roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είχαν το ματς ως διαδικαστικό, είναι ανθρώπινο»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Λαυρίου στο ΣΕΦ με 84-63, στο πλαίσιο της 28ης ημέρας της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετα το τέλος του ματς τα εξής:

«Τηρουμένων των αναλογιών, αυτό νιώθουν και οι παίκτες, ότι ένα δεκάλεπτο καλό όπως το τρίτο θα μας δώσει τη νίκη. 

Πολλές φορές δεν είναι έτσι γιατί το Λαύριο είναι καλή ομάδα, σκόραρε πάνω από 40 πόντους στο ημίχρονο και απέδειξε ότι για να κερδίσεις τον οποιονδήποτε πρέπει να προσπαθήσεις.

Το τρίτο δεκάλεπτο, λοιπόν, ήταν καλό. Να πούμε ότι αρκούσαν δέκα λεπτά; Ας το πούμε. Από την άλλη είχαμε παίξει λιγότερο από 48 ώρες πριν ένα παιχνίδι με πολύ μικρό ροτέισον κόντρα στη Βίρτους και οι περισσότεροι στο μυαλό τους είχαν το παιχνίδι ως διαδικαστικό.

Είναι ανθρώπινη αντίδραση αλλά από την άλλη είμαστε επαγγελματίες. Υπήρχαν άνθρωποι που πλήρωσαν εισιτήριο και ενδεχομένως θέλανε να δούνε καλύτερο μπάσκετ, οπότε είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ του να καταλαβαίνουμε τις συνθήκες αλλά να δείχνουμε τον επαγγελματισμό μας».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει κόουτς, πάμε την Πέμπτη γερά!Διαδικαστικό ήταν όπως και να το κάνουμε, στη στιγμή που βρισκόμαστε. Σβηστά τελείως έπρεπε σήμερα, καλά κάνατε. Όλες οι δυνάμεις για την Πέμπτη. Θά' χουμε και μόνο μια απουσία, τον Μίλου, για να δούμε.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήρεμα τώρα . Σκίζουμε τα βαζελια και πάμε παρακάτω . Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα . . . Λιώστε τα να το βουλωσουν . . . Λιώστε μέσα στο γήπεδο . . . Ανάσα ρε του φουστανόπανα . . .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...