roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χωρίς Γκος-Λάρι-Γουόκαπ απέναντι στο Λαύριο

underarmor
redwell

Με τρεις απουσίες που η αλήθεια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το Λαύριο στο ΣΕΦ για την κανονική περίοδο της Basket League αφού τα προβλήματα δεν λείπουν σε ένα ακόμα ματς από το Λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα στερηθούν ξανά των υπηρεσιών των Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τόμας Γουόκαπ όπως έγινε και στο παιχνίδι με τη Βίρτους προ δυο ημερών για την Euroleague, όμως με το Λαύριο θα μείνει εκτός ένας ακόμα.

Ο λόγος για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο οποίος είχε ένα σφίξιμο από το παιχνίδι με τους Ιταλούς και αποφασίστηκε να μείνει έξω για να μην ρισκάρει ενόψει και του κλάσικο με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Προβλέπω ότι 15 Μάρτη θα ανακοινώσουμε και τον Ραιτ. Είναι παικταράς, έχω πληροφόρηση εκ των έσω (ταδε έφη Κόκκινο Καλάθη)

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    πριτς, τι να κάνουμε , εχεις πολλούς διαδικτυακούς φίλους όπως βλέπω, με έχει πάρει πολύ από κάτω. Είσαι πάνω από 15 είπαμε?

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket ε τότε δεν έχεις απάντηση στο ακόλουθο ερώτημα....
    πως μας τα έχεις κάνει τσουρέκια , πριν τελειώσει ο Σεπτέμβρης?

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    1. 2. 3. 4. 5.
    Αναπάντητες κλήσεις παντού δηλ αφού πιάσαμε τα τραγουδάκια. Πόση μοναξιά...

  • red basket
    red basket Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 07:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε κεφτε Νικος76 ο Πετρουσεφ συμφωνησε με τον Ολυμπιακο στις 15 Νοεμβριου και ηρθε Αθηνα μετα απο λιγες ημερες .... ΤΟΤΕ εγραψα πως εχουμε την πληρεστερη front line της διοργανωσης ...

    Ο Μιροτιτς , ο μανατζερ του και η οικογενεια του εχουν πολλακις δηλωσει πως ο Μιροτιτς ειχε κλεισει στην Παρτιζαν ηδη απο τον Απριλιο ... τα γεγονοτα που ακολουθησαν ειναι γνωστα αρκει να διαβασεις ΜΙΑ απο τις παμπολλες συνεντευξεις απο το.περιβαλλον του ... οταν χαλασε η δουλεια με την Παρτιζαν οχι μονο δεν υπηρξε θεμα Ολυμπιακου αλλα δηλωσε οτι δεν θα ερχοταν ΠΟΤΕ σε Ελληνικη ομαδα ... οσον αφορα τον Ολυμπιακο ΕΥΤΥΧΩΣ θα προσθεσω αφου οπως ειχα προβλεψει και τοτε ο παικτης ΣΕΡΝΕΤΑΙ στην Αρμανι ενω κουβαλαει και θεματα τραυματισμων ...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 01:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ziggy Stardust. επιτέλους έφτασα σε σοβαρό σχόλιο. Γράφουν και πολλά, και οι δύο ,γκουχ γκουχ.
    Κοίτα πριν δυο τρία χρόνια ο Μπι είχε πει, (το λέω εγώ αυτό τώρα που ο Μπι είναι κολλητάρι μου, μαζί με άλλα 3-4 εκατομμυρια κόσμο που τον λένε έτσι, αλλά αν είναι ο άλλος καλοπροαίρετος ή πορδή ή λίγος...), ξέχασα τι ήθελα να σου πω, πριν τρία χρόνια λοιπόν ο κύριος Γ.Μπαρτζώκας του Ανδρέα (μεγάλη προσωπικότητα) είχε πεί ότι ψηλό μπορεί εύκολα να βρει και μέσα στη χρονιά (και δε θα γράψω ποιον τελικά φέραμε), οπότε πες ότι ο Πετρούσεφ δεν ήταν τύχη, άντε πες ότι ο Μπραζ ήρθε για τον λόγο που λές, και άντε ο Λονγκ ήταν κίνηση που θα γινόταν όποτε ερχόταν η ώρα, και άντε πες πως ο Ραιτ ήρθε λόγω Μιλου (αδερφέ που είσαι ρε χαθήκαμε) , δηλαδή ενώ θέλαμε μόνο έναν σκορερ, τελικά δεν τον πήραμε , και πήραμε την άρτα με τα γιάννενα πλην σκορερ. Θεωρείς ότι οι σχολιαστές εδώ που κράζουν όταν ζητάγαμε παίκτες, τα ήξεραν όλα αυτά? Θεωρείς πως η ομάδα τώρα έχει σχέση με αυτή του Σεπτέμβρη? Και γιατί κάνουν τώρα τέτοια κωλοτούμπα και μιλάνε για ομαδάρα λες και απλά προσθέσαμε τον 11ο και 12ο και 13ο παίκτη του ρόστερ.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή redgoal αλήθεια, δεν ήταν ψέμα.. Πες μου, δεν μπορώ να το πιστέψω, πες το μου πάλι.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Και επειδή βρε μόλις τώρα το διάβασα ολόκληρο το σχόλιο (σπάνιο αυτό) τελικά τωρα που είδες πως η ομάδα κάνει 365 μέρες τον χρόνο μεταγραφές τόσο πολύ σε χάλασε? Βαζελάκι είσαι που μας ήθελες εκτός play off φέτος εε?? Δε σου έκατσε όμως. Επιβεβαιωθήκαμε και σε πόνεσε πολύ βλέπω , σε λένε ριζο τώρα. Α, ρε λίγε.
    πάρε άλλο ένα τραγουδάκι , να έχει και μουσική υπόκρουση

    https://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πες σε παρακαλώ, κάναμε μούφα πρόταση σε Μιροτιτς και Τζειμς? Πραγματικά πες μας, ήταν όλα ψέματα (προσπαθώ να κάνω τον Φωσκολο-Λαμψη αλλά δε το έχω).

    REDGOAL: Όχι Γιάνγκο, δεν ήταν ψέματα

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 00:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket, δηλαδή όταν έγραφες ότι έχουμε τη πληρέστερη front line και μας έκραζες που θέλαμε ψηλό τον Σεπτέμβρη, ήδη ήξερες ότι θα ερχόταν ο Πετρούσεφ ? Πάω πάσσο τότε. Να τα λες αυτά, έστω και μόνο στους δημοσιογράφους του redgoal να μη γίνονται ρεζίλι στον κόσμο. Κάνε μου μία χάρη, για πες μας πότε πήραμε Πετρούσεφ και πότε Ράιτ γιατί δε μου βγαίνει το τετράμηνο.
    Για την πορδή που βγήκε να σχολιάσει , (μάλλον με αυτό το νικ θα τον επικαλούμαι , το ημεορόγιος θέλει βελτίωση) τι να πούμε τώρα. Όπου γάμος και χαρα , πρώτος.
    πάρε μία αφιέρωση
    https://www.youtube.com/watch?v=yzZhdWbXfQU

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...