roumeliotis

Carwiz

Γκάζωσε... στο τέλος 91-83 το Περιστέρι

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός για τρία δεκάλεπτα δεν πάτησε... γκάζι, άφησε το Περιστέρι να είναι στο παιχνίδι με τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη να σουτάρουν όλοι ως Στεφ Κάρι από το τρίποντο, όμως την ώρα της κρίσεως οι Πειραιώς πάτησαν ελαφρά το πόδι στο γκάζι και έφτασαν στη νίκη με 91-83.

Με όπλο τους την περιφερειακή τους ευστοχία οι φιλοξενούμενοι «έχτισαν» με το... καλησπέρα μια διαφορά 9π. (14-23). Οι προερχόμενοι από τον πάγκο Νάιτζελ Γουϊλιαμς Γκος και Μόουζες Ράιτ ανέλαβαν δράση και με ένα σερί 9-0 η ομάδα μας ισοφάρισε σε 23-23 στο 10’. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό...

Πλήρωσε την κάκιστη άμυνά του (απόδειξη οι 52 πόντοι που δέχθηκε στο α’ μέρος) και τις κακές του επιλογές και είδε το (εύστοχο από τα 6.75μ.) Περιστέρι να προσπερνά με 12π. (31-43 και 36-48).

Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Σακίλ ΜακΚίσικ προσπάθησαν να ροκανίσουν τη διαφορά, όμως, δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από το να μειώσουν στους 9π. (43-52) στο 20’.

Στην επανάληψη, ο Φαλ «καθάρισε» τα ριμπάουντ και στις δύο πλευρές του γηπέδου, η ομάδα μας κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και η διαφορά έπεσε στους 2π. (55-57 στο 25’). Ωστόσο, χαμένες βολές και άστοχα σουτ επέτρεψαν στο Περιστέρι να απαντήσει με ένα επί μέρους σκορ 10-2 και να πάρει ανάσα 10π. (57-67) στο 28’.

Κάπου εκεί, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν τον διακόπτη... Έπαιξαν αποτελεσματική άμυνα, βρήκαν λύσεις στην επίθεση διά χειρός Γκος και Ράιτ, απάντησαν με ένα επί μέρους σκορ 19-2 και έφεραν τα πάνω κάτω (76-69 στο 35’). Έκτοτε η ομάδα του Πειραιά διατήρησε σταθερά το προβάδισμα και έφτασε χωρίς να κινδυνεύσει ουσιαστικά στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-23, 43-52, 64-67, 91-83

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 10 (1/1 δίποντο, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, κανένα λάθος σε 33 λεπτά), Κάναν 2 (1/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα), Φαλ 10 (4/5 δίποντα, 2/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 3 (1), Πίτερς 10 (3/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα), Γουίλιαμς-Γκος 19 (5/9 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/3 βολές, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Ράιτ 18 (7/10 δίποντα, 4/6 βολές, 5 ριμπάουντ), Λαρεντζάκης 7 (1/5 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μήτρου-Λονγκ, ΜακΚίσικ 12 (4/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/3 βολές, 4 ασίστ)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 15 (4/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 1/1 βολή), Ράγκλαντ 4 (2/7 σουτ, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4 λάθη), Ντάνγκουμπιτς 9 (3/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Τόμπσον 8 (2/4 δίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ), Χουγκάζ 18 (1/1 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 1/2 βολές), Ξανθόπουλος, Λοβ 11 (5/9 δίποντα), Πουλιανίτης 12 (3/4 τρίποντα), Κασελάκης 2 (0/5 σουτ), Ρένφρο 4, Ζούγρης

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

142 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 ωραίο ποστ δεν είχα ασχοληθεί με τα ποσοστά συμμετοχής του παίκτη. Βέβαια ο άμπαλος (ένας είναι) δε θέλει να ασχολούμαστε λέγοντας άλλη μία μεγάλη ..... ότι πρέπει να κίνουμε μονο για τα ματς που παίζει. Η αλήθεια είναι ότι ρισκάραμε, και αν είναι να χάνει ματς λιγότερο σημαντικά (δεν υπάρχουν βέβαια τετοια αλλά πες ότι υπάρχουν) σε ροστερ πλήρες δεν υπάρχει πρόβλημα, δυστυχώς όμως δεν έχουμε τέτοιο ροστερ στα γκαρντ, αλλά αν χάσει πχ ματς p.o ή f4 τότε σαφώς και θα κριθεί η παρουσία του.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33 καλά τα λες φίλε, αλλά να ξέρεις πως και η αδιαφορία και η απάθεια που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της εποχής μας, είναι σοβαρότερο πρόβλημα. Αν δεν μπορουν οι σχολιαστές να απομονώσουν τους αγενείς τότε ο μόνος δρόμος είναι πέσει το βάρος σε λίγους. Ποτέ δεν σχολιάζω αν δε δω επίθεση σε σχολιαστή από τα (το) γνωστό τρολ, και ποτέ δε σχολιάζω αν δεν δω κωλοτούμπες (απο το ίδιο τρολ). Οπότε καλύτερα να επικοινωνούμε όσοι μπορούμε να το κάνουμε και να απομονώνουμε όσους δε μπορούν.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33 Τα είπες όλα φίλε!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    driv33 το έχω ξαναγράψει έτσι ακριβώς, ο Μπαρτζώκας αναβαθμίζει και ανανεώνει μαεστρικά και προπαντός αναίμακτα όλες τις θέσεις της ομάδας. Υπομονή για αυτά ως το καλοκαίρι, τώρα μπαίνουμε στα καλύτερα

  • red basket
    red basket Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @driv33 νομιζω αδικεις καταφωρα τον Ησαια ... υπηρξε ο πιο σταθερος παικτης της ομαδας φετος στην αμυνα μαζι με τον Ουοκαπ ( και τον Φαλ φυσικα ) ενω ηταν καθοριστικος σε πανω απο 15 ματς ευρωλιγκα απο τα 33 που εχουν παιχθει μεχρι σημερα ... επισης ειναι ο παικτης που μας ξελασπωσε στα περισσοτερα ματς Α1 οταν αλλοι παικτες ειτε ηταν σε κακη κατασταση ειτε δεν ειχαν ενεργεια ... προφανως αστειευεσαι οταν συγκρινεις τον Κειναν των 300 αγωνων ΝΒΑ , τον ηγετη της Ουνιξ που την εστειλε στη ευρωλιγκα και των φετινων 11,5 ποντων με 57-44-90 , νουμερα που μαλιστα ηταν πολυ καλυτερα μεχρι πριν εναν μηνα , με τον κατα τα αλλα εξαιρετικο Λαρεντζακη ...

    ο κοουτς εχει καθε δικαιωμα να μπορει να σχεδιασει την ομαδα της επομενης χρονιας οπως νομιζει και η κινηση με Εβανς ειναι σπουδαια ... επρεπε ομως ο Ολυμπιακος μαζι με τον Εβανς και τον μανατζερ του να φροντισουν να μην διαρρευσει η συμφωνια τουλαχιστον μεχρι το περας των play offs της ευρωλιγκα .. εχοντας ο ιδιος παιξει μπσσκετ μεχρι μεγαλη ηλικια μπορω να καταλαβω απολυτα την απογοητευση ενος 33χρονου παικτη που ειχε δεθει με την ομαδα και την πολη οταν βλεπει να ανανεωνουν ολοι εκτος απο εκεινον και να ερχεται παικτης που ουσιαστικα θα παιζει στη θεση του ( Ουοκαπ / Εβανς θα ξεκινουν του χρονου ) .....

    οποιος γουσταρει τον Κειναν δεν σημαινει οτι επιθυμει κιολας να ανανεωσει οπωσδηποτε παντως ... οτι αποφασισει ο κοουτς , αυτος ξερει καλυτερα ...

  • driv33
    driv33 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρατηρώ εδώ και κάποιες μέρες, με την επιστροφή ενός φίλου, ο οποίος έχει μπει δυναμικά, μια κόντρα η οποία ξεφεύγει από μπασκετικές αναλύσεις..
    Φαινόμενο που παρατηρείται συχνά πυκνά εδώ μέσα..με την ανοχή κυρίως του rg.
    Είναι κρίμα διότι πραγματικά θα μπορούσαμε να έχουμε μια πολύ όμορφη κουβέντα διότι πιστεύω ότι και τα τρία προφίλ που εμπλέκονται σε αυτή την ανουσια κόντρα, είναι άτομα που και ολυμπιακοί είναι και γνώσεις έχουν όσο αφορά το άθλημα.
    Προσωπικά θεωρώ ότι για αυτή την κόντρα, ευθύνη έχουν τα δύο προφίλ, οι οποίοι όταν βλέπουν ότι κάποιος δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα τους, έχουν πολύ εύκολο τους χαρακτηρισμούς, λες και είναι οι παντογνώστες και επειδή αυτοβούλως έχουν χρίσει τον εαυτό τους ως θεσμό φύλακες του μπασκετικού Ολυμπιακού, μπορούν να αποδώσουν τον οποιοδήποτε απαξιωτικό χαρακτηρισμό σε όποιον δε συμφωνεί.
    Ανοίξτε λίγο το μυαλό σάς.. οποίος διαφωνεί μαζί σας δεν είναι σονυ και ντε βαζελοτρολ.
    Δεν σας όρισε η διοίκηση δεσμοφύλακες..
    Εκτός αν δεν σας αφήνει ο προσωπικός σας εγωισμός να δεχτείτε ότι υπάρχει για κάποιους και μια άλλη οπτική στα πράγματα..
    Μπορεί να είναι σωστή, μπορεί και λάθος.. δεν θα το κρίνετε εσείς όμως..
    Και αν το κάνετε να είστε και εσείς έτοιμοι για την κριτική των άλλων.

  • driv33
    driv33 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ziggy Stardust, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε ότι έγραψες για κααναν.
    Επίσης κοιτώ τους μέσους όρους του, ξεχνώ τα 2 από τα 50 παιχνίδια που έχουμε δώσει ως τώρα και που έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι, νιώθω στο 80% των παιχνιδιών ότι δεν υπάρχει διαφορά με τον λαρετζακη, βλέπω ότι καταλαμβάνει θέση ξένου, κοιτώ ότι είναι 34 και απορώ με όλους αυτούς που επιθυμούν και επιμένουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο..

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @ green abasket Ναι γλυκέ μου.... οτι πεις χαχαχα!!! Έχεις φάει πάμπολες τάπες και απο το Redgoal αλλά και από πολλούς φίλους εδώ μέσα οπότε το βρίσκω λογικό να είσαι ακόμα σε παραλήρημα. Θα σου περάσει που θα πάει, ή μήπως όχι?

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειλικρινά πάντως μέχρι και εμένα μπέρδεψε ο ποιητής 366 χαχαχαχα!!! Στην αρχή νόμισα οτι έβαλα ένα @ μετά το Deathstroke 7 και προκάλεσα την οργή του (μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν θα κοιμηθώ το βράδυ από το φόβο!!!!!) Μετά παρατήρησα οτι όταν μπαίνει κάποιος σε ένα άρθρο το πεδίο "'ονομα" παραμένει κενό και γράφει "εισάγετε το όνομα σας". Μάλλον με αυτό μπερδεύτηκε ο τετραπέρατος 366 χαχαχαχα!!! Με την μόνη διαφορά οτι όλοι αν ξεχάσουν να βάλουν το νικ τους το μήνυμα τους θα εμφανιστεί σαν νικ " εισάγετε το όνομα σας". Πάντως έγω σίγουρα δεν ήμουν αυτός ο "εισάγετε" με τον οποίο η διάνοια που ακόμα στο όνομα 366 είχε πιθανόν κοντραριστεί στο παρελθόν (πιθανόν να έχει χάσει και το μέτρημα πόσοι είναι αυτοί). Μακάρι πάντως να ήμουν ο ¨εισάγετε". Θα το παραδεχόμουν με περήφανεια!!! Ο Σίκμα καλά είναι τρις μέγιστε μπασκετικέ αναλυτή?! Ακόμα περιμένω να τον δω να ζωγραφίζει με τις ασίστ του!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πραγματικά ο 366 δεν παίζεται!!! Μουσειακό έκθεμα πρέπει να γίνει ο τύπος!!! Παίζει την τεχνολογία στα δάκτυλα λέμε!!! Αν κάποιος βιάζεται και ξεχάσει να βάλει το nic του όταν στέλνει το μήνυμα αυτομάτως το μήνυμα φεύγει σαν "εισάγετε το όνομα σας"!!!! Αυτό το κάζο θα το θυμάται για καιρό ο εξυπνάκιας!!!

    Καλέ μου 366, θερμή παράκληση! Όταν νευριάζεις με αυτά που γράφω, χαλάρωσε, πάρε μια βαθειά ανάσα, και κάνε ένα χλιαρό ντουζάκι για να καλμάρεις. Μην σπάσεις τις τρεις οθόνες από τα νεύρα σου, κρίμα είναι! Και μετά αφού γίνεις πιο νηφάλιος προσπάθησε να μην βγάλεις τον γνωστό καλό εαυτό σου που θαυμάσαμε ως Θόδωρας και προσπάθησε να με αντικρούσεις με επιχειρήματα (αν βρεις) και χωρίς κωλοτούμπες. Η αλήθεια είναι οτι με την καινούργια προβιά σαν 366 προσπάθησες τόσο καιρό να δείξεις ένα πιο ήρεμο πρόσωπο. Αλλά φαίνεται οτι δυστυχώς εγώ σου έφερα στην επιφάνεια τον παλιό εαυτό σου. Ας πρόσεχες! Για να μιλάς με το άλλο φρούτο hoopfan είσαι οκ. Με εμένα δυστυχώς δεν.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...