roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Προπόνηση... με Καρδίτσα ο Ολυμπιακός

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός με νωπές ακόμα τις... μνήμες από το θρίαμβο επί του ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα, υποδέχεται στο ΣΕΦ την Καρδίτσα το Σάββατο (16/03, 20:15, ΕΡΤ3) για τη Basket League με στόχο μια καλή προπόνηση ενόψει της "διαβολοβδομάδας" που ακολουθεί.

Οι ερυθρόλευκοι, θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν ανάσες σε παίκτες που τράβηξαν το... κουπί και είχαν θέματα τραυματισμών όπως οι Γουόκαπ και Γκος και παράλληλα να βάλουν σε... ρυθμό άλλους όπως ο Λαρεντζάκης που δεν έχει παίξει από τον τελικό του Κυπέλλου και έκτοτε.

Τέλος, το παιχνίδι με την Καρδίτσα χρησιμεύει και για δοκιμές από την πλευρά του Γιώργου Μπαρτζώκα μιας και ο Θρύλος παίζει δυο σπουδαία ματς τη "διαβολοβδομάδα" που έρχεται με Εφές στην Πόλη και με Βιλερμπάν στο Φάληρο.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Xero-las

    Και 100% περιπτωση να εισαι αμπαλος

    Το ΡΕΝΤΓΚΟΛ εχει εγκυρο και αδιαψευστο ρεπορταζ - ο τζεημς εχει δωσει τα χερια με τους αγγελοπουλους και ο τρακης τα πηρε κρανιο γιατι το ξερει

    Φιλε θα τυφλωθεις στο τελος κανε και ενα διαλλειμα θα βγαλεις καλους

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σκεπτικό αυτό φίλε john7 είναι κάπως έτσι....η Μονακό κατακτά Ευρωλίγκα ύστερα από μεγάλη προσπάθεια από τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια κ επενδύει κ παραπάνω λεφτά ο πρόεδρος της για να παραμείνει στην κορυφή.... είναι σοβαρό κίνητρο για έναν παράγοντα να εδραιώσει μια μικρή ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης...ο Τζέιμς θα νιώθει ο απόλυτος κυρίαρχος της Ευρωλίγκας κ εύκολα μένει με ένα τρελό συμβόλαιο....αν όμως δεν καταφέρει κάτι το άδειασμα το αθλητικό που θα νιώσει δεν θα καλύπτεται με κανέναν τρόπο... έχει πιστεύω δύο σεζόν καλού μπάσκετ μέχρι να σταματήσει κ θέλει μια κούπα! Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο κ όλα είναι σχετικά όπως σωστά λες....κ το σίγουρο είναι ότι 3 εκ. τον χρόνο ο Ολυμπιακός δεν τα δίνει για τον Τζέιμς με τίποτα...όλα αυτά όμως πιστεύω ότι θα τα δούμε στην συνέχεια... τώρα εστιάζουμε στους 5 τελικούς που έρχονται για την ομάδα μας....καλή σαρακοστή εύχομαι για όλους!!!

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ορισμένων, ότι αν η Μονακό Ευρωλίγκα θα μείνει και το αντίθετο αν δεν τη πάρει! Υπάρχει και το σκεπτικό να πάρει την Ευρωλίγκα και να μην έχει άλλο στόχο με τη συγκεκριμένη ομάδα και να θέλει καινούργιο στόχο! Όπως και η ομάδα μπορεί να μην έχει το ίδιο μπάτζετ αν επιτευχθεί ο στόχος! Όλα είναι σχετικά, το θέμα είναι ότι αποκλείεται ο Ολυμπιακός να δώσει τόσα λεφτά για τον Τζέιμς !

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε παιδί μου κι αυτοί οι Αφοί.. αφού είχαν συμφωνήσει με τον Τζέημς το καλοκαίρι και αρνήθηκε η Μονακό να τόνε δώσει, γιατί δεν υπέγραψαν ένα προσύμφωνο όπως έλεγαν πολλοί ότι έκανε λχ ο Τράκης με τον Ντόρσεϊ που θα πήγαινε σουμπιτος στον Τρακιακο αν έμενε ελεύθερος από τη Φενέρ; Τι πιο λογικό, δε με δίνεις στον Ολυμπιακό με τον οποίο τα έχω βρει, οκ να ξέρεις ότι το άλλο καλοκαίρι θα παίζω στην καινούργια ομάδα της καρδιάς μου.
    Στο μπάσκετ επιτρέπεται. Πολύ περίεργο. Πολυ κακώς οι Αφοί δεν υπέγραψαν τοτε. Να, αν υπήρχε προσύμφωνο τώρα δεν θα κουνιόταν ο Ουκρανός. Τι να πεις..

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μενιο πηγή

  • Μενιος
    Μενιος Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε κάνει πρόταση 1.800.000 το χρόνο στον Κιναν Έβανς. Η Φενέρ επίσης έχει σε στενό μαρκάρισμα τον παίχτη για να αποσπάσει την υπογραφή του.

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχουμε πει εδώ και μήνες, ο Τζέιμς δεν πρόκειται να έρθει! Ας βρει η ομάδα έναν κάναν ακόμα, με κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά και πιο ψηλό και δεν θα είναι πρόβλημα! Το θέμα στα γκαρ μας είναι ότι είναι τρία *γκος ,γουοκαπ και κάναν) και θέλουμε έναν ακόμα αντίστοιχου επίπεδου και όχι μητρου λογκ η του ασανσέρ Λαρυ ! Οι συγκεκριμενοι θα είναι βοηθητικοί στο ροστερ και με πολύ χρόνο στην Ελλάδα, μαζί με τον λουντζη! Αν έρθει ένας εκ των ντορσει η καλαθη θα ήταν ιδανικό ,αλλά για τον ντορσει είναι πολύ δύσκολο!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τρία ετησίως και τριετές συμβόλαιο θα είναι ηλίθιος αν δεν μείνει στην Μονακό.Τον θέλω πολύ αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη .Θα πάρουμε Έβανς τότε πιο φτηνό και θα μείνουν και λεφτά για ένα καλό τριάρι.Δεννπιστευω με τέτοια προσφορά ούτε να σκεφτεί το λόγο του αν έδωσε ούτε την Ευρωλίγκα.Εγω αν ήμουν στη θέση του θα υπέγραφαν στην Μονακό δεν είναι και Ολυμπιακός αν ήταν Παπ η Σάσα το συζητήσαμε.Θα δούμε το καλοκαίρι πρώτη επιλογή αυτός δεύτερος ο Έβανς υπάρχουν κι άλλη επιλογή σίγουρα.

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόλις διάβασα ότι οι Γουοκαπ και Γκος είναι εκτός 12αδας για να προφυλαχθούν. Σωστή απόφαση απ τον Μπαρτζώκα. Ακολουθεί διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που λες redgoal άμα του δείνουν 9 εκ καλά θα κάνει να κάτσει. Το δεδομένο πάντως είναι ότι οι αφοί, του έχουν κάνει πρόταση οπότε και αν δε κάτσει με αυτόν , θα βρούμε άλλον στα ίδια λεφτά με τη πρόταση που κάναμε στον Τζειμς. Παίζουν πολλά ονόματα φέτος και αυτό είναι καλό. Όσο αργούμε τον σχεδιασμό τόσο περισσότερα θα πληρώσουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...