roumeliotis

Carwiz

Μέρα-ώρα του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην έβδομη μεταξύ τους "μάχη" τη φετινή σεζόν και πρόκειται για το ματς που θα γίνει στα πλαίσια του 3ου γύρου της Basket League.

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε γνωστό το πρόγραμμα για την 3η αγωνιστική σε Top6 και πλέι άουτ, με το ντέρμπι «αιωνίων» να ορίζεται για τη Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα τζάμπολ στις 20:15.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    366 το ξέρω ότι σε τρώει πάλι και είναι και ΣΚ οπότε θα φας καλά. Είπα να σχολιάσω πάνω στο σχόλιό σου, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα. Απαντάς στον εαυτό σου αρχικά, και δεύτερον είσαι τελείως μα τελείως άσχετος με το άθλημα. Οπότε ότι και να σου πώ δεν θα το καταλάβεις. Θα μου πεις ότι θα καταλάβουν οι υπόλοιποι αναγνώστες, αλλά ούτε και αυτοί έχουν ανάγκη να με διαβάσουν αφού είσαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την τρύπα στα γκαρντ. Τη καταλαβαίνει όμως ο Μπι και ο παικταράς έρχεται. Οπότε ξέρεις τον επίλογο, ουστ τρολάκι βάζελε , πήγαινε στα πράσινα site που συνχάζεις. Μιλάμε τώρα ο 366 ο μέγας κωλοτούμπας που αρχικά δεν ήθελε ψηλό και μας ζάλιζε για μήνες . Μετά είπε ότι οι μεταγραφές ήταν σχεδιασμένες από το καλοκαίρι, μιλάμε τσάμικο κανονικό. Μετά δεν ήθελε όπως και τώρα δε θέλει , γκαρντ σκορερ, ο παίκτης όμως ήρθε, και το μόνο που είχε να πει ο βάζελος 366, ήταν ότι ο εβανς , δεν είναι και κανένα μεγάλο όνομα. Μιλάμε πιο βάζελος πεθαίνεις. ουστ ουστ.

  • red basket
    red basket Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ θα διαφωνησω .. 5-6 απο αυτους ( καποια ειναι και διπλα προφιλ ) τους γνωριζω πολυ καλα απο τον τροπο που γραφουν στο βοθροσαιτ ... ειναι βαζελοτρολ στην καλυτερη περιπτωση ( για αυτους ) εμμισθα , αλλα αρχιζω να πιστευω πως καποιοι ειναι τοσο αργοσχολοι και στοκοι που το κανουν και τζαμπα ..

    η 'αποστολη' ( η' η προθεση ) τους :

    1ον η δολοφονια χαρακτηρων ( Μπαρτζωκα , Αγγελοπουλων , Ουοκαπ μεχρι και Μποζικα επιασαν στο στομα τους )

    2ον εμμονικα να γραφουν πως ο Μπαρτζωκας εκανε λαθος σχεδιασμο ( εξ ου και η 'ελλειψη' σκορερ που λεει το τρολακι που ανεφερες ) και πως ταχα " διορθωσε τις ανορθογραφιες του καλοκαιριου με την ΠΡΟΣΘΗΚΗ Πετρουσεφ " , ενω η μονη διορθωση που εχει γινει φετος στην "Ελληνικη ευρωλιγκα" ειναι η αντικατασταση του Γκαι απο τον Ναν ..

    3ον μην μπορωντας να προσαψουν τιποτα στη βασικη 12αδα του Ολυμπιακου να προσβαλλουν συνεχως παικτες εκτος ροστερ συνηθως οπως ειναι οι Σικμα , Μπραζντεικις , Τανουλης , Λουντζης ) λες και υπαρχει αλλη ομαδα στην ευρωλιγκα με 12ο/13ο/ 14ο / 15ο παικτη της αξιας τον προαναφερθεντων

    4ον να περιμενουν με ανυπομονησια να νοιωσει ενοχλησεις ο Γκος για να πεταξουν το δηλητηριο τους ( ο Σλουκας εχει +2 ματς και ο Βιλντοζα -1 ματς σε σχεση με τον Γκος )

    5ον να γραφουν ξανα και ξανα πως ο Μιλουτινοφ τωρα δεν χωραει στο ροστερ ( αγαπημενο αφηγημα αυτο , εσχατως ) ... μεχρι πριν λιγο καιρο βεβαια εγραφαν πως ο Φαλ δεν θα ανανεωσει ...

    6ον να προσπαθουν ( στο αρρωστο μυαλο τους ) να δημιουργουν την εντυπωση πως ο Εβανς ειναι λυση αναγκης αφου 'χασαμε' τον ΄κλεισμενο' παικταρα Τζειμς και τελος παντων "σιγα τον παικτη που εκανε απλα μια καλη χρονια στη Ζαλγκιρις"

    και αλλα πολλα ... εγω απλα διασκεδαζω και περιμενω τον Ιτουδη να ερθει πακετο με τον Παπαγιαννη μετα το 68-69 με buzzer του Σλουκα που χασαμε στο game 2 της ευρωλιγκα μεσα στο ΣΕΦ ... χαχαχαχα ...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket φίλε μου δεν ξέρω πλέον αν μιλάμε για τρολ, κι εγώ έτσι νόμιζα αρχικά. Κάποιοι τύποι δεν είναι τρολ αλλά τρελ, κοίτα λχ σχόλιο από την Πιπίτσα 76:
    "Σε αυτό το άρθρο , οι κρυφο βάζελοι, τα βαζελοτρολάκια και οι άμπαλοι κατάλαβαν και δε σχολιάζουν.
    Καλές οι προσθήκες redgoal, άλλαξαν όλη τη χρονιά που πήγαινε κατά διαόλου, έναν γκαρντ σκορερ να είχαμε, και απλά θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα το φ4"
    Σε ποιο άρθρο; Εκεί που το Red Goal γράφει:
    "Μια ομάδα συμπαγής, με ξεκάθαρους ρόλους και με το "εμείς" πάνω από το "εγώ", αν μη τι άλλο γουστάρεις να τη βλέπεις. "
    Δηλ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που πρεσβεύει το μπάσκετ Μπαρτζώκα και φωνάζουμε τόσον καιρό, και βγαίνει ο μυρωδικος76 και μιλάει για σκόρερ που θα άλλαζε ολόκληρη την παραπάνω θεωρία. Δηλ Κάνααν, Πήτερς και Μιλουτινοφ φερειπειν δεν είναι σκόρερ . Και θέλει και διάλογο. Ασ τον τρελό στην τρέλα του φίλε, σιγά μην κάτσω να κάνω τον ψυχίατρο.

  • red basket
    red basket Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ συμφωνω φυσικα με οσα γραφεις ... λιγη καζουρα στα βαζελοτρολ εκανα για να τους αγχωσω ...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket γενικά καλά τα λες αλλά στο θέμα ντοπογλου διαφωνούμε. Στο ΝΒΑ υπάρχει η τάση να ξεφορτωθούν και τα τελευταία στυλιαρια που έχουν απομείνει οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ζήτηση. Βλέπεις ο Καμίνσκι που πάντα έβρισκε συμβολαιακια πήγε στο μελιτζάνα, ο Παπατζίκος παρά την αβάντα του Giannis κατέληξε στη Φενέρ και ακόμα και η ατραξιόν ο Τάκης ο Φαλ (μεγάλο σόι και από διαφορετικές χώρες οι άτιμοι, και όλοι σέντερ) τράβηξε για την Κίνα όπου δεν πολυεπαιξε κιόλας. Επίσης κουτός είναι να αποχωριστεί την made in βιανεξ σουπερμαντολινη του; Το ελληνικό διαβατήριο να είναι καλά, αν και μοιραία όταν ωριμάσουν οι συνθήκες θα πάει να βρει τον άλλον σούπερσταρ τον Ιωάννα, κάπου εκεί στο βάθος του πάγκου με το οβερλαι στο χέρι.

  • red basket
    red basket Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΝΙΚ σορρυ που σου θιξαμε τον Αχταρμαν αλλα η πραγματικοτητα εχει ως εξης

    αρχικοι στοχοι ΠΑΟ

    ΠΟΤΣΕΚΟ / ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΛΑΣΟ ( προπονητες )

    ΕΞΟΥΜ / ΚΑΜΠΑΤΣΟ / ΠΑΝΤΕΡ / ΜΙΧΑΙΛΙΟΥΚ / ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ / ΛΑΠΡΟΒΙΤΟΛΑ / ΒΕΣΕΛΙ / ΟΥΙΛΙ / ΣΕΝΓΚΕΛΙΑ / ΜΠΟΜΠΟΥΑ / ΜΠΡΑΙΑΝΤ / ΣΑΝΛΙ / ΝΕΤΟ / ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ( παικτες )

    οπως θα εχεις ισως παρατηρησει ουδεις απο τους παραπανω βρισκονται στην ομαδα ...

    απο οσους ηρθαν τελικα :

    Μωραιτης / Μαντζουκας δεν τους βλεπει καν ο προπονητης μαλιστα ζητησαν τον Φεβρουαριο να φυγουν για Περιστερι και Προμηθεα αντιστοιχα .. ας προσεχαν .. ο Σαμοντουροφ γαι τον οποιον ξοδευουν 2εκατομμυρια ( 6ετες ) ουτε στις προπονησεις ( παιζει Α2 ) ...

    Κωστακουμπο .. εχει μεσο ορο 7 λεπτα συμετοχης και μπαινει μονο εαν ο Λεσορ ξεκιναει να βγαζει αφρους απο την κουραση ... θα μεινει να γυαλιζει τον παγκο και του χρονου αφου θα αποκτηθει ( υποτιθεται ) κορυφαιος σεντερ στη θεση του Πολωνου ..

    το προτζεκτ "νεαρα λαβρακια απο το Eurocup " Γκαι / Μπαλτσεροφσκι απετυχε παταγωδως χαιρετησαν η' χαιρετουν και οι δυο ...

    ο κορυφαιος παικτης της ομαδας Γκραντ ( στον οποιον οφειλει την παραμονη του στον παγκο ο Τουρκος ) δεν εχει υπογραψει ακομη καθως το κασε του εχει ανεβει αρκετα και δεν θελει να μεινει του χρονου ως 3ος ασσος στα 32 του ( απο σποντα λογω συχνων τραυματισμων Σλουκα και Βιλντοζα παιζει 30 λεπτα μ.ο. )

    Ναν και Γκριγκονις δεν εχουν ανανεωσει ... ( ο Ναν οδευει προς Εφες ) ο Γκριγκονις εαν επαληθευτει η αποκτηση Χεζονια δεν θα θελει να μεινει .. κατι μου λεει ομως πως ο Χεζονια θα τους την κανει αλλη μια φορα φετος ... οπως και να εχει ο Γκριγκονις θα απαιτησει ( δικαιως ) οσα παιρνει ο Χουαντσο η' εστω οσα παιρνει ο Βιλντοζα ...

    τους Βιλντοζα , Χουαντσο , Παπαπετρου εαν μπορουσε να τους διωξει ο Αταμαν θα το εκανε ΧΘΕΣ ... βαριδια που πολυ δυσκολα θα ξεφορτωθει ο Τρακης ...

    ο Καλαιτζακης χρησιμοτατος φετος παιζει και αυτος 6 λεπτα μ.ο. εχει συμβολαιο ακομη εναν χρονο , μαλλον μενει μονο λογω αυτου ..

    μας μενουν λοιπον Μητογλου , Λεσορ και ο 35χρονος του χρονου Σλουκας ... οι βαζελοι υποστηριζουν πως ο Μητογλου δεν εχει ΝΒΑ out αλλα δεν ειμαι σιγουρος ... αλλωστε εαν ερθει προταση απο το ΝΒΑ ποιος τον κραταει .. και οπως εχει δηλωσει ο παικτης το ΝΒΑ ειναι ο μεγαλος του στοχος για αυτο ειχε φυγει για Αρμανι θεωρωντας πως ο Μεσινα θα τον βοηθουσε να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα ...

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Red basket δεν χτίζει ομάδα ο ΠΟΑ από αρχή.Εφυγε ο αΓκαι θα φύγει ο Μπαλτεροφσκι ο Χουαντσο ο Βιλντοζα και ένας δύο ακόμα και παίζει τι θα γίνει με τον Ναν.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Red basket δεν χτίζει ομάδα ο ΠΟΑ από αρχή.Εφυγε ο αΓκαι θα φύγει ο Μπαλτεροφσκι ο Χουαντσο ο Βιλντοζα και ένας δύο ακόμα και παίζει τι θα γίνει με τον Ναν.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Redbasket για την μπάσκετ λιγκ ρώτησα . Σε μπερδεψα μάλλον .

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτο αν χάσουμε εμείς δύο ματς για να μας περάσει η Μακάμπι θέλει δύο νίκες γιατί στην ισοβαθμία την έχουμε.Σημερα παίζει στην Βαρκελώνη με Μπάρτσα το θεωρείς εύκολο ματς είναι απίθανο να χάσει.Σουλεω εγώ κερδίζει και χάνουμε εμείς Θα παίζουμε εξάδα με την Φενέρ στο ΣΕΦ δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε .Αν και σήμερα βλέπω νίκη με εμάς στο Βελιγράδι και ήττα της Μακάμπι στην Βαρκελώνη και τελειώνει το παραμύθι.Ο Μπαρτζώκας παίζει για δύο νίκες δεν έχει διαλέξει ποτέ αντίπαλο δεν θα το κάνει και τώρα.Περσιβπηρε τον πιο δύσκολο απ' όσους μπορούσε να πάρει την Φενέρ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...