουμε τι χρόνο θα έχει ο Πίτερς.
    Και ουσιαστικά το παραδέχεσαι και εσύ αφού λες ένας από τους δύο να ανεβαίνει στο τρία..
    Η διαφορά μας λοιπόν είναι, ότι από το να έχω κάποιον από τους δύο στο τρία, που καθαρό τριάρι δεν είναι κανένας τους, εγώ θα προτιμούσα ένα καθαρό τριάρι τύπου Ντιαλό και στο τέσσερα τον Σάσα.
    Άλλωστε στο τέσσερα θα μπορούσε να δώσει λύσεις και ο Παπανικολάου και ο Ράιτ.

  • Leonidas
    Leonidas Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 04:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάσα έλα πίσω στούς ανθρώπους πού σ αγαπούν.Ελα πίσω για να ολοκληρώσουμε το έργο που αφήσαμε στη μέση ναι το κυριώτερο να είσαι άρχοντας.Γνωρίζεις βέβαια τι λέει η λαική παροιμία-καλλίτερος πρώτος στο χωριό,παρά δεύτερος στην πόλη.

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    πιστευω οτι ο σασα απο την μια καλα εκανε και πηγε στο ΝΒΑ για να δοκιμασει απο την αλλη πιστευω οτι δεν επρεπε να παει και γιατι ειναι 28 ετων και γιατι το σκαρι του δεν ταιριαζει με το μπασκετ που παιζουν εκει και γιατι εδω ηταν βασιλιας.
    Τον περιμενουμε στο ερυθρολευκο σπιτι του κατι εχει αφησει στην μεση και εχει και το ερυθρολευκο κοριτσι του εδω την νικολ.
    Απο εκει και περα οι σακραμεντο ειναι σιγουρο οτι θα τον βαλουν στις ανταλλαγες και ειναι θεμα του σασα αν θελει να προσπαθησει στην νεα του ομαδα και με τον χρονο συμμετοχης που θα παρει εκει.
    πιστευω οτι θα το προσπαθησει αλλη μια χρονια γιατι ειναι πεισματαρης και οτι θα ερθει πισω το 2025.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πιο πιθανό είναι να γίνει ανταλλαγή και να προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο και ρόλο στην νέα του ομάδα όπως έκανε ο Μίσιτς. Είναι πεισματάρης και σίγουρα δεν θα ήθελε να φύγει σαν αποτυχημένος από το ΝΒΑ. Το κλειδί είναι οι προσωπικοί λόγοι (η Νικόλ θα έλεγα εγώ). Αν του λείπει τόσο πολύ ώστε να μην ενδιαφέρεται για μια δεύτερη ευκαιρία σε άλλη ομάδα το πιο πιθανό είναι να πιέσει και ίσως να χαρίσει κάποια χρήματα από το συμβόλαιο του για να τον αφήσουν ελεύθερο οι Κίνγκς. Όμως οι ομάδες του ΝΒΑ δεν συνηθίζουν να αφήνουν ελεύθερους τους παίκτες τους. Ίδωμεν...

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι τα πράγματα πρέπει να πάνε καλά με Ντόρσεϊ για αυτό και δεν έχει κλείσει ακόμη τον Κανάαν.Αν έρθει ο Ντόρσεϊ φεύγει ο Κανααν αυτό έχει να κάνει κυρίως και για τι διαβατήριο.Αν δεν έρθει ο Ντόρσεϊ δεν ξέρω αν θα φύγει ο Κανααν.Ο Γκος όπως παίζει και λόγω συμβολαίου δεν φεύγει .Αν όπως ακούγεται υπάρχουν ελπίδες για Σάσα αν έρθει θα είμαστε σούπερ,βέβαια δεν θα υπάρχει καθαρό τριάρι εκτός του Παπ .Βέβαια πιστεύω ότι και ο Πίτερς μπορεί να παίξει τρία και ο Σάσα ,τώρα το θέμα στην άμυνα μπορεί να λυθεί αφού συνήθως παίζουμε με αλληλοκαλυψεις.Σε κάθε περίπτωση θα την βρει την λύση ο Μπαρτζώκας.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχω την αισθηση οτι η παραμονη πλεον του Αλεξανδρου στο ΝΒΑ μετραει αντιστροφα.Αν επιβεβαιωθουν οι πληροφοριες που θελουν τους Κινγκς να μην σκεφτονται επ'ουδενι να αντικαταστησουν τον Μαικ Μπραουν τοτε η καριερα του Βεζενκοβ στο Σακραμεντο ειναι πλεον καμμενο χαρτι.Τι μενει γιαυτον λοιπον? Ειτε να γινει ανταλλαγη για να κυνηγησει την καθιερωση του σε καποια αλλη ομαδα κι ας ειναι ομαδα που κανει tanking (δυσκολο για παικτες με φιλοδοξιες) οπως συνεβη με τον Μισιτς ειτε να επιστρεψει στην Ευρωλιγκα και στον Ολυμπιακο.
    Ο Βεζενκοβ προφανως και ειχε ηθελε να δοκιμασει το αμερικανικο ονειρο.Οι περισσοτεροι παικτες αυτο το ονειρο εχουν.Και στην τελικη οπως και στην ζωη ετσι και στον αθλητισμο καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες-προσπαθησες παρα για κατι που δεν εκανες και να μεινεις εφ'ορου ζωης με ενα τεραστιο what if μεσα σου να σε τρωει.Προφανως και πεισθηκε και απο το ψηστηρι που κανουν οι ιθυνοντες ομαδων του ΝΒΑ σε Ευρωπαιους προκειμενου να τους δελεασουν να δοκιμασουν την τυχη τους εκει ταζοντας τους λαγους με πετραχηλια (στο ιδιο τριπακι ειχε μπει και ο Σπανουλης και αργοτερα ελεγε οτι ο Βαν Γκαντι του πουλησε παπατζηλικι γιατι αλλα του εταξε και αλλα ειδε να συμβαινουν στην πραξη) Τωρα που βιωσε πια αυτην την εμπειρια προφανως απογοητευτηκε.Σαν χαρακτηρας βεβαια ειναι πεισματαρης και δουλευταρας και μπορει μεν να του λειπουν η οικογενεια του και η συντροφος του αλλα ισως να ηθελε να το παλεψει λιγο ακομη. Το θεμα ειναι αν ρισκαρει να μεινει κι αλλο στην Αμερικη χωρις στην ουσια να παιζει η καριερα του θα υποστει μεγαλη φθορα και για εναν παικτη που ειναι στα 29 προς 30 αυτα μετρανε.Δεν εχει πολυ χρονο για χασιμο.
    Στην ομαδα παντως τον περιμενουν με ανοιχτες αγκαλες.Οι Αφοι θα κανουν ακριβως οτι εκακαν με Παπανικολαου ειτε καταφερει και γινει free agent το καλοκαιρι ειτε αργοτερα μεσα στην επομενη σεζον.Θεση ανοιχτη γιαυτον παντα θα υπαρχει. Ο δε Μπαρτζωκας εχει δηλωσει πως αν θελει εναν παικτη διακαως δεν κοιταζει αν χωραει στο ροστερ τον παιρνει εφοσον μπορει και μετα ψαχνει να βρει τις καλυτερες δυνατες λυσεις για την ομαδα.Συνεπως ο προβληματισμος για τους χρονους τους ρολους τις θεσεις κλπ ειναι για εμας τους οπαδους.Για τον κοουτς δεν υφιστανται τετοιο ζητημα

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Να αποδεσμευτεί ο Πίτερς; Μεγάλη τρέλα να κάνουμε κάτι τέτοιο. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Σάσα επιστρέφει, ένας από Σάσα-Πίτερς θα πάει στο 3... ο Μπαρτζώκας τον θέλει πίσω ακόμα και με τόσο γεμάτη (όσο πιστεύουμε εμείς) φροντλάιν.
    Προσωπικά θεωρώ ότι είναι τρέλα και η φυγή του Κάνααν που θα γίνει αν κλείσει ο Ντόρσεϊ. Αυτό όμως γίνεται για να συμμαζέψει ο Μπαρτζώκας την ομάδα να μην παίζει με διαφορετικά ρόστερ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
    Προσωπικά θα ήθελα να παρέμενε ακόμα και ο Λούντζης... να είναι ρεζέρβα στα ματς της Α1.
    Η Ευρωλίγκα διερύνεται και τα ματς αυξάνουν. Χρειάζονται να υπάρχουν παίκτες να παίζουν και να ξεκουράζουν τους βασικούς.
    Την εποχή του '87 όταν κατακτήσαμε το Ευρωμπάσκετ, οι ομάδες παίζανε με 10άδα και επιτρεπόταν 12άδα μόνο αν είχαν τουρνουά με σερί ματς (όπως σε Ευρωμπάσκετ-Μουντομπάσκετ).... τώρα δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει... μπορεί να σου αλλάξει σε 14άδα ή 15άδα.
    Κι όσον αφορά τους ξένους, ο αριθμός θα μειωθεί δραστικά.... από 1η Αυγούστου ο Φαλ θα κλείσει 3ετία στην Ελλάδα και θα έχει δικαίωμα να ζητήσει ιθαγένεια βάση του νόμου 4735/2020.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως καταλαβαίνετε κύριοι πάμε για μεγάλα πράγματα !!! Μαζί με γήπεδο ;;; Πάρτυ λέμε !!! Περνάμε τώρα Μπαρτσελόνα και πάμε φιναλ φορ .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...