roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο Μιλουτίνοφ με βοήθησε πολύ...»

underarmor
redwell

Μεγάλη συνέντευξη στη "Mozzart Sport" παραχώρησε ο Φίλιπ Πετρούσεφ και μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, για τη δύσκολη περίοδο στο ΝΒΑ, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά και για τη βοήθεια απο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ:

«Όταν επέστρεψα από τις ΗΠΑ, μου πήρε ένα μήνα να συνηθίσω το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού, που είναι αναγνωρίσιμο με πολλές πάσες και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μια ομάδα που έχει τους υψηλότερους στόχους κάθε χρόνο, πηγαίνει στο F4, κυνηγάει τίτλους, έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Τον τελευταίο μήνα βρήκα τον ρόλο μου και τον τρόπο να βοηθάω την ομάδα.

Η πιο δύσκολη περίοδος για μένα ήταν μετά το trade, γιατί στην αρχή περνούσα υπέροχα στη Φιλαδέλφεια. Η δουλειά ήταν πραγματικά εκπληκτική και όλα ήταν υπέροχα, αλλά μετά έγινε η ανταλλαγή. Κυριολεκτικά, δεν είχα καμία σχέση με αυτό, αλλά ήταν κάποιοι αριθμοί και κάποια άλλα πράγματα σχετικά με το συμβόλαιο που με έκαναν να ενταχθώ στο trade. Στο NBA, όταν μετακομίζεις ως νέος παίκτης σε άλλη ομάδα στα μέσα της σεζόν, είναι πολύ δύσκολο να επιβληθείς.

Ο Ολυμπιακός με κατάλαβε απόλυτα και μου είπε να πάρω το χρόνο μου για να επανέλθω σε φόρμα. Έκανα πολλές προπονήσεις με προπονητές φυσικής κατάστασης, κάτι που βοήθησε πολύ να επανέλθω σε φόρμα. Φυσικά ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν με πίεσε να επιστρέψω νωρίς. Όλα πήραν το δρόμο τους, κάτι που με οδήγησε στο να βρω τη θέση μου και να παίζω όλο και καλύτερα, όπως την τελευταία περίοδο.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν είχε συγκεκριμένες προσδοκίες από μένα. Είναι έμπειρος προπονητής και έχει βιώσει πολλές καταστάσεις όπως αυτή, όπου παίκτες έρχονται κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν ανεκτικός, άφηνε τα πάντα να πάρουν το δρόμο τους. Όταν άρχισα να παίζω, ακόμη και αυτός δεν ήξερε ακριβώς τι να περιμένει από μένα, γιατί ήταν ήδη γνωστό ποιος έκανε τι στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση εκείνη τη στιγμή, κέρδιζε κάποια παιχνίδια, έχανε κάποια άλλα, αλλά ήταν γνωστό τι χρειαζόταν και τι του έλειπε. Εκεί βρήκα τη θέση μου, ακόμα περισσότερο στο «4».

Ο Μιλουτίνοφ με βοήθησε πολύ. Όταν έχεις κάποιον από τη χώρα σου, ακόμα και από την εθνική ομάδα, όλα είναι πιο εύκολα. Και οι άλλοι παίκτες, είναι σπουδαία παιδιά. Είναι θέμα κουλτούρας στον Ολυμπιακό, να υπάρχει οικογενειακό κλίμα και να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Περνάμε πολύ χρόνο μαζί εκτός γηπέδου, κάτι που δεν συμβαίνει παντού ή ακόμα και στις περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Μιλουτίνοφ με βοήθησε πολύ εκτός γηπέδου. Με βοήθησε να απολαύσω κι άλλα πράγμα ώστε να μην σκέφτομαι μόνο το μπάσκετ.

Έχω παίξει μόνο εκτός έδρας στον Παναθηναϊκό και το κλίμα ήταν πολύ καλό. Τα ντέρμπι του Βελιγραδίου και τα ελληνικά σίγουρα δεν έχουν ανταγωνισμό. Στις 14 Μαρτίου έχουμε ντέρμπι στο δικό μας γήπεδο, οπότε θα δούμε πώς θα είναι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 10:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού δεν έχεις βρε χαζόπραγμα 366 μπαρούφες το χρόνο ούτε το ελάχιστο φιλότιμο να σοβαρευτείς και καταντάς να τρίβεσαι στη γκλίτσα του βοσκού για να ασχοληθεί το μισό redgoal μαζί σου να σε βρίσει τι να σου πω. Αυτή είναι η κατάντια σου!!!!!
    Μόνο να προσέχεις τη γκλίτσα!!!!
    Χαχαχαχαχα!!!!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ και γιατί να μην περάσει το σχόλιο σου; Τα νούμερα φέρνουν νούμερα που λένε και στην τιβουλα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να με κοροιδέψεις ρε αντιολυμπιακέ σαχλαμάρα 366 ΒΛΑΚΕΊΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ που σε έχουν κάνει ρεζίλι δεκάδες εδώ μέσα;
    Λίγο τσίπα επάνω σου δεν έχεις ρε, λίγο φιλότιμο, λίγο εγωισμό να σεβαστείς τον εαυτό σου;
    Περιμένεις κάθε φορά κάποιος που σε αγνοεί να πει κάτι που δεν σ' αρέσει για να τον προκαλέσεις:
    Τουλάχιστον αναγνωρίζεις ότι αυτά που γράφω στο redgoal αφορούν κάποιους ανύπαρκτους σαν και σένα που προσπαθούν να υπάρξουν προκαλώντας τον κόσμο!!!!
    Γιατί φίλαθλοι της ομάδας με τέτοιο μένος και κόμπλεξ δεν υπάρχουν πολλοί!!!!
    Παρακαλώ να περάσει το σχόλιο ως απάντηση στον αδιόρθωτο εμπαθή που αγνοεί το σεβασμό στον εαυτό του να μην ασχολείται με αυτούς που τον αγνοούν!!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΚ για τους ψηλούς έχεις καμμία καλή πρόταση;

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα το ξαναπώ για τελευταία φορά Τολιοπουλος τον είδα με Εθνική.Δεν λέω για βασικό αλλά πίσω από Γουοκαπ και Τζέιμς.Ανετα χωράει γιατί ο Τζέιμς και ο Τολιοπουλος παίζει στο δύο.Τωρα ο Χαραλαμπόπουλος αν παίζει στο τρία μπορεί να είναι δεύτερη επιλογή στην περίπτωση που φύγουν Ιγκι Σακίλ.Δεν λέω και τους δυο αλλά οι καλοί Έλληνες σπανίζουν κι ο Τολιοπουλος έχει εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.Θα μου πεις στον Άρη είναι βασικός και αναντικατάστατος αλλά άλλο Άρης άλλο Ολυμπιακός.Με εμάς μόνο μπορεί να πάρει τίτλους.Πρωτος στο χωριό η μέλος μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί και κυνηγάει τίτλους διαλέγει και παίρνει.

  • jimball
    jimball Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ
    Όλοι οι καλοί χωράνε . Όμως εντελώς φιλικά και πληροφοριακά πιο πιθανό είναι να δεις τον μιλουντινοφ να κατεβάζει μπάλα παρά να παίζει στο 4.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ ο Μιλουτινοφ στο 4;;;;
    Και μετά βγαίνεις και διαμαρτύρεσαι ότι σε κοροϊδεύουμε εδώ μέσα και κανείς και παράπονα στο red goal μονίμως

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή φίλε Πάνος, αν παίξουν στο 5 Φαλ, Ράιτ, στο 4 Μίλου, Πετρούσεφ και κατέβει ο Πήτερς στο 3 δεν χωράνε;
    Διότι δεν μπορείς να παίζεις με 4 συνολικά παίκτες στο 4 και 5 και να φοβάσαι μη τυχόν σου λείψει κάποιος αν τελικά δεν μπορείς να τους βολέψεις ντε και καλά όλους;
    Τουλάχιστον έτσι αν ο μή γέννοιτο σου λείψει κάποιος ανεβαίνει στο 4 ο Πήτερς και συνεχίζεις όπως π.χ. τώρα!!!!
    Άλλωστε στο τρία έχουν παίξει σχεδόν όλοι εκ περιτροπής και εξ' ανάγκης άρα συνεχίζεις όπως πριν κι εδώ!!!!
    Μ' αρέσει μωρέ φίλε Πάνος που θέλουμε να ανέβει κάποια στιγμή ο Παπανικολάου στο 4 γιατί λέει μεγαλώνει και χάνει τη φρεσκάδα που χρειάζεται στο 3!!!!
    Εδώ όπως λες δεν μπορούμε να βολέψουμε τους υπάρχοντες ψηλούς, να ανέβει στο 4 ο αρχηγός μας έλειπε!!!!
    Όλα αυτά βεβαίως εφόσον την ίδια άποψη θα είχε ακόμα ο κόουτς, γιατί κατά τα άλλα όχι μόνο 5 αλλά και 6 μας έχει διδάξει το ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ότι μπορεί και να μη φτάνουν στους ψηλούς με τις ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ, που παίζαμε ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΚΜΑ ΣΕΝΤΕΡ!!!!
    Αντί λοιπόν να κοιτάμε πως θα διαχειριστεί ο κόουτς 5 παίκτες σε δύο θέσεις, καλύτερα να κοιτάμε πως το κάνουν Ρεάλ, Μπάρτσα, Φενέρ και άλλες ομάδες, που στους τελικούς μπορούν και μας παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα με την πληρότητα των ρόστερ τους ενώ θα μπορούσαμε εμείς να είχαμε τις δύο τελευταίες Ευρωλίγκες ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΞΤΡΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ!!!!
    Ευτυχώς μάλλον ο κόουτς το κατάλαβε πλέον έστω και μεσούσης της περιόδου από τόσα που πάθαμε και" έχουν γνώση οι φύλακες" πλέον!!!!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάνος το πιο σωστό.Ο Ιγκι δεν μπορεί να πιάσει τριάρι ασουτο δεν νοείται.Ο μοναδικός ασουτος Λιθουανός δώσαμε και μπάι αουτ .

  • Πανος
    Πανος Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικταρας ειναι. Το μεγαλο στοιχημα ειναι να καταφερει ο κοουτς να χωρεσει και τους πεντε πακταραδες στις θεσεις των ψηλων ωστε να κανουν παπαδες. Ενα τριαρι θελουμε αν δεν πιασει ο Μπραζντεικις και τον Τζειμς στη θεση του Γκος και παμε για μεγαλα πραγματα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...