roumeliotis

Carwiz

«Το πόδι του Γουόκαπ πρήστηκε περισσότερο»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός με αρκετές απουσίες και... κούραση μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χρειάστηκε να πατήσει... γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο για να επικρατήσει της Καρδίτσας με 85-73 στην 21η ημέρα της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει...

Για το ματς: «Πάντα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε αδειάζει από ενέργεια. Όλοι θεωρούσαν το ματς με την Καρδίτσα διαδικαστικό.

Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Σήμερα, όπως και με το Λαύριο περπατάγαμε στο ματς. Αναγκαστήκαμε να πιεστούμε για να κερδίσουμε στο τέλος».

Για τη συνέχεια της EuroLeague και εάν έχουν το απόλυτο προβάδισμα για την τέταρτη θέση: «Δεν συμφωνώ, είναι πολλές οι ομάδες στον έναν βαθμό, βλέπουμε το παιχνίδι με την Εφές τώρα, προσπαθούμε να έχουμε τον έλεγχο του κοντινού ορίζοντα.

Το πόδι του Γουόκαπ πρήστηκε πολύ περισσότερο μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, κοιτάμε να είναι καλά αυτός και ο Γουίλιαμς-Γκος και να πάμε καλά στη συνέχεια».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά.Χασαμε τον Τζέιμς stop εξωπραγματική η προσφορά της Μονακό το ΧΑ πει δεν λες όχι.Τωρα Έβανς δεν είναι Τζέιμς δεν θέλει τα λεφτά του Τζέιμς και λόγω ηλικίας ο Μπαρτζώκας θα τον εξελίξει είναι μανούλα σε κάτι τέτοια.Τωρα έρχεται γιατί η Ζαλγκίρις φέτος θα έχει πολύ αυξημένο μπάτζετ θα ρίξει χρήμα.Βεβαια το όνομα το δικό μας είναι βαρύτερο κι ο ΠΟΑ έριξε χρήμα φέτος κι αν δεν είχε την διαιτησία δεν θα είχε βλέψεις για τετράδα Δεν φτιάχνεις ομάδα σε ένα χρόνο.Εμεις είμαστε έτοιμοι ομάδα έναν καλό άσο στη θέση του Γκος κι ένα καλό τριάρι και γεια σας.Ισως κι έναν σουτέρ στη θέση του Κανααν γιατί το μειονέκτημα του Έβανς είναι ένα έχει σουτ αλλά δεν παίζει στο δύο.Ο Τζέιμς με τον Κόμπο παίζει στο δύο ο Έβανς στην Ζαλγκίρις παίζει μόνο άσο.Εναν βασικό σουτέρ ένα βασικό τριάρι και έναν δεύτερο άσο και πας και για του τρεις τίτλους. Με αυτές τις προσθήκες είσαι πλήρεις σε όλες τις θέσεις για μια τριετία.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφώνησε ο Τζέιμς με Μονακό τριετές με 9 εκατομμύρια συν μπόνους από 5 που του δίναμε εμείς για διετές. Πάμε για Έβανς δεν είναι Τζέιμς αλλά κάνει πιο πολλά πράγματα στο παρκέ.Σκορ και δημιουργία μπορεί να το εξελίξει ο Μπαρτζώκας και είναι πιο οικονομικός αν χαθεί κι αυτός πρέπει να βρεθεί από τώρα κάποιος.Το καλοκαίρι πολλά συμβόλαια τελειώνουν αλλά ένα το χάσαμε.Τωρα για Γκος και Ουοκαπ η θα βγάλουν και τον αγώνα με Εφές και θα είναι και οι δύο στον πάγκο με Βιλερμπάν κι αν χρειαστεί ανάγκη να παίξουν αλλιώς να ξεκουραστούν άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει.

    REDGOAL: Κράτα μια πισινή για το αν συμφώνησε...

  • Γιώργος
    Γιώργος Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλησπέρα! Χρόνια πολλά! Βγήκε το πρόγραμμα του τρίτου γύρου στο μπάσκετ. Σε περίπτωση που κερδίσουμε έχουμε πιθανότητες για πρώτη θέση? Θέλουμε 15 πόντους διαφορά και να ήμαστε από πάνω στην ισοβαθμία? Ευχαριστώ πολύ!

    REDGOAL: Όχι φίλε. Μετράνε οι μεταξύ μας νίκες. Ο Παναθηναϊκός θα έχει 2 και εμείς 1. Για να παίξει ρόλο το ματς του 3ου γύρου στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να έχουμε μια νίκη παραπάνω από τον Παναθηναϊκό με το τέλος των 6 αγώνων. Δηλαδή να χάσουν εκτός από το μεταξύ μας και άλλο ένα ματς και εμείς να τα κερδίσουμε εννοείται όλα τα δικά μας

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκος 76Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 22:42Σύνδεσμος σχολίου
    Τελείωσε το ματσάκι. Για να δούμε αν ο τούρκος θα κάνει Πασχα μαζί μας.
    "ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 18:42Σύνδεσμος σχολίου
    Επειδή έχω προσωπική πείρα από διαστρέμματα, με 2ου βαθμού κατά 99% δεν παίζει. Το 1% το δίνω γιατί είναι ο Θωμάς. Επίσης είναι γνωστό ότι ο Μπαρτζώκας δεν ρισκάρει με την υγεία των παικτών εκτός ειδικά τέτοια εποχή. Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα είναι σημαντικό αλλά δεν κρίνει τα πάντα."
    Μέσα έπεσες πορδή. Επειδή μικρός τον στραμπούλιξες στη τουαλέτα και έχεις μονιμο πρόβλημα, δε πάει να πει ότι όοολοι δε θα ξεπεράσουν το πρόβλημα".

    Και έπαιξε. Και επιδεινώθηκε η κατάσταση του, Γκαίμπελς. ΕΣΥ μετα το ματς έλεγες ότι ήταν καλά. Κοίτα τώρα τη φωτο.
    Δεν θα ανεβάζεις αποσπάσματα ψευτρακο. Θα ανεβάζεις όλο το διάλογο

    Σύμπτυξη:
    Ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Ο παίκτης έπαιξε, εξακολουθω να λέω: κακώς. Έπαιξε σε συνεννόηση με τον Μπαρτζώκα και το ιατρικό τημ, και μέτρησε η θέληση του παίκτη. Αμερικανός με το ζόρι ΔΕΝ μπαίνει να παίξει. Ο Θωμάς ναι. Προφανώς πιστεύει ότι την Εφές την έχει χωρίς το Θωμά(τους άλλους δεν τους συζητάω), ή ότι η Ζελα θα κάνει κι άλλες ήττες και σημάδεψε το ματς. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΏΚΑ. Ελπίζω ολόψυχα να του βγει το σχέδιο και πάνω απ' όλα αυτό που λέω μήνες: να είμαστε πλήρεις και αν είναι δυνατόν φορμαρισμένοι ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.

    Παράτα τα. Γελοιοποιείσαι δεν το καταλαβαίνεις;. Σε παρακαλώ σταμάτησε το. Άσε τις αναλύσεις και τις απόψεις για αλλους. Εκτίθεσαι. Καλύτερα βγες με το άλλο nic και βρισε, τουλάχιστον δεν θα συνεχίσει το ρεζιλεμα. Σε παρακαλώ. Αρχίζω και σε λυπάμαι.
    Είσαι εμμονικος, ξεκόλλα. Προχώρα τη ζωή σου.

    Α, και πάλι χρόνια πολλά καρναβαλε.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 00:40Σύνδεσμος σχολίου
    Άρης ακριβώς έτσι φίλε. Θέλει πάνω από 20 μέρες από ξεκούραση έως ακινησία και τότε το ξαναβλεπεις ανά περίπτωση. Ελπίζω να μην γίνει καμμία τρέλα. Καλύτερα να χάσουμε το παιχνίδι αν είναι να κερδίσουμε τον παίκτη για τη συνέχεια, παρά να γίνει το αντίθετο. Εξάλλου τους έχουμε κι έτσι.

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 18:42Σύνδεσμος σχολίου
    Επειδή έχω προσωπική πείρα από διαστρέμματα, με 2ου βαθμού κατά 99% δεν παίζει. Το 1% το δίνω γιατί είναι ο Θωμάς. Επίσης είναι γνωστό ότι ο Μπαρτζώκας δεν ρισκάρει με την υγεία των παικτών εκτός ειδικά τέτοια εποχή. Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα είναι σημαντικό αλλά δεν κρίνει τα πάντα.

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 23:02Σύνδεσμος σχολίου
    "Το 1% το δίνω γιατί είναι ο Θωμάς"
    Γιατί μόνο αυτός μπορούσε. Και φυσικά ο Μπαρτζώκας στο τέλος ακούει τους παίκτες του, ούτε αυτό δεν ξέρεις;
    Πάλι μέσα έπεσα, το ξέρω και σε ευχαριστώ. Βλέπω μπορείς και γράφεις και μπράβο σου αν και λαχανιαμενος γιατί έμαθα ότι ήσουν στο πάρτι στη Θεσσαλονίκη κι ακόμα τρέχεις παρά το πρόβλημα με τα τακούνια. Εύγε μπάρμπα.
    Το αν είμαι βαζελακι ας ερχόσουν να το διαπιστώσεις σήμερα, να σου δείξω που πέφτει και το γήπεδο. Ο Ναν κλατς κλουτς καλός σήμερα;

    Και άλλα πολλά έγραφε ο κλοουν και μας ζάλιζε αλλά στο τέλος νομίζει ότι είχε και δίκιο. Μιλάμε τώρα πως και ο Μπι (το φιλαράκι) ρίσκαρε με τον παίκτη, και ο παίκτης έπαιξε και μάλστα ήταν καθορισιτκός, και ο Μπι (ο κολλητός) ήθελε το ματς πάση θυσία και δεν τον ενδιαφέρει απλά να είναι έτοιμη η ομάδα στα π.ο, τον ενδιαφέρει και η κατάταξη της ομάδας, και τελικά μας γκαντέμιασε και πρύστηκε και το πόδι του παίκτη.
    Κατσικοπόδαρε, πες μου 40 νούμερα στο τζοκερ να παίξω τα υπολοιπα. Τα ίδια κάνεις και με τις μεταγραφές που ευτυχώς κάναμε αλλα δεν ήθελες, ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη κωλοτούμπα, ο σκορερ έρχεται.

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να μην πληρώσουμε τη νίκη με τον βαζελο και ο γουοκαπ λείψει με εφες!

  • red basket
    red basket Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 07:43 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL ξερουμε εαν θα ταξιδεψει στην Πολη αυριο ο Ουοκαπ ?

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 02:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 18:42Σύνδεσμος σχολίου
    Επειδή έχω προσωπική πείρα από διαστρέμματα, με 2ου βαθμού κατά 99% δεν παίζει. Το 1% το δίνω γιατί είναι ο Θωμάς. Επίσης είναι γνωστό ότι ο Μπαρτζώκας δεν ρισκάρει με την υγεία των παικτών εκτός ειδικά τέτοια εποχή. Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα είναι σημαντικό αλλά δεν κρίνει τα πάντα.

    Και έπαιξε ο Θωμάς και ρίσκαρε ο Μπι (το φιλαράκι από τον στρατό) και πρήστηκε το πόδι γιατί ο Μπι ήθελε να το κερδίσει το ματς με κάθε τρόπο και δεν τον ενδιέφερε απλά να είναι φορμαρισμένος στα p.o. Μιλάμε , δε μπορώ να μετρήσω σε πόσα έπεσε έξω μεσα σε ένα δύο ποστ που έκανε στο θέμα.

    Ο σκορερ έρχεται, ο 366 εξαφανίζεται.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...