roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αδίστακτος... Γούοκαπ προκαλεί συγκίνηση

underarmor
redwell

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι στα... πιτς λόγω διαστρέμματος στο ματς με το Περιστέρι πριν από πέντε μέρες, όμως ο αθεόφοβος καταργεί κάθε νόμο της φύσης και πραγματικά βγάζει τόσο μεγάλη λατρεία για την ομάδα και την ερυθρόλευκη που συγκινεί άπαντες στα ενδότερα του Θρύλου.

Ο τύπος παρά τις ενοχλήσεις και το γεγονός ότι ακόμα καλά καλά δεν έχει ξεπρηστεί το πόδι του, θέλει να παίξει με το Λαύριο στο ματς πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (09/03) στο ΣΕΦ.

Φυσικά και δεν θα τον χρησιμοποιήσει ο Coach-B αλλά είναι ενδεικτικό της δίψας του για να μπει και να μην αφήσει την ομάδα ούτε δευτερόλεπτο δίχως την βοήθειά του.

Στον Πειραιά πάντως είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (14/03) στο ΣΕΦ για την 29η ημέρα της Euroleague.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

40 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμβολικη αυτοαφιερωση στις δύο τεράστιες τρύπες, πάνω - κάτω

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    αφιερωμένο και αυτό στους διπλούς λογαριασμούς που δε φοράνε παντελόνια

    https://www.youtube.com/watch?v=F9-lYDipZWk

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Και να προσθέσουμε εδώ ότι αν κάποιος ξέρει τι γράφει ή καταλαβαίνει τι γράφει, φαίνεται. Ο arrow κάποτε πριν 1-2 χρόνια είχε δηλώσει πως είναι ποδοσφαιρόφιλος και το άθλημα δε το κατέχει σοβαρά. Οπότε, από τότε προσωπικά δε του δίνω και σημασία. Το κακό είναι πως έχουν μπει άλλοι μέσα, που δε φτάνουν ούτε τις ελλιπείς γνώσεις του αρροου και μας ζαλίζουν 24 ώρες το 24ωρο και που μπροστά στον αρρου είναι βόθροι και νομίζουν ότι είναι και έξυπνοι, πράγμα ασύμβατο. Διαβάζουμε βλέπουμε το επίπεδο και αποασίζουμε αν θα κάνουμε πλάκα ή όχι ανάλογα τη μέρα. Καλή εβδομάδα σε όλους.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παράδοξο φίλε Giannis είναι τοξικοί σε μια κοινωνία χαρακτηρίζονται οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι ρουφιάνοι, τα ερπετά, οι γλύφτες, οι φαντασιόπληκτοι, οι κωλοτουμπες, γενικά δηλ όσοι δεν έχουν κατακτήσει στη ζωή το δικαίωμα να φέρουν τον τίτλο τιμής του Άνδρα. Μικρογραφία της κοινωνίας είναι το φόρουμ εδώ. Και ότι συναντάς εκεί έξω θα το βρεις και εδώ μέσα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο οτι οπως βλέπεις όλες τις παραπάνω κατηγορίες εκεί έξω να σου κουνάνε το δάχτυλο και να βγαίνουν από πάνω, το ίδιο να κανουν κι εδώ. Γιατί το θράσος τους περισσεύει. Και χαρακτηρίζουν τους άλλους τοξικούς επειδή ίσως αναγνωρίζουν όχι μόνο την κατωτερότητα τους αλλά και την αδυναμία προσέγγισης. Σε όλη μου τη ζωή παρακολουθούσα τι κάνουν οι καλύτεροι από εμένα και αυτό μου έδινε κίνητρο, δεν προσπαθούσα να τους μηδενίσω. Ανθρωπακια φίλε, δεν βρίσκεις άκρη.

    ΥΓ
    "θεωρείς ότι έχει αφήσει σχολιαστή χωρίς προσβολές αν δε του αρέσει η γνώμη που διαβάζει? Ο arrow αυτό τουλάχιστον δε το κάνει. Λέει τη γνώμη του (και μάλιστα πολλές φορές με ωραία επιχειρήματα)"
    Από εκεί να καταλάβεις Giannis. Γλυκομιλητος ο Κουκουνάροου. Και με επιχειρήματα. Αυτά.

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Νίκος 76 κάθε είδους σχόλια που γράφονται με τοξικό κ μηδενιστικό χαρακτήρα για εμένα είναι άκυρα... είναι μερικοί εδώ σε αυτή την στήλη που γράφουν ότι τους κατέβει κ βγάζουν χολή είς βάρος του Μπαρτζώκα των παικτών των προέδρων από την αρχή της σεζόν επειδή έχουν τσιμπήσει από το επικοινωνιακό παιχνίδι των απέναντι...ο 365 αυτό ανέδειξε στα σχόλια του... άλλο να γράφεις την γνώμη σου με ωραίο τρόπο κ άλλο να μηδενίζεις ανθρώπους που με την δουλειά τους έχουν την ομάδα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Λάθη πάντα θα γίνονται κ από την διοίκηση κ από τον προπονητή..το θέμα είναι να είναι το πρόσημο θετικό... επίσης για να θες να κριτικάρεις το μπάσκετ θα πρέπει να καταλαβαίνεις τα βασικά του αθλήματος... γιατί μετά γράφοντας βλακείες που προσβάλουν την ομάδα μας σίγουρα κάποιος θα σου απαντήσει.... τέλος πάντων εγώ συνιστώ σε κάποια άτομα από εδώ μέσα να δείξουν εμπιστοσύνη κ στην διοίκηση κ στον προπονητή κ στους παίκτες μας κ να προσπαθήσουν να απολαύσουν το υπόλοιπο της σεζόν κ όταν τελείωσε να κάνουμε ταμείο... ίσως έτσι αρχίσουν να καταλάβουν το μπάσκετ καλύτερα!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    αφιερωμένο στους διπλούς λογαριασμούς

    https://www.youtube.com/watch?v=0hGs4K7lD0Q

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Giannis μου αρέσει που κάνεις τέτοιου είδους σχόλιο, γιατί προβληματίζει κάποιους, αλλά μάθε ρε αδερφέ να είσαι και λιγο δίκαιος. Οκ, καλά τα λές, τοξικός ο arrow, που μας έχει ζαλίσει εδώ και πάνω από 7 χρόνια που τον θυμάμαι. Αλλά ο 366 θεωρείς ότι πάει πίσω? Ή ακόμα χειρότερα, θεωρείς ότι έχει αφήσει σχολιαστή χωρίς προσβολές αν δε του αρέσει η γνώμη που διαβάζει? Ο arrow αυτό τουλάχιστον δε το κάνει. Λέει τη γνώμη του (και μάλιστα πολλές φορές με ωραία επιχειρήματα) του την λένε κάποιοι γιατί είναι λίγο κωλοτουμπε ή άδικος και μετά αρχίζει το show, αλλά εδώ μιλάμε για κλινική κατάσταση, 24 ώρες τη μέρα 365 μέρες το χρόνο. Και οι δύο ζημιά κάνουν, και το θέμα δεν είναι να αλλάξουν ψευδωνυμο στο τέλος της χρονιάς και να κάνουν άλλη μία νέα αρχή σχολιασμών του χρόνου , το θέμα είναι να μην εξαφανίζονται οι πραγματικά καλοί σχολιαστές και γνώστες του αθλήματος που πλέον τους ψάχνω με το κυάλι. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν απλά αγνοούμε.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωχ. Τι είναι αυτό πάλι. Τι μηνύματα είναι αυτά.
    Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 20:11 το πρώτο.
    Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 21:09 το δεύτερο.
    Μια ώρα μετά. Τί να μεσολάβησε και το απειροελάχιστο μυαλουδακι έκανε reset;
    Συμπέρασμα: τα χάπια να τα πίνεις κοντά το ένα με το αλλο. Μην παίρνεις πρωτοβουλίες και μην ξεχνιεσαι Γιωργάκη. Ότι σου πει ο γιατρός θα κάνεις.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
    Ρε τον μπαρούφα 366!!!!!!
    Χαζομπαρούφα έχεις υπαρξιακό πρόβλημα και χαρακτηρίζεις αυτά που βιώνεις!!!!!!
    Έκλεβες κιόλας για να δεις Καραγκιόζη;
    Και γιατί δεν πήγαινες στον καθρέφτη;
    Ρε το μπαρούφα!!!!!!!!!!!!!!
    Τέλος δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου, γράψε ότι θέλεις είσαι για τα μπάζα!!!!!
    Όσο σου δίνουμε σημασία τόσο υπάρχεις ανύπαρκτε μαιντανέ που ζεις με όσους ασχολούνται μαζί σου προκαλώντας κι άλλους για να στα χώνουνε και να το ευχαριστιέσαι μαζοχιστή!!!!!!!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
    Ρε τον μπαρούφα 366!!!!!!
    Δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου γιατί τρίβεσαι στη γκλίτσα και εγώ δεν την λερώνω!!!!!
    Χαζομπαρούφα έχεις υπαρξιακό πρόβλημα και χαρακτηρίζεις αυτά που βιώνεις!!!!!!
    Έκλεβες κιόλα για να δεις Καραγκιόζη;
    Και γιατί δεν πήγαινες στον καθρέφτη;
    Βάλτα και με το redgoal που έλεγε τόσους μήνες για ενίσχυση και μετά έγραφε τα καλύτερα μετά τις προσθήκες!!!!
    Ρε το μπαρούφα!!!!!!!!!!!!!!
    Τέλος δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου, γράψε ότι θέλεις είσαι για τα μπάζα αφού δεν έχεις φιλότιμο να γλύφεις και να τ΄ριβεσαι εκεί που σε φτύνουν!!!!!
    Όσο σου δίνουμε σημασία τόσο υπάρχεις ανύπαρκτε μαιντανέ!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...