roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Και επίσημα... Φαλ 2027 στον Θρύλο

underarmor
redwell

Ο Μουσταφά Φαλ παραμένει κάτοικος Πειραιά καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας και έτσι ο Γάλλος σέντερ θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη μέχρι το 2027.

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

36 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 κάθομαι να διαβάσω λιγα σχόλια για να διασκεδάσω με τον γνωστό σχολιαστή , και διαβάσα και το δικό σου πιο κάτω που βάζει κάποιους προβληματισμούς . Σε μπασκετοκουβένες γίνεται αναφορά για μελλοντική χρήση του Ραιτ στο 4 , μιλάνε για midrage shot και πραγματικά δε γνωρίζω τι παίζει με τον παίκτη σε αυτό το κομμάτι. Αν έχει πράγματι σουτακι έστω και απλά ικανοποιητικό, τότε βγάζει νόημα η ανανέωση του Φαλ, (ο Μιλου δε κουνιέται) και η υπαρξη πετρούσεφ. Το άσχημο είναι ότι μάλλον ξέρουν ότι δεν έρχεται ο Βεζε σύντομα. Και πάλι όμως, στο 4-5 είμαστε πλήρεις.
    Ο Ραιτ δεν πρέπει να πάρει άλλα μυικά κιλά κατά τη γνώμη μου, είναι νεαρός, έχει ικανοποιητικό χειρισμό της μπάλας, ας απολαύσει τα δυνατά του στοιχεία τώρα που είναι νέος, και όταν περάσουν τα χρόνια μπορεί να γίνει Ντανστον και να παίξει με τον ογκο του.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 όχι φίλε δε μιλάω για σένα. Ξέρει αυτός για ποιον μιλάω, αλλά κοίτα να δεις πως γίνοται οι παρεξηγήσεις, πάλι καλά που έγραψες το μήνυμα και που το διάβασα, διότι καθημερινές θα πέρναγε αδιάβαστο. Σοβαρά είναι δυνατόν να σε θεωρεί κάποιος κλοουν? Λίγοι είναι οι σοβαροί σχολιαστές εδώ μέσα και κάθε τόσο χάνουμε και κάποιον, με πλέμπα που έχει μαζευτεί.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @Driv33 Φιλε ο Πιτερς δεν εχει προβλημα να μαρκαρει τον Γκριγκονις και τον Χεζονια και γενικα με τετοιου στυλ παικτες.Προβλημα εχει με πολυ αθλητικα παιδια οπως ο Κλαιμπερν (sto prime του) ο Μονεκε ο Ντιαλλο ο Πιερ της Φενερ που ειναι παικταρας

    @Νικος76 Εμενα φωτογραφιζεις λεγοντας "μαυροκοκκινους κλοουν"? Δεν εχω καμια μυγα για να μυγιαζομαι ουτε και με απασχολει απλα απο περιεργεια ρωταω γιατι κοιταζω τα νικνειμ και "μαυροκοκκινος' ελληνικα ή αγγλικα και δεν βλεπω κανενα.Αντιθετα το ΜΚ που ειναι το δικο μου νικνεικμ το οποιο παρεμπιπτοντως ειναι τα αρχικα του ονοματεπωνυμου μου θα μπορουσε να ειναι και ΜαυροΚοκκινος γιαυτο ρωταω.
    Ιντριγκες δεν ανοιγω με κανεναν αλλα αν χρειαστει κανεις απαντηση....Scripta Manent

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    .......στο μεταξύ η ανανέωση αφορά παίκτες της ομάδας. ΤΟΥΣ ΠΑΡΌΝΤΕΣ. Και φυσικά μας ενδιαφέρει ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ. Και φυσικά μας ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ το ότι μένουν οι πυλώνες...........ούτε αυτό;.....έλεος....δεν υπάρχει σωτηρία λέμε....
    Δεν είναι προϊόντα ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑΣ και ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΟΛΑΓΝΕΙΑΣ οι ανανεώσεις...
    Πάει το επιπεδο-τρολ, πήγε στα επίπεδα-τρομπ+ρομπ....πόση μοναξιά......

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal έχετε σίγουρα κάνει το ρεπορτάζ σας. Παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο σκόρινγκ-γκαρντ που συζητάμε (είτε ο Τζέιμς, ο Έβανς - προσωπική μου συμπάθεια - , ή ο φούφουτος (λέγε Lundberg που δεν πολυγουστάρω) να είναι προσθήκη, ή αν γίνει τέτοια κίνηση θα είναι με σπάσιμο συμβολαίου του Γκος; Διότι όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ΚΑΙ χειριστές-δημιουργοί εκτός από εκτελεστές.

    Αν αντίθετα πάει σε κίνηση τύπου Μιχάλιουκ (δλδ 2-3αρι) θα είναι προσθήκη ή αντικατάσταση του Μπραζντέικις.

    Κοντολογίς, αριθμητικά το ρόστερ του χρόνου (με αποχώρηση Σίκμα και ερωτηματικό το στάτους Λούντζη) θα είναι ως έχει, ή θα είναι +1;

    REDGOAL: Φίλε πέρυσι το καλοκαίρι έκανε προτάσεις σε Τζέιμς, Ναν για σκόρινγκ γκαρντ

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην τρελλαθουμε κιόλας..Προσπαθώ να σκεφτώ αν παίξει στο τρία ο Πίτερς, αν μπορεί να μαρκάρει κανένα τριάρι από ομάδες τής Ευρωλίγκας και δεν μπορώ να βρω κάποιον..
    Κλαιμπερν; χεζονια; γκριγκονις;
    Μόνο για μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να πάει στο τρία, σε πολύ ειδικές καταστάσεις.. ή στο ελληνικό πρωτάθλημα που η διαφορά με όλες τις ομάδες πλην της ζελας, είναι χαώδης.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχίζουν οι αποκριάτικες κωλοτούμπες βλέπω βρε καρναβαλοι? Όλοι τη χρονιά κράζετε τον κόσμο που ζητάγε παίκτες που τελικά ήρθαν, και τώρα που έρχεται η ώρα των ανανεώσεων και του σχεδιασμού βλέπω μια χαρά να μην σας χαλάνε οι κινήσεις της ομάδας. Οχι , θα έπρεπε να κλείσει η χρονια να κριθεί ο κάθε παίκτης τον Ιούλιο και μετά να απφασίσουμε , κάτι τέτοια διαβάζουμε 366 μέρες και από κάτι μαυροκόκκινους κλοουν.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν και όποτε πάντως επιστρέψει λογικά ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί σωστά? Δεν τον διανοούμε να δω τον Σάσα με την φανέλα άλλης ομάδας στην Ευρώπη!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μια που ανέφερες οτι δεν κατεβαίνει ο Πίτερς στο 3 θα ήθελα να μου πεις αν το καλοκαίρι ο Βεζένκοφ επιστρέψει Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί (που εννοείται οτι πρέπει να το ενδιαφερθεί)??? Για να έρθει ο Βεζένκοφ θα πρέπει ή ο Πίτερς ή ο Σάσα να παίζουν αρκετή ώρα στο 3 αλλιώς δεν βγαίνουν με τίποτα οι χρόνοι.

    REDGOAL: Δύσκολα θα επιστρέψει φέτος σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν στον Ολυμπιακό

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal Ε καλα δεν επαιξε και πολυ απεναντι στον Παπαπετρου.Ο Αταμαν ξεκινησε το τεταρτο δεκαλεπτο με Παπαπετρου στο 3 καπακι εβαλε εκει Χουαντσο για να ματσαρει σε μεγεθος και να υπερτερει σε αθλητικοτητα (ουτε αυτο του βγηκε) μετα απο λιγο το γυρισε σε τρια γκαρντ (Σλουκας Ναν Γκραντ) και τελειωσε τον αγωνα επαναφεροντας στην crunch time τον Γκριγκονις στο 3.
    Κοιταξε εν μερει συμφωνω μαζι σου οτι ενα σχεδον 10λεπτο παρολο που ηταν ενας κρισιμος αγωνας Ευρωλιγκας απεναντι σε μια ομαδα με τις ιδιες βλεψεις αλλα και με μεγαλα θεματα στα φοργουορντ (το ξερουν κι οι ιδιοι οι βαζελοι αυτο) δεν μπορει να θεωρηθει ασφαλες δειγμα για το κατα ποσο ο Πιτερς μπορει να ανταποκριθει σαν τριαρι.
    Θυμαμαι επισης σε μια συζητηση προ καιρου για το "πειραμα" Πιτερς ως combo fwd και τις αμφιβολιες που εξεφραζα, καποιον (δεν θυμαμαι ποιο παλληκαρι ηταν) να μου αντιπαραβαλλει το επιχειρημα οτι ετσι κι αλλιως στην Ευρωλιγκα μονο 2-3 παικτες ειναι που εχουν τρομερη αθλητικοτητα και ταχυτητα να τον χτυπησουν στην αμυνα κι εγω του υπενθυμισα τουλαχιστον αλλους 3-4.
    Απο την αλλη πλευρα ομως πρεπει να λαβεις/ουμε υποψιν και τα νεα δεδομενα.Μετα την προσθηκη του Ραιτ και την ισυχρη ενεση αθλητικοτητας στην frontcourt οι οποιες αδυναμιες του Πιτερς μπορουν να κρυφτουν σε αμυνα με αλλαγες οπου εκει το μεγεθος του Αλεκου αντισταθμιζει το ελλειμα αθλητικοτητας.Ο Πιτερς πιθανοτατα να μην μπορει να παιξει SF με τον Βεζενκοβ PF και τον Φαλ C μπορει ομως να παιξει σε σχημα με Πετρουσεφ PF και Ραιτ C

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...