roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

ΜακΚίσικ αντί Μπραζντέικις στη Basket League

underarmor
redwell

Ήταν... δίκαιο και έγινε πράξη καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ πήρε τη θέση του Ίγκνας Μπραζντέικις στα ματς της Basket League και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να τον υπολογίζει μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πλέον οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα για μια ακόμα αλλαγή στο ρόστερ της Basket League μέχρι την έναρξη των πλέι-οφ και μένει να δούμε αν την κάνουν και αν θα μπει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο κόλπο και φυσικά ποιος θα μείνει έξω.

Ο Σακ-Ατάκ δικαιωματικά με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα μπαίνει και στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς και ως γκαρντ είναι πιο απαραίτητος αφού παίζει και στο "3" σε κοντά σχήματα και ματσάρει καλύτερα με τους περιφερειακούς του Παναθηναϊκού με τον οποίο θα παιχτεί ο τίτλος.

Κατά συνέπεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει στους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάναν, Σακιέλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ, επιλέγοντας έξι εξ αυτών για τους αγώνες της Basket League.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

60 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Λάμπρο..όχι..μη..

  • Xero-las
    Xero-las Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Λάθος μεταγραφή Σίκμα άλλαξε με Πετρούσεφ δεκτό. Οταν εμεινε ανοιχτος ο Πετρουσεφ το καλοκαιρι δεν μπορουσε να τον παρει και περα του φραγκομιροτιτα δεν υπηρχε ποιοτικο 4αρι.
    Μητρου και Ραιτ μαλιστα.
    Αφου τραυαμτιστηκαν 2 πηρε 2
    Δεν ημασταν -3 παικτες επλα τραυματιστηκαν 2
    Και τωρα -4 ειμαστε
    Περυσι που δεν ειχε τραυματιστει κανενας δεν πηρε κανεναν. Αν περυσι ειχαν σπασει το ποδι τους ο Φαλ και ο Walkup θα χε παρει 2 περυσι και κανεναν φετος. Γι αυτο και πρεπει να κρατας και λιγο μποσικα στη σεζον να δεις μηπως μετα χρειαζεσαι κατι

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να το θεσω καπως ετσι: οχι...ειναι "αρσενικο" ενας @μεταγραφολογος που ειναι ενας μπαγλαμας, ενας λαπας, ενας χλεχλες, ενας μπυροκοιλιας, να κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου (αν ειχε το θαρρος να αποκαλυψει την ταυτοτητα του, θα γελαγαν και οι πετρες) και να προσβαλει καθε συνομιλητη του!!!

    Θρασυδειλο ανθρωπακι, αν ειχες το σθενος να βρεθεις ενωπιος ενωπιω με αυτους που βριζεις, θα ειχες χεσει τα σωβρακα σου πατοκορφα.

    Οση σχεση εχεις με την αστροφυσικη, αλλη τοση εχεις με τον αθλητισμο και το μπασκετ.

    Ειλικρινα εισαι τρισαθλιος...αλλά, φυσικα, δεν φταις εσυ...εγω φταιω που μπαινω στη διαδικασια διαλογου με εναν κακοηθη και κακοψυχο ανθρωπακο.

    Οπως χαιρετησα τον ομοϊδεατη σου, τον hoopfan/red goal, ετσι χαιρετω και σενα. Αντε γεια...οριστικα.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες
    Σοβαρευτείτε να δούμε το Θρύλο να ανεβαίνει και δεχτείτε όποιοι κάνετε λάθος.
    Δεν είναι κακό.
    Απλά η γκρίνια δεν λέγεται γκρίνια όταν βλέπουμε κάποια πράγματα από τον καλοκαιρινό σχεδιασμό και τα λέμε.
    Λέγεται ρεαλισμός και πραγματικότητα.
    Σίκμα τα λέμε συνέχεια ήταν άστοχη επιλογή ακόμα και να μην ήταν αυτός που είδαμε όσο είδαμε.Και να ήταν κοντά στον παλιό Σίκμα πάλι άστοχη επιλογή ήταν.
    Όλα τα υπόλοιπα προέκυψαν από διάφορες συγκυρίες και συμπτώσεις και ευτυχώς που γίνανε και βλέπουμε πλέον αυτή την εικόνα.
    Όπως και ο Γκος αντίστοιχα που είναι απίστευτα ποιοτικός παίχτης αλλά σαπάκι και δεν βλέπω να υπάρχει ανάκαμψη.
    Και εκεί φταίει ο Μπαρτζώκας γιατί πήρε ρίσκο ενώ το ήξερε.
    Και δεν έπρεπε.
    Ο Μπραζέικιτς είναι επένδυση και θα φανεί.
    Αυτό όμως ήταν πάλι η τελευταία φορά πιστεύω που θα πειραματιστεί ο coach.
    Απο του χρόνου θα πηγαίνει στα σίγουρα 100% με τους παίχτες από όλες τις πλευρές είτε αφορά θέματα τραυματισμών είτε οτιδήποτε άλλο.
    Ενδελεχή ανάλυση.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    76 δράμια είσαι και ψευτρακος, η δική μου υπομονή είναι πάντα να στηρίζω την ομάδα και απολαμβάνω. Ψευτρακος, γιατί από το καλοκαίρι (όλα εδώ είναι γραμμένα) έγραφα ότι η 5η θέση ψηλού είναι κενή, βρήκε τον Πετρουσεφ που τον είχε σταμπαρει από τα φιλικά με τη Μέγκα, τον τσίμπησε. Βρήκε τον Μήτρου ελεύθερο, τον αγνόησε, μόλις πήρε διαβατήριο αναβάθμισε τον πάγκο του με την αντικατάσταση του Πάπας. Χτυπάει ο Μιλου, φέρνει το Μωυσή που τον είχε σταμπαρει πολύ πριν τη Μαρκεζεφεντι, ενώ υπήρχαν διαθέσιμοι παίκτες όπως ο Μπλάκ και ο Μπέρτς. Περιληψουλα. Για να μην εκτίθεται. Πες μου τώρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο κλατς κλουτς κιλερ στο 2 και το 3αρι φονιάς στη θέση του Παπ που δεν κάνει όπως έλεγες. Αρχιψευτη και αρχικωλοτουμπα. Είδαμε καμμία αλλαγή στο στυλ που θα ήταν παραδοχή λάθους; Όχι βέβαια.
    Εσύ έγραψες χθες ότι "αφού δεν πήραμε σκόρερ ίσως το γυρίσει με την αμυναρα" ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ούτε ΤΊ δούλευε ο Μπαρτζώκας δεν ξέρεις. Α παράτα μας.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να το θέσω κάπως έτσι: δεν είναι και ο,τι πιο αρσενικό ένας αποτριχωμενος υπερήλικας να δείχνει τους κοιλιακούς του μέσω φίλτρων στα σοσιαλ και μάλιστα να προσκαλεί άλλους με ύπουλο τρόπο να δουν τις φωτό του. Τουναντίον θα έλεγα. Οκ έχεις σοβαρότερο προβλήματα απ' ότι νόμιζα.
    Προσοχή: δεν καταδικάζω, το τι κάνει κάποιος στο κρεβάτι του ουδέποτε με αφορούσε. Μπάρμπα μπιλντερ.

  • red basket
    red basket Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε βουρλο ΝΙΚ 76 η ομαδα ειχε σκαμπανεβασματα στην αρχη γιατι ειχε κανει ελλιπη προετοιμασια και ετυχαν πολλοι τραυματισμοι .. η προσθηκη του 3ου ψηλου εγινε αρχες Νοεμβριου οταν ο Μπαρτζωκας βρηκε τον καταλληλο , πριν 4 μηνες (!!!) .. .. αρχες Γεναρη η ομαδα αρχισε να στρωνει και σιγα σιγα ανεβαιναν οι Ουοκαπ Μιλου Παπ Μακ Κισικ και Φαλ που ηταν οι πιο καταπονημενοι .. ο Μητρου Λονγκ αποκτηθηκε και αυτος αρχες Νοεμβριου ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ... ο Ραιτ ρε μπαγλαμα αποκτηθηκε στη θεση του Μιλουτινοφ που τραυματιστηκε μολις ειχε βρει ξανα την φορμα του ...

    οσοι βριζατε παικτες του Ολυμπιακου , ζηταγατε μεταγραφες το Φθινοπωρο και απαξιωνατε τον προπονητη μας πηρατε απο τα 3 το μακρυτερο ... χωνεψτε το και θα νοιωσετε καλυτερα ...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @ημερολόγιε τι θα γίνει με τη πάρτη σου. Σε όποιο θέμα πάει να μπω να διαβάσω λίγο να περάσει όμορφα η μέρα, βλέπω βγάζεις κομπλεξ με μένα. Μη κλαίγεσαι συνεχώς, δυστυχώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επιβεβαιωθούν κάποιοι και κάποιοι άλλοι που μας τα έκαναν τσουρέκια να φανούν άσχετοι. Με παίκτες δε τα βάζω εύκολα. Θα πω τη γνώμη μου πριν γίνουν μεταγραφές, αλλά μετά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σταματάω να τους σχολιάζω. Ο μπραζ, επειδή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για Παπ, σαν πολυεργαλείο καλός είναι, αλλά την εποχή που τον πήραμε, ενώ ψάχναμε σκορερ και μία δυο μέρες πριν ανακοινωθεί ο Ναν στον βάζελο, προφανώς μας στοίχισε 2-3 νίκες. Η ομάδα με το ζόρι πέρναγε τους 70 πόντους και ζητάγαμε όλοι σκορερ (μαζί και το redgoal). Η δική σου υπομονή ήταν να μη ζητάς τίποτα, αλλά δε σου έκατσε , στο γράφω και ας βγάζεις σπυράκια, πήραμε μέσα στη χρονιά Πετρουσεφ, Ραιτ, Λονγκ. Σε χαλάει αλλά εμάς μας έφτιαξε το κέφι να σε βλέπουμε να κάνεις κωλοτούμπες.

  • Αναστάσιος Ανδρομιδας
    Αναστάσιος Ανδρομιδας Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ziggy Stardust θα συμφωνήσω μαζί σου για αυτόν τον τύπο ( Λάμπρο) . Εμένα ξέρεις τι με ενοχλεί περισσότερο ; ( Θα ακουστεί πολύ παράξενο)
    Πού τον αποκαλεί κύριο( θα έχει τους λόγους του)
    Θεωρώ πως για τους περισσότερους (πραγματικούς ) γαύρους ( κι όχι απλά Ολυμπιακούς ) ο Μπαρτζώκας είναι αλάνι, καρ@@@@ς , τεράστια προσωπικότητα με αδυναμίες που τις αγαπάμε . Όταν μάλιστα έχεις απέναντι σου τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τον Κύριο Γιαννακόπουλο , η σκληρή " γενικώς " κριτική ( και μάλιστα όταν παίζονται όλα ) σε Μπαρτζώκα και προέδρους ( αμφότεροι με τις αδυναμίες και τα λάθη τους ) είναι για μένα λάθος , τολμώ να πω και ύποπτη .

  • Μάικ Τζέιμς
    Μάικ Τζέιμς Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλησπέρα. Έχει βγει μια φήμη για πρόταση σε φαλ από Ισπανία και Γαλλία. Θα γίνει κάποια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο και στην ρήτρα που έχει;
    Επίσης, ο κάναν θα ανανεώσει; Ή θα ψάχνουμε για Ντόρσεϊ στη θέση του;

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε.κάτι φίλε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...