roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Βάζει... υπογραφή ο Φαλ ως το 2027

underarmor
redwell

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του RG προ ημερών με τίτλο "Πρώτη κουβέντα με Φαλ για ανανέωση"  όχι μόνο επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά όπως λένε από τον Πειραιά το νέο συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ είναι προ των πυλών.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών για πρόωρη ανανέωση είναι σε πολύ καλό δρόμο και άμεσα θα οριστικοποιηθεί το ντιλ για την παραμονή του έμπειρου σέντερ μέχρι το 2027.

Όπως είναι φυσικό ο Γάλλος τρόμος της Ευρωλίγκας θα εχει και μια πολύ μεγάλη αύξηση απολαβών καθώς θα φτάσει πλέον στο 1.500.000 ευρώ ετησίως.

Το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις, ίσως και πριν το Σαββατοκύριακο.

Να θυμήσουμε πως ο 32χρονος Γάλλος διανύει τον τρίτο του χρόνο στον Ολυμπιακό και την 4η σεζόν του στην Euroleague μετά και την παρουσία του στην Βιλερμπάν το 2020-21. 

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 24 ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έχει κατά μέσο όρο 7.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.2 κλεψίματα, ενώ σουτάρει με 80% στα δίποντα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @izaiakertis@gmail.com ούρλιαζα ρε φίλε στην καφετέρια. Μιλάμε πρέπει να κάνει ακόμα βήματα.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    George P είσαι μεγάλη μπασκετοφατσα
    gp77 για τον Μυτογλου πάντως μπες να δεις τί λένε οι ίδιοι οι βαζελοι. Λχ ότι είναι σαφτ και τον έκαναν χωνί ο Πήτερς κι ο Πετρουσεφ οι οποίοι αν ήταν λίγο εύστοχοι θα έλεγαν μανουλες και μ αυτόν. Διασώθηκε μεν αλλά στατιστικά. Θα συμφωνήσω μαζί τους γιατί τον ξέρουν καλύτερα. Από τον τρακιακο οι μόνοι που βγάζουν σκληραδα είναι ο Γκραντ και ο παροπλισμένος τελευταία Καλαϊτζάκης

  • red basket
    red basket Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @George P σκεψου μονο οτι η ομαδα σου εδωσε 2,3 εκατομμυρια σε παικτη που δεν μπορει να βαλει lay up ( Χουαντσο ) και 1,7 εκ σε παικτη που δεν στεκεται ουτε στον Προμηθεα ( Βιλντοζα ) ....

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε χωνεύεται ούτε το χθεσινό ούτε θα χωνευτούν και αυτά που έρχονται για τον Τρακη και την ομάδα τους! Έρχονται φάπες ξανά! Πάει και πετάει λεφτά σε παιχτες κλπ. Μια μεταγραφή πρέπει να κάνει! ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!!! Άντε γεια λοιπόν και τις καρδούλες τις χθεσινές του τις ανταποδίδουμε! Γιατί ότι και να σας κάναμε υπήρχε τουλάχιστον αίσθημα!

  • George P
    George P Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ok δεν ξέρω 1,7εκ.για παίχτη που βαράει βολές σε ποσοστό κάτω του 50% θεωρώ πως είναι πολλά. Προφανώς τον ήθελε οπωσδήποτε ο Μπαρτζώκας οπότε εκείνος ξέρει καλύτερα τι ταιριάζει στο πλάνο του.

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη κίνηση η ανανέωση του , που έκοψε την όρεξη πολλών. Ο τύπος στα χέρια του Μπαρτζώκα ,εξελίχθηκε σε τοπ σεντερ της Ευρωλίγκας.
    Η ομαδα κινείται γρήγορα και συντηρεί τον κορμό της για πολλά χρόνια, δείχνοντας τις διαθέσεις της να πρωταγωνιστεί και να επιβραβεύει όσους γουστάρουν να παίζουν για αυτήν .

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρότι το καλοκαίρι τα πράγματα φαίνονταν δυσοίωνα, οι πρόεδροι διάγουν ίσως την καλύτερη τους χρονιά όσον αφορά τις κινήσεις που κάνουν μεσούσης της περιόδου. Ούτε το 12, όπου αναφέρεστε πολλοί σε Ντόρσει-Λο δεν είχαν γίνει τέτοιες κινήσεις. Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές αλλά και οι ανανεώσεις.
    Είδαμε και χθες πως ο Ράιτ ταιριάζει γάντι με τον Λεσόρ, βασικά τον έχει καταπιεί σε δύο παιχνίδια που έχουν παίξει αντίπαλοι. Πιστεύω αν συνεχίσει στην ίδια κατάσταση με αυτή που είναι τώρα δύσκολα θα αντικατασταθεί. Μίλου ας του δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο να επανέλθει. Έτσι όπως είναι η frontline μας πλέον έχουμε αυτή την δυνατότητα.
    Με Φολ-Μίλου στο 5, Ράιτ-Πετρούσεφ στο 4-5 και Πίτερς στο 4, με τον αρχηγό να βοηθάει και αυτός στο 4 όποτε χρειάζεται είμαστε κάτι παραπάνω από πλήρεις.
    Μπραζντέικις συμπαθής μεν αλλά με μηδαμινή συνεισφορά έως τώρα. Όπως είναι πλέον η ομάδα και με τα ελεύθερα σουτ που βγαίνουν σε κάθε παιχνίδι, φαίνεται να ταιριάζει πιο πολύ ένας σουτέρ του 40+% στη θέση του. Γκος θα δείξει κατά πόσο μπορεί να παραμείνει υγιής. Χθες πάντως ήταν καλός.
    Το χθεσινό παιχνίδι ήταν η απόδειξη πως μια καλοδουλεμένη ομάδα έστω και σε κακή μέρα μπορεί να κερδίσει ένα ντέρμπι απέναντι σε αντίπαλο με διπλάσιο μπάτζετ αλλά πολύ κακοστημένο. Πετρούσεφ κουμπώνει γάντι με Μήτογλου, αν και χθες έχασε δύο τρία χουκ από τα 2-3 μέτρα στα οποία συνήθως είναι εύστοχος. Γουόκαπ-Γκος όταν και οι δύο είναι υγιείς είναι πολύ καλύτερο δίδυμο από Γκραντ-Σλούκα. Ο πρώτος είναι πιο πολύ scoring play maker, δεν έχει τόση δημιουργία, απλά φέτος φαίνεται να ξεχωρίζει λόγω της ανεπάρκειας όλων των υπόλοιπων γκαρντ τους να παίξουν άμυνα (συν 3-4 φάουλ σε κάθε παιχνίδι που κάνει πάνω στην πίεση και δεν του σφυρίζονται σχεδόν ποτέ). Σλούκας, μπορεί να είναι αντιπαθής, αλλά έχει κάποια καλά στοιχεία σαν παιχτής, τα οποία όμως λόγω ηλικίας και έλλειψης αθλητικότητας δεν μπορεί να τα δείξει με συνέπεια. Επιπλέον στην άμυνα με Μακίσικ σαν 2, Γουόκαπ αλλά και Γκος μπορείς να τον συμμαδεύεις συνεχώς σε ποσταρίσματα.
    Κάνααν, Πίτερς, Γουόκαπ 2/15 τρίποντα χθες. Από ένα παραπάνω να είχαν βάλει έκαστος το παιχνίδι θα ήταν στους 15 πόντους με άνεση.
    Ο ποα μπορεί να έχει ποιοτικούς παίχτες αλλά είναι πολύ soft σαν ομάδα. Ακόμα και ο Λεσόρ που θεωρητικά είναι δυνατός αθλητικός ψηλός δεν του αρέσει πάρα πολύ η επαφή και δεν είναι σκληρός παίχτης και δεν του αρέσει το ξύλο. Ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί κάπως σε αυτό το στυλ είναι ο Μήτογλου. Με αυτή την συνταγή θα πάμε και στους τελικούς. Όπως είναι τώρα οι ομάδες μου θυμίζουν τις ισπανικές Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, όπου η πρώτη με σταθερό κορμό, συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ και μπασκετικό τσαμπουκά τις περισσότερες φορές επικρατεί των ακριβοπληρωμένων και πολυδιαφημισμένων αλλά soft παιχτών της δεύτερης.
    Στην φάση που είναι τώρα η ομάδα μπορεί να κάνει και 5/5 μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο. Πέρα από το παιχνίδι με την Βιλερμπάν κανένα άλλο δεν θα είναι εύκολο.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα καλα δεν θα υπεγραφε στην Ρεαλ η οποια θα εχανε Ταβαρες απο τον Εξασφυριχτο;;;

    Πως πεσανε εξω τα ρεπορταζ του σπορτ σκυλου;;;

    ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

  • gavros aigio
    gavros aigio Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    αναμενομενο!! τωρα σειρα παιρνει ο ραιτ γιατι ειναι το next big thing!τι παιχτουρα ειναι αυτη!!!!
    το καλυτερο δωρο που μας εκανε ο σλουκας ειναι που εφυγε και παιζουμε καλυτερα..σερνεται!!φατε τον στη μαπα τωρα βαζελακια ουτε μια αμυνα δεν μπορει να βγαλει..

    και πως λεει και ο τζειμς peace and friendship mages!!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι περπάτησε ο ναν 4 - 6 βήματα δεν το είδε κανένας ;;; Κρίσιμη φάση μειώνουν τα γαμ . . . Και δεν είδαν τα βήματα ;;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...