roumeliotis

Carwiz

Εξέλιξη με Ντόρσεϊ που θέλει Θρύλο...

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένας από τους παίκτες που βγαίνουν το καλοκαίρι στην αγορά καθώς όπως αναμενόταν, αποφάσισε με τον μάνατζέρ του να μην ενεργοποιηθεί το +1 που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Φενερμπαχτσέ και να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο έμπειρος Έλληνας διεθνής σούτινγκ γκαρντ ο οποίος υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε την καλύτερή του σεζόν στα ευρωπαϊκά παρκέ μακράν της δεύτερης, τα έχει "σπάσει" με τα "καναρίνια" και μετά τη δημόσια τοποθέτησή του περί των όσων ο ίδιος διατυμπανίζει ότι βιώνει στην ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, παρουσιάζεται στα ματς ως... φάντασμα.

Μηδενική συνεισφορά, αναιμική παρουσία όποτε βρίσκεται στο παρκέ και ξεκάθαρα είναι... φευγάτος. Πού θα πάει την επόμενη σεζόν για την οποία όπως έγραψε σε τιτίβισμά του ανυπομονεί να ξεκινήσει; Άγνωστο για όλους μας, πλην ίσως του ιδίου.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε και έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, είναι πως ο 28χρονος άσος επιθυμεί δακαώς την επιστροφή του στον Πειραιά και μάλιστα έχει βάλει τους εκπροσώπους του να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους των Πειραιωτών εδώ και αρκετές μέρες.

Τί θα γίνει; Κανείς δεν το ξέρει. Κρατήστε όμως την επιθυμία του να ξαναφορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών και σίγουρα το διαβατήριό του το οποίο λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα επόμενα χρόνια...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

85 σχόλια

  • Georgios87
    Georgios87 Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Λέτε για το κασέ του Τζέιμς ότι είναι απλησίαστο αλλά έχει δηλώσει ότι θέλει να πάρει μια Ευρωλίγκα και αυτό στη Μονακό είναι απίθανο οπότε ίσως ρίξει λίγο το κασέ του

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake 7 Ναι φιλε καταλαβαινω απολυτα το σκεπτικο σου κι εγω αν θυμασαι θεωρουσα ψαγμενη μεταγραφη τον συγκεκριμενο οπως επισης και επενδυση την οποια δεν θα καψει η ομαδα ειδικα με Μπαρτζωκα προπονητη εναν ανθρωπο δηλαδη που στηριζει τους αθλητες τους μεχρι τελευταιας ρανιδος.
    Αν ομως γνεψει ο Βεζενκοβ οτι ερχεται στην ουσια ο Ιγκι τελειωνει απο την ομαδα.Αυτο πιστευω

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρή @ΜΚ7 τι λέω εγώ.

    Α. Ότι μπορεί να πει ο Ιγκι μένω και δουλεύω για να αποδείξω στον κόουτς ότι αξίζω. Κλειστό 800χιλ έχει, θα τον διώξουν με το ζόρι αποζημιωνοντας τον ενώ αυτός θέλει να μείνει;

    Β. Ότι ακόμα και να πει ο Ιγκι φεύγω και δεν θέλω δεκάρα (ουτοπικό) θα έχει κοστίσει 1.6εκ για ένα χρόνο λόγω της επένδυσης στο buyout.

    Ειλικρινά πρόκειται για μια μεταγραφή που στα χαρτιά ηταν καλη περίπτωση, φέτος φαίνεται πληρως αποτυχημένη, όμως λόγω προοπτικής αλλά και επένδυσης αξίζει να επιμεινουν... Καθαρά οικονομοτεχνική προσέγγιση

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dimitris Lechena Σαφως και το μπατζετ ειναι ενα ζητημα γιατι η πολιτικη των Αφων ειναι συγκεκριμενη (αν κα θα εχουμε περαιτερω αυξηση μπατζετ) αλλα στην προκειμενη περιπτωση αυτο ειναι το τελευταιο.Το κυριοτερο ειναι αυτο που εγραψα στο προηγουμενο σχολιο μου.
    Η Octagon τον Εβανς θα τον στειλει καπου που θα ειναι πρωτο βιολι.Γιαυτο και οπως επιβεβαιωνεται απο πολλες (αξιοπιστες) πηγες υπαρχει συμφωνια με τον Ολυμπιακο στα χρηματα που επαιρνε ο Σλουκας.Mε τον Τζειμς στην backcourt ακομα και με πληρη ενσωματωση του στην motion offense του Μπαρτζωκα αναγκαστικα θα εχει την μεριδα του λεοντος στις κατοχες που θα παιρνει σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο γκαρντ ειτε αυτο θελει την μπαλα στα χερια ειτε οχι ειτε μπορει να τα κανει και τα δυο εξισου καλα οπως δηλαδη ο Εβανς.Ο Εβανς ομως δεν υπαρχει περιπτωση στον Ολυμπιακο να παιρνει λιγοτερες απο 14-15 κατοχες ανα παιχνιδι και εκει εγκειται το προβλημα το οποιο προς τιμην του με ειλικρινεια παραδεχτηκε και ο ιδιος ο Τζειμς στην συνεντευξη του οταν ρωτηθηκε αν μπορει να παιξει ΜΑΖΙ με αλλα scoring guards της Ευρωλιγκας και ειδικοτερα με τον Εβανς (ιντριγκαδορικη ερωτηση ειναι η αληθεια απο τον Ουρμπονας λες και κατι ηξερε απο τοτε για Ολυμπιακο και Εβανς)
    Δες για παραδειγμα πως συνυπαρχουν στην Μονακο ο Τζειμς με τον Οκομπο και τον Λοιντ και θα καταλαβεις αυτο που λεω.Ή δες πως εκανε λιγο πισω ο Μπραουν στην Μακαμπι προκειμενου να βγει μπροστα ο Μπολντγουιν.
    Για να μην σε παω πολυ παλια στο πως ο Ιωαννιδης αλλαξε τον Γιαννακη για χαρη του Γκαλη.Οσοι ειναι μικροι στην ηλικια και δεν εχουν προλαβει εκεινες τις εποχες ενδεχομενως δεν ξερουν οτι ο Γιαννακης στην προ Γκαλη εποχη εβαζε με τον Ιωνικο και την Εθνικη 30 και 35 ποντους σε καθε ματς.Τελοσπαντων εχει αλλαξει βεβαια και το μπασκετ απο τοτε αλλα η ουσια αυτου που λεω πιστευω γινεται κατανοητη.
    Σε καθε backcourt το ζητουμενο ειναι η χημεια και πως τα διδυμα θα ειναι λειτουργικα δηλαδη θα αλληλοσυμπληρωνονται.Πολλω δεν μαλλον αν ο κοουτς σκεφτεται και small ball σχηματα με τρια γκαρντ οπως μας δειχνει φετος ή οπως μαρτυρα η επιθυμια του το περασμενο καλοκαιρι για backcourt με τρεις τοπ χειριστες.
    Μην ξεχναμε επισης οτι οι Αγγελοπουλοι και ο Μπαρτζωκας εχουν παντα το βλεμμα στραμμενο και προς Σακραμεντο μερια εκει που τα πραγματα μπορει να αλλαξουν αρδην για τον Βεζενκοβ στην ερχομενη off-season και να εχουμε την μεγαλη επιστροφη.
    Οπερ σημαινει πως αν επεστρεφε ο Σασα θα ξαναγινοταν πυλωνας σκοραρισματος με αυξημενο usage και εκει θα εμπλεκε ακομα περισσοτερο το πραγμα.
    Ειδες τι επαθε η Εφες μολις προσθεσε τον Κλαινμπερν.Πολλοι μιλαγαν για dream team που θα επαιρνε την τριτη συνεχομενη Ευρωλιγκα και τελικα πηγε ακλαυτη.Ειναι λεπτες ισορροπιες στο μπασκετ....

    @Snake7 Συμφωνω απολυτα με το πρωτο σκελος του σχολιου σου.Για το δευτερο επιτρεψε μου να εχω επιφυλαξεις.
    Πραγματι αν η ομαδα αποφασισει να αφησει τον Μπραζντεικις η απραξια του δεν θα ειναι συμμαχος για να βρεθει o επομενος σταθμοςτης καριερας του αλλα αν υπαρχει θεληση και απο τις δυο πλευρες για λυση συνεργασιας θα βρεθει ο τροπος

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαφώς και δε θέλω να φύγει ο Κάνααν, αλλά αν έχουμε έλευση Έβανς και Ντόρσεϊ, ουσιαστικά ο Κάνααν αντικαθίσταται από τον Έβανς κι όχι από το Ντόρσεϊ. Ο Ντόρσεϊ θα έρθει προκειμένου και να δώσει έξτρα λύση στην περιφέρεια αλλά και γιατί είναι Ελληνας.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 αδερφέ ο Μπαρτζώκας δεν κρατάει κανεναν με το ζόρι. Αλλά είπα ΑΝ. Προσωπική πρόβλεψη, του χρόνου θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας, ακόμα κι εγώ που είμαι fan

  • Dimitris Lechena
    Dimitris Lechena Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Τό καλύτερο πού θά μπορούσε νά κάνει ό Ολυμπιακός είναι νά εντάξει στό ρόστερ τού Μάικ Τζέιμς καί Έβανς.
    Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει νά φυσικά νά φύγουν από την ομάδα ό Γκός πού είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς καί βέβαια ό Κάναν!
    Όμως ΔΕΝ ξέρω κατά πόσο μπορεί ό Ολυμπιακός να ανεβάσει το μπάτζετ τού (ειδικά για τόν Τζέιμς) στα επίπεδα της προσφοράς πού θά τού κάνει η Μονακό η οποία είναι αποφασισμένη να νά τού κάνει τεράστια προσφορά έτσι ώστε νά κλείσει καί τήν καριέρα του στό πριγκηπάτο.
    Από εκεί και πέρα, νά είστε σίγουροι πως για τόν Έβανς όι περισσότεροι από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρωλίγκας θά δοθεί Γη και ύδωρ!
    Τό πιθανότερο είναι να δούμε στην ομάδα μας δίδυμο Ντόρσεϊ καί Έβανς γιατί εκεί νομίζω ότι απαιτούνται λιγότερα χρήματα!
    Ο Τζέιμς παρόλο πού είναι σχεδόν 34 θά θελήσει κλειστό συμβόλαιο 3 χρόνια, έστω 2+1, για τό οποίο θα απαιτήσει τουλάχιστον 7-8 εκατομμύρια τά οποία η Μονακό είναι αποφασισμένη να δώσει αβασάνιστα καί χωρίς κανένα απολύτως άγχος, ίσως και παραπάνω (άλλωστε μιλάμε για τόν καλύτερο Ευρωπαίο point guard στην Ευρώπη καί πρώτο σκόρερ στην ιστορία του θεσμού) και ΔΕΝ ξέρω αν ό Ολυμπιακός μας θα έχει διάθεση νά κάνει μία προσφορά πού θά αγγίζει τα 5 - 5,5 εκατομμύρια και αυτό γιατί τά περισσότερα χρήματα σχεδιάζει να επενδύσει για την απόκτηση του Έβανς πού είναι καί νεότερος, αλλά καί πού μπορεί νά αποκτήσει ένα ακόμα παίκτη ό ό οποίος θα είναι ο Ντόρσεϊ (όχι πως αυτός θα θέλει ψίχουλα).
    Με λίγα λόγια οι πρόεδροι θά πρέπει νά σπαταλήσουν για δύο προσθήκες αρκετά χρήματα, ειδικά για τόν Έβανς χωρίς να βάζουμε μέσα καί τού Τζέιμς ή τού Ντόρσεϊ...

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρή ο Σακ εννοείται ότι δεν παίζει αλλά και δεν είναι 3. Παρόλα αυτά αν είχε γυρίσει σε ανθρώπινη κατάσταση το καλοκαίρι ο κόουτς ούτε που θα σκεφτόταν τον Ιγκι... Θα έψαχνε έναν αντίστοιχο παίκτη στο 2-3 Αμερικανό (ή και κόμπο 1-2)

    Ωστόσο το αν θα μείνει ή όχι ο Ιγκι δεν είναι ακριβώς μόνο θέμα του τι θα δεχτεί ή όχι. Έχει κλειστό για του χρόνου (και νομίζω +1 του αντιχρονου) αλλά αν συνυπολογισεις στο συμβόλαιο του το buy out είναι μάλλον ασύμφορο να κάνει η ομάδα οποιασδήποτε μορφής optout. Δλδ αν απαιτήσει το συμβόλαιο του θα στείλω κοστίσει 2.4εκ για ένα χρόνο. Και αν το απαιτήσει γιατί να τον αφήσει. Τον κρατάς και ελπίζεις.

    Κοινώς δεδομένου ότι δεν προβλέπω να κάνει καμία φοβερή σειρά πλειοφ και δεδομένου ότι θα είναι εκτός 7αδας στην Ελλάδα, δεν θα βρεθεί κάποιος να τον θέλει και να καλύψει το συμβόλαιο του, οπότε 99% θα τον έχουμε του χρόνου

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 18:19 Σύνδεσμος σχολίου

    πρεπει να καταλαβουμε οτι πρεπει οι ξενοι να πεσουν στους 8 απο 10 που εχουμε τωρα.....
    οποτε η λυση ειναι ντορσει εβανς στην περιφερεια .......και εξω σικμα καναν και ειτε γκος λογω συχνων τραυματισμων ειτε μπραζντεικις.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Geodiv Ναι φιλε εγω ψηφιζω ξεκαθαρα Εβανς+ παραμονη Κανααν με ταυτοχρονη επιστροφη Βεζενκοβ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...