roumeliotis

Carwiz

«Στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν κίνηση... ματ για τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν καθώς από το ντεμπούτο του κιόλας δείχνει σε κάθε ματς πόσο σημαντικός είναι για τον Θρύλο και βοηθά την ομάδα να πετυχαίνει σημαντικές νίκες και να κατακτά στόχους.

 

Ο Αμερικανός σέντερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και μίλησε για τη μέχρι στιγμής παρουσία του στον Πειραιά, τους προσωπικούς του στόχους, τα όσα θέλει να πετύχει με την ομάδα, αλλά και το μεγάλο τρίποντο στο οποίο ευστόχησε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Αναλυτικά...

 

Για το 19-1 του Ολυμπιακού με αυτόν στα «ερυθρόλευκα» και τον στόχος του: «Έχουμε χάσει μόνο από την Εφές που είναι εξαιρετική ομάδα. Εγώ απλά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Είναι όμορφο το συναίσθημα να έχεις τέτοιο σερί πριν χάσουμε απ’ την Εφές αλλά και μετά. Έχουμε χτίσει κάτι εδώ για να φτάσουμε στα playoffs τώρα. Είμαι ρούκι εδώ. Στην Τουρκία που έπαιζα δεν ήταν τα πράγματα όπως εδώ. Περίμεναν άλλα πράγματα από εμένα. Εδώ από την πρώτη μέρα δούλεψα σκληρά και βρήκα τον ρόλο μου γρήγορα.

Όσο πετυχαίνω εύκολα καλάθια βρίσκω περισσότερο ρυθμό. Ποτέ δεν περίμενα μία ομάδα, μία οικογένεια σαν τον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και μου δίνει αυτή η ομάδα την ευκαιρία να ανέβω ψηλά, να γίνομαι καλύτερος και να καταφέρω να παίξω στο NBA. Αυτός όμως είναι ένας δευτερεύον στόχος. Τώρα αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα και μία δύσκολη διοργάνωση όπως η Ευρωλίγκα. Είναι πολύ καλό να συμμετέχεις σ’ αυτή».

Για τη χημεία με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όλοι το βλέπουν, εδώ είναι μία μεγάλη οικογένεια. Από την πρώτη ημέρα κιόλας με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες και με ενθάρρυναν με τον τρόπο τους να συμβάλλω όσο μπορώ κι εγώ στην ομάδα. Στο τέλος οι νίκες μετράνε, τίποτε δεν είναι πιο ξεκάθαρο. Όλοι παίζουν δυνατά και προσπαθούν μέχρι το τέλος κι αυτό είναι κάτι που μας λέει και ο κόουτς. Αυτή είναι η νοοτροπία».

Γι’ αυτά που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό: «Μπορώ σίγουρα να παίξω άμυνα και να κλέψω μερικές φορές τη μπάλα και να τρέξω στο τρανζίσιον με όλη μου τη δύναμη. Μπορώ ακόμη να δώσω σκριν στους συμπαίκτες μου για να βγουν να σουτάρουν και γενικά να συμβάλλω τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση».

Για το τρίποντο στο Βελιγράδι: «Αυτό είναι το ανέκδοτο μέσα στην ομάδα. Τους λέω ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω τα νούμερά μου. Δεν μπορώ να πω…».

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός φέτος να βρεθεί στο Final Four: «Ο στόχος μας είναι πάντα να τα κερδίσουμε όλα. Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε εδώ τη Φενέρ και μετά θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα. Δηλαδή την κατάταξή μας και τον αντίπαλο που θα παίξουμε. Πρώτα η Φενέρ και μετά τα υπόλοιπα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Mε βάση τη δήλωση που έκανε, ο Ράιτ ψάχνεται για NBA. Άρα θα γίνει "φευγάτος" κι αυτός.
    Το έχω παράπονο μια φορά ένας καλός παίχτης να μας τύχει που να μην νοιάζεται για το NBA.......

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τις κινησεις που κανει ο Ραιτ το παιχνοδι με πλατη και την ευστοχια του στα hook shots εζω να τα δω απο τον Ταρλατς

    Μονο που ο Ραιτ κολαει και 3ποντακια

    Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ παιχτουρα και πρεπει να μεινει στην ομοαδα οσο πιο πολυ γινεται

    Αν το σκεφτειτε οι διορθωτικες κινησεις εγιναν με γνωμονα τους λαγους

    Ο Πετρουσεφ ηρθε ως αντι Μητογλου και Ο Ραιτ ως αντιΛεσορ

    Ο Μητρουλονγκ ειναι ΚΑΛΗ προσθηκη για παγκο και Ελληνικο πρωταθλημα

    Πιστη στον Μπαρτζωκα μαγκες τον αναμορφωτη του Θρυλου μας

    Φετος θα παρουμε ελληνικο πρωταθλημα και ευρωλιγκα μας το χρωσταει η μοιρα

    Ευρωλιγκα με ηρωα Καναν MVP κρατηστε το

  • driv33
    driv33 Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή βλέπω ότι ο Νικ είναι το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο.. πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει.
    Δεν λέω ότι δεν τον θέλω, ούτε το αντίθετο, στηρίζω την πεποίθηση μου ότι δεν θα έρθει στο γεγονός ότι αν ήταν να αγωνιστεί με τα κόκκινα θα το είχε κάνει δύο με τρία χρόνια πίσω, που του είχε γίνει πρόταση και μάλιστα με πολύ καλές αποδοχές.
    Ο Καλάθης νομίζω ανήκει σε μια κατηγορία αθλητών που δεν θα άντεχαν να τον βρίζουν είτε αυτόν είτε την οικογένεια του..

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    driv33...
    .... επιτέλους. Να μην τα γράφουμε μόνο 2-3

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ράιτ σκέφτεται ήδη το ΝΒΑ λογικό όνειρο κάθε φιλόδοξου μπασκετμπολίστα να παίξει κάποτε εκεί αν θα πετύχει είναι άλλο θέμα .Εμείς τι κάνουμε ένα τετραετές συμβόλαιο από τώρα κλειστό με μπάι άουτ μόνο για ΝΒΑ.Επειδη είναι νέος και μπορεί να φύγει μετά από τέσσερα χρόνια και για να μη μας παρατήσει νωρίτερα το μπάι άουτ δεν πρέπει να είναι 1,5μυρια αλλά περισσότερα.Αλλωστε όσο περισσότερο μείνει τόσο πιο έτοιμος θα πάει χρόνο έχει.Ο Ιγκι για μένα πρέπει να φύγει έστω και δανεικός κάνει μπασιμο δεν βάζει το λει απ' δεν είναι φοβερός αμυντικός και κυρίως δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ σουτ.Οποτε τι να περιμένεις από τριάρι χωρίς σουτ .Να περιμένεις να δείξει τι?Άκουσα κοιτάμε για Καλάθη εμείς.Γιατι να παίζει τους ψηλούς σιγά 4,5 ασίστ έχει στην Τουρκία και δεν παίζει και λίγο αλλά ο παίχτης είναι σκόρερ 6,6 πόντους μέσο όρο.Δηλαδη Γουοκαπ Γκος Καλάθης οι βασικοί άσοι ο μόνος που έχει αξιόπιστο τρίποντο είναι ο Γκος λίγες προσπάθειες καλό ποσοστό.Ο Γουοκαπ πολλές προσπάθειες με τόσες προσπάθειες κι εγώ θα έβαζα ένα δύο τρίποντα ο Νικ ένα στα τέσσερα ένα στα πέντε αυτά είναι τα ποσοστά του.Αν δεν φοβάται η αντίπαλη ομάδα τους άσους βάζει μια βδέλλα στο δυάρι σου και γεια σας.Π.χ.κλεινεις τον Έβανς Νίκας τη Ζαλγκίρις κλείνεις τον Τζέιμς Νίκας την Μονακό κλείνεις τον Ναν Νίκας τον ποα απλή λογική .Καλός γκαρντ με έφεση στο σουτ που τον φοβούνται και παίζουν άμυνα πάνω του με την κυκλοφορία που έχει ο Ολυμπιακός αποκλείεται να μην βρει καλή επιλογή στην επίθεση.Παντα σε αυτά που λέω δεν βάζω τα οικονομικά δεδομένα .Πόσα θα ζητήσει στα 35 του ο Καλάθης και πόσα χρόνια συμβόλαιο εδώ ο Σπανούλης σε τέτοια ηλικία περίπου σταμάτησε.Οχι red goal απάντησε μου σε παρακαλώ λεφτά και διάρκεια αν ο μη γένοιτο τον θελήσει ο Μπαρτζώκας .Έχει χρόνο φέτος συμβόλαια καλών ασων λήγουν γιατί να πάει σε έναν 35για το διαβατήριο σιγά για πόσο ένα βαριά δύο χρονια

  • red basket
    red basket Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν και πιθανότατα θα παίξει και ο Σωτήρης Μπιλλής, που είχε πόνους στη γάμπα και έχασε κάποιες προπονήσεις. Όπως είναι γνωστό, ο Κολοσσός ανακοίνωσε sold out και το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας θα είναι κατάμεστο σήμερα το απόγευμα. Ο Κούρο Σεγούρα θα στηριχθεί στους: Ουτόμι, Κολοβέρο, Μπραϊκοβιτς, Γκάουντλοκ, Περάντες, Πόλεϊ, Καμαριανό, Μπιλλή, Χατζηνικόλα, Παπαγιάννη, Παπαδάκη, Σίτου και Πετρόπουλο"

    αυτο ηταν το ρεπορταζ του ρεπορτερ του Κολοσσου ( που ειναι δηλαδη σε καθημερινη επαφη με τους ανθρωπους της ομαδας και τους παικτκτες στο νησι ) την ημερα του αγωνα με τον ΠΑΟ ... ξαφνικα ειδαμε Μπιλλη , Γκαουντλοκ και Πολλευ με πολιτικα στον παγκο και τον Σεγκουρα σκασμενο στις συνεντευξεις μετα τον αγωνα ... απο τη στιγμη που κανεις δεν ασχολειται απο τον ΕΣΑΚΕ και τους αθλητικους εισαγγελεις , ο Ολυμπιακος οφειλει να βαλει στη μαυρη λιστα τους μανατζερς αυτων των παικτων και να σκεφτει πολυ σοβαρα τον δανεισμο παικτων στον Κολοσσο ( φετος ο Κολοβερος ) απο εδω και περα ...

  • driv33
    driv33 Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουσιαστικά στο μπάσκετ που παίζεται αυτή την στιγμή, το τι θέση παίζει κάποιος νομίζω περισσότερο έγκειται σε ποιον παίκτη μπορείς να παίξεις άμυνα του αντιπάλου.
    Στο επιθετικό κομμάτι πρέπει να μπορείς να έχεις την δυνατότητα να μεταφέρεις την μπάλα σωστά και από εκεί και πέρα χρειάζεται η δημιουργία και το σουτ.
    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είμαστε τριάντα χρόνια πίσω που ο ψηλός ήταν για τάπες, ριμπάουντ και για κανά σκριν.
    Ο γιοκιτς παράδειγμα κινείται ο γκαρντ, δημιουργεί, σουτάρει από έξω.. επιθετικά λοιπόν δεν υπάρχουν θέσεις με την έννοια που τις μάθαμε την δεκαετία του 90.

  • El payaso
    El payaso Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Καιρός ήταν ο Πίτερς να επιδείξει λίγο νεύρο και τσαγανό.Απο δω και πέρα θα τα δείχνει και στο παρκέ

  • Γιάννης.Κ
    Γιάννης.Κ Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπεις το Μωυσή που ήρθε απ' τα κατσικοχωραφα μη έχοντας εμπειρία από Ευρωλίγκα σε μια δυσκολη και απαιτητική ομάδα με πίεση κι όχι μόνο έχει μπει στην ουσία αλλά παίρνει και παιχνίδια με την απόδοση του....
    Και χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία.....
    Κι έχεις τον άλλον που σε κάθε του σουτ κλείνουμε τα μάτια γιατί είμαστε σίγουροι ότι πάει ακλαφτο.....ο οποίος έχει εμπειρία Ευρωλίγκας έπαιζε και στην εθνική της χώρας του κι ήταν πρώτο βιολί στην ομάδα που έπαιζε πριν ...πόσο να σε περιμένουμε ρε συ ιγκνας???...


    @Redgoal ερωτησις.....
    Είπες σε κάποιο συγγαυρο ότι ο Ντόρσευ παρακαλαει πια για να έρθει....πως προκύπτει ρε συ αυτό....??...εντελώς ενημερωτικά ρωτάω....

    REDGOAL: Προκύπτει από το ρεπορτάζ μας...

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πεντάδα που έχουμε στους ψηλούς (Πίτερς, Πετρούσεφ, Ράιτ, Φαλ και Μιλουτίνοφ) είναι η καλύτερη της Ευρώπης. Αν μέχρι το τέλος της σεζόν δεν έχουμε άλλους τραυματισμούς και πάμε πλήρεις στα πλέι - οφ, πράγματι μπορούμε να τα κατακτήσουμε όλα. Αν ξαναπροκύψουν τραυματισμοί θα δυσκολέψει, αλλά δε θα είναι ακατόρθωτο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...