roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Νίκη με...άρωμα τετράδας στο Κάουνας

underarmor
redwell

"Μάχη" στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις για την 27η ημέρα της Euroleague περιμένει τον Θρύλο την Παρασκευή (01/03, 20:00, NS Prime), σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα... τελικού για τους Λιθουανούς και Must-Win για τους Πειραιώτες εφόσον ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θέλουν να βρεθούν στην 4άδα της τελικής κατάταξης για να έχουν και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Σε καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες καθώς αμφότερες προέρχονται από τρεις σερί νίκες, με τον Ολυμπιακό να είναι στο 15-11 και την 6η θέση και τη Ζαλγκίρις στο 11-15 και τη 13η θέση. Μια... γεύση της κόντρας πήραμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν 89-72, αλλά τότε στην άκρη του πάγκου των Λιθουανών ήταν Κάζις Μακσβίτις.

Ο Ολυμπιακός έχει απουσίες και μάλιστα σημαντικές καθώς πέραν του... συνήθη ύποπτου Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο Coach-B δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη και φυσικά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος αναμένεται να επανέλθει στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

Από την άλλη, αγωνιστικά προβλήματα έχει και ο Αντρέα Τρινκιέρι καθώς σίγουρος απών θα είναι ο διεθνής γκαρντ Ντοβίντας Γκιεντράιτις, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του διεθνούς σέντερ, Λαουρίνας Μπιρούτις.

Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο καθώς η Ζαλγκίρις έχει ανακοινώσει το Sold Out της συγκεκριμένης αναμέτρησης από τις 29 Ιανουαρίου, ένα ματς στο οποίο θα "σφυρίξουν" οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημήτρης 1970 ξουτ ρε, κι εμείς πιτσιρικάδες είμαστε. Τι φιφτι, τι φιφτιν, για ένα "νι" θα τα χαλάσουμε;

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Χθές ο ποντικομαμης φεύγει μόνος του στον αιφνιδιασμό, του γίνεται φάουλ για να αποτραπεί το καλάθι και ο σπηκερ ουρλιάζει "του δώθηκε το τελευταίο από τα 4-5 που του έγιναν. Κοιτάξτε το ριπλει" και κάπου εκεί το βούλωσε γιατί κοιτάξαμε το ριπλει και ο μαμής δεν είχε καμμία επαφή με κανέναν πλην της τελευταίας. Τέτοιες φάσεις τρισαθλιας περιγραφής και σανού χθες είχαμε δεκάδες.
    Για τον σημερινό τι να πούμε; Το βλέπει το παιχνίδι; Μήπως βλέπει πράσινο και νοσταλγεί την ομάδα του; Μήπως οι Ζέλες πληρώνουν μεγαλύτερη συνδρομή; Κάτσε να πάρω τη Νόβα τηλ, αν είναι να τσονταρω κάτι προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση

  • Δημήτρης 1970
    Δημήτρης 1970 Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Σακίλ Μακίσικ.
    Θα σέβεστε, που λένε και οι πιτσιρικάδες!
    :-) :-)
    Άντε και με την νίκη στο τέλος του αγώνα.

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάρτε ένα ριμπάουντ! Ειδικά αμυντικό! Μας έχουν κάνει πλάκα στη ρακέτα μας! Μπλοκ αουτ, μπλοκ αουτ, μπλοκ αουτ…. Ελεος

  • Pan
    Pan Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία…ο παπ μετα την εθνική πρόβλημα στην ευπαθή μέση του..παίζει με ένεση..οποίος ξέρει καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό ..οσο κρατάει η επήρεια του φαρμάκου δεν καταλαβαίνεις πολλά αλλά αν την ζορίσεις την επόμενη μέρα θα είναι δύο φορές χειρότερα από πριν…δύσκολα τα πράγματα πρέπει να κάνουν στεπ απ σήμερα όλοι οι παγκιτες είδικα ως το 3..για να δούμε..καλή τύχη να χούμε και όχι άλλους τραυματισμούς!!!ας χάσουμε αλλά να μην πάθουμε άλλους τραυματισμούς..αν είμαστε πλήρεις και με μειονέκτημα έδρας περνάμε φάιναλ φορ το πιστεύω ακράδαντα..

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Christoa τα λες λίγο μπερδεμένα θα κλείσουν την ρακέτα θα κλείσουν Πίτερς και Κανααν δηλαδή που θα ρίξουν το βάρος δεν μας λες .Εμείς ξέρουμε αν περιορίσουμε τον Έβανς και λίγη προσοχή στα σουτ Μανεκ Σμιτς και λιγότερο Ντιμσα θα το πάρουμε το ματσάκι.Περιμενω άνοδο Πίτερς ανανέωσε με καλά λεφτά οπότε δεν έχει κανένα άγχος μπορεί να παίξει απερίσπαστος χωρίς να σκέφτεται που θα παίζω του χρόνου η θα ανανεώσω τέλος αυτά.Περιμενει και τον φίλο του για τον Τζέιμς λέω.Τον πάω τον Μάικ αλλά φέτος αν πει δεν έρχομαι υπάρχουν πολλοί καλοί διαθέσιμοι παίκτες στην θέση του με περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά .Τελειώνουν πολλά συμβόλαια καλών παιχτών το καλοκαίρι ποιος θα προλάβει είναι το θέμα.Μηοως πρέπει από τώρα να γίνει μια προεργασία για αυτούς που θες για το καλοκαίρι.Ενταξει η σεζόν είναι σε εξέλιξη κυνηγάμε δύο τίτλους.Τον φρονιμων ται παιδιά πριν πεινασουν μαγειρεύουν.ΗΠαρτθζαν σκέφτεται και Μέλι και Κανααν και όσο περνάει ο καιρός και δεν ανανεώνουν κάποια στιγμή θα τους ρωτήσουν πόσα θέλουν για να μετακομίσουν.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Γουστάρω που η αδιάφορη, ντεφορμε και κουρασμένη Ρεάλ δεν ζοριστηκε με τη Ζελα διότι όπως έχω ξαναπεί τις Ζέλες τις θέλω με μειονέκτημα έδρας και στα play off της Ευρωλίγκας, και στο πρωτάθλημα, για να γελάσει και το γέλιο. Αν είμαστε και πλήρεις...βλέπω την απόλυτη εκδίκηση του Γιωργαρου δηλ πάρκινγκ από την ανάποδη. Να κλείσει ο κύκλος.

  • ΚΡ
    ΚΡ Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες δεν είδα τον βάζελο χθες αλλά κάτι μου λέει ότι οι γνωστοί ΡΕΑΛΗΤΕΣ, με την άνεση της βαθμολογικής διαφοράς που έχουν, σπρώχνουν προς φάιναλ φορ αυτούς που θεωρούν του χεριού τους, υπό κανονικές συνθήκες βέβαια. Σε αυτούς σίγουρα δεν συγκαταλέγεται ο Θρύλος μας.

  • Christos
    Christos Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες ο Τρινκερι είναι έμπειρος , θα κλείσει την ρακέτα και θα αφήσει ελεύθερους τους κτίστες μας, Γουοκαπ Μσκισικ Παπ Λούντζης. Αν τα βάλουν οκ. Αν τα χάσουν θα παιχτεί το ματς στην άμυνα και θα πάει στις λεπτομέρειες κλασικά στις 70-75 πόντους. Κλειδί ο Γουοκαπ πόσο θα αντέξει και παίκτης κλειδί ο Πετρουσεφ ο μόνος που μπορεί να α κάνει διάφορα. Κανααν και Πίτερς αναμένω μέτρια πράγματα καθώς θα περιοριστούν. Ελπίδα κανένα ξέσπασμα Κανααν καθώς έχει καιρό να κάνει.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε με τη Ρεάλ . . . Ωραία την νίκησαν . . . Στα παλιά παπούτσια μας . . . Εμείς κερδίζουμε όλους τους αγώνες . . . Όσο το δυνατόν περισσότερους και είμαστε άνετα τετράδα θα το δείτε . . .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...